03/09/2012 05:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
יקירתי ראיתי תמונות שלכם בפייס ואין לי מילים איזה אבא מקסים יש לך ובכלל לא מאמינה לך שזהו גילו , בלי עין הרע נראה ממש ב-10 שנים צעיר יותר. מאחלת לו שוב אריכות ימים בבריאות ובכייף וכמובן גם לכן להנות מאבא כזה עוד ועדו שנים טובות ויפות. תענוג. אקורדיאון כתב: איזו פתיחה מרגשת לבוקר יום ראשון. תודה רבה על האיחולים הלבביים ,התמיכה והעידוד. שיהיה לכולנו שבוע נפלא ובשליטהההההה. תודה רבה דנושה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:54
|
רבקה כתב:
מזל טוב לאבא של טלי ודריה הרבה בריאות אושר ונחת מכל המשפחה שתחגגו לו כל שנה בהנאה ובאהבה אקורדיון יקירתי אין כמוך על השליטה והמוטיבציה יישר כוחך את נהדרת ♥♥♥ תודה רבה ,שימשיך כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:53
|
נחושה כתב:
אקו יקירה, אין מילים....אלופה, נכנסתי לפייס וראיתי  אכן נראה חמסה חמסה צעיר לגילו ומאחלת לכם עוד שנים של בריאות ונחת ויחד.... דני יקירה, שמחה בכל ליבי על השיתוף שלך וההצלחה היומיומית הלא פשוטה בהתמדה ובנחישות, כל הכבוד נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתת נחושתכם תודה רבה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2012 05:10
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירתי ואני מצפה ממך לאותו הדבר.............. אני יודעת שאת יכולה כבר הוכחת לי זאת פעמים רבות....... אז אתגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
אקו יקירה, אין מילים....אלופה, נכנסתי לפייס וראיתי  אכן נראה חמסה חמסה צעיר לגילו ומאחלת לכם עוד שנים של בריאות ונחת ויחד.... דני יקירה, שמחה בכל ליבי על השיתוף שלך וההצלחה היומיומית הלא פשוטה בהתמדה ובנחישות, כל הכבוד נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתת נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 22:27
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקירה, אין מילים....אלופה, נכנסתי לפייס וראיתי אכן נראה חמסה חמסה צעיר לגילו ומאחלת לכם עוד שנים של בריאות ונחת ויחד.... דני יקירה, שמחה בכל ליבי על השיתוף שלך וההצלחה היומיומית הלא פשוטה בהתמדה ובנחישות, כל הכבוד נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתת נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 15:14
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
המון המון המון מזל טוב ואיחולים לבריאות , אריכות ימים והכל הכל בנחת ובשמחה מכל הלב לאביך היקר. ולך יקירתי מדלית הזהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני אירחתי אתמול את המשפוחה שבעצם זו גם היתה חגיגת יום הולדת........חחחחחחחחחחח היום התאריך העברי שלי........ ושמחה לדווח שחוץ מירקות דבר לא נכנס לפי. שזה יהיה סימן לפתיחת חודש חדש, ומיד גם שנה עברית חדשה ואמן כך נמשיך............... אקורדיאון כתב: אתמול בערב חגגנו לאבי האחד והיחיד שמחר מולאים לו 87 ורק שימשיך כפי שהוא ,הוחלט על מסעדה מזרחית שכידוע הדבר הראשון שמגיע לשולחן הם הסלטים וכמובן פיתות חמות ,ההחלטה עוד טרם הכניסה למסעדה,מה שלא יהיה בלי פחמימות וכך נהגתי ,אכלתי יפה ואומר את האמת גם ללא פחמימות לאחר הארוחה הרגשתי מפוצצת מידי כי ברור שגם ללא פחמימות זו חריגה משיגרת התפריט אבל מכיוון שהיה שווה כל ביס והבוקר חזרה לשיגרה אין שום נקיפות מצפון ורק בשמחות. שבת נפלאה ובשליטה לכולנו.
דני'לה אני פשוט גאה בך על ההצלחה בשליטה, אין כמוך ועוד הזדמנות לברך במזל טוב בריאות ונחת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 15:12
 רבקה Posts: 8411
|
מזל טוב לאבא של טלי ודריה הרבה בריאות אושר ונחת מכל המשפחה שתחגגו לו כל שנה בהנאה ובאהבה אקורדיון יקירתי אין כמוך על השליטה והמוטיבציה יישר כוחך את נהדרת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 06:17
|
יקירתי ראיתי תמונות שלכם בפייס ואין לי מילים איזה אבא מקסים יש לך ובכלל לא מאמינה לך שזהו גילו , בלי עין הרע נראה ממש ב-10 שנים צעיר יותר. מאחלת לו שוב אריכות ימים בבריאות ובכייף וכמובן גם לכן להנות מאבא כזה עוד ועדו שנים טובות ויפות. תענוג.
