12/01/2011 04:56
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 00:05
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
היי מתוקה האמת שהיה לי יום מאוד קשה אתמול. ממש הרגשתי כעס ומורת רוח מול חוסר היכולת אל מול השטויות
אבל אין לי מנוס מלחזור למסלול ולאחר חיזוקים ממירי אתמול בלילה,
אין לי מילים פשוט כמה נתינה של עידוד ותמיכה,כמובן דני שאין עליה
ורבקוש ודובוניתי ואין זה מובן מאליו,אני מודה לך ולהן ומבטיחה שלא
לאכזב את עצמי ואותכן.
קמתי היום ליום חדש ומתחילה כפי שכתבתי שלום כיתה א,צריך להרוג את הקילוגרמים
כשהם קטנים.
שוב תודה.
טוב שהשליטה חזרה בהצלחה ונתעדכן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 16:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: היי מתוקה האמת שהיה לי יום מאוד קשה אתמול. ממש הרגשתי כעס ומורת רוח מול חוסר היכולת אל מול השטויות
לאכזב את עצמי ואותכן.
כשהם קטנים.
שוב תודה. הרי אמרנו שלא משתמשים במילה "לאכזב" נכון? אנ י מאושרת שהבוקר את שוב באנרגיות חיוביות מקסימה מתוקה שלי לא יכולה להתעלם מהלאכזב אבל מכאן רק צמיחה ואכן שאבתי חמצן ואני כאן עם מוטיבציה ואנרגיות מחודשות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 16:02
|
אכן אני ממש מרגישה כך היום כיתה א עם המורה הכי טובה וחברים לכיתה כולם רוצים ללמוד.
אז יקירי ,מתחילם.
בהצלחה,כולנו בדרך לתעודות הצטיינות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 14:16
 ענת Posts: 3849
|
hadasosh1 כתב:
ענתוש מקוה שאת כבר יותר טוב... ושעלית על המסלול הנכון בחזרה... גם לי היה סופש קשה כמו שכתבתי במשך השבוע אני בסדר אבל בסופש קשה מאוד, היום גם אכלתי חטיף מיני למרות שאני בדרכ אוכלת רק פעם בשבוע חטיף שבועי אז אני מקווה שבסופש אקזז מהשבועי קצת.כי בזמן האחרון השבועי הוא 500 קל 'מינימום. חייבים להצליח יקירה נראה איך נעבור את הסופש הקרוב.... 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:47
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
איזה כייף מחברות חדשות רבקה כתב: ולכל אלו שעברו מעידה הבוקר כמו שאקורדיון כתבה אומרים "שלום כיתה א'"
בהצלחה והמון נשיבוקים
וכיתתנו זכתה במורה הכי טובה בבית הספר איזה כיף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:43
|
איזה כייף מחברות חדשות רבקה כתב:
ולכל אלו שעברו מעידה הבוקר כמו שאקורדיון כתבה אומרים "שלום כיתה א'"
בהצלחה והמון נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:42
|
ולכל אלו שעברו מעידה הבוקר כמו שאקורדיון כתבה אומרים "שלום כיתה א'"
בהצלחה והמון נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:40
|
אקורדיאון כתב:
היי מתוקה האמת שהיה לי יום מאוד קשה אתמול. ממש הרגשתי כעס ומורת רוח מול חוסר היכולת אל מול השטויות
לאכזב את עצמי ואותכן.
כשהם קטנים.
שוב תודה.
הרי אמרנו שלא משתמשים במילה "לאכזב" נכון?
