21/11/2010 15:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אחרייך בנחישות יקירתי נשיבוקים זה מחר אחרי יקירה נקווה שאני אהיה בסדר ואתן אחרי כרגיל נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 15:48
|
רבקה כתב:
אחרייך בנחישות יקירתי נשיבוקים זה מחר אחרי יקירה נקווה שאני אהיה בסדר ואתן אחרי כרגיל נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 15:43
 רבקה Posts: 8411
|
אחרייך בנחישות יקירתי נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 15:41
|
בנות אתן ממש נחושות יישר כח!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 14:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי אני שמחה שהפטנט עובד גם אצלך. אצלי זה עובד כבר שנים, מאז שהם התחילו לאכול חטיפים. גם כיום יש לי קרמבו בבית כי הם אוהבים לאכול אחד כשהם חוזרים מבית הספר ואני כמובן לא נוגעת. אני אומרת לעצמי יש שם בדיוק שישה קרמבואים בחבילה, זה ספור ומדוד כל יום נאכלים שניים אז אין סיכוי שאני הורסת את "הזוגיות" בקופסא. לא שלי לא נוגעת. המשך הצלחה יקירתי!!!
hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב: כל הכבוד אשירה והדס על ההתמדה!!! אשירה יקירתי אני נוהגת לעשות קניות תמיד עם רשימה מסודרת בלי לסטות לשום צד גם אם יש איזה מבצע כל עוד שאני לא צריכה את המוצר אני לא מתפתה. זה עניין של תרגול יקירתי אבל בהחלט אפשרי. הדסוש אין עליך, האכלת את הילדים, נתת להם ממתק ולא השתתפת בחגיגה - כל הכבוד!!! ישר כוח!!! שאפתנית יקרה-זה גם בזכותך כי הסיפור שלך עלייך עם הילדים ועל זה שאכלת להם והרגשת רע כ"כ נגע לליבי והרגשתי הזדהות ואז רשמת לי תחליטי שזה שלהם ולא שלך ואת לא נוגעת וכך היה  האבה ענקית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 14:10
 dany Posts: 19819
|
המון הצלחה מתוקה חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 09:04
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מצטמצמת יקרה ממש אהבתי את הרעיון.. מרגישים שאת על הגל ואת בשליטה וממש בתוך התהליך וזה ממש כיף וממש מדבק.
אז אמנם באיחור של שבוע ומשהו.. אבל מה שאני עושה היום בשביל תהליך הדיאטה שלי זה ללכת לשקילה ולמירי שניה לפני שהנפילה מתחילה, כי שום נפילה לא שווה את ההרגשה שתהיה לי אח"כ ולא משנה כמה טעים היה לי בדרך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 02:24
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד אשירה והדס על ההתמדה!!! אשירה יקירתי אני נוהגת לעשות קניות תמיד עם רשימה מסודרת בלי לסטות לשום צד גם אם יש איזה מבצע כל עוד שאני לא צריכה את המוצר אני לא מתפתה. זה עניין של תרגול יקירתי אבל בהחלט אפשרי. הדסוש אין עליך, האכלת את הילדים, נתת להם ממתק ולא השתתפת בחגיגה - כל הכבוד!!! ישר כוח!!!
שאפתנית יקרה-זה גם בזכותך כי הסיפור שלך עלייך עם הילדים ועל זה שאכלת להם והרגשת רע כ"כ נגע לליבי והרגשתי הזדהות ואז רשמת לי תחליטי שזה שלהם ולא שלך ואת לא נוגעת וכך היה האבה ענקית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 12:45
|
כל הכבוד שפינקת את עצמך במשהו....... שאם לא כן אחר כך מרגישים מקופחים ומסכנים ומחסלים את הבית...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 08:33
|
כל הכבודדדדד!ממשיכים גם השבוע באותה מתכונת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 08:31
 מצטמצמת Posts: 135
|
תודה לכן על המחמאות, אני שמחה שהרבה הצליחו להתחבר להודעה וממשיכים אותה שבוע אחרי שבוע...
מה שאני עשיתי אתמול בשביל הדיאטה שלי, כשיצאתי למסיבה יום הולדת בפאב, הדבר היחיד ששתתי זה דיאט קולה, אני בדרך כלל לא שותה דאיט, תמיד רק מים, אבל אמרתי לעצמי,אסור לך לשתות אלכוהול אסור לך לאכול שום דבר לפחות שהדאיט קולה יהיה הגיוון שלך, והיה לי כל כך כיף איך ששלטתי והצלחתי...
