08/01/2011 15:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ענת כתב:
וגם היום נפילה.....  ענתי האמיני לי את לא לבד,לכולנו יש את הנפילות הללו וכפי שכבר כתבתי היום,גם אותן צריך ללמוד לקבל בתהליך ובמיוחד כשמגעים כאילו לשלב של עשיתי את זה,כבר כתבתי היום,גם לי היתה נפילה אתמול והחלטתי להניח ולחזור לשיגרה בלי להתרגז כי ממש לא עולים הכל,
זו רק תחושה.
אז הנה פותחים שבוע חדש והתמודדות מחדש.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 15:41
 ענת Posts: 3849
|
וגם היום נפילה.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 15:35
|
מיכל שרון כתב:
ענתי לא קרה כלום... אם כבר ליפול אז בבית רחוק מהאויבים הכבדים... אז זו גם חצי נחמה... היום יום חדש ואת הולכת לעבור אותו כמו גדולה!!! סומכת עליך מחוננת (-:
אכן רחוק מהאוייבים הגדולים צודקת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 15:35
|
toly כתב:
ענתוש מושלמים יש רק בספרים וגם שם לא היה נגמר נהנית זה מה שחשוב עכשיו יום חדש ושבים למוטב גם לי השתבשו תוכניות הבוקר חשבתי שארכב בחוץ וציפיתי בכליון עיניים לאשמורת הבוקר אך הגשם הרב שירד ותודה לאל שירד שיבש את עניין הרכיבה אז החלטתי לעשות מהבאסה סבבה עליתי על אופני הכושר שלי בבית מרחתי לק חדש לשבת והריני מטופחת רעננה אחרי הרבה מים בגוף לא מבחוץ ומרק טוב שבישלתי ב3 לפנות בוקר-לא להתעלף בנות ממתין לי עם חמין צמחוני אז בחיוך ואופטימיות לשליטה מלאה שבת נפלאה חיבוק טולי
כל הכבוד על החריצות יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 14:36
 toly Posts: 898
|
ענתוש מושלמים יש רק בספרים וגם שם לא היה נגמר נהנית זה מה שחשוב עכשיו יום חדש ושבים למוטב גם לי השתבשו תוכניות הבוקר חשבתי שארכב בחוץ וציפיתי בכליון עיניים לאשמורת הבוקר אך הגשם הרב שירד ותודה לאל שירד שיבש את עניין הרכיבה אז החלטתי לעשות מהבאסה סבבה עליתי על אופני הכושר שלי בבית מרחתי לק חדש לשבת והריני מטופחת רעננה אחרי הרבה מים בגוף לא מבחוץ ומרק טוב שבישלתי ב3 לפנות בוקר-לא להתעלף בנות ממתין לי עם חמין צמחוני אז בחיוך ואופטימיות לשליטה מלאה שבת נפלאה חיבוק טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 14:35
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ענתי לא קרה כלום... אם כבר ליפול אז בבית רחוק מהאויבים הכבדים... אז זו גם חצי נחמה... היום יום חדש ואת הולכת לעבור אותו כמו גדולה!!! סומכת עליך מחוננת (-:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:56
|
קרולין כתב:
ענתי יקירתי! סומכת עלייך שאת כבר חזרה בתוך התהליךךךךךךךךךךךך אין דבר ממי זה קורה לכולנו....הרי עדיין עוד לא נעלמנו מרוב רזון...... המשך שבת נהדרת ובשליטה. נשיבוקים חמים קרולין. 
תודה יקירתי מקווה שאין נזקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:55
|
dany כתב:
כמה ההרגשה הזו מוכרת !!!!!!!!!! גיבורים כלפי כולם ואחר כך לבד לבד נופלים כמו זבובים מקווה שכבר קמת ליום חדש ..... והיום יזרום לך כפי שצריך. מחזקת ומעודדת ועד יום שני את בטוח עושה תיקונים. נישבוקים
אכן כן חזרתי לעצמי מקווה שאין נזקים בינתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:23
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי! סומכת עלייך שאת כבר חזרה בתוך התהליךךךךךךךךךךךך
אין דבר ממי זה קורה לכולנו....הרי עדיין עוד לא נעלמנו מרוב רזון......
המשך שבת נהדרת ובשליטה.
