02/03/2012 09:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני כל הכבוד שאת מדווחת לבעלך וזה עוזר לשליטה... ואכן האור התוכנו צריך רק לעצור להביט בתוכנו ונחושתנו אכן אף אחד לא עוזר בסחיבת הקילוגרמים שלנו ו צריך לדעת להתמודד עם חיינו לא משנה במה פנים מול פנים בלי קשר לאוכל בריאות לאמא אז שנעשה ולא נוותר בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 05:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן ,בכל בוקר אני חשה שאני נכנסת לבית חם ,תומך ומפרגן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 07:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
יש הרבה אהבה בפורום הזה וזה נפלא!!! תחושת שייכות ושתמיד יש על מי לסמוך, זו הפינה החמה שלנו ואין לה תחליף!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 07:53
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 07:42
 אשירה Posts: 4292
|
כמה כיף שאפשר לחלוק רגשות ואנשים מבינים בדיוק מה קורה איתנו, נדיר שזה קורה בכל מקום אחר כולל בבית הפרטי שלנו, קבוצת תמיכה אמיתית!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 06:39
|
כל הכבוד דניאלוש, זו הרוח אני גאה בך ומחכה לשמוע עדכונים!!! dany כתב:
חושבת שגם אני הפעם אציג תוצאה כי יש איזה בערה כזו שהתחילה בי................. אקורדיאון כתב: דני מסכימה איתך ומתכוונת עד פסח לראות תוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 05:50
|
חושבת שגם אני הפעם אציג תוצאה כי יש איזה בערה כזו שהתחילה בי.................
אקורדיאון כתב:
דני מסכימה איתך ומתכוונת עד פסח לראות תוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 05:36
|
דני מסכימה איתך ומתכוונת עד פסח לראות תוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 05:34
|
היום ראשון למרץ................. שוב תאריך שכדאי לנצל אותו להתחדשות והתחלה מחודשת לעשיה ולהצלחה........... האביב בדרך, פסח מרחק פסיעה והקיץ ממש ממש כבר בפתח. אז אם לא עכשיו אימתי??????????????
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מאחלת לך אקו יקרה שאכן נגמרה החגיגה ותתחיל חגיגת שמירה והצלחה !!!!!! אקורדיאון כתב: נחושתי כמה מזדהה איתך כך חשתי במהלך השבוע האחרון,אין לי מילים טובות יותר להמחיש את הרגשת חוסר שליטה. אבל היום יום חדש ואני מאוד מקווה ש"החגיגה" נגמרה וחוזרת לשפיות. בהצלחה לנו. תודה יקירה מקווה שהשפיות חזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 05:33
|
dany כתב:
מאחלת לך אקו יקרה שאכן נגמרה החגיגה ותתחיל חגיגת שמירה והצלחה !!!!!! אקורדיאון כתב: נחושתי כמה מזדהה איתך כך חשתי במהלך השבוע האחרון,אין לי מילים טובות יותר להמחיש את הרגשת חוסר שליטה. אבל היום יום חדש ואני מאוד מקווה ש"החגיגה" נגמרה וחוזרת לשפיות. בהצלחה לנו. תודה יקירה מקווה שהשפיות חזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/02/2012 06:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות יקרות חייבות להתחיל לחגוג ירידות ביחד. אני מתגעגעת ל ישששששששששש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/02/2012 06:24
|
מאחלת לך אקו יקרה שאכן נגמרה החגיגה ותתחיל חגיגת שמירה והצלחה !!!!!!
