28/02/2012 05:49
 dany Posts: 19819
|
חייב חייב!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור. אקורדיאון כתב: ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה. כל כך מבינה אותך אבל הרגע חייב להגיע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 05:49
|
הערב עבר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
תודה♥♥
שאפתנית כתב:
דניאלה אני מכירה אותך. את בהחלט מסוגלת לחזור ל"ימי הזוהר" אל תקלקלי בערב, תעצרי רגע, דברי לעצמך, תשתי כוס מיים ותעמדי מול הראי, קיימי שיחה עם עצמך, הביטי על גופך ואחר כך תאמיני לי שלא תחזרי למטבח. כשהחשקים עולים והם באמת מגיעים בעיקר בערב ובלילה זה מה שאני עושה, נעמדת מול הראי, בוחנת את גופי ומסבירה לעצמי שכדי לראות שינוי אני עובדת כל כך קשה שחבל להרוס עכשיו בכמה ביסים מיותרים. האמיני לי, אני לא חוזרת למטבח. זה עובד תנסי! dany כתב: קרולין כל בוקר אני חוזרת למוטב וכל לילה אני מקלקלת.................... קרולין כתב: בוקר נפלא לך אקו יקרה ולכולנו. ולכן בלונדה ודני יקרות, מקווה שחזרתן ל מ ס ל ו ל..... איתכן לאורך כל הדרך... אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור. אקורדיאון כתב: ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה. כל כך מבינה אותך אבל הרגע חייב להגיע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 09:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלה אני מכירה אותך. את בהחלט מסוגלת לחזור ל"ימי הזוהר" אל תקלקלי בערב, תעצרי רגע, דברי לעצמך, תשתי כוס מיים ותעמדי מול הראי, קיימי שיחה עם עצמך, הביטי על גופך ואחר כך תאמיני לי שלא תחזרי למטבח. כשהחשקים עולים והם באמת מגיעים בעיקר בערב ובלילה זה מה שאני עושה, נעמדת מול הראי, בוחנת את גופי ומסבירה לעצמי שכדי לראות שינוי אני עובדת כל כך קשה שחבל להרוס עכשיו בכמה ביסים מיותרים. האמיני לי, אני לא חוזרת למטבח. זה עובד תנסי! dany כתב:
קרולין כל בוקר אני חוזרת למוטב וכל לילה אני מקלקלת.................... קרולין כתב: בוקר נפלא לך אקו יקרה ולכולנו. ולכן בלונדה ודני יקרות, מקווה שחזרתן ל מ ס ל ו ל..... איתכן לאורך כל הדרך... אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 08:50
 יולי Posts: 754
|
היי לכולן, תשמרו על אופטימיות בנות, זה הכי חשוב, אל תשכחו אנחנו במסגרת הכי טובה שיש וגם אם נדמה לנו לפעמים שאנחנו מגששות את דרכנו באפילה הרי שהאור נמצא שם כל הזמן. אל תשכחו כי לפעמים פשוט נופלים קצת, קמים וממשיכים הלאה. אבל פנינו כל הזמן מביטות למעלה בחיוך ואופטימיות כי אנחנו במסגרת ושומרות גם אם לא כל הזמן הרי שלפחות רוב הזמן אז לפחות רוב הזמן אנחנו בשליטה על האוכל ולא הוא שולט בנמו ואנחנו כל הזמן לומדות ומפנימות הרגלים חדשים ובריאים וזה מה שחשוב וכמובן שעל הדרך אנחנו מרזות כל אחת בקצב האישי שלה והכי חשוב זה לא להיות בלחץ ולעשות את הדיאטה שלנו בכיף ובלי לחצים.ורק ככה אנחנו מנצחות כל פעם מחדש. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 08:41
 הסמויה Posts: 2467
|
דני יגיעו ימים טובים יותר זה בטוח בהצלחה היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:52
|
קרולין כל בוקר אני חוזרת למוטב וכל לילה אני מקלקלת....................
קרולין כתב:
בוקר נפלא לך אקו יקרה ולכולנו. ולכן בלונדה ודני יקרות, מקווה שחזרתן ל מ ס ל ו ל..... איתכן לאורך כל הדרך... אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:51
 קרולין Posts: 6651
|
בוקר נפלא לך אקו יקרה ולכולנו. ולכן בלונדה ודני יקרות, מקווה שחזרתן ל מ ס ל ו ל..... איתכן לאורך כל הדרך... אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:43
|
בלונדוש לא לקלקל את כל כך מקסימה חבל!!!!!!!!!!!!!!!
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב.. בהצלחה לכולם.. דניאלה אני מצטרפת לחיפושים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:43
|
נראה לי שהימים הללו היו אצל אשה אחרת ובזמנים לגמרי אחרים, כאילו אני בן אדם אחר, מוזר איך אני לא מסוגלת להשתלט
שאפתנית כתב:
דניאלוש בוקר טוב, תזכרי בימים שהיתה לך בהם שליטה, נסי לשחזרם לאט לאט ויהיה בסדר. dany כתב: תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור. אקורדיאון כתב: ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב.. בהצלחה לכולם.. דניאלה אני מצטרפת לחיפושים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 06:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש בוקר טוב, תזכרי בימים שהיתה לך בהם שליטה, נסי לשחזרם לאט לאט ויהיה בסדר. dany כתב:
תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור. אקורדיאון כתב: ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 06:30
|
תודה יקירה אני עדיין מחפשת את דרכי בחשכה ומקווה למצוא את הנר שידליק לי את האור.
אקורדיאון כתב:
ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ומאחלת לכולנו יום של שליטה,יום נפלא בכל אשר נעשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|