14/12/2011 05:21
 dany Posts: 19819
|
מעולההההההההההההההההההההההההההההה
גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!
דרך המלך כתב:
דני את צודקת .... צריך מאד להזהר..... והיום הייתי זהירה מאד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 04:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אכן רצוי שתהיה איזו נקודת אל חזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאליה לעולם לעולם לא נגיע שנית. אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: בוקר טוב אקו תודה על ההתייחסות. .. ערה מארבע לא הצלחתי להמשיל לישון מקווה שהיום יעבור בשלום נבהלתי מהרמזור האדום שמירי הציבה בפניי. אעדכן בהמשך לבינתיים יום נפלא סיגל אני חייבת כאן וידוי קטן לפני שנים רבות כשהייתי באמת בשיא משקלי מירי נתנה את ההרצאה ואז דיברה על הרמזור האדום שהיה אצלי אז מעל 100 קילו, הדברים הכניסו אותי לפחד ובאותו יום התחלתי בעשייה נמרצת שהוריד ממני 50 קילו בעשרה חודשים. עד היום הרמזור האדום מאוד מאוד מפחיד אותי ובורחת ממנו כל עוד נפשי. בהצלחה רבה. אכן בדיוק כך,כיום זו נקודת אל חזור והרמזור האדום שונה לחלוטין אבל בהחלט קיים עבורי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 18:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני את צודקת .... צריך מאד להזהר..... והיום הייתי זהירה מאד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:47
|
אכן מספר בעל שלוש ספרות הוא מפחיד ביותר................. אך יש עוד כמה תחנות ממש ממש לא נעימות בדרך שכדאי בכלל לא להגיע אליהן!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: שאפתנית זאת ההרצאה של החיים לא כדאי לפספס....ואכן זה הגבול האחרון לפני התהום.... אקו המרחק ל100 עוד רחוק אבל כמו שמירי אומרת כל חמישיה זה מתקרב לשלוש ספרות והדרך לעלות היא מהירה לכן אתמול חטפתי טוב טוב על הראש ובתקווה להחליף קידומת למטה לא למעלה... בשעתו זה היה 100 מאז עליתי כמה כיתות והרמזור האדום כמובן אישי לכל אחת מאיתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:46
|
תודה יקירה עבר גם עבר ומקווה שלא יחשוב לחזור הערב, מוזר מאד מעולם לא היו לי בעיות עם הערבים והנה קרה איזה שינוי בחודשים האחרונים ולפתע הערבים הפכו בעייתיים, אפשר לדגג על הערב ולהגיע ישר לבוקר????????
רבקה כתב:
שאפתניתי צודקת בהחלט הרמזור האדום משמעו ע צ ו ר עד כאן ומכאן לכיוון הדרך הסלולה לשליטה ועשייה סיגלי איך את הבוקר אם הרמזור האדום הפחיד אותך את בטח במסלול דני'לה המשברון חלף? שוב בשליטה ? והעיקר שהיום יהיה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:44
|
אכן רצוי שתהיה איזו נקודת אל חזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאליה לעולם לעולם לא נגיע שנית.
אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: בוקר טוב אקו תודה על ההתייחסות. .. ערה מארבע לא הצלחתי להמשיל לישון מקווה שהיום יעבור בשלום נבהלתי מהרמזור האדום שמירי הציבה בפניי. אעדכן בהמשך לבינתיים יום נפלא סיגל אני חייבת כאן וידוי קטן לפני שנים רבות כשהייתי באמת בשיא משקלי מירי נתנה את ההרצאה ואז דיברה על הרמזור האדום שהיה אצלי אז מעל 100 קילו, הדברים הכניסו אותי לפחד ובאותו יום התחלתי בעשייה נמרצת שהוריד ממני 50 קילו בעשרה חודשים. עד היום הרמזור האדום מאוד מאוד מפחיד אותי ובורחת ממנו כל עוד נפשי. בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:43
|
מוכר מוכר מאד
1103 כתב:
בוקר טוב לדני סיגל ולכל יתר החברי הפורום גם אני ערה מהשעה ארבע וזאת מהסיבה שהתבקשתי ע"י ביתי להעירה בשעה חמש ושלושים, כנרא שלא סמכתי על ההשכמה שהוזמנה. שיהיה לכולנו יום נפלא נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:20
|
דרך המלך כתב:
שאפתנית זאת ההרצאה של החיים לא כדאי לפספס....ואכן זה הגבול האחרון לפני התהום.... אקו המרחק ל100 עוד רחוק אבל כמו שמירי אומרת כל חמישיה זה מתקרב לשלוש ספרות והדרך לעלות היא מהירה לכן אתמול חטפתי טוב טוב על הראש ובתקווה להחליף קידומת למטה לא למעלה... בשעתו זה היה 100 מאז עליתי כמה כיתות והרמזור האדום כמובן אישי לכל אחת מאיתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:55
