09/01/2012 08:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
יוני, אתה חייב להיות חזק ולעודד את עצמך. אתה יודע שהעצב והדכדוך לא יביאו אותך לשום מקום. תמיד תסתכל על חצי כוס מלאה, יש לך משפחה מופלאה, בית וכמובן את עצמך אז תמשיך לטפח את הדברים החשובים והאהובים שבחייך. אני מאחלת לך שתמצא עבודה במהרה ובשביל זה אתה חייב לצאת מהמיטה, שם לא תמצא כלום וכמובן שגם לא בתוך המקרר. הימצאותך במקרר רק תחריף את המצב ואת השנאה העצמית אז אל תגיע למקומות האלה. בחיים כל דבר קורה בעיתו אז תזרום ותראה שיהיה רק טוב!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 01:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יוני יקר מאד כמעט כולנו חווינו תקופות בחיים שקשה היה למצא עבודה אני מקוה שאנשי הפורום ואני בתוכם נוכל לעזור לך.... בנתיים לא להתייאש, יש לך משפחה מדהימה, וכונו אוהבים אותך מאד צא לצעדות, לרכיבה והעיקר לא ליפול על האוכל, או להישבר. יהיה בסדר מבטיחה, האיזה יום אתם מגיעים? לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:46
 yonim Posts: 76
|
תודה בנות. אגב פרלמנט, ביום רביעי הקרוב לצערי, אנחנו לא נגיע.
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:32
 נינוש Posts: 1442
|
יוני יקר ליבי ליבי איתך אני מבינה את הדכדוך שלך והמצב רוח . אתה תראה, עוד תגיע עבודה כמו שמגיע לך כי אתה יודע, יש ה" בשמיים והוא רואה הכל אתה בחור נפלא,וכיף לי ולפרלמנט שאתה איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:04
 dany Posts: 19819
|
אז תשב כאן איתנו וניתן לך כוחות כמה שאתה צריך
yonim כתב:
בנות, אני מסכים עם כל מילה, ומנסה להגיד את זה לעצמי. אבל אני לא מצליח למצוא בי את האנרגיות לקום ולא ליפול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:04
 קרולין Posts: 6651
|
יוני יקירי, אני הכי הכי מבינה לליבך...זה אכן לא קל ...אך יחד עם זאת: אתה איש מקסים ומוכשר בעל נהדררררררררררר ואבא נפלא. יש לך משפחה נהדרת, תומכת ואוהבת וזה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן....מה שנקרא: לראות את חצי הכוס המלאה ... בנוסף, החיים מזמנים לנו מהכל....אני בטוחה שבהקדם תמצא עבודה טובה שתהיה בה מוערך ומאושר. כי אתה בן אדם ראוי ביותר. מחזיקה לך אצבעות ואיתך לאורך כל הדרך...... אל תפנה את הכעס, מירמור וכו וכו לאוכל זה בטח לא שווה את זה ובטח לא יקדם אותך לשום מקום.... בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבההההההההההההההההההההההההההההההה נשיקות לליאת ולבנות ממני באהבה, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 20:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הסתכל סביב על משפחתך הקרובה ,חבק אותם ,חייך אליהם וחשוב על חצי הכוס המלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:59
|
בנות, אני מסכים עם כל מילה, ומנסה להגיד את זה לעצמי. אבל אני לא מצליח למצוא בי את האנרגיות לקום ולא ליפול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:58
 dany Posts: 19819
|
המיטה היא ממש לא פיתרון, זה רק עשוי לדרדר אותך  אם זה יום יפה תצא ותעשה איזו פעילות ספורטיבית, אם זה יום סגרירי אז תמיד יש מה לעשות בבית שאתה עכשיו עקר הבית. העיקר להרגיש שאתה יעיל ונדרש. המון הצלחה ובוודאי לא ליפול לזלילה, כי עבודה תגיע גם תגיע וזה לא יהיה כייף באותו מעמד להיות שמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מאחלת לך הצלחה במציאת עבודה ,תקופה שתחלוף ולכן לא כדאי לנתב את הפתרון למקרר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:45
 ענת Posts: 3849
|
yonim כתב:
ואני עדיין מחפש עבודה. שעון החול זורם בקצב מהיר, וכך מצאתי את עצמי מסתכל מולו, שוקע בדוק עצבות ובעצבים. לפעמים אני מתעורר בבוקר, לוקח את הילדות לגן, חוזר הביתה ופשוט נכנס למיטה, כי אין לי בעצם, בשביל מה להשאר ער, עד שאצטרך להוציא אותן מהגנים. ואז הייאוש אוכל בכל פה. ובזמן כזה ממש לא בא לשמור על מסגרת, להפנים וללמוד. בא פשוט לתקוע את הראש במקרר, ולזלול, רק שאין כ"כ מה...... (וטוב שכך). טוב הלכתי לקלף גזר, נדמיין שזה גזר טעים 
יוני קודם כל בהצלחה במציאת עבודה,אל תברח למיטה זה לא פתרון ולא למקרר, יש לך בהחלט בשביל מה להיות ער ,החיים...מה שנקרא תהלקדם, לחפש....ואפילו לטפל בבית לנצל הזמן הפנוי לדברים אחרים לצעידה להכין אוכל בריא וכו..... מבינה אותך זה לא נעים ומתסכל ,שאין כביכול עבור מה לקום ,אבל תסתכל על מה שיש......לא על מה שאין בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2012 19:43
|
ואני עדיין מחפש עבודה. שעון החול זורם בקצב מהיר, וכך מצאתי את עצמי מסתכל מולו, שוקע בדוק עצבות ובעצבים. לפעמים אני מתעורר בבוקר, לוקח את הילדות לגן, חוזר הביתה ופשוט נכנס למיטה, כי אין לי בעצם, בשביל מה להשאר ער, עד שאצטרך להוציא אותן מהגנים. ואז הייאוש אוכל בכל פה. ובזמן כזה ממש לא בא לשמור על מסגרת, להפנים וללמוד. בא פשוט לתקוע את הראש במקרר, ולזלול, רק שאין כ"כ מה...... (וטוב שכך).
טוב הלכתי לקלף גזר, נדמיין שזה גזר טעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|