אנ י מאושרת שהבוקר את שוב באנרגיות חיוביות מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 09:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמוני כמוך אקו, מקווה לסגור את היום בלי שום נפילה (בניגוד לאתמול שזו היתה נפילה ממש מטופשת ומתוך עייפות - מיותר וחבל). אקורדיאון כתב:
dany כתב: אקו הדס וענתי אהובות עברנו סופ"ש לא קל......... לא נחפש עכשיו לא אשמים ולא סיבות להוריקן... היה עבר נגמר. רק צריך לדעת להתרומם ולהמשיך הלאה ולא ליפול עוד פנימה אל תוך הבור השואב!!!!!!!!!!!! וכמו שאקו אומרת להרוג אותם שהם עדיין קטנים ועוד לא יושבים וממוקמים היטב על גופנו.......... הצמיגים אז היום יום שלישי פעמיים כי טוב נגבנו הפירורים, נערנו את הבגדים הרמנו ראש בגאון....... ואנחנו עושות את זה בגדול!!!!!!!!!! כי אנחנו יכולות!!!!!!!! אוהבת זהו זה מהיום עושה בגדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 07:58
|
dany כתב:
אקו הדס וענתי אהובות עברנו סופ"ש לא קל.........  לא נחפש עכשיו לא אשמים ולא סיבות להוריקן... היה עבר נגמר. רק צריך לדעת להתרומם ולהמשיך הלאה ולא ליפול עוד פנימה אל תוך הבור השואב!!!!!!!!!!!! וכמו שאקו אומרת להרוג אותם שהם עדיין קטנים ועוד לא יושבים וממוקמים היטב על גופנו.......... הצמיגים  אז היום יום שלישי פעמיים כי טוב  נגבנו הפירורים, נערנו את הבגדים הרמנו ראש בגאון....... ואנחנו עושות את זה בגדול!!!!!!!!!! כי אנחנו יכולות!!!!!!!! אוהבת זהו זה מהיום עושה בגדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 05:37
|
אקו הדס וענתי אהובות עברנו סופ"ש לא קל......... לא נחפש עכשיו לא אשמים ולא סיבות להוריקן... היה עבר נגמר. רק צריך לדעת להתרומם ולהמשיך הלאה ולא ליפול עוד פנימה אל תוך הבור השואב!!!!!!!!!!!! וכמו שאקו אומרת להרוג אותם שהם עדיין קטנים ועוד לא יושבים וממוקמים היטב על גופנו.......... הצמיגים אז היום יום שלישי פעמיים כי טוב נגבנו הפירורים, נערנו את הבגדים הרמנו ראש בגאון....... ואנחנו עושות את זה בגדול!!!!!!!!!! כי אנחנו יכולות!!!!!!!! אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 04:53
|
לאכזב את עצמי ואותכן.
כשהם קטנים.
שוב תודה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 00:38
|
אקורדיאון כתב:
תודה שאפתניתי ורבקוש ,כן אני מקווה שאקפוץ יום אחר לשמוע את ההרצאה. לא אני לא אתן לעצמי ליפול לשם שוב.
ממחר שלום כיתה א ולהחזיר חובות.
לילה טוב,נשיקות.
הי אקול'ה יקרה! אני מקווה שהכל בסדר וחזרת כבר לאכילה שפויה , העיקר שאת לא צריכה להוריד כמויות........כיף לך תשמרי על זה חבל לעלות עכשיו סומכת עלייך שתתפסי את זה בזמן... תעדכני בהצלחה............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 00:35
|
ענתוש מקוה שאת כבר יותר טוב... ושעלית על המסלול הנכון בחזרה... גם לי היה סופש קשה כמו שכתבתי במשך השבוע אני בסדר אבל בסופש קשה מאוד, היום גם אכלתי חטיף מיני למרות שאני בדרכ אוכלת רק פעם בשבוע חטיף שבועי אז אני מקווה שבסופש אקזז מהשבועי קצת.כי בזמן האחרון השבועי הוא 500 קל 'מינימום.
נראה איך נעבור את הסופש הקרוב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 00:06
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה,
מקווה שאת מרגישה בטוב, לילה טוב
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 23:33
|
תודה שאפתניתי ורבקוש ,כן אני מקווה שאקפוץ יום אחר לשמוע את ההרצאה. לא אני לא אתן לעצמי ליפול לשם שוב.
ממחר שלום כיתה א ולהחזיר חובות.
לילה טוב,נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 23:14
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: קראתי על קלוד דדיה שהוא נשקל כל יום ראשון ז"א חייב לשמור שישבת כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! אז אולי זה גם פיתרון. דנוש אני נשקלת בימי שני ,גם תחילת שבוע וכשזה תופס אני לא בדיוק מתייחסת ליום. כמובן הכל פסיכולוגי וצריך לנסות אולי יועיל. אקו מה מצב? חצב,לא הייתי היום מקווה לימים טובים יותר.
נוכחותך אקורדיון יקרה היתה חסרה לנו מאוד !!!! מתגעגעת ושולחת לך חיבוק חזק לימים טובים יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 22:53
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו אהובה את איתנו ולא ניתן לך ליפול מקווה שתצליחי למצוא יום אחר להגיע חבל לפספס זה תמיד מחזק ונותן אנרגיה והזדמנות לקפוץ לראות עוד אנשים מהפורום נשמח לראותך וכל חוג אחר בהצלחה בהמשך לך ולכולנו העיקר זה לדעת שנעשה הכל ונביט בחיוך ואהבה קדימה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 22:16
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: קראתי על קלוד דדיה שהוא נשקל כל יום ראשון ז"א חייב לשמור שישבת כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! אז אולי זה גם פיתרון. דנוש אני נשקלת בימי שני ,גם תחילת שבוע וכשזה תופס אני לא בדיוק מתייחסת ליום. כמובן הכל פסיכולוגי וצריך לנסות אולי יועיל. אקו מה מצב? חצב,לא הייתי היום מקווה לימים טובים יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|