|
בוקר טוב רבקה בהחלט הפחיד אותי ובהחלט בשליטה... מקווה רק שימשיך ככה לאורך היום השבוע והשבת.. יום טוב יקירתי סיגל רבקה כתב:
שאפתניתי צודקת בהחלט הרמזור האדום משמעו ע צ ו ר עד כאן ומכאן לכיוון הדרך הסלולה לשליטה ועשייה סיגלי איך את הבוקר אם הרמזור האדום הפחיד אותך את בטח במסלול דני'לה המשברון חלף? שוב בשליטה ? והעיקר שהיום יהיה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:37
 רבקה Posts: 8411
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:28
|
שאפתנית זאת ההרצאה של החיים לא כדאי לפספס....ואכן זה הגבול האחרון לפני התהום.... אקו המרחק ל100 עוד רחוק אבל כמו שמירי אומרת כל חמישיה זה מתקרב לשלוש ספרות והדרך לעלות היא מהירה לכן אתמול חטפתי טוב טוב על הראש ובתקווה להחליף קידומת למטה לא למעלה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני עדיין לא שמעתי את ההרצאה השבועית של מירי בנושא הרמזור האדום אבל אני מניחה שאתן מתכוונות לגבול האחרון שבנאדם יכול להגיע אליו, ממש לפי התהום ומשם כל שנותר זה להתחיל לשנות לעשות ולצמוח. זה המקום שכולנו הגענו אליו לפני שלקחנו את חיינו בידינו והתחלנו להשיל במשקל. אני צודקת? אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: בוקר טוב אקו תודה על ההתייחסות. .. ערה מארבע לא הצלחתי להמשיל לישון מקווה שהיום יעבור בשלום נבהלתי מהרמזור האדום שמירי הציבה בפניי. אעדכן בהמשך לבינתיים יום נפלא סיגל אני חייבת כאן וידוי קטן לפני שנים רבות כשהייתי באמת בשיא משקלי מירי נתנה את ההרצאה ואז דיברה על הרמזור האדום שהיה אצלי אז מעל 100 קילו, הדברים הכניסו אותי לפחד ובאותו יום התחלתי בעשייה נמרצת שהוריד ממני 50 קילו בעשרה חודשים. עד היום הרמזור האדום מאוד מאוד מפחיד אותי ובורחת ממנו כל עוד נפשי. בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:30
|
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו תודה על ההתייחסות. .. ערה מארבע לא הצלחתי להמשיל לישון מקווה שהיום יעבור בשלום נבהלתי מהרמזור האדום שמירי הציבה בפניי. אעדכן בהמשך לבינתיים יום נפלא סיגל אני חייבת כאן וידוי קטן לפני שנים רבות כשהייתי באמת בשיא משקלי מירי נתנה את ההרצאה ואז דיברה על הרמזור האדום שהיה אצלי אז מעל 100 קילו, הדברים הכניסו אותי לפחד ובאותו יום התחלתי בעשייה נמרצת שהוריד ממני 50 קילו בעשרה חודשים. עד היום הרמזור האדום מאוד מאוד מפחיד אותי ובורחת ממנו כל עוד נפשי. בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 08:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות, שיהיה לכולכן יום נפלא!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 07:54
 1103 Posts: 5022
|
בוקר טוב לדני סיגל ולכל יתר החברי הפורום גם אני ערה מהשעה ארבע וזאת מהסיבה שהתבקשתי ע"י ביתי להעירה בשעה חמש ושלושים, כנרא שלא סמכתי על ההשכמה שהוזמנה. שיהיה לכולנו יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 07:47
|
בוקר טוב דני.. מאחלת לך יום נפלא סיגל dany כתב:
בוקר טוב שיהיה לכולנו יום נפלא, גם לי היה אתמול משברון קטן.............. מקווה היום לעמוד על הרגליים מבוקר עד לילה!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:29
|
בוקר טוב שיהיה לכולנו יום נפלא, גם לי היה אתמול משברון קטן.............. מקווה היום לעמוד על הרגליים מבוקר עד לילה!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:27
|
בוקר טוב אקו תודה על ההתייחסות. .. ערה מארבע לא הצלחתי להמשיל לישון מקווה שהיום יעבור בשלום נבהלתי מהרמזור האדום שמירי הציבה בפניי. אעדכן בהמשך לבינתיים יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:01
|
סיגלי שלומך הבוקר? השיגרה חזרה למקומותינו?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 20:56
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, יופי ממי, גם מחר יהיה בסדר ב"ה. אוהבת המון נשיקות ולילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|