27/01/2012 05:28
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כן חיינו הם גלגל ענק...... פעם למעלה ופעם למטה, אך לא לרדת מהגלגל להמשיך כי בסופו של תהליך נצליח............. אמן!!!!!!!!! המורה כתב: יולי אחרי שקראתי את דברייך ואת דבריה של מירי קיבלתי תמונה לגבי מצבך. מקסים לראות שאת בשליטה. אני כבר שכמעט שבוע לא בשליטה יודעת שמחר תהיינה תוצאות. אני גאה בך מזדהה עם משקלך ומחזיקה לך אצבעות. בהערכה ושותפה לכל צעד. רינת ואמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2012 05:16
 dany Posts: 19819
|
כן חיינו הם גלגל ענק...... פעם למעלה ופעם למטה, אך לא לרדת מהגלגל להמשיך כי בסופו של תהליך נצליח............. אמן!!!!!!!!!
המורה כתב:
יולי אחרי שקראתי את דברייך ואת דבריה של מירי קיבלתי תמונה לגבי מצבך. מקסים לראות שאת בשליטה. אני כבר שכמעט שבוע לא בשליטה יודעת שמחר תהיינה תוצאות. אני גאה בך מזדהה עם משקלך ומחזיקה לך אצבעות. בהערכה ושותפה לכל צעד. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2012 19:01
 המורה Posts: 374
|
יולי אחרי שקראתי את דברייך ואת דבריה של מירי קיבלתי תמונה לגבי מצבך. מקסים לראות שאת בשליטה. אני כבר שכמעט שבוע לא בשליטה יודעת שמחר תהיינה תוצאות. אני גאה בך מזדהה עם משקלך ומחזיקה לך אצבעות. בהערכה ושותפה לכל צעד. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2012 14:39
 יולי Posts: 754
|
היי, שוב תודה וכן, הכל אני זוקפת לזכותה של מירי שלנו שתמיד נותנת כוח להמשיך הלאה והיא גם לא מוותרת לנו. מזל שיש את המסגרת הזו. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2012 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח והמון הצלחה . שוב אומר איזה מזל שאנחנו במסגרת שמחזירה אותנו לשפיות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 23:13
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד אלופה!!!! איזה מדהימה!!! איזה כיף לקרוא על כאלה הישגים.. ממש נותן כוח ומוטיבציה לקראת הסופ"ש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 21:49
|
היי, תודה על הפירגון ואני ממשיכה גם היום והשבוע בכלל במקופל. לילה טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 20:29
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד יולי על התוצאה. לא יעזור שומרים על הכללים ויורדים!!! בהצלחה גם השבוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 18:18
 tal_f Posts: 900
|
יולי באמת כל הכבוד. את נותנת גם לי כוחות. מקווה שיהיה לך המשך שבוע קל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 17:57
|
היי, נכון, פעילות גופנית תורמת לבריאות אבל היא לא "מרזה" (רק אם מתאמנים לתריאטלון...ואנחנו לא מאלו...) יולי edited by יולי on 1/25/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 17:47
|
אכן פעילות גופנית היא מאד חשובה אך ללא שמירה על הפה שום דבר לא יעזור!!!!!!!!!
הסמויה כתב:
גם אצלי בתוך הבית יש 15 מדרגות וכשאני לא שומרת זה לא עוזר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 17:16
 הסמויה Posts: 2467
|
גם אצלי בתוך הבית יש 15 מדרגות וכשאני לא שומרת זה לא עוזר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 16:44
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד יולי! תמשיכי כך...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 15:58
|
יפה איך שנכנסת לתלם..... באמת כל הכבוד, ואין שום חכמה מי שעושה יש לו תוצאות יפות להראות!!!!!! הצחקת אותי עם המדרגות....... יש לי אותן בתוך הבית כך שאני עולה ויורדת כמה וכמה פעמים ביום..........  באמת הכי חשוב לא לזייף, לאכול במידה ונכון. המון המון הצלחה יקירה
יולי כתב:
היי, אני עם תפריט מקופל אבל על אמת, בלי זיופים ובלי כאילו, אלא ממש , כולל 8-10 כוסות שתייה ביום, ירדתי עד ל- 3 נס קפה ביום עם מעט חלב, עשיתי פה ושם הליכות (אפילו לא כל יום..כי קרר נורא, אבל יש לי אופני כושר בבית ועם מוזיקה קצבית ממש כיף להתאמן אם יורד גשם בחוץ וקרררר יש אופציה של אימון בייתי, אבל בלי להגזים כי אני התלהבתי, הגזמתי ושבוע שעבר נתפסו לי הרגליים ממש..אז מי שמתחילה ספורט כמוני- בעדינות במיוחד אם אתם לא בכושר (כמוני....) אז השרירים שלי נרגעו וחזרו לעצמם ולמדתי לא להגזים ...לא נעים להסתובב עם גוף תפוס, בכלל לא.. בכל מקרה, הג'ינסים כבר עולים עליי. יש תוצאות לתפריט מקופל. וזו פעם ראשונה מאז השבוע הראשון שלי בדיאטה שאני באמת עושה תפריט מקופל.ועוד שבוע שלם. ו2 קילו זה ממש יפה. אני כבר מרגישה יותר רזה (למרות שאני עוד לא רזה, אבל בדרך...) אני אמשיך השבוע לאכול לפי המקופל והאמ שזה בכלל לא קשה כמו שחשבתי, יש שם אוכל בכמות טובה שאי אפשר להישאר רעבים ומקסימום עוד קצת חלבונים, כמו עוד יוגורט או עוד קצת גבינה או עוד קצת קוטג',בלי הגזמות, ובלי רחמים עצמיים. הכי עזר לי השבוע זה תה צמחים . תה ירקו ותה קסם הקינמון ממש עוזרים ומרגיעים . גם ארוחת בוקר של תפוח וקווקר, ואני לפעמים אוכלת לחם (לא יותר מ- 4 פרוסות) וזה במקום הקווקר, כלומר אני מגוונת בארוחות בוקר צהריים וערב, בארוחת ערב מאוד עוזר לי לאכול ביצה קשה במקום חביתה , ואת הטונה אני קונה במיים, לדעתי זה מאוד טעים וחבל לי על הקלוריות שבשמן, כי ממילא אני שמה שמן זית בסלט. אני אוכלת ולא רעבה אפילו דקה. אז נכון שלקח לי יומיים להתרגל לאכול פחות, יומיים כי אני במסרת הזו כבר 6.5 שניפ ולא מאתמו כך שאכלתי קודם יותר מהמקופל אבל לא בכמויות שהייתי אוכלת שהגעתי למירי ולכן יחסית היה לי די קל להתרגל לתפריט המקופל. סה"כ הכל עניין של החלטה. וההחלטה שלי היא- אני רוצה לרזות ולהישאר רזה. אז ברור לי שבשביל להגשים את החלום שלי אני מוותרת על לאכול מה שאני רוצה כמה ומתי שאני רוצה. אבל במקום זה אני מרוויחה גוף יפה, בגדים יפים שעולים עליי, איכות חיים , אוכל טעים מזין ובריא ולא ג'אנק פוד (שבאמת לא חסר לי) ותתפלאו- אני אפילו אכלתי בחוץ שבוע שעבר - בערב- אבל זה היה בארומה- סלט, ביצה קשה ותה צמחים (הסלט בלי רוטב וביקשתי שיחליפו לי את הגבינת שמנת בגבינה לבנה, הם שמים קצת אבוקדו כמו כף או שתיים , ושלא ישימו לי זיתים (השמן יש כבר באבוקדו, אז מיותר, ביקשתי גם את הארוחה כמובן, בלי לחם! ) ובעצם אכלתי ארוחת ערב בחוץ אבל כממו בבית, לא מוגזמת, בלי פחמימות ומאוד מאוזנת, זה היה בחמישי שעבר.....בכל מקרה, ברגע שהחלטתי שזהו- אני באמת מתחילה מחדש, אז זהו, אני עושה את זה, ואני יודעת שגם בשבןע הבא אני אראה ירידה. אני גם לפי המקופל וגם כותבת במחברת מה אני אוכלת. מיד אחרי כל ארוחה, גם מה אני שותה כדי לבדוק שאני לא שותה יותר מידי קפה או פחות מידי נוזלים ביום. אגב, אני עושה בלי פחמימות מחמש כולל שישי שבת, וזה ממש בסדר, וההרגשה של לקום שטוחה בבוקר, וקלילה שווה את הכל. מעבר לזה, אני גרה בבניין עם מדרגות וכדי לעלו הבייתה אני עולה 16 מדרגות (ספרתי, אני קומה ראשונה) ושבוע שעבר הרגשתי נורא כבדה שעליתי, היום לעומת זאת הרגשתי הרבה יותר קלילה שעליתי חזרה הבייתה במדרגות. אני ממש ממש מאושרץ שסוף סוף נכנסתי לזה. וכמובן, אני מוכרחה לציין שהפורום הזה ממכר.... בהצלחה לכל מי שעוד נשקלת היום בר"ג בבוקר, וכמובן לנשקלות האינטרנט. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 15:21
|
היי, תודה על המחמאות. האמת פשוט החלטתי שנמאס לי לעלות. כמה אפשר עוד להשמין (מנחת) ולאן אני בדיוק רוצה להגיע? נעצרתי ב- 77 קילו כי פתאום הבנתי שבוע שעבר שאם אנני לא אעשה תפנית חדה- אחורה פנה, ומייד למקופל אני עוד אגיע ל80 קילו ומשם זה רק מדרדר, התיאבון גדל ונהיה רק יותר קשה לרזות. מה גם שלרדת 10 קילו (ועכשיו 8..) יותר קל מלרדת 15 ויותר...במיוחד מפני שהקיבה גודלת והתיאבון וככל שיותר גדלים ומשמינים כך נהיינ יותר קשה והיעד גם נהייה יותר רחוק. האמת שבדקתי בכרטיס שלי. עד סוף חודש אוקטובר תחילת נובמבר עוד הייתי 72 קילו (נסבל, אם כי עגלגל) ופתאום ב3 החודשים האחרונים סתם אכלתי לי עוד קצת ועוד טיפה וכך תפחתי ל77. טוב, אז עכשיו ירדתי 2 ואני 75 (עדיין עגול, אבל פחות), אני ממשיכה במרץ רב עם המקופל לעוד שבוע של עשייה בכיף . והאמת- זה לא כ"כ קשה, אולי היומיים הראשונים אחרי שמתרגלים לכמויות גדולות, אבל אח"כ זה ממש בסדר. ונכון, ההתמדה זה סוד הכי חשוב. אני כאן שנים. וגם שעליתי לא חשבתי לרגע לפרוש, לא התייאשתי, הבנתי שהעלייה זמנית אם כי קצת נרדמתי בשמירה. עכשיו אני מבינה שהשמנה זה לא סטטי ואם אוכלים- משמינים. המשקל לא נעצר לנצח לא ב- 72 ולא ב- 73 ואם אוכלים מעלים ומעלים. אז, הנה אני כאן בכוחות מחודשים בהתמדה ונחישות ואני בטוחה שגם בשבוע הבא אני אראה תוצאות. ושוב, תודה למירי שמחדירה בי תמיד מוטיבציה, היום מאוד נהניתי מההרצאה, והשקילה רק נתנה לי כוחות לעוד שבוע של עשייה והרזייה. אני נהנית מאוד. אני ממש מרגישה במוטיבציה של תלמידה חדשה. יום מקסים, ותודה על הפירגון. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 14:40
 הסמויה Posts: 2467
|
יוליייייייייי איזה יופי , כל כך שמחה בשבילך על 2 הקילו פחות גאה בך המשיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 14:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה!!! כל הכבוד את אלופה!!!!!גאה בך שאפו שאפו....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 14:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יולי יקרה את הגומה הטובה ביותר לחשיבות המסגרת וההתמדה. אחרי ירידה של 30 קילו ושמירה של שנים....פתאם התחלת לעלות, הרבה זמן היית תקועה, ופתאום נשאבת לזה בחזרה...גאה בך מאד תצליחי ותתמידי בשיטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 14:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי אני שמחה בשמחתך, איזה כייף לקרוא את הפוסט שלך. כל הכבוד על הירידה המרשימה. השקעת מאמץ, התמדת עם התפריט והנה התגמול המאוד מאוד נאה שקיבלת. תמשיכי כך!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 14:20
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יולי יקרה, אני ממש גאה בך כל הכבוד על הירידה היפה זה אושר כזה שזר לא יבין זאת אני קוראת את הפוסט שלך ומרגישה את ההרגשה הנפלאה שלך תודה על השיתוף המשיכי כך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|