25/11/2011 06:09
 dany Posts: 19819
|
אכן טלי יקרה אני כבר ממש לא צעירה ובכל זאת כל הזמן צריך לעבוד על שינוי ההרגלים, ולאו דווקא של האוכל................. זהו כנראה כל החיים לומדים ולומדים, אין לזה סוף. ומי שמקובע ולא מוכן להשתנות........מפסיד!!!!!!!!!!!! תודה ושבת שלום
tal_f כתב:
דני , מאחלת לך שתצליחי לאסוף את הרגשות והמחשבות ולכוון אותן לכיוון שאת רוצה ולא לאוכל. אנו כולנו בקרב נגד הרגלים ישנים. אנו בתהליך של יצירת הרגלים חדשים. כמו שכולן אמרו : יש תקופות בחיים שצריך פשוט לנשום עמוק ולעבור אותן. מאחלת לך ולמשפחתך שתגיעו לשלווה ורוגע בחייכם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 06:08
|
תודה יקירה עיני מלאות דמעות אוהבת מאד קרולין כתב:
דני יקירתי, רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך .... מצטרפת בחום ובאהבה גדולה לכל התמיכה והעידוד שיש לנו כאן בשפע - וזה מרגש וממש לא מובן מאליו. מגיע לך את כל הפירגון התמיכה והאהבה שיש - את ת מ י ד כאן בשביל כולנו! ת מ י ד! אני יודעת ומבינה לליבך כל הזמן החיים מזמנים לנו מהכל וזה אכן קשה ועצוב במיוחד שמדובר בילדים שלנו...בבטן הרכה שלנו. אני מאחלת לבנך היקר שידע ימים טובים ומאושרים, לנכדתך היקרה גם את הטוב ביותר ולכם המון בריאות, סבלנות וימים טובים מאלה.... שמרי על עצמך ועל האנרגיות שלך אוהבת ומחבקתתתת חזקקק קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 19:38
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקירתי, רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך .... מצטרפת בחום ובאהבה גדולה לכל התמיכה והעידוד שיש לנו כאן בשפע - וזה מרגש וממש לא מובן מאליו. מגיע לך את כל הפירגון התמיכה והאהבה שיש - את ת מ י ד כאן בשביל כולנו! ת מ י ד! אני יודעת ומבינה לליבך כל הזמן החיים מזמנים לנו מהכל וזה אכן קשה ועצוב במיוחד שמדובר בילדים שלנו...בבטן הרכה שלנו. אני מאחלת לבנך היקר שידע ימים טובים ומאושרים, לנכדתך היקרה גם את הטוב ביותר ולכם המון בריאות, סבלנות וימים טובים מאלה.... שמרי על עצמך ועל האנרגיות שלך אוהבת ומחבקתתתת חזקקק קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 16:55
 tal_f Posts: 900
|
דני , מאחלת לך שתצליחי לאסוף את הרגשות והמחשבות ולכוון אותן לכיוון שאת רוצה ולא לאוכל. אנו כולנו בקרב נגד הרגלים ישנים. אנו בתהליך של יצירת הרגלים חדשים. כמו שכולן אמרו : יש תקופות בחיים שצריך פשוט לנשום עמוק ולעבור אותן. מאחלת לך ולמשפחתך שתגיעו לשלווה ורוגע בחייכם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 16:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
צודקת בהחלט רבקה... זה משהו שאני עובדת עליו בתקופה האחרונה לחשוב חיובי יהיה חיובי (אני מאוד פסימית) רבקה כתב:
dany כתב: אז גם אני היות והייתי מנותקת מהפורום רק לקצת מיותר מיממה הפסדתי את הפינג פונג הנפלא הזה. מיכלי, אכן כל האמהות הן אחרי לידה.............. ואגב בני הקטן שהוא למעלה מ-33 ואתמול נישקתי לו את הראש ואמרתי לו אתה התינוק שלי אז הוא ענה ממש ברצינות........... עד יום מותי. כך שלעולם לא מפסיקים להיות אמהות לתינוקות. משברים, שינויים, שמחות וצער שזורים בחיינו, ואנחנו משנים פאזות כל הזמן, היום שאני כבר נמצאת בגיל השלישי, אז אני רואה דברים אחרים.............. וגם הם גורמים ללחץ, תסכול, פחדים, ואצלנו השמנמודים כל אירוע מביא ללחץ שמביא לפיתרון פחממתי. לא סיפרתי בפורום אך היות והיתה כאן כזו פתיחות אדירה אז גם אני אשתף, הבן שלי שעליו דיברתי בשורות העליונות נפרד מאשתו לאחר ארבע שנות נישואים וילדה אחת מקסימה שבחודש הבא תהייה בת שנתיים, והוא שב הביתה לגור איתנו אחרי שאנחנו כבר רגילים לחיות לבד כמה שנים טובות, ב"ה יש בית גדול ויש מקום, הילדה מגיעה לביקור באמצע השבוע ובכל סוף שבוע שני לשישבת. אז מצד אחד יש שמחה כי רואים את הקטנה וזוכים להנות ממנה הרבה יותר מאשר מקודם , אך מצד שני כמובן יש את הצער על הפרידה, על השבר, ואני שגדלתי כילדה להורים גרושים חווה את הכאב של הילדה שעדיין היא לא חווה כי היא עדיין לא מבינה(כך אני חושבת)וכל העבר שלי חוזר אלי ופותח פצעים עמוקים ומדממים................. ולאן הולכים?????????????? למטבח!!!!!!!!!!! אז זהו צריך להתרגל למצב חדש, מלחיץ, לא ברור. ואני אדם מאד של מסגרות ותכניות ומציאות ברורה ולא מעורפלת. והאכילה הרגשית פשוט חוגגת אצלי. תודה על המקום שניתן לי לשיתוף. אוהבת דני'לה את יודעת שליבי איתך . זה המקום המתאים וגם למיכלי ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות כולנו סוחבים איתנו משא אחד יותר קל אחד כבד יותר אך בסופו של דבר כולנו תקווה שהכל יסתדר אמן ואמן !! אז כדי שה "משא" לא יהיה יותר מדי כבד בואי נחזור שליטה ונמשיך להוריד את המיותר ולפחות בזה יהיה קל יותר הפוסט המוביל היום של בלונדה הוא - נחשוב חיובי יהיה חיובי - ובמשפט הזה בואי נאמין כולנו עם המון אהבה בלב וחיבוק חזק נמשיך בדרכינו ונפזר את אהבתינו לכל המשפחה והסובבים אותנו ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 16:42
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
אז גם אני היות והייתי מנותקת מהפורום רק לקצת מיותר מיממה הפסדתי את הפינג פונג הנפלא הזה. מיכלי, אכן כל האמהות הן אחרי לידה.............. ואגב בני הקטן שהוא למעלה מ-33 ואתמול נישקתי לו את הראש ואמרתי לו אתה התינוק שלי אז הוא ענה ממש ברצינות........... עד יום מותי. כך שלעולם לא מפסיקים להיות אמהות לתינוקות. משברים, שינויים, שמחות וצער שזורים בחיינו, ואנחנו משנים פאזות כל הזמן, היום שאני כבר נמצאת בגיל השלישי, אז אני רואה דברים אחרים.............. וגם הם גורמים ללחץ, תסכול, פחדים, ואצלנו השמנמודים כל אירוע מביא ללחץ שמביא לפיתרון פחממתי. לא סיפרתי בפורום אך היות והיתה כאן כזו פתיחות אדירה אז גם אני אשתף, הבן שלי שעליו דיברתי בשורות העליונות נפרד מאשתו לאחר ארבע שנות נישואים וילדה אחת מקסימה שבחודש הבא תהייה בת שנתיים, והוא שב הביתה לגור איתנו אחרי שאנחנו כבר רגילים לחיות לבד כמה שנים טובות, ב"ה יש בית גדול ויש מקום, הילדה מגיעה לביקור באמצע השבוע ובכל סוף שבוע שני לשישבת. אז מצד אחד יש שמחה כי רואים את הקטנה וזוכים להנות ממנה הרבה יותר מאשר מקודם , אך מצד שני כמובן יש את הצער על הפרידה, על השבר, ואני שגדלתי כילדה להורים גרושים חווה את הכאב של הילדה שעדיין היא לא חווה כי היא עדיין לא מבינה(כך אני חושבת)וכל העבר שלי חוזר אלי ופותח פצעים עמוקים ומדממים................. ולאן הולכים?????????????? למטבח!!!!!!!!!!! אז זהו צריך להתרגל למצב חדש, מלחיץ, לא ברור. ואני אדם מאד של מסגרות ותכניות ומציאות ברורה ולא מעורפלת. והאכילה הרגשית פשוט חוגגת אצלי. תודה על המקום שניתן לי לשיתוף. אוהבת
דני'לה את יודעת שליבי איתך . זה המקום המתאים וגם למיכלי ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות כולנו סוחבים איתנו משא אחד יותר קל אחד כבד יותר אך בסופו של דבר כולנו תקווה שהכל יסתדר אמן ואמן !! אז כדי שה "משא" לא יהיה יותר מדי כבד בואי נחזור שליטה ונמשיך להוריד את המיותר ולפחות בזה יהיה קל יותר הפוסט המוביל היום של בלונדה הוא - נחשוב חיובי יהיה חיובי - ובמשפט הזה בואי נאמין כולנו עם המון אהבה בלב וחיבוק חזק נמשיך בדרכינו ונפזר את אהבתינו לכל המשפחה והסובבים אותנו ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 14:46
 מימי Posts: 117
|
מדהים מדהים מדהים! מיכלי, הפוסט שלך הוא אחד ומיוחד! איך שאת משתפת את כולנו במחשבות הכי אינטימיות, הכי כואבות, והכי נכונות! אין אחת\אחד שלא מאפסנים תירוץ להשמנה, ולאי העשייה בנושא. כי דיאטה זה לא קל, ולתרץ...זה ממש נשלף לנו מהשרוול בלי בעיה. גם אני שנים השתמשתי בתירוץ של :"שמנה אחרי הלידה", וכידוע "התינוק" כבר בן 33 ועדין לא חזרתי אפילו לשניה אחת, למשקל בו הייתי לפני הלידה!!!!! מה שכן, במשך השנים השתכללו התירוצים, כמו שאמרת, אחרי 8 חודשים קצת לא נעים לגיד אחרי הלידה....אז יש תירוץ של תקופת מבחנים- ברוך השם מעם 10 שנים... ...תירוץ של חם לי בקיץ\קר לי בחורף 66 פעמים מאז הלידה ההיא.....מחלות, הבראות, אירועים, נסיעות לחו"ל- איבדתי את היכולת לספור. כל אחד שקורה לו משהו רע בסביבתי, מיד זורק אותי לצלחת מלאה פחמימות...... האמת זו שכולנו יודעים אנחנו מתעצלים לעשות דיאטה, מפחדים להפרד מהאוכל האהוב והמנחם כל-כך, אין לנו מוטיבציה לעשות את ה ש י נ ו י כיון שאנחנו כל-כך קרובות, אולי פשוט נחזיק ידיים זו לזו במאמץ המשותף, נבין שההשמנה היא אוייב מסוכן ומשותף, ונילחם בו יחד!!! אוהבת ומחבקת אותך עם כל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 13:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לא הייתי כאן יום שלם.. ואיזה תגובות!!! כיף אדיר לקרוא את השרשור הזה, מאוד מרגש.. הזכרתן לי כמה הפסדתי שלא דאגתי למצוא זמן לפורום מדי יום, כמו שמירי אמרה השבוע - כשחשוב ורוצים יש זמן להכל... תודה על התזכורת, השיתוף, הפרגון והעידוד... אוהבת אתכן המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 13:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה מאד לכל אחת ואחד מאיתנו יש "חבילות" החכמה להבין שהחיים זה נדנדה פעם למעלה פעם למטה ומוכרחים להיות חזקים....פעם קשה בזוגיות,בבריאות, עם הילדים,נכדים כלכלית וכמובן בדיאטה.אבל החכמה לא להישבר ולהתקדם, החיים זורמים והכל מסתדר ברוך השם.בכל מצב צריכים לקבל עזרה תמיכה ומודל חיקוי חיובי. למזלנו הטוב המסגרת שלנו והפורום המדהים הזה משמשים בית חם ותומך בואו נמשיך לשתף לעודד ולהתעודד הכל מסתדר לטובה אוהבת אתכם מאד וגאה בