12/12/2011 08:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: תודה אקו בהחלט ככה זה בחיים עולים ויורדים ושוב עולים ושוב יורדים עד שמתאפסים... יום נפלא סיגל אקורדיאון כתב: בנות זה קורה ויקרה בגלל הירח או השמש או הגשם בקיצור התירוצים כאן לכולנו בשפע ויחד עם כל אלה כולנו כאן בעליות ומורדות אבל מתמודדות ועושות מעשה. הצלחה לנו. אכן,אנחנו כאן יחדיו ואין לי ספק שבכל מצב מנצחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 08:20
|
בלונדה.... כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה יקרה תודה ענקית על אתמול... מאוד מעריכה זאת יום נפלא יקירתי נשיקות סיגל בכיף!!!! ותמיד!!!!אמנם הפורום הזה הנושא המרכזי שלו מן הסתם על דיאטה אבל יש המון דברים בחיים שעוברים ואיכשהו זה תמיד חוזר לעיניין האוכל. יהיה בסדר אל תדאגי. נשיקות נתראה עוד מעט
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 08:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדה.... כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה יקרה תודה ענקית על אתמול... מאוד מעריכה זאת יום נפלא יקירתי נשיקות סיגל בכיף!!!! ותמיד!!!!אמנם הפורום הזה הנושא המרכזי שלו מן הסתם על דיאטה אבל יש המון דברים בחיים שעוברים ואיכשהו זה תמיד חוזר לעיניין האוכל. יהיה בסדר אל תדאגי. נשיקות נתראה עוד מעט אנחנו כאן אז מה יש לדאוג?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 08:07
|
דרך המלך כתב:
תודה אקו בהחלט ככה זה בחיים עולים ויורדים ושוב עולים ושוב יורדים עד שמתאפסים... יום נפלא סיגל אקורדיאון כתב: בנות זה קורה ויקרה בגלל הירח או השמש או הגשם בקיצור התירוצים כאן לכולנו בשפע ויחד עם כל אלה כולנו כאן בעליות ומורדות אבל מתמודדות ועושות מעשה. הצלחה לנו. אכן,אנחנו כאן יחדיו ואין לי ספק שבכל מצב מנצחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 07:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דרך המלך כתב:
בלונדה יקרה תודה ענקית על אתמול... מאוד מעריכה זאת יום נפלא יקירתי נשיקות סיגל
בכיף!!!! ותמיד!!!!אמנם הפורום הזה הנושא המרכזי שלו מן הסתם על דיאטה אבל יש המון דברים בחיים שעוברים ואיכשהו זה תמיד חוזר לעיניין האוכל. יהיה בסדר אל תדאגי. נשיקות נתראה עוד מעט
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 06:54
|
בלונדה יקרה תודה ענקית על אתמול... מאוד מעריכה זאת יום נפלא יקירתי נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 06:53
|
תודה אקו בהחלט ככה זה בחיים עולים ויורדים ושוב עולים ושוב יורדים עד שמתאפסים... יום נפלא סיגל אקורדיאון כתב:
בנות זה קורה ויקרה בגלל הירח או השמש או הגשם בקיצור התירוצים כאן לכולנו בשפע ויחד עם כל אלה כולנו כאן בעליות ומורדות אבל מתמודדות ועושות מעשה. הצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 06:53
|
תודה נחושה על המילים החמות בהחלט מגיעה לשקילה גם אם המשקל יראה 4 קילו יותר.. לא אפסיד הרצאה של החיים ובהחלט לראות מה הנזק שגרמתי לעצמי.. שיהיה לך יום מקסים נשיקות סיגל נחושה כתב:
סיגלי יקירה, קודם כל לכי להישקל כדי לקבל את הבום, כדי להתחייב לעצמך מחדש, כדי לשמוע הרצאה נהדרת ולראות שאחרים מצליחים וכך יהיה גם אצלך. את חייבת להיפרד מהלחם רק מזה ואז יהיה לך תוצאות כפי שהיה כששמרת וירדת יפה. צחצחי שיניים, תחתכי סלט, העמידי מרק חם ויהיה בסדר... ללא כל קשר לליקוי ינם ימים קשים יותר מאחרים ופשוט לא שווה לתקוע כי הקשיים עוברים והטיירים נשארים במקומם. סומכת עלייך יקירה, אל תקחי ללב עד כמה שניתן וצפי לבשורות טובות. לילה טוב מתוקה וחלומות פז...תמלמלי לפני השינה, מחר זה יום המזל שלי...חישבי וקווי לטוב נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 04:29
|
בנות זה קורה ויקרה בגלל הירח או השמש או הגשם בקיצור התירוצים כאן לכולנו בשפע ויחד עם כל אלה כולנו כאן בעליות ומורדות אבל מתמודדות ועושות מעשה. הצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 22:45
 נחושה Posts: 6982
|