אקורדיאון כתב:
נחושתי כמה מזדהה איתך כך חשתי במהלך השבוע האחרון,אין לי מילים טובות יותר להמחיש את הרגשת חוסר שליטה. אבל היום יום חדש ואני מאוד מקווה ש"החגיגה" נגמרה וחוזרת לשפיות. בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/02/2012 05:23
|
נחושתי כמה מזדהה איתך כך חשתי במהלך השבוע האחרון,אין לי מילים טובות יותר להמחיש את הרגשת חוסר שליטה. אבל היום יום חדש ואני מאוד מקווה ש"החגיגה" נגמרה וחוזרת לשפיות. בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 21:07
|
מתוקה שלי אכן זה הכל נגמר בהחלטה לעשות מעשה........... לכאן או לכאן. לקחתי לי טיפ מההרצאה האחרונה של מירי באינטרנט "כוחה של מילה" מהו הטיפ???????? מצא חן בעיני איך שהיא סיפרה שהיא מקריאה לאריה ערב ערב מה שאכלה...... כמו תלמידה של כתה א'. אז לקחתי את בעלי שיחיה ואמרתי לו........... אני מקריאה לך כל ערב מה שאכלתי. וכנראה זה עובד...... לעת עתה, וכל יום שעובר בהצלחה הרי זה יום של אושר . אז יש שינוי ויש שליטה וחיים את הרגע וכל רגע שהופך לשעה וליממה ועובר ללא זלילה ולא התחזרות הרי זה משובח. מאחלת לך רק אושר ובריאות ובוודאי בדרך להתפטר מהעודפים המעיקים. נשיבוקים ולילה טוב.
נחושה כתב:
dany כתב: נראה לי שהימים הללו היו אצל אשה אחרת ובזמנים לגמרי אחרים, כאילו אני בן אדם אחר, מוזר איך אני לא מסוגלת להשתלט שאפתנית כתב: דניאלוש בוקר טוב, תזכרי בימים שהיתה לך בהם שליטה, נסי לשחזרם לאט לאט ויהיה בסדר. dany כתב: תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור. אקורדיאון כתב: ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה. דני יקרה, כאילו הוצאת את המילים מפי שלי.....אני אפילו לא יכולה להגיד שירדתי קומה קומה במקרר כי אני אוכלת איפה שמתחשק ומה שבא...בכל אופן כך היה עד הבוקר. בבוקר הייתי בבית קפה עם בת דודתי, מפגש שתוכנן והתבטל עשרות פעמים עד שאתמול בהחלטה של רגע נפל דבר. ישבנו ושוחחנו שעתיים על הילדים, על החיים, על כוח רצון, על מתי להוריד את הרגל מהברקס, להפסיק להכתיב לבעל, לקחת החלטות לעצמך מבית קפה ולהשאיר את הבית מבולגן ועד בכלל. יכולנו להזמין מה שנרצה ובמיוחד כעת כשאני בהפסקת אוכל והסתפקנו שתינו בטוסט הכי צנוע, סלט וקפה. פעם ראשונה שהבנתי שיושבת בכסאי אשה שאני לא מכירה, שאבד לי איתה הקשר, שהיא פועלת על אוטומט הכי טוב הכי לכולם, הכי מהלב אבל ויתרה לעצמה. הבנתי שלכל ביס יש מחיר, לכל הזנחה פושעת יש כתובת, לכל כאב או מצוקה יש מענה והוא לא באוכל. תוך כדי שהייתי קשובה לבת דודתי האהובה קיבלתי טלפון לתור לאמא לרדיותרפיה בעוד כשבועיים (בדיקת רופא) והבטחתי לעצמי שלא עוד... כמו שאני לא יכולה לעבור זאת או לכאוב בשבילה, אף אחד לא יוכל לעזור לי עם 30 ק"ג עודף משקל שאני נושאת לבדי..... ומאז שנפרדנו ב 12:00 לא נכנס דבר לפי....הייתי שבעה לגמרי....לא חשתי רעב רגשי, כעס, מתח או תשוקה להטביע משהו עם עוד קפה או סנדויץ או עוגיות. דווקא שבחוץ מנשבות רוחות בפנים משהו נרגע. הרשאתי לעצמי לקחת יום חופש ממטלות, ראיתי שני סרטים בערוץ הסרטים ברצף וקמתי כעת כדי להתחבר שוב אליכם יקיריי וגיליתי שאנחנו בעסק ביחד. אני יודעת בדיוק כמה עליתי בתקופה האחרונה, אני יודעת שכאן זה מסתיים. מאחלת לך יקירה, לנסות להבין שאת לא יכולה לצאת מעורך, את לא יכולה להשאיר את הקילוגרמים מאחורייך, הם שלך ורק את צריכה בדיוק כפי שנילוש ושאפתנית כתבו לך, להפסיק עם מה שהיה, לסלוח, להתחיל מרגע זה, להבין ולעשות, צעד צעד, ביס ביס, לדבר עם עצמך והעיקר לא לסתום את הפה...באוכל!!! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ומאחלת לנכולנו בהצלחה נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 21:01
|
ברור נילי מתוקה שהאור והפתרון הוא בתוכנו , זה היה רק בלשון ספרותית..................
