10/01/2011 19:52
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: קראתי על קלוד דדיה שהוא נשקל כל יום ראשון ז"א חייב לשמור שישבת כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! אז אולי זה גם פיתרון. דנוש אני נשקלת בימי שני ,גם תחילת שבוע וכשזה תופס אני לא בדיוק מתייחסת ליום. כמובן הכל פסיכולוגי וצריך לנסות אולי יועיל.
אקו מה מצב?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 19:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
קראתי על קלוד דדיה שהוא נשקל כל יום ראשון ז"א חייב לשמור שישבת כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! אז אולי זה גם פיתרון. דנוש אני נשקלת בימי שני ,גם תחילת שבוע וכשזה תופס אני לא בדיוק מתייחסת ליום. כמובן הכל פסיכולוגי וצריך לנסות אולי יועיל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 17:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
טוב עד שאני עונה...... אני רואה שכבר הספקת לחזור לעצמך (לא תיארתי אחרת)אנחנו סך הכל בני אדם ונופלים וקמים וקמים ונופלים העיקר שאנחנו במסגרת ובמודעות... כל הכבוד והמשיכי כך.. סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 16:11
 dany Posts: 19819
|
שינון.....שפוי! שפוי!שפוי. דובונית אכפת לי כתב:
שקילה שבועית חשובה כל אחת ביום שעושה לה טוב רק לא לשכוח להנות מהדרך ומהתהליך וללמוד לאכול נכון ומסודר ללא קיזוזים ותיקונים פשוט אכילה מאוזנת ושפויה לא קל אך אפשרי אנו יחוד נצליח כל פעם קצת העיקר זה לעשות ולא להתייאש בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 13:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שקילה שבועית חשובה כל אחת ביום שעושה לה טוב רק לא לשכוח להנות מהדרך ומהתהליך וללמוד לאכול נכון ומסודר ללא קיזוזים ותיקונים פשוט אכילה מאוזנת ושפויה לא קל אך אפשרי אנו יחוד נצליח כל פעם קצת העיקר זה לעשות ולא להתייאש בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 16:27
|
קראתי על קלוד דדיה שהוא נשקל כל יום ראשון ז"א חייב לשמור שישבת כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! אז אולי זה גם פיתרון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 14:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה אני החלטתי להעביר את יום השקילה השבועית מיום שישי ליום שבת בבוקר וזה עוזר לי לשלוט יותר טוב על ערב שישי ולא לנשנש בלי הכרה כי אני צריכה להישקל למחרת בבוקר וכך אני משתדלת לא להרוס עבודה של שבוע שלם בערב אחד. אשירה כתב:
ענת כתב: הבטן כל היום מזכירה לי את קיומה אולי מבחינתינו נתחיל את תחילת השבוע ביום שישי.... זה רעיון טוב, חשבתי בעצמי אולי להעביר את השקילה ליום ראשון וכך לעקוף את סוף השבוע, תיאורטית אני יכולה כי אני לא קשורה לקבוצה, אבל אני לא סומכת על עצמי, וככה יש לי את שאר השבוע כדי לתקן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 14:20
 אשירה Posts: 4292
|
ענת כתב:
הבטן כל היום מזכירה לי את קיומה אולי מבחינתינו נתחיל את תחילת השבוע ביום שישי....
זה רעיון טוב, חשבתי בעצמי אולי להעביר את השקילה ליום ראשון וכך לעקוף את סוף השבוע, תיאורטית אני יכולה כי אני לא קשורה לקבוצה, אבל אני לא סומכת על עצמי, וככה יש לי את שאר השבוע כדי לתקן!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 14:13
|
הבטן כל היום מזכירה לי את קיומה אולי מבחינתינו נתחיל את תחילת השבוע ביום שישי....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 14:09
|
האמת שהפעם הבטן היתה מטאפורה לחלוטין אצלי............. יש לי המון "קשרים" בבטן מהתרגשויות לא רוצה לומר עצבים אבל כמו.......... וזה ממש מבקש להרגיע עם אוכל............... בסופו של עניין המטאפורה הפכה למציאות אחרי ההאבסה שבוע חדש.......... זמירות חדשות חדשות ומוצלחות. אין טעם ליילל על מה שהיה.......... ואמרתי אני חייבת השבוע למצוא איזו דרך חדשה לעשות את השינוי ולא ליפול שוב לאותו הבור....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:26
|
נות יקרות זאת מלחמת ההשרדות ,מאחלת המון הצלחה השבוע!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 12:15
 אשירה Posts: 4292
|
ענת יקרה, הפתיחות והכנות שלך ראויים לציון, אני מקווה שהחשקים הפסולים עזבו אותך, מאחלת לך שבוע של שליטה והצלחה, אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אך בנות תפתחו תפריט ותראו שאנו אמורים לאכול מגוון וטעים אי אפשר להתנזר כי חוזר אלינו כמו בומרנג וחבל ואם מותר פעם בשבוע מתוק תוכלו אותו בהנאה אל תהיו גיבורים כי אנו לא מושלמים אנו אנושיים אז הסתכלו על חצי הכוס המלאה כי זה אפשרי אם לוקחים את הסופש למקום הנכון מראש ובהחלטה נכונה ברור שקל להגיד ולא קל ליישם אך מילה ועוד מילה חיזוק ועוד חיזוק בסוף יניבו את התוצאה אז בלי לחץ אט אט ובסוף גם מים יעשו חור באבן מאינה בכן ויודעת שכולנו יחד נצליח להגיע רחוק בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 10:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
פשוט מדהים איך כל פעם אנחנו נופלות לבור הזה. אנחנו כבר מכירות את התחושה (הבטן שכואבת וצועקת הצילו) ובכל זאת, אנחנו שוב נמצאות באותה סיטואציה. אין ספק שאין הצדקה למעשה אבל הוא עדיין מתרחש לצערי. אני משירה מבט ומסתכלת על השבוע החדש כחדש לכל דבר ועניין ושוב אני מתחילה לשמור בקפדנות בתקווה שאראה ירידה יפה בסוף השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 06:46
|
אכן בנות גם בטני זועקת הצילו,אז הנה כאן מתחייבות לפחות לסוף השבוע הבא להתנהג בהתאם!!! כרגע שיהיה לנו לפחות שבוע רגוע ובשליטה.
אין כל הצדקה למה שאנחנו מעוללות לגופנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:47
|
אכן הכיכוב בסופי שבוע ממש לא נשמע לי לעניין!!!!!!!!!! אני זוכרת שלפני שנה התחלתי אצל מירי וכתבו המון בנות על סופ"ש ונפילותיו...הייתי במקום אחר הרבה יותר חזק........ והנה השנה גם אני בין הנופלים כל סופ"ש, אז באמת צריך לעשות משהו בכדי לשנות את הרוטינה המרגיזה הזו....... בפרט שאני רוצה לרדת עוד כמה ובוודאי לא לעלות!!!!!!!!!!!!!! אוקי חיובי, חיובי, חיובי, מתחיל שבוע חדש, מקווה שהשבוע יביא עימו בשורות טובות ורגועות ואז גב בטני שמשמשת סמל להר געש.......... תגיע לרגיעה ולשלווה. ועד סופ"ש מתחייבת למצוא פתרון יצירתי להתקפות הבלתי מוסברות............ בכדי לשנות את הלופ. נשיבוקים ויום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:21
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אקורדיאון כתב: ענת כתב: אקורדיאון כתב: ענת כתב: וגם היום נפילה.....  ענתי האמיני לי את לא לבד,לכולנו יש את הנפילות הללו וכפי שכבר כתבתי היום,גם אותן צריך ללמוד לקבל בתהליך ובמיוחד כשמגעים כאילו לשלב של עשיתי את זה,כבר כתבתי היום,גם לי היתה נפילה אתמול והחלטתי להניח ולחזור לשיגרה בלי להתרגז כי ממש לא עולים הכל, זו רק תחושה. אז הנה פותחים שבוע חדש והתמודדות מחדש. בהצלחה. תודה על מילותייך אקו ...בהצלחה גם לך נשיקות תודה רבה נקווה שהשבוע יהיה מוצלח יותר מסוף השבוע. הלוואי,עוד אתמול בערב ירדתי לפיצוציה אחרת לא הייתי נרגעת  ספרי לי על זה. לאחרונה אנחנו מככבות בנפילות של סופי שבוע. אנחנו חייבות להתחייב להגמל מזה.
בהחלט...חייבות למצוא פתרון...זה ממש חבל לחוש את ההרגשה קניתי טילון וקבוקים כי יום לפני כן מלא פצוחים לפני היו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:17
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: ענת כתב: אקורדיאון כתב: ענת כתב: וגם היום נפילה.....  ענתי האמיני לי את לא לבד,לכולנו יש את הנפילות הללו וכפי שכבר כתבתי היום,גם אותן צריך ללמוד לקבל בתהליך ובמיוחד כשמגעים כאילו לשלב של עשיתי את זה,כבר כתבתי היום,גם לי היתה נפילה אתמול והחלטתי להניח ולחזור לשיגרה בלי להתרגז כי ממש לא עולים הכל, זו רק תחושה. אז הנה פותחים שבוע חדש והתמודדות מחדש. בהצלחה. תודה על מילותייך אקו ...בהצלחה גם לך נשיקות תודה רבה נקווה שהשבוע יהיה מוצלח יותר מסוף השבוע. הלוואי,עוד אתמול בערב ירדתי לפיצוציה אחרת לא הייתי נרגעת  ספרי לי על זה. לאחרונה אנחנו מככבות בנפילות של סופי שבוע.
אנחנו חייבות להתחייב להגמל מזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:15
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אקורדיאון כתב: ענת כתב: וגם היום נפילה.....  ענתי האמיני לי את לא לבד,לכולנו יש את הנפילות הללו וכפי שכבר כתבתי היום,גם אותן צריך ללמוד לקבל בתהליך ובמיוחד כשמגעים כאילו לשלב של עשיתי את זה,כבר כתבתי היום,גם לי היתה נפילה אתמול והחלטתי להניח ולחזור לשיגרה בלי להתרגז כי ממש לא עולים הכל, זו רק תחושה. אז הנה פותחים שבוע חדש והתמודדות מחדש. בהצלחה. תודה על מילותייך אקו ...בהצלחה גם לך נשיקות תודה רבה נקווה שהשבוע יהיה מוצלח יותר מסוף השבוע.
הלוואי,עוד אתמול בערב ירדתי לפיצוציה אחרת לא הייתי נרגעת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 17:46
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: וגם היום נפילה.....  ענתי האמיני לי את לא לבד,לכולנו יש את הנפילות הללו וכפי שכבר כתבתי היום,גם אותן צריך ללמוד לקבל בתהליך ובמיוחד כשמגעים כאילו לשלב של עשיתי את זה,כבר כתבתי היום,גם לי היתה נפילה אתמול והחלטתי להניח ולחזור לשיגרה בלי להתרגז כי ממש לא עולים הכל, זו רק תחושה. אז הנה פותחים שבוע חדש והתמודדות מחדש. בהצלחה. תודה על מילותייך אקו ...בהצלחה גם לך נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|