סיגלי יקירה, קודם כל לכי להישקל כדי לקבל את הבום, כדי להתחייב לעצמך מחדש, כדי לשמוע הרצאה נהדרת ולראות שאחרים מצליחים וכך יהיה גם אצלך. את חייבת להיפרד מהלחם רק מזה ואז יהיה לך תוצאות כפי שהיה כששמרת וירדת יפה. צחצחי שיניים, תחתכי סלט, העמידי מרק חם ויהיה בסדר... ללא כל קשר לליקוי ינם ימים קשים יותר מאחרים ופשוט לא שווה לתקוע כי הקשיים עוברים והטיירים נשארים במקומם. סומכת עלייך יקירה, אל תקחי ללב עד כמה שניתן וצפי לבשורות טובות. לילה טוב מתוקה וחלומות פז...תמלמלי לפני השינה, מחר זה יום המזל שלי...חישבי וקווי לטוב נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 19:28
|
תודה בנות .... יהיה בסדר המשקל הכי פחות מדאיג אותי עכשיו.... נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 19:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי אנחנו בני אדם ולא הכל מושלם כל הזמן. גם בדיאטה!!! קודם כל את מגיעה מחר לשקילה וניתן לך חיבוקים ונישוקים של עידוד. לא להישבר!!!! תסתכלי על חצי הכוס המלאה...את אמורה להיות בתקופה טובה בחייך, התקדמתם ועברתם דירה ותנסי להנות מזה, נכון שהחלק של הכניסה לבית הוא מעצבן והרבה ריצות וסידורים וויכוחים אבללללללללל שורה תחתונה זה שטויות חבל אל תהרסי את מה שהורדת!!! נראה אותך מחר ב"ה ואתן לך חיבורי מוטיבציה ועידוד... נשיקותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 19:15
 dany Posts: 19819
|
קודם כל טוב שיש ליקוי או כל מצב אסטרולוגי שאפשר "להאשים" אותו........... אשירוש זה מאד ברור שיש סוף סוף ירידת מתח אז נפרצו כל הסכרים, וכפי שכתבת מזל שיש לנו את המסגרת והפורום ואפשר מיד לחזור למוטב אז באמת מאחלת לך שממחר את ילדה טובה. ושלא עשית לעצמך נזקים. וסיגלי, מחר את ממזערת נזקים והולכת להישקל. אוהבת אתכן דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 19:09
 אשירה Posts: 4292
|
נינוש, נראה לך שזה בגלל ליקוי הירח??? הלואי ואפשר היה להאשים אותו בכך!!! אני חושבת שזה יותר בגלל ליקוי כלשהו במוח אצלי  
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 19:06
|
כל כך מזדהה איתך.. אשירה כתב:
ואני, עד אתמול הצלחתי לשמור על איזון כלשהו באכילה, למרות כל הארועים האחרונים, אולם אתמול נפרצו כל הסכרים, כל דבר פחממתי ובמיוחד מתוק שנקרה על דרכי מצא את דרכו אל פי. מצב כזה כבר מזמן לא קרה לי. כאילו שום דבר לא למדתי, כאילו שום דבר לא הופנם, כאילו אין מחר.................... סיממתי את עצמי לגמרי, וגם שכמידי פעם נזכרתי וניסיתי לעצור את הסחף, משהו בי התנגד וידעתי שהיום היה אבוד. מזל שהיום יום חדש, מזל שאני במסגרת, מזל שיש לי אתכם לחלוק בטוב וברע, והיום אני מתאוששת מהמתקפה של אתמול. עד כה זה בסדר, מקווה שהנזקים לא חמורים מידי, כבר לא מדברת על משקל אלא על נזקים בריאותיים. תודה שאתן פה, להקשיב ולהכיל, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 19:04
 אשירה Posts: 4292
|
ואני, עד אתמול הצלחתי לשמור על איזון כלשהו באכילה, למרות כל הארועים האחרונים, אולם אתמול נפרצו כל הסכרים, כל דבר פחממתי ובמיוחד מתוק שנקרה על דרכי מצא את דרכו אל פי. מצב כזה כבר מזמן לא קרה לי. כאילו שום דבר לא למדתי, כאילו שום דבר לא הופנם, כאילו אין מחר.................... סיממתי את עצמי לגמרי, וגם שכמידי פעם נזכרתי וניסיתי לעצור את הסחף, משהו בי התנגד וידעתי שהיום היה אבוד. מזל שהיום יום חדש, מזל שאני במסגרת, מזל שיש לי אתכם לחלוק בטוב וברע, והיום אני מתאוששת מהמתקפה של אתמול. עד כה זה בסדר, מקווה שהנזקים לא חמורים מידי, כבר לא מדברת על משקל אלא על נזקים בריאותיים. תודה שאתן פה, להקשיב ולהכיל, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 18:56
|
הלוואי..... נינוש כתב:
סיגל יקרה אומרים שאחרי הליקוי ירח הכל לא מסתדר ולוקח כמה ימים לא מאמינה בזה, אבל היום זה מה שהיה בעיתון שיהיה בהצלחה בהמשך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 18:49
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה אומרים שאחרי הליקוי ירח הכל לא מסתדר ולוקח כמה ימים לא מאמינה בזה, אבל היום זה מה שהיה בעיתון שיהיה בהצלחה בהמשך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 18:43
|
אפילו התמונה יצאה מפחידה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 18:42
|
אין לי הרבה מה להגיד אבל בהחלט זה לא השבוע שלי בכלום... באוכל מתחילה את הבוקר מדהים ובצהריים מתחילה הנפילה... יותר מידי עצבנית השבוע הכל מעצבן אותי ואני פשוט מרגישה איכס... הכל הולך לי עקום , שבוע די קשה ומחכה כבר שיסתיים .... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|