אקורדיאון כתב:
איזו פתיחה מרגשת לבוקר יום ראשון. תודה רבה על האיחולים הלבביים ,התמיכה והעידוד. שיהיה לכולנו שבוע נפלא ובשליטהההההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 06:15
|
מטפס יקר אני כל כך שמחה שאתה מגיב וכי הדברים מעוררים בך מחשבה, כי כל דבר שמעורר אותנו וגורם לנו לעשות עוד ועוד חשיבה על מה, כמה, ואיך, כבר עובד לטובתנו. וגם אם לא נצליח הפעם נצליח בפעם הבאה כי לא נפעל על טייס אוטומטי. בכלל אני בן אדם שבדך כלל בחברת אנשים אני יותר קדושה מאפיפיור....... אלא אם אני כבר נמצאת בתחתית של החבית שאז אני לא עושה חשבון אפילו לא לאלוהים וזה לא קורה באמת הרבה. אבל שאני לבדי עם עצמי והמזווה והמקרר.............. אוהו..אוהו אוהו......................... ל"שמחתי" הגעתי כבר לתחתית לפני כחודש, וביאושי כי רב עשיתי משהו שלא עשיתי במשך כל 44 שנות נישואי, פניתי לבעלי ומיניתי אותו לשומר ראשי.......... ממש כך, אני רושמת יום יום את מה שאכלתי כולל כל פירור, הרשימה מונחת פתוחה במטבח לכל רואה ואין לי כל חשש ופחד..........ויש לציין שבמהלך החודש הזה היו בסך הכל שני בולמוסים........... לאחר שחודשים חייתי ממש בתוך בולמוס אחד מתמשך........ אז אולי יש לך גם מצב לבקש עזרה ממישהו קרוב שאין לך פחד אינטימי ממנו/ה. ויש לציין כי שצריך לתת דו"ח חיצוני המצב הרבה יותר טוב. מאחלת לך המון המון הצלחה מקרב לב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2012 05:34
|
איזו פתיחה מרגשת לבוקר יום ראשון. תודה רבה על האיחולים הלבביים ,התמיכה והעידוד. שיהיה לכולנו שבוע נפלא ובשליטהההההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 20:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה אבא שלך היקר אהוב עלי מאד מאד, הוא השריף של השכונה שלנו אז קודם כל, מזל טוב בריאות בריאות בריאות ושימשיך כך עד 120. ולא נורא אם מידי פעם אוכלים יותר, גם אנחנו הוזמנו אתמול לשף אבי שטייניץ לארוחה מיוחדת שהשתתף בה גם הרואה חשבון שלנו.....בכל אופן 25 שנה לא מובן מאליו.......אכלתי הכל......נהניתי מאד, היה קצת קשה לישון....... אבל יום שבת כבר עבר בשליטה, וזה כוחה של מסגרת......מחר מתחיל שבוע חדש ונפלא וכולנו בשליטה. לילה טוב אוהבת מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 20:04
 EFF Posts: 6409
|
כל הכבוד אקו..איזה גבורה ל כיבוש היצר, ועוד במסעדה מזרחית... מזל טוב ענק לאבא שלך ושל דריה..שימשיך להתבגר בנועם בחן ובבריאות..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 19:43
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי דני. שוב אני מטפס ההרים, וכמו שאת רואה דברייך על האתגר במסעדה המזרחית מעוררות אצלי מחשבה רבה. חשבתי על זה. למירי יש כלל חשוב ״אוייבים לא מכניסים הביתה״... אז אני כמובן מאמץ זאת אל ליבי ובנוסף , אישית עבורי, אני מוסיף כלל נוסף: אני אשתדל במהלך הטיפוס למעבדה גם לא להכניס את עצמי לביית של האוייבים.. ואצלי החומוס , החצילים במיונז, והפיצה הם ביתו של האוייב... זה נכון גם למסעדה בסגנון אכול כפי יכולתך... כי היכולת שלי היא מה לעשות, חתיכת יכולת.. אני מכיר כמה מסעדות כאלו שניסגרו אחרי ביקור שלי חחח,,, אז פשוט להשתדל אם רק אפשר לא להיכנס לבתי האוייב... להתראות ותודה על הפוסט מעורר המחשבה שלך דני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 19:17
|
