הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני מתאפקת לא לכעוס.ססססססס

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/03/2012 17:34

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה היפה בהחלט הצלחת לעלות לי חיוך על הפנים וכן זה תמיד אדם קרוב שפוגע... מצטערת שלא אוכל לפרט מה בדיוק נאמר ואיך אבל הכעס מוצדק בהחלט.
נילוש יקרה הכעס בעיקר על כך שאני שותקת כדי לא לגרום לבלגן כי להרוס זה מאד מאד קל אבל אחר כך לאחות את השברים קשה מאד ולמען שלום בית מעדיפה לכעוס לבד
מבטיחה לא בורחת לאכול גם היום זה בשליטה ולידי כוס תה ובקבוק מים....
תודה לשתיכן על ההתיחסות
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2012 17:33

dany
dany
אפשר גם להוציא את כל התיסכולים על הנייר , פשוט את כל מה שאת רוצה לומר ולא יכולה בקול רם לכתוב אל הנייר....... ולאחר מכן להשמיד וזה בטל ומבוטל.
נשיקות חמודה

103] דרך המלך כתב:
מכירים את זה שמישהו קרוב כל כך אליכם אמר מילה לא במקום שלפעמים זה כמו סכין שחותך משהו?בדיוק מה שקרה לי והקטע שאני לא יכולה לדבר ולהגיב אני לא מסוגלת אבל אני כל היום מהבוקר לא מצליחה להוציא מהראש את המילים הכואבות והפוגעות שנזרקו לעברי בלי להניד עפעף... אני ממש אבל ממש פגועה הצליחו לפגוע בי קשות ואני מרגישה שפי וידיי כבולות מלהגיב כי זה יצור בלגן שלם.. מעדיפה לכעוס עם עצמי ולא להגיב.... אוףףףףףףף

סיגלוש יקירתי
אין מצב שתשארי בתוכך עם הכעס,אינני יודעת במה מדובר אך דבר אחד ברור אם תשארי עם האנרגיות השליליות,
בסופו של דבר תפלי על האוכל.כדאי שתשוחחי עם חברה קרובה או אדם שלא קשור לסיפור ןלנוגעים בדבר,זה יקל עליך וישחרר
את המועקה אין לך מה לכעוס על עצמך,הרי מישהו אחר פגע בך ולא בך האשם.
קבלי חיבוק ענק
נילי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2012 17:28

1103
1103
דרך המלך כתב:
מכירים את זה שמישהו קרוב כל כך אליכם אמר מילה לא במקום שלפעמים זה כמו סכין שחותך משהו?בדיוק מה שקרה לי והקטע שאני לא יכולה לדבר ולהגיב אני לא מסוגלת אבל אני כל היום מהבוקר לא מצליחה להוציא מהראש את המילים הכואבות והפוגעות שנזרקו לעברי בלי להניד עפעף... אני ממש אבל ממש פגועה הצליחו לפגוע בי קשות ואני מרגישה שפי וידיי כבולות מלהגיב כי זה יצור בלגן שלם.. מעדיפה לכעוס עם עצמי ולא להגיב.... אוףףףףףףף

סיגלוש יקירתי
אין מצב שתשארי בתוכך עם הכעס,אינני יודעת במה מדובר אך דבר אחד ברור אם תשארי עם האנרגיות השליליות,
בסופו של דבר תפלי על האוכל.כדאי שתשוחחי עם חברה קרובה או אדם שלא קשור לסיפור ןלנוגעים בדבר,זה יקל עליך וישחרר
את המועקה אין לך מה לכעוס על עצמך,הרי מישהו אחר פגע בך ולא בך האשם.
קבלי חיבוק ענק
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2012 17:25

קרנושה
קרנושה
סיגלי.
הכעס הזה הוא מקום טוב-לאלו שהצליחו להביא אותך לשם.
אני מאד מקווה שאת לא אוכלת עכשיו ושאת יכולה לנסות לנשום עמוק, לקחת נשימה גדולה ועמוקה ולחזור שוב..
שתי כוס מים ענקית גדולה ותנשמי. מי שפוגע בנו בדרך כלל הוא מישהו קרוב או מישהו שאוהבים ובשעת כעס אין שופטים אדם. אז תשחררי.
אני בטוחה שלא היו כוונות רעות ואל תכעסי בשום פנים ואופן על עצמך, שמעת?!

עכשיו, בואי תני לי את הטלפון של מי שהרגיז אותך... smile הצלחתי להעלות לך חיוך?-יופי! שולחת לך נשיבוקים גדולים ואל תתני לאף אחד את העונג שמעת?
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2012 17:11

דרך המלך
דרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני מתאפקת לא לכעוס.ססססססס

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!