מאחלת לכולכם המשך יום טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד אשירה והדס על ההתמדה!!! אשירה יקירתי אני נוהגת לעשות קניות תמיד עם רשימה מסודרת בלי לסטות לשום צד גם אם יש איזה מבצע כל עוד שאני לא צריכה את המוצר אני לא מתפתה. זה עניין של תרגול יקירתי אבל בהחלט אפשרי. הדסוש אין עליך, האכלת את הילדים, נתת להם ממתק ולא השתתפת בחגיגה - כל הכבוד!!! ישר כוח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 06:06
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 05:38
|
dany כתב:
הדסי ואשירה כל הכבוד על השינוי וההתמדה  ומקווה שאכן יראו תוצאות לעבודה הברוכה. יום נהדר שליטה ושפיות גם לאקו שכבר עברה יום אחד טוב אחרי ההוריקן, וכל מי שלא שקט לה......... שהשקט יחזור אליה וירגיע אותה סופ"ש נהדר נשיבוקים דני תודה רבה ,אכן תודה לאל אחרי ומצטרפת לברכה החשובה הזו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 05:32
|
הדסי ואשירה כל הכבוד על השינוי וההתמדה
ומקווה שאכן יראו תוצאות לעבודה הברוכה. יום נהדר שליטה ושפיות גם לאקו שכבר עברה יום אחד טוב אחרי ההוריקן, וכל מי שלא שקט לה......... שהשקט יחזור אליה וירגיע אותה סופ"ש נהדר נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 04:34
|
הדסי יישר כח! אנחנו בהחלט יכולות להחליט שעד חנוכה לא סוטים מהמסלול ממש כמטרה.
להמשיך את השליטה באוכל וכאן להתחייב בהמשך לפוסט של מצטמצמת.
כן הבנים קבלו רגליים קרות.
בנים אנחנו לא מפחידות השתלבו גם אתם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 01:40
 tutit Posts: 2431
|
דבר ראשון אני מצטרפת לאשירה אחלה פוסט של מצטמצמת ואשירה יקירתי גם לך אני מצדיעה עלית על הגל לא להישבר כולנו כאן ביחד באותה סירה עם המון מוטיבציה חותרות לעבר המטרה ומעודדות אחת את השניה (סליחה לגברים שבחבורה אבל הרוב כאן זה נשים ואני יודעת שמספיק גבר 1 וזה כבר בלשון זכר)
אבל באמת שיש פה עוצמה נשית מדהימה,והגברים שבחוגים צריכים ללמוד ולהתמיד בפורום לשמור על קשר
בהצלחה לכולם!
אני רק אוסיף שהאכלתי את ילדי ולשם שינוי באמת שלא נגעתי כבר שבוע וחצי בערך וזה עונה על השאלה של מצטמצמת בפוסט נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 20:25
 אשירה Posts: 4292
|
בנות יקרות, ראשית כל הכבוד למצטמצמת שיזמה את הפוסט החשוב הזה. נראה לי שצריך יהיה לתת לו מקום מיוחד בין שאר הפוסטים כי הוא כל הזמן יהיה רלוונטי.
אז ככה, היום עשיתי קניות בדרכי הביתה, בין לבין, שזה חידוש בפני עצמו. קודם כל לא להשאיר ליום שישי, ודבר נוסף להפסיק לעשות מהקניות פרויקט. עברתי מהר מהר בין המדפים, לא הסתכלתי לכיוון ה"מחטיאים" למיניהם, ולמרות ששכחתי כמה דברים, כי הלכתי הפעם בלי רשימה, יצאתי עם הרגשה טובה. נקווה שגם השלמת הקניות תעבור בשלום. אני צריכה לחשוב איך לעשות את זה באפס נזק....
מלבד זאת עברו הימים האחרונים בסדר ב-95% ואני רואה בזה הצלחה רבה. נראה אם גם המשקל יחשוב כך!!!...........
מאחלת לכולן תוצאות טובות, כל אחת ביום השקילה שלה,
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 17:54
|
ערב שקט הפעם ,רק לא כמו אתמול!עד אתה עבר בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 17:13
|
וממשיך להיות נהדר ובשליטה............. פחמימות לילה טוב............ ערב נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|