27/03/2012 17:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה היפה בהחלט הצלחת לעלות לי חיוך על הפנים וכן זה תמיד אדם קרוב שפוגע... מצטערת שלא אוכל לפרט מה בדיוק נאמר ואיך אבל הכעס מוצדק בהחלט. נילוש יקרה הכעס בעיקר על כך שאני שותקת כדי לא לגרום לבלגן כי להרוס זה מאד מאד קל אבל אחר כך לאחות את השברים קשה מאד ולמען שלום בית מעדיפה לכעוס לבד מבטיחה לא בורחת לאכול גם היום זה בשליטה ולידי כוס תה ובקבוק מים.... תודה לשתיכן על ההתיחסות נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 17:33
 dany Posts: 19819
|
אפשר גם להוציא את כל התיסכולים על הנייר , פשוט את כל מה שאת רוצה לומר ולא יכולה בקול רם לכתוב אל הנייר....... ולאחר מכן להשמיד וזה בטל ומבוטל. נשיקות חמודה
103] דרך המלך כתב:
מכירים את זה שמישהו קרוב כל כך אליכם אמר מילה לא במקום שלפעמים זה כמו סכין שחותך משהו?בדיוק מה שקרה לי והקטע שאני לא יכולה לדבר ולהגיב אני לא מסוגלת אבל אני כל היום מהבוקר לא מצליחה להוציא מהראש את המילים הכואבות והפוגעות שנזרקו לעברי בלי להניד עפעף... אני ממש אבל ממש פגועה הצליחו לפגוע בי קשות ואני מרגישה שפי וידיי כבולות מלהגיב כי זה יצור בלגן שלם.. מעדיפה לכעוס עם עצמי ולא להגיב.... אוףףףףףףף סיגלוש יקירתי אין מצב שתשארי בתוכך עם הכעס,אינני יודעת במה מדובר אך דבר אחד ברור אם תשארי עם האנרגיות השליליות, בסופו של דבר תפלי על האוכל.כדאי שתשוחחי עם חברה קרובה או אדם שלא קשור לסיפור ןלנוגעים בדבר,זה יקל עליך וישחרר את המועקה אין לך מה לכעוס על עצמך,הרי מישהו אחר פגע בך ולא בך האשם. קבלי חיבוק ענק נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 17:28
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
מכירים את זה שמישהו קרוב כל כך אליכם אמר מילה לא במקום שלפעמים זה כמו סכין שחותך משהו?בדיוק מה שקרה לי והקטע שאני לא יכולה לדבר ולהגיב אני לא מסוגלת אבל אני כל היום מהבוקר לא מצליחה להוציא מהראש את המילים הכואבות והפוגעות שנזרקו לעברי בלי להניד עפעף... אני ממש אבל ממש פגועה הצליחו לפגוע בי קשות ואני מרגישה שפי וידיי כבולות מלהגיב כי זה יצור בלגן שלם.. מעדיפה לכעוס עם עצמי ולא להגיב.... אוףףףףףףף סיגלוש יקירתי אין מצב שתשארי בתוכך עם הכעס,אינני יודעת במה מדובר אך דבר אחד ברור אם תשארי עם האנרגיות השליליות, בסופו של דבר תפלי על האוכל.כדאי שתשוחחי עם חברה קרובה או אדם שלא קשור לסיפור ןלנוגעים בדבר,זה יקל עליך וישחרר את המועקה אין לך מה לכעוס על עצמך,הרי מישהו אחר פגע בך ולא בך האשם. קבלי חיבוק ענק נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 17:25
 קרנושה Posts: 3420
|
סיגלי. הכעס הזה הוא מקום טוב-לאלו שהצליחו להביא אותך לשם. אני מאד מקווה שאת לא אוכלת עכשיו ושאת יכולה לנסות לנשום עמוק, לקחת נשימה גדולה ועמוקה ולחזור שוב.. שתי כוס מים ענקית גדולה ותנשמי. מי שפוגע בנו בדרך כלל הוא מישהו קרוב או מישהו שאוהבים ובשעת כעס אין שופטים אדם. אז תשחררי. אני בטוחה שלא היו כוונות רעות ואל תכעסי בשום פנים ואופן על עצמך, שמעת?! עכשיו, בואי תני לי את הטלפון של מי שהרגיז אותך... הצלחתי להעלות לך חיוך?-יופי! שולחת לך נשיבוקים גדולים ואל תתני לאף אחד את העונג שמעת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2012 17:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
מכירים את זה שמישהו קרוב כל כך אליכם אמר מילה לא במקום שלפעמים זה כמו סכין שחותך משהו?בדיוק מה שקרה לי והקטע שאני לא יכולה לדבר ולהגיב אני לא מסוגלת אבל אני כל היום מהבוקר לא מצליחה להוציא מהראש את המילים הכואבות והפוגעות שנזרקו לעברי בלי להניד עפעף... אני ממש אבל ממש פגועה הצליחו לפגוע בי קשות ואני מרגישה שפי וידיי כבולות מלהגיב כי זה יצור בלגן שלם.. מעדיפה לכעוס עם עצמי ולא להגיב.... אוףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|