12/01/2012 05:20
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
גם ממני כל הכבוד והמון המון הצלחה בהמשך. לאנשים טובים מגיע רק הטוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!
נכון מאוד!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 05:19
 dany Posts: 19819
|
גם ממני כל הכבוד והמון המון הצלחה בהמשך. לאנשים טובים מגיע רק הטוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 08:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
יוני בוקר טוב, אתה ממש מרגש בכתיבה הכנה שלך. אני שמחה שירדת קילו והחלטת להמשיך עם ההצלחה הזו ולא להרוס. יהיו ימים טובים וקלים יותר בתחום התעסוקה - מבטיחה לך. תהיה עם ראש פתוח וסבלני ותראה שהטוב ביותר יגיע. yonim כתב:
חברים ובעיקר חברות!
אני רוצה להודות על התמיכה והעידוד, אכן השבוע הייתי זקוק זה יותר מתמיד. את תחילת הפוסט הזה כתבתי בדמעות וידיים רועדות מכאב נפשי. העידוד והתמיכה שכן הצליחו לגרום לי לחייך שוב, ואני מבטיח לשמור על החיוך.
הייתי השבוע בחוג של יום שני בוקר, ועדיין הייתי במצברוח די שפוף וכבר דמיינתי לי את ארוחת הצהריים במזללה לא רחוקה ממקום החוג - כן אכילה רגשית. כשמירי אמרה לי שירדתי קילו, קרה משהו שאף פעם לא ממש קרה לי, נסתם הלוע, ואמרתי לעצמי אין סיכוי שאלך להרוס את זה עם אוכל שומני כשיש אופציות אחרות.
תודה לכן בנות פורום יקרות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 08:22
 המורה Posts: 374
|
שולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 08:21
 המורה Posts: 374
|
יוני אני מאחלת לך שתמצא במהרה את מקומך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל הכבוד יוני,נכון שירידה עושה לנו את זה ומצב הרוח יכול רק להשתפר ועל כך נאמר מעגל סגור. דיברתי על כך לגבי עמידה על המקום ,אני מלמדת את עצמי שגם זה בסדר ולא אם כבר לא ירדתי אז קדימה אוכל. שמחה מאוד לשמוע שמצב הרוח השתפר והאמן לי עוד תצחק צחוק גדול. בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 17:03
 yonim Posts: 76
|
חברים ובעיקר חברות!
אני רוצה להודות על התמיכה והעידוד, אכן השבוע הייתי זקוק זה יותר מתמיד. את תחילת הפוסט הזה כתבתי בדמעות וידיים רועדות מכאב נפשי. העידוד והתמיכה שכן הצליחו לגרום לי לחייך שוב, ואני מבטיח לשמור על החיוך.
הייתי השבוע בחוג של יום שני בוקר, ועדיין הייתי במצברוח די שפוף וכבר דמיינתי לי את ארוחת הצהריים במזללה לא רחוקה ממקום החוג - כן אכילה רגשית. כשמירי אמרה לי שירדתי קילו, קרה משהו שאף פעם לא ממש קרה לי, נסתם הלוע, ואמרתי לעצמי אין סיכוי שאלך להרוס את זה עם אוכל שומני כשיש אופציות אחרות.
תודה לכן בנות פורום יקרות.
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 16:58
 yonim Posts: 76
|
בלונדה.... כתב:
יוני יקר, האם היית ביום בחוג בוקר??? אל תיקח את זה קשה ובמיוחד לא לכיוון האוכל. יהיה בסדר בטוחה שתמצא עבודה והכל יסתדר... בהצלחההה
בלונדה יקרה שלום,
אכן הייתי בחוג של יום שני בוקר השבוע (בחור צעיר עם כיפה....), מכיוון שלא יצא לי (צערי) להגיע לחוג הקבוע שלי ביום רביעי ערב. edited by yonim on 1/10/2012
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 08:45
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב יוני, מקווה שיסתדר הכל ושיהיה לך המון בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 08:30
|
נחושה כתב:
יוני יקר, אני באמת חושבת שמתוך 4000 הקוראים והכותבים בפורום מישהו יכול להעביר למישהו ובסוף תמצא עבודה. אני חושבת שכל אחד שיכול לעזור, יכול לפנות אלייך להודעה אישית או שתפרסם את המייל שלך ופחות או יותר תחום או כיוון, לא חושבת שתהיה למירי התנגדות אך כאמור יש כאן קהל איכותי וענף ואני בטוחה ומאמינה ביכולתינו לנסות ולעזור... נ.ב. לחפש עבודה זאת עבודה במשרה מלאה אז המיטה לא אופציה תיזום פניות לחברות בתחום, קשר עם קולגות לשעבר....הכול כשר חוץ מלהיות במקרר!!! בהצלחה יקירי נחושתך מקפיצה בשביל יוני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
ומה אני אומרת שאין פורום יותר אנושי וחם מהמקום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ללא ספק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 04:39
 dany Posts: 19819
|
ומה אני אומרת שאין פורום יותר אנושי וחם מהמקום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 00:52
 EFF Posts: 6417
|
יוני יקר, אני מבינה לליבת, ותקופות קשות בחיים אינן פוסחות על אף אחד מאיתנו...תמיד יש הרגשה שאנחנו נבחנים ביכולתנו להתגבר על עוד משבר. הכי חשוב, להציף בקורות חיים, לעבור על כל מודעות הגרושים ובטח שלא להכנס אל בין בשמיכות ולהסתתר. גם לכתוב בפורום הוא סוג של שיתוף שיכול להניב פירות.....חיבוק !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 23:40
 avi_i Posts: 269
|
יוני אני מסכימה עם נחושה, כולנו מכירים הרבה אנשים אני אשמח לעזור, תעביר לי את הקו״ח שלך למייל שלי Avital.porat@gmail.com ואם תוכל לכתוב לי מה אתה מחפש תודה אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 22:58
|
יוני יקר, אני באמת חושבת שמתוך 4000 הקוראים והכותבים בפורום מישהו יכול להעביר למישהו ובסוף תמצא עבודה. אני חושבת שכל אחד שיכול לעזור, יכול לפנות אלייך להודעה אישית או שתפרסם את המייל שלך ופחות או יותר תחום או כיוון, לא חושבת שתהיה למירי התנגדות אך כאמור יש כאן קהל איכותי וענף ואני בטוחה ומאמינה ביכולתינו לנסות ולעזור... נ.ב. לחפש עבודה זאת עבודה במשרה מלאה אז המיטה לא אופציה תיזום פניות לחברות בתחום, קשר עם קולגות לשעבר....הכול כשר חוץ מלהיות במקרר!!! בהצלחה יקירי נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 13:56
 הסמויה Posts: 2467
|
יוני יקר תנסה למנף את המצב לדברים טובים לפעילות גופנית עד השעה שבה אתה מוציא את הבנות מהגן וגם לכתוב יותר בפורום יש לך עכשיו זמן לזה ואנחנו נשמח להיות איתך כאן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 13:06
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יוני יקר, האם היית ביום בחוג בוקר??? אל תיקח את זה קשה ובמיוחד לא לכיוון האוכל. יהיה בסדר בטוחה שתמצא עבודה והכל יסתדר... בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 12:57
 רבקה Posts: 8411
|
יוני היקר מאחלת לך מכל הלב לקבל את הטוב ביותר ולהנות מרגעי הבטלה בלי רגשי אשמה ואכילה רגשית נקווה שבמהרה תמצא עבודה והכל יחזור לשגרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 12:55
 סיסי 17 Posts: 618
|
יונייייייייייי יקירי תנסה להנות מה"חופש" שנכפה עליך יש ימים כאלה... אין לי ספק שמי שיגייס אותך לעבודה יזכה וזה יבוא אתה תראה המון הצלחה ואם אשמע על משהו כמובן שאעזור סיסי:9
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 11:36
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יוני יקר, אני מאד מבינה לליבך אבל זה לא פיתרון להיכנס ליאוש.... תהיה אופטימי אני בטוחה שתמצא עבודה רק סבלנות מאחלת לך בכל ליבי הצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|