הי דני. דברים רציניים ואמיתיים רשמת לי. מצד שני אם אני יודע שהאוכל הזה מציב לי קושי ממש בלצי ניסבל ובעל רמת שחיטה ירודה מאוד, סוג של קערת חלב לחתול, הרי שאני יושב שעלי לעשות כל מאמץ פשוט לא להיות שם. להימנע מהקושי הבאמת כל כך קשה הזה. אז אם אני יכול אבחר מסעדה שבה השפיות תזכה למידת העוצמה .. .. המקסימלית זה אולי נשמע מוזר אבל אני יכול לעמוד בפני ים של מאכלים מפתים ולא מומלצים אך בחומוס , החצילים והלאפה הם סוג של ״סם״ שעד כה בכל תולדות הזמן הדיאטתי שלי , לא עמדתי בפניהם. יחד עם זאת אם זה המצב ואני כבר ניצב לפני שולחן עתיר סלטים שכאלו, ולא היתה לי ברירה אחרת אז אני מאמץ כל מילה שרשמת ואיישם אותם. קצת מוזר שחומוס יכול להפיל אותי ככה...והאמיני לי, אני רואה מאכלים משובחים למדי ובמקומות באמת מאוד משובחים... אבל החומוס... החומוס.... מסכים שיש כאן אתגר של ממש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 18:35
|
מטפס יקר אני דווקא לוקחת לי את המסעדה המזרחית כאתגר וכהוכחה שאני יכולה!!!!!!!!!!!!!!! תנסה גם לעשות זאת, יש להם סלטים שפחות שוחים בשמן כמו סלט כרוב, מהחומוס אני לוקחת קצת על המזלג מהצלחת של בעלי. ומזמינה לי תמיד דג על הגריל עם סלט ירקות קצוץ דק עם המון פטרוזיליה ובקבוק מים צוננים. וחשה תמיד כמנצחת אמיתית............... בהצלחה
מטפס הרים כתב:
אקורדיון יקרה. כל הכבוד!! חד משמעית כל הכבוד. אליפות מבין כל המסעדות בארץ ובעולם שאני זוכה לבקר בהן, הנפיחות הכי גדולות שלי הן המזרחיות, עם השולחן עמוס הסלטים וכל היתר. עד כה לא היתה פעם אחת שלא נפלתי בענק במסעדות אלו... הפוסט שלך נותן לי אתגר. בטיפוס ההר שחי חומוס ולאפה חמה זה מייד התדרדרות אחורה למידרון על סף התהום... והנה את מוכיחה שאפשר להפוך את החומוס והלאפה לכאלו שלא מפריעים לקצב הטיפוס על ההר התלול. כל הכבוד לך ומזל טוב לאבא. המשך מוצלח. מטפס ההרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 18:28
 רייצל Posts: 339
|
אקו יקרה, מזל טוב לאביך מייתן ותחגגו לו ימי הולדת עוד שנים רבות בבריאות טובה. כל הכבוד על השליטה והנחישות לא לאכל פחמימות ישר כח רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 15:23
 אייריס Posts: 3744
|
אקו המדהימה ברכות חמות לאביך וכל הכבוד לשליטה והנחישות. בהצלחה רבה בהמשך. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:40
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה שלי ים של מזל טוב בריאותתתת ואריכות ימים לאביך היקר את מודל לחיקוי לכולנו נשיקות אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:16
|
לאקורדיון היקרה. מתנצל על טעות ההדפסה בפוסט הקודם, התכוונתי כמובן למילה ״ נפילות״ ולא למילה ״נפיחות״... טעות הדפסה . סליחה ושוב את אלופה!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 12:12
|
מטפס הרים כתב:
אקורדיון יקרה. כל הכבוד!! חד משמעית כל הכבוד. אליפות מבין כל המסעדות בארץ ובעולם שאני זוכה לבקר בהן, הנפיחות הכי גדולות שלי הן המזרחיות, עם השולחן עמוס הסלטים וכל היתר. עד כה לא היתה פעם אחת שלא נפלתי בענק במסעדות אלו... הפוסט שלך נותן לי אתגר. בטיפוס ההר שחי חומוס ולאפה חמה זה מייד התדרדרות אחורה למידרון על סף התהום... והנה את מוכיחה שאפשר להפוך את החומוס והלאפה לכאלו שלא מפריעים לקצב הטיפוס על ההר התלול. כל הכבוד לך ומזל טוב לאבא. המשך מוצלח. מטפס ההרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|