נשיבוקים חמים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 11:31
 dany Posts: 19819
|
אכן יש לנו ימים כאלו שהכל משתבש למרות ההבטחות הגדולות. לכן אנחנו כאן עדיין לא שקופים מרוב רזון, אך לא מוותרים ולא מתייאשים ממשיכים עוד להפנים. כמו שמירי אומרת גם מים עושים חור בסלע. חיבוקי
ote=שאפתנית]ענתי שבת שלום, ההרגשה הזו כל כך מוכרת לי את משדרת לעצמך ולסביבה חוזק פנימי ונחישות וכשאת חוזרת הביתה כל הקירות הללו שבנית והרגשת בטוחה בהן פתאום קרסו ונפלו. עברתי את החוויה הזו שבוע שעבר ביום ארוך שנגמר בנחישות אין קץ ועמידה במחויבות עד הרגע שנכנסתי הביתה ושם הכל השתבש פתאום כל המילים היפות והתמיכה האישית שנתתי לעצמי בדרך פרחו מהחלון. נגמר יקירתי, זה מאחוריך והיום התחיל יום חדש אז אפשר לתקן ולאמוד נזקים. יש עוד זמן עד השקילה כך שזה לא חייב לבוא לידי ביטוי בשקילה. מאחלת לך המשך של שבת כייפית ובשליטה. נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 11:28
 dany Posts: 19819
|
כמה ההרגשה הזו מוכרת !!!!!!!!!! גיבורים כלפי כולם ואחר כך לבד לבד נופלים כמו זבובים מקווה שכבר קמת ליום חדש ..... והיום יזרום לך כפי שצריך. מחזקת ומעודדת ועד יום שני את בטוח עושה תיקונים. נישבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 11:16
|
שאפתנית כתב:
ענתי שבת שלום, ההרגשה הזו כל כך מוכרת לי את משדרת לעצמך ולסביבה חוזק פנימי ונחישות וכשאת חוזרת הביתה כל הקירות הללו שבנית והרגשת בטוחה בהן פתאום קרסו ונפלו. עברתי את החוויה הזו שבוע שעבר ביום ארוך שנגמר בנחישות אין קץ ועמידה במחויבות עד הרגע שנכנסתי הביתה ושם הכל השתבש פתאום כל המילים היפות והתמיכה האישית שנתתי לעצמי בדרך פרחו מהחלון. נגמר יקירתי, זה מאחוריך והיום התחיל יום חדש אז אפשר לתקן ולאמוד נזקים. יש עוד זמן עד השקילה כך שזה לא חייב לבוא לידי ביטוי בשקילה. מאחלת לך המשך של שבת כייפית ובשליטה. נשיבוקים, שאפתנית תודה על מילותייך הייתי זקוקה להן.. ןעןד יותר ביאס לאחר המחמאות שזה קרה גם קמתי בהרגשה שאני שמנה והעליתי הכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 10:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי שבת שלום, ההרגשה הזו כל כך מוכרת לי את משדרת לעצמך ולסביבה חוזק פנימי ונחישות וכשאת חוזרת הביתה כל הקירות הללו שבנית והרגשת בטוחה בהן פתאום קרסו ונפלו. עברתי את החוויה הזו שבוע שעבר ביום ארוך שנגמר בנחישות אין קץ ועמידה במחויבות עד הרגע שנכנסתי הביתה ושם הכל השתבש פתאום כל המילים היפות והתמיכה האישית שנתתי לעצמי בדרך פרחו מהחלון. נגמר יקירתי, זה מאחוריך והיום התחיל יום חדש אז אפשר לתקן ולאמוד נזקים. יש עוד זמן עד השקילה כך שזה לא חייב לבוא לידי ביטוי בשקילה. מאחלת לך המשך של שבת כייפית ובשליטה. נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 10:00
|
הייתי בצפון עם חברים בביקור אצל חברה שהוריה גרים שם.....היה מאוד כיף.....החברה הנוף והורוגע של המקום, כל היום סביב האוכל....השתדלתי לשמור כמה שאפשר ולא לגעת במתוקים ובכלל להקפיד כמו שאומרים על הכללים היה ים של פיתויים ועמדתי מול זה.....אבל הגעתי הביתה מאוחר עייפה ולאחר התאפקות האכילה יצאה לי בהפוך בבית...לא שיש אווייבים אבל כבר לא הייתי צריכה לגעת בכלום....יום משומבש שכזה ... כך שאכלתי מעבר למותר.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|