1103 כתב:
דני בלונדה וכל מי שמחפש את הנר שידליק לו את האור תפסיקו לחפש כי האור נמצא בתוככם,תעצרו,תעשו את ההחלטה של חזרה למסגרת. אתן מסוגלות ויכולות. מחזקת את ידיכן. בהצלחה רבה בהמשך התהליך נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 19:28
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
נראה לי שהימים הללו היו אצל אשה אחרת ובזמנים לגמרי אחרים, כאילו אני בן אדם אחר, מוזר איך אני לא מסוגלת להשתלט שאפתנית כתב: דניאלוש בוקר טוב, תזכרי בימים שהיתה לך בהם שליטה, נסי לשחזרם לאט לאט ויהיה בסדר. dany כתב: תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור. אקורדיאון כתב: ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה.
דני יקרה, כאילו הוצאת את המילים מפי שלי.....אני אפילו לא יכולה להגיד שירדתי קומה קומה במקרר כי אני אוכלת איפה שמתחשק ומה שבא...בכל אופן כך היה עד הבוקר. בבוקר הייתי בבית קפה עם בת דודתי, מפגש שתוכנן והתבטל עשרות פעמים עד שאתמול בהחלטה של רגע נפל דבר. ישבנו ושוחחנו שעתיים על הילדים, על החיים, על כוח רצון, על מתי להוריד את הרגל מהברקס, להפסיק להכתיב לבעל, לקחת החלטות לעצמך מבית קפה ולהשאיר את הבית מבולגן ועד בכלל. יכולנו להזמין מה שנרצה ובמיוחד כעת כשאני בהפסקת אוכל והסתפקנו שתינו בטוסט הכי צנוע, סלט וקפה. פעם ראשונה שהבנתי שיושבת בכסאי אשה שאני לא מכירה, שאבד לי איתה הקשר, שהיא פועלת על אוטומט הכי טוב הכי לכולם, הכי מהלב אבל ויתרה לעצמה. הבנתי שלכל ביס יש מחיר, לכל הזנחה פושעת יש כתובת, לכל כאב או מצוקה יש מענה והוא לא באוכל. תוך כדי שהייתי קשובה לבת דודתי האהובה קיבלתי טלפון לתור לאמא לרדיותרפיה בעוד כשבועיים (בדיקת רופא) והבטחתי לעצמי שלא עוד... כמו שאני לא יכולה לעבור זאת או לכאוב בשבילה, אף אחד לא יוכל לעזור לי עם 30 ק"ג עודף משקל שאני נושאת לבדי..... ומאז שנפרדנו ב 12:00 לא נכנס דבר לפי....הייתי שבעה לגמרי....לא חשתי רעב רגשי, כעס, מתח או תשוקה להטביע משהו עם עוד קפה או סנדויץ או עוגיות. דווקא שבחוץ מנשבות רוחות בפנים משהו נרגע. הרשאתי לעצמי לקחת יום חופש ממטלות, ראיתי שני סרטים בערוץ הסרטים ברצף וקמתי כעת כדי להתחבר שוב אליכם יקיריי וגיליתי שאנחנו בעסק ביחד. אני יודעת בדיוק כמה עליתי בתקופה האחרונה, אני יודעת שכאן זה מסתיים. מאחלת לך יקירה, לנסות להבין שאת לא יכולה לצאת מעורך, את לא יכולה להשאיר את הקילוגרמים מאחורייך, הם שלך ורק את צריכה בדיוק כפי שנילוש ושאפתנית כתבו לך, להפסיק עם מה שהיה, לסלוח, להתחיל מרגע זה, להבין ולעשות, צעד צעד, ביס ביס, לדבר עם עצמך והעיקר לא לסתום את הפה...באוכל!!! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ומאחלת לנכולנו בהצלחה נחושתכם
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 19:12
|
שאפתנית כתב:
דניאלה אני מכירה אותך. את בהחלט מסוגלת לחזור ל"ימי הזוהר" אל תקלקלי בערב, תעצרי רגע, דברי לעצמך, תשתי כוס מיים ותעמדי מול הראי, קיימי שיחה עם עצמך, הביטי על גופך ואחר כך תאמיני לי שלא תחזרי למטבח. כשהחשקים עולים והם באמת מגיעים בעיקר בערב ובלילה זה מה שאני עושה, נעמדת מול הראי, בוחנת את גופי ומסבירה לעצמי שכדי לראות שינוי אני עובדת כל כך קשה שחבל להרוס עכשיו בכמה ביסים מיותרים. האמיני לי, אני לא חוזרת למטבח. זה עובד תנסי! dany כתב: קרולין כל בוקר אני חוזרת למוטב וכל לילה אני מקלקלת.................... שאפתנית היקרה, מה שכתבת כל כך ריגש אותי, מבטיחה לנסות....חבל שטרם יצא לי להכירך במציאות, את מחוננת ואמיצה♥ קרולין כתב: בוקר נפלא לך אקו יקרה ולכולנו. ולכן בלונדה ודני יקרות, מקווה שחזרתן ל מ ס ל ו ל..... איתכן לאורך כל הדרך... אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 19:10
|
1103 כתב:
דני בלונדה וכל מי שמחפש את הנר שידליק לו את האור תפסיקו לחפש כי האור נמצא בתוככם,תעצרו,תעשו את ההחלטה של חזרה למסגרת. אתן מסוגלות ויכולות. מחזקת את ידיכן. בהצלחה רבה בהמשך התהליך נילי 
את אשה נדירה ויקרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 17:29
 1103 Posts: 5022
|
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 17:18
|
כל הכבוד דניאלוש, תמשיכי כך! dany כתב:
הערב עבר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה♥♥ שאפתנית כתב: דניאלה אני מכירה אותך. את בהחלט מסוגלת לחזור ל"ימי הזוהר" אל תקלקלי בערב, תעצרי רגע, דברי לעצמך, תשתי כוס מיים ותעמדי מול הראי, קיימי שיחה עם עצמך, הביטי על גופך ואחר כך תאמיני לי שלא תחזרי למטבח. כשהחשקים עולים והם באמת מגיעים בעיקר בערב ובלילה זה מה שאני עושה, נעמדת מול הראי, בוחנת את גופי ומסבירה לעצמי שכדי לראות שינוי אני עובדת כל כך קשה שחבל להרוס עכשיו בכמה ביסים מיותרים. האמיני לי, אני לא חוזרת למטבח. זה עובד תנסי! dany כתב: קרולין כל בוקר אני חוזרת למוטב וכל לילה אני מקלקלת.................... קרולין כתב: בוקר נפלא לך אקו יקרה ולכולנו. ולכן בלונדה ודני יקרות, מקווה שחזרתן ל מ ס ל ו ל..... איתכן לאורך כל הדרך... אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|