10/01/2012 05:37
 dany Posts: 19819
|
סיפור סיפור
אקורדיאון כתב:
אגב נזכרתי עכשיו ואספר לכם ,כשנכנסה בטי לבית פניה היו מאוד מוכרות לי ולא יכולתי להזכר. לאחר כמה ימים שמעתי כי היא עובדת בנתב"ג ואז נפל לי האסימון. באחת הנסיעות שלי כשבדרכון היתה לי תמונה שהפנים כמעט יצאו מהדרכון אבל הייתי לאחר הירידה הגדולה, נגשתי לדלפק משטרת הגבולות והבחורה השמנמודה הסתכלה בתמונה ועלי וחוזר חלילה ושאלה בקולי קולות ,איך עשית את זה. כמובן שאמרתי לה והיא קראה לכל חברותיה למשמרת ונוצרה המולה וכולן אמרו אנחנו נגיע למירי,עד כמה שזכור לי אחת אכן הגיעה. זו היתה בטי שמאז לא עשתה שינוי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אגב נזכרתי עכשיו ואספר לכם ,כשנכנסה בטי לבית פניה היו מאוד מוכרות לי ולא יכולתי להזכר. לאחר כמה ימים שמעתי כי היא עובדת בנתב"ג ואז נפל לי האסימון. באחת הנסיעות שלי כשבדרכון היתה לי תמונה שהפנים כמעט יצאו מהדרכון אבל הייתי לאחר הירידה הגדולה, נגשתי לדלפק משטרת הגבולות והבחורה השמנמודה הסתכלה בתמונה ועלי וחוזר חלילה ושאלה בקולי קולות ,איך עשית את זה. כמובן שאמרתי לה והיא קראה לכל חברותיה למשמרת ונוצרה המולה וכולן אמרו אנחנו נגיע למירי,עד כמה שזכור לי אחת אכן הגיעה. זו היתה בטי שמאז לא עשתה שינוי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן,גם הרזים אוכלים יותר וללא ספק היו צריכים את מירי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 20:27
 קרולין Posts: 6651
|
כן זה אחלה רעיון....בדרך כלל משם יוצאים ++++ כמה קילו....חלק כנראה מהתהליך....אבל ממש ממש חבל....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 17:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כשחושבים על זה ,זה יכול להיות אחלה רעיון במיוחד לסופי שכל הזמן ממורמרת עח הגוף שלה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 16:37
 הסמויה Posts: 2467
|
אני הצעתי את זה אחרי היום הראשון בהחלט הם זקוקים למירי בדחיפותתתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 16:26
 חיה'לה Posts: 885
|
אני צופה בתכנית מפעם לפעם, או בחלקים ממנה, ואני דווקא מאלה שחושבים שיש מה ללמוד ומה להפנים ממנה... אך הפעם, כמות השמנמודים, העיסוק המגוחך שלהם באוכל, וההשפעה של האוכל על אופיים, טבעם ומזגם הם לדעתי נושא לעבודת מחקר. מה דעתכם על סדנת פתע של מירי בבית האח הגדול? חה חה חה... להתראות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|