12/01/2012 05:13
 dany Posts: 19819
|
אתן פשטו מעוררת את הסקרנות שלי.............................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 04:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
ברגע זה יוסי באח הגדול מרצה על שיער וטיפוחו ואת קים מראים בחדר לבד ישן ופתאום שקט והמצלמה קולטת ומשמיעים את נחירותיו האל ישמור אותנו קים קום כבר ותעשה עם עצמך משהו בקשר לשומן הנורא והזוועתי הזה שעל גופך חבל שהוא לא שומע אותי ח ח ח ח אתמול בדיוק אמרתי לאקורדיון לא היה מזיק שמירי תיכנס לשם לתת הרצאה על תזונה נכונה ראיתי ושוב נבהלתי מהנחירות הכבדות שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 23:51
 רעותה Posts: 869
|
הי , לא מזמן שמעתי ראיון ברדיו עם דיאטנית ידועה , שסיפרה שהציעו לה להכנס לאח הגדול. היא התנצלה ואמרה שאיננה יכולה כי היא מחוייבתה לעבודתה ואינה יכולה ( וגם לא רוצה ) להעדר ממנה. הם הבינו זאת בהפקת האח הגדול. היא מצדה , הציעה להם את שרותיה לתכנית , לעזור ולעשות מעין סדנאות למשתתפים על מנת לא להרדם בשמירה. הלוואי שישכילו להעזר בה..... בטח הם לא עלו כיתה עדיין בהפקה .... אז אל תאכלו מול האח הגדול. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 18:19
 רבקה Posts: 8411
|
ברגע זה יוסי באח הגדול מרצה על שיער וטיפוחו ואת קים מראים בחדר לבד ישן ופתאום שקט והמצלמה קולטת ומשמיעים את נחירותיו האל ישמור אותנו קים קום כבר ותעשה עם עצמך משהו בקשר לשומן הנורא והזוועתי הזה שעל גופך חבל שהוא לא שומע אותי ח ח ח ח אתמול בדיוק אמרתי לאקורדיון לא היה מזיק שמירי תיכנס לשם לתת הרצאה על תזונה נכונה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 17:40
 חיה'לה Posts: 885
|
וואו! באמת לא חשבתי שאעורר תגובות כאלה. הערב לא אראה את האח הגדול, מפני שאני בחזרה למקהלה... מעניין מי יודח, ומעניין מזה - איך יחלקו השמנמודים את התקציב לאוכל????? ואני לא צוחקת - מציעה להכניס לתכנית סדנת הרזיה!!! אוהבת, חיה נ"ב - קצת נעלמתי ביומיים האחרוןנים, אך אני מבטיחה לחזור הערב!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
את צודקת רייצ'ל כשאין תעסוקה הלוע נפתח. באשר לאח הגדול, אם אתן רעבות או שסתם בא לכן לנשנש אז לא לפתוח את ערוץ האח הגדול כי זה יגרום לכן לרוץ למטבח ולאכול לחינם. עדיף להיכנס לפורום או למצוא עיסוק אחר. רייצ'ל כתב:
חברים יקרים, כולכם צודקים אבל המסקנה שלי היא: אוכלים מרוב שעמום. אין להם מה לעשות במשך כל היום הולכים מהסלון לחצר ובחזרה מרחק כמה מטרים בלבד. זה מזעזע לראות אותם כל היום אוכלים ובלילה בשעות הקטנות של הלילה הם אוכלים כל מה שבא ליד. מסקנה: גם לנו למרות שאנו במסגרת יש שעות קשות ומהם השעות הקשות האלו, אלו שעות שאנו בחוסר מעש, לכן לכל אלו שיש שעות קשות בערב מצאו תעסוקה לא משנה מה גם לכתוב בפורום זו תעסוקה שלא חושבים על אוכל. שיהיה בהצלחה לכולנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:22
 רייצ'ל Posts: 1323
|
חברים יקרים, כולכם צודקים אבל המסקנה שלי היא: אוכלים מרוב שעמום. אין להם מה לעשות במשך כל היום הולכים מהסלון לחצר ובחזרה מרחק כמה מטרים בלבד. זה מזעזע לראות אותם כל היום אוכלים ובלילה בשעות הקטנות של הלילה הם אוכלים כל מה שבא ליד. מסקנה: גם לנו למרות שאנו במסגרת יש שעות קשות ומהם השעות הקשות האלו, אלו שעות שאנו בחוסר מעש, לכן לכל אלו שיש שעות קשות בערב מצאו תעסוקה לא משנה מה גם לכתוב בפורום זו תעסוקה שלא חושבים על אוכל. שיהיה בהצלחה לכולנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:21
|
אין ספק שזה ניסוי מעבדתי על בני אדם. כדאי לצפות בהם מידי פעם. queen כתב:
אולי כדאי שאתחיל לצפות. נשמע מענין ןדןחה כאחד....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 10:34
 דפי Posts: 1126
|
מצטרפת לכל הנאמר פה. המזעזע מכולם הוא קים . כשכולם בסלון הוא שואב אוכל במטבח, הבוקר ראיתי שהוא הולך למקלחת אחרי שכולם כבר יצאו. ריבונו של עולם, לאן הוא רוצה להגיע. במקום ללכת לאח הגדול הוא היה צריך לעבור תהליך הרזייה רציני ולסתום את הפה , תרתי משמע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 10:07
 queen Posts: 77
|
אולי כדאי שאתחיל לצפות. נשמע מענין ןדןחה כאחד....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:25
|
מסכימה איתך, זה בדיוק מה שאמרתי לאימי השבוע. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תסתכלי עליהם ותראי איך הפנים שלהם נפוחים, בקושי פותחים את העיניים וגם זה עדיין לא מעיר אותם. אני מסתכלת עליהם ונבהלת והם נמצאים פחות משבועיים בבית אז מה יקרה כשיעבור חודש, חודש וחצי? אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הם לא יודעים שנחירות משמעותן דום לב. אדם שנוחר ליבו מפסיק לפעום וכתוצאה מכך יש את הנחירות. מפחיד!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים. ונחירות ,אני שומעת וממש מפחיד אותי,איך הם לא פוחדים מזה. זה בדיוק לכן זה מפחיד אותי לשמוע.העיקר שכל הזמן אומרים כמה אוכלים אבל ממשיכים במלוא המרץ. אמרתי לבנות אתמול שחלקם מהווים את הדיאטה הכי טובה עבורי,פחד מוות ולא אחת אפילו דוחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:15
|
שאפתנית כתב:
תסתכלי עליהם ותראי איך הפנים שלהם נפוחים, בקושי פותחים את העיניים וגם זה עדיין לא מעיר אותם. אני מסתכלת עליהם ונבהלת והם נמצאים פחות משבועיים בבית אז מה יקרה כשיעבור חודש, חודש וחצי? אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הם לא יודעים שנחירות משמעותן דום לב. אדם שנוחר ליבו מפסיק לפעום וכתוצאה מכך יש את הנחירות. מפחיד!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים. ונחירות ,אני שומעת וממש מפחיד אותי,איך הם לא פוחדים מזה. זה בדיוק לכן זה מפחיד אותי לשמוע.העיקר שכל הזמן אומרים כמה אוכלים אבל ממשיכים במלוא המרץ. אמרתי לבנות אתמול שחלקם מהווים את הדיאטה הכי טובה עבורי,פחד מוות ולא אחת אפילו דוחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:13
|
תסתכלי עליהם ותראי איך הפנים שלהם נפוחים, בקושי פותחים את העיניים וגם זה עדיין לא מעיר אותם. אני מסתכלת עליהם ונבהלת והם נמצאים פחות משבועיים בבית אז מה יקרה כשיעבור חודש, חודש וחצי? אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: הם לא יודעים שנחירות משמעותן דום לב. אדם שנוחר ליבו מפסיק לפעום וכתוצאה מכך יש את הנחירות. מפחיד!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים. ונחירות ,אני שומעת וממש מפחיד אותי,איך הם לא פוחדים מזה. זה בדיוק לכן זה מפחיד אותי לשמוע.העיקר שכל הזמן אומרים כמה אוכלים אבל ממשיכים במלוא המרץ.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:11
|
שאפתנית כתב:
הם לא יודעים שנחירות משמעותן דום לב. אדם שנוחר ליבו מפסיק לפעום וכתוצאה מכך יש את הנחירות. מפחיד!!! אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים. ונחירות ,אני שומעת וממש מפחיד אותי,איך הם לא פוחדים מזה. זה בדיוק לכן זה מפחיד אותי לשמוע.העיקר שכל הזמן אומרים כמה אוכלים אבל ממשיכים במלוא המרץ.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:09
|
הם לא יודעים שנחירות משמעותן דום לב. אדם שנוחר ליבו מפסיק לפעום וכתוצאה מכך יש את הנחירות. מפחיד!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים. ונחירות ,אני שומעת וממש מפחיד אותי,איך הם לא פוחדים מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:08
|
שאפתנית כתב:
הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים. ונחירות ,אני שומעת וממש מפחיד אותי,איך הם לא פוחדים מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 08:58
|
הבעיה זה שהם לא מודעים לכמויות שהם אוכלים או לחילופין מעשנים. הם צריכים סדנא 24 שעות ביממה בשביל להפנים. מאחלת להם בריאות ונשימה ללא ציפצופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 08:49
 אייריס Posts: 3744
|
דחוף ביותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 08:11
 המורה Posts: 374
|
גרמת לי לצחוק בבוקר. הם צריכים סדנא דחוף . אולי ככה גם יספיק להם התקציב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:41
|
dany כתב:
סיפור סיפור אקורדיאון כתב: אגב נזכרתי עכשיו ואספר לכם ,כשנכנסה בטי לבית פניה היו מאוד מוכרות לי ולא יכולתי להזכר. לאחר כמה ימים שמעתי כי היא עובדת בנתב"ג ואז נפל לי האסימון. באחת הנסיעות שלי כשבדרכון היתה לי תמונה שהפנים כמעט יצאו מהדרכון אבל הייתי לאחר הירידה הגדולה, נגשתי לדלפק משטרת הגבולות והבחורה השמנמודה הסתכלה בתמונה ועלי וחוזר חלילה ושאלה בקולי קולות ,איך עשית את זה. כמובן שאמרתי לה והיא קראה לכל חברותיה למשמרת ונוצרה המולה וכולן אמרו אנחנו נגיע למירי,עד כמה שזכור לי אחת אכן הגיעה. זו היתה בטי שמאז לא עשתה שינוי. אכן.כשחזרתי מאותה נסיעה בניו יורק עשו לי קשיים להם אין ימין ושמאל.חזרתי לארץ והדבר הראשון שעשיתי החלפתי דרכון שנושא תמונה עכשוית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|