01/09/2012 12:12
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אקורדיון יקרה. כל הכבוד!! חד משמעית כל הכבוד. אליפות מבין כל המסעדות בארץ ובעולם שאני זוכה לבקר בהן, הנפיחות הכי גדולות שלי הן המזרחיות, עם השולחן עמוס הסלטים וכל היתר. עד כה לא היתה פעם אחת שלא נפלתי בענק במסעדות אלו... הפוסט שלך נותן לי אתגר. בטיפוס ההר שחי חומוס ולאפה חמה זה מייד התדרדרות אחורה למידרון על סף התהום... והנה את מוכיחה שאפשר להפוך את החומוס והלאפה לכאלו שלא מפריעים לקצב הטיפוס על ההר התלול. כל הכבוד לך ומזל טוב לאבא. המשך מוצלח. מטפס ההרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 10:42
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרות בוקר טוב ושבת שלום, נכון שאפשרי במסעדה גם בלי פחמימות. אני מנוסה בכגון אלה. לעיתים איני מדברת לעצמי ואומרת בקול רם בשקט לעצמי כל הפחמימות הן פלסטיק והרי לא אגב בפלסטיק נכון? לפעמים יש גם חריגה. אבל כשאני מתגברת אני מאד מאד גאה בעצמי. כל הכבוד לך. שבת ברוכה לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 08:25
 הסמויה Posts: 2467
|
לא פשוט היציאות האלה למסעדות גאה בך שהצלחת לשלוט גם אני הייתי אתמול במסעדה ואכלתי הרבה מעל המותר אבל כמוך גם אני חוזרת היום לשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 07:46
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
המון המון המון מזל טוב ואיחולים לבריאות , אריכות ימים והכל הכל בנחת ובשמחה מכל הלב לאביך היקר. ולך יקירתי מדלית הזהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני אירחתי אתמול את המשפוחה שבעצם זו גם היתה חגיגת יום הולדת........חחחחחחחחחחח היום התאריך העברי שלי........ ושמחה לדווח שחוץ מירקות דבר לא נכנס לפי. שזה יהיה סימן לפתיחת חודש חדש, ומיד גם שנה עברית חדשה ואמן כך נמשיך............... אקורדיאון כתב: אתמול בערב חגגנו לאבי האחד והיחיד שמחר מולאים לו 87 ורק שימשיך כפי שהוא ,הוחלט על מסעדה מזרחית שכידוע הדבר הראשון שמגיע לשולחן הם הסלטים וכמובן פיתות חמות ,ההחלטה עוד טרם הכניסה למסעדה,מה שלא יהיה בלי פחמימות וכך נהגתי ,אכלתי יפה ואומר את האמת גם ללא פחמימות לאחר הארוחה הרגשתי מפוצצת מידי כי ברור שגם ללא פחמימות זו חריגה משיגרת התפריט אבל מכיוון שהיה שווה כל ביס והבוקר חזרה לשיגרה אין שום נקיפות מצפון ורק בשמחות. שבת נפלאה ובשליטה לכולנו. דני"לה יקירתי שוב מזל-טוב ליום ההולדת - גם בתאריך העברי צריך לחגוג.כל סיבה טובה למסיבה. גם לך שאפו ענק על שלא אכלת דבר חוץ מירקות.כאשר אני מארחת בביתי,איני מסוגלת לאכול הרבה, וכדי לא להעליב את השולחן אני טועמת כזית חחחחחח שבת נפלאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 07:42
 1103 Posts: 5022
|
אקו יקרה מזל-טוב ליום ההולדת של אביך שיזכה לאריכות ימים ובריאות טובה .את ממש גיבורה ומגיע לך צל"ש, רק הריח של הפיתות יכול לשגע בפרט שהן מונחות מתחת לאף. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:43
 dany Posts: 19819
|
המון המון המון מזל טוב ואיחולים לבריאות , אריכות ימים והכל הכל בנחת ובשמחה מכל הלב לאביך היקר. ולך יקירתי מדלית הזהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני אירחתי אתמול את המשפוחה שבעצם זו גם היתה חגיגת יום הולדת........חחחחחחחחחחח היום התאריך העברי שלי........ ושמחה לדווח שחוץ מירקות דבר לא נכנס לפי. שזה יהיה סימן לפתיחת חודש חדש, ומיד גם שנה עברית חדשה ואמן כך נמשיך...............
אקורדיאון כתב:
אתמול בערב חגגנו לאבי האחד והיחיד שמחר מולאים לו 87 ורק שימשיך כפי שהוא ,הוחלט על מסעדה מזרחית שכידוע הדבר הראשון שמגיע לשולחן הם הסלטים וכמובן פיתות חמות ,ההחלטה עוד טרם הכניסה למסעדה,מה שלא יהיה בלי פחמימות וכך נהגתי ,אכלתי יפה ואומר את האמת גם ללא פחמימות לאחר הארוחה הרגשתי מפוצצת מידי כי ברור שגם ללא פחמימות זו חריגה משיגרת התפריט אבל מכיוון שהיה שווה כל ביס והבוקר חזרה לשיגרה אין שום נקיפות מצפון ורק בשמחות. שבת נפלאה ובשליטה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2012 06:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אתמול בערב חגגנו לאבי האחד והיחיד שמחר מולאים לו 87 ורק שימשיך כפי שהוא ,הוחלט על מסעדה מזרחית שכידוע הדבר הראשון שמגיע לשולחן הם הסלטים וכמובן פיתות חמות ,ההחלטה עוד טרם הכניסה למסעדה,מה שלא יהיה בלי פחמימות וכך נהגתי ,אכלתי יפה ואומר את האמת גם ללא פחמימות לאחר הארוחה הרגשתי מפוצצת מידי כי ברור שגם ללא פחמימות זו חריגה משיגרת התפריט אבל מכיוון שהיה שווה כל ביס והבוקר חזרה לשיגרה אין שום נקיפות מצפון ורק בשמחות. שבת נפלאה ובשליטה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|