20/12/2011 22:03
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אשירה כתב:
בלונדה יקרה, מקווה שאת מרגישה כעת טוב ונמצאה התרופה לבעיה, כל הכבוד לך על ההתמדה ואיזה כיף לך שאת מקבלת מחמאות מכל כיוון, זה לכשעצמו מדרבן להמשיך ולשמור על ההשגים.
תודה אשירה! חג שמח!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 09:57
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, מקווה שאת מרגישה כעת טוב ונמצאה התרופה לבעיה, כל הכבוד לך על ההתמדה ואיזה כיף לך שאת מקבלת מחמאות מכל כיוון, זה לכשעצמו מדרבן להמשיך ולשמור על ההשגים.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 09:40
|
דרך המלך כתב:
בלונדה אני גאה בך!!! כל הכבוד לך על הירידה הנוספת של עוד חצי קילו... אין עלייך!! תהני בשבת ביום ההולדת של הילדה ולא לשכוח לצלם ולהביא תמונות.. תודה ענקית על שיחת הטלפון נשיקות סיגל
סיגלי אין בעד מה יקרה!!!! בכיף ותמיד!! לגביי שבת בעזרת השם מחכים לשמוע בשורות טובות.מדני רופ... הלוואי ולא יירד גשם בחצי הראשון של היום..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 07:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה אני גאה בך!!! כל הכבוד לך על הירידה הנוספת של עוד חצי קילו... אין עלייך!! תהני בשבת ביום ההולדת של הילדה ולא לשכוח לצלם ולהביא תמונות.. תודה ענקית על שיחת הטלפון נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, מקווה שהטיפול הרפואי עזר לך והבוקר שלך מתחיל ללא כאבי ראש. שיהיה לך יום מוצלח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:36
 dany Posts: 19819
|
בעלי סובל באופן כרוני ממגרנת פנים מאד קשה וכך שאני כבר מנוסה בכל הטיפולים.......... וגם הרילרט עד שהוא עובד זה לא בהרף עין. אצלו כנראה זה מגיע מחוליות הצוואר ועכשיו מדברים על ניתוח.......................
בלונדה.... כתב:
dany כתב: כל הכבוד על הירידה................... המתמשכת ........הידד שמחה שקיבלת טיפול לכאב הראש, וגם אני ממליצה על הרילרט כמו אפי................... עשי בירור אם את סובלת באופן כרוני ממגרנות כי פשוט חבל לסבול. נשיבוקים דנילה אכן הוא כדור מעולה. עד לפני שנה כמעט סבלתי במשך חצי שנה מכאבי ראש תמידיים כל יום!!! קמה עם זה וישנה עם זה - את האמת לא יודעת איך שרדתי . טופלתי אצל ניורולוגית ושתיתי את כל סוגי הכדורים. בסוף גילינו שהגלולות הן אלה שעשו לי את זה כמובו שמיד הפסקתי. מאז מידי פעם הכאבי ראש שלי נובעים כנראה מלחץ, מה שבדר"כ עוזר זה אדוויל אחד או קפה שחור וזה עובר. אבל השלושה ימים האחרונים כלום לא עזר חוץ מהזריקה אתמול. ברוך השם אני אחרי.... יום מקסיםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:32
|
dany כתב:
כל הכבוד על הירידה................... המתמשכת ........הידד שמחה שקיבלת טיפול לכאב הראש, וגם אני ממליצה על הרילרט כמו אפי................... עשי בירור אם את סובלת באופן כרוני ממגרנות כי פשוט חבל לסבול. נשיבוקים
דנילה אכן הוא כדור מעולה. עד לפני שנה כמעט סבלתי במשך חצי שנה מכאבי ראש תמידיים כל יום!!! קמה עם זה וישנה עם זה - את האמת לא יודעת איך שרדתי . טופלתי אצל ניורולוגית ושתיתי את כל סוגי הכדורים. בסוף גילינו שהגלולות הן אלה שעשו לי את זה כמובו שמיד הפסקתי. מאז מידי פעם הכאבי ראש שלי נובעים כנראה מלחץ, מה שבדר"כ עוזר זה אדוויל אחד או קפה שחור וזה עובר. אבל השלושה ימים האחרונים כלום לא עזר חוץ מהזריקה אתמול. ברוך השם אני אחרי.... יום מקסיםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 06:07
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על הירידה................... המתמשכת ........הידד שמחה שקיבלת טיפול לכאב הראש, וגם אני ממליצה על הרילרט כמו אפי................... עשי בירור אם את סובלת באופן כרוני ממגרנות כי פשוט חבל לסבול. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2011 05:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 22:02
|
בנות יקרות. תודה רבה על התגובות של כולכן! כיף אמיתי. אז ככה היום הייתי בצהריים על הפנים הגעתי אחרי השקילה ,אכלתי ושתיתי שוב כדור ולא עזר כלום. יצאתי לעבודה ואני גרה בחולון ועובדת במודיעין חצי שעה נסיעה מצאתי את עצמי עוד שניה נרדמת על ההגה. כנראה שילוב האנטיביוטיקה+2כדורי אדוויל +השמש שדפקה על החלון הרגשתי שאני לא שולטת בעיניים שלי והן נעצמות והראש לא מפסיק לדפוק. ישר עצרתי בתחנת דלק שטפתי פנים קניתי קפה שחור חזק והמשכתי לעבודה. אחר הצהריים כבר לא יכולתי והלכתי לרופא והוא נתן לי הפנייה לעשות זריקה. ולא תאמינו איך שאני נכנסת לחדר אחיות אני רואה אחות.ממש מקסימה שלא ראיתי אותה אולי חצי שנה מהפעם האחרונה שעשיתי זריקה ודבר ראשון שהיא אמרה לי וואוווו איך רזית!!!! נכון שהייתי חצי מעולפת אבל ישר עלה לי חיוך על הפנים. בכל מקרה הזריקה עזרה לי מאוד ואני מרגישה יותר טוב מהצהריים. סיימתי עכשיו את הערב עם סלט ירקות+ביצה קשה+חצי קופסאת קוטג' 5%. כוס תה נענע ולא צריך שום דבר מעבר. מאחלת לכולכן לילה טוב... נשיקותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 21:58
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה.... כתב:
EFF כתב: מעריצה אותך בלונדה..ובקשר למיגרנה מבינה אותך ומזדהה..אני מטופלת ב- RELERT מאוד עוזר ומעלים לחלוטין את הכאב במהלך חצי שעה. התיעצי עם נאורולוג תרגישי טוב יקירה  אפילה מכירה את הכדור .. משתמשת.בו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 21:55
|
EFF כתב:
מעריצה אותך בלונדה..ובקשר למיגרנה מבינה אותך ומזדהה..אני מטופלת ב- RELERT מאוד עוזר ומעלים לחלוטין את הכאב במהלך חצי שעה. התיעצי עם נאורולוג
אפילה מכירה את הכדור .. משתמשת.בו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 20:31
 ענת Posts: 3849
|
גאה בך כל הכבוד!!!!!!!!ותרגישי טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 20:09
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי! וואו את מדהימה ומחוננת אמיתית. תרגישי טוב... נשיקות ויםםםםםםםםםםםםםםםםם של ה צ ל ח ה בהמשך התהליך. כל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 19:44
 EFF Posts: 6417
|
מעריצה אותך בלונדה..ובקשר למיגרנה מבינה אותך ומזדהה..אני מטופלת ב- RELERT מאוד עוזר ומעלים לחלוטין את הכאב במהלך חצי שעה. התיעצי עם נאורולוג
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 18:02
 tal_f Posts: 900
|
אין עליך בלונדה. כל הכבוד... תמשיכי את מעודדת את כולנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 17:55
 1103 Posts: 5022
|
בלונדי יקרה ראשית ברכות על חצי קילו פחות. תרגישי טוב שהמגרנה תחלוף במהרה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 15:44
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה אני מתפעלת!!!!! כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 14:31
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה.... כתב:
רבקה כתב: בלונדה יקירתי את מדהימה וכל הכבוד לך לי נראה שלאור ההתרחשויות בשבועיים האחרונים כולל יום ההולדת של המקסימונת את שרויה בלחץ ואת חייבת להרפות בשליטה את כבר שולטת ועכשיו הכנסי להרפיית המוח ותץאמיני לי המיגרנות יתרחקו ממך אוהבת אותך המון רבקוש גם אני אוהבת אתך!!! תודה על המילים החמות כל פעם מחדש... נראה לי שזה גם מהלחץ...כנראה סוחבת על עצמי יותר מידי... יהיה טוב שאלו יהיו הצרות שלנו אמן!!!!! נשיקותתת
אז בבקשה ממך קבלי את עזרתינו ועשי כבקשתינו זה יעזור מבטיחה ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2011 14:31
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדוש, 20 -30 דקות של שכיבה עושים ממך אדם חדש.....מניסיון
|
|