19/12/2011 14:30
 בלונדה.... Posts: 3603
|
הסמויה כתב:
קולולו ועוד לו לאחת והיחידה המדהימה בלונדה את מודל להערצה המשיכי כך
תודה רבה!! על כל הפירגון שלך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 14:27
|
רבקה כתב:
בלונדה יקירתי את מדהימה וכל הכבוד לך לי נראה שלאור ההתרחשויות בשבועיים האחרונים כולל יום ההולדת של המקסימונת את שרויה בלחץ ואת חייבת להרפות בשליטה את כבר שולטת ועכשיו הכנסי להרפיית המוח ותץאמיני לי המיגרנות יתרחקו ממך אוהבת אותך המון
רבקוש גם אני אוהבת אתך!!! תודה על המילים החמות כל פעם מחדש... נראה לי שזה גם מהלחץ...כנראה סוחבת על עצמי יותר מידי... יהיה טוב שאלו יהיו הצרות שלנו אמן!!!!! נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 14:24
|
נחושה כתב:
בלונדה יקרה, אין מחיר לתחושת השליטה באוכל ובמיוחד כשחוזרים למסלול הירידה האיטית והבטוחה. לגבי כל השאר הכול יעבור ב"ה, השתדלי רק יותר להקפיד על מנוחה ורגיעה עד כמה שניתן. לפעמים צריך פשוט לעצום עיניים לעשרים דקות ולשים שעון מעורר ואז שוב להתאפר ולהתבשם ולהמשיך הלאה במטלות.... תשמרי על עצמך יקירה ושוב, מחוננת 
תודה רבה נחושה... אני מניחה שזה מלחץ... הלוואי ועשרים דקות היו עוזרות אני כבר שלושה ימים עם זה.. ועוד הבעל בחו"ל אז הכל עליי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 14:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזו ירידה יפה, איזה תענוג. באשר לכאבי הראש זה כנראה בעקבות הימים הלחוצים שעברו עליך לאחרונה, השתדלי לשתות מיים ולנוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 13:59
 הסמויה Posts: 2467
|
קולולו ועוד לו לאחת והיחידה המדהימה בלונדה את מודל להערצה המשיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 13:55
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירתי את מדהימה וכל הכבוד לך לי נראה שלאור ההתרחשויות בשבועיים האחרונים כולל יום ההולדת של המקסימונת את שרויה בלחץ ואת חייבת להרפות בשליטה את כבר שולטת ועכשיו הכנסי להרפיית המוח ותץאמיני לי המיגרנות יתרחקו ממך אוהבת אותך המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 13:42
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה יקרה, אין מחיר לתחושת השליטה באוכל ובמיוחד כשחוזרים למסלול הירידה האיטית והבטוחה. לגבי כל השאר הכול יעבור ב"ה, השתדלי רק יותר להקפיד על מנוחה ורגיעה עד כמה שניתן. לפעמים צריך פשוט לעצום עיניים לעשרים דקות ולשים שעון מעורר ואז שוב להתאפר ולהתבשם ולהמשיך הלאה במטלות.... תשמרי על עצמך יקירה ושוב, מחוננת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 13:29
|
איזה כיף!!!! אחרי שבוע לא קל של הרבה עייפות/עצבים /חוסר סבלנות בדבר אחד לא נפלתי: באוכל!!!!!! ירדתי השבוע עוד חצי קילו אחרי שבאמת התהלכתי על ביצים , היה בא לי מתוק ברמות מטורפות. אני לא כך כך מרגישה טוב עם מיגרנות כבר מיום שבת אבל כפי שאתן שמות לב על הפורום אני לא מוותרת. כאן אני שואבת כוחות מחודשים להמשך כל השבוע. אז תודה רבה לכם על המילים החמות והעידוד. מאחלת לכולכם המשך שבוע נפלא ובהצלחה לכל הנשקלים. נראה לי שהפיתרון שלי כרגע היא ללכת לקבל זריקה במוקד ואחר כך ארגיש יותר טוב... המשך יום מקסים edited by בלונדה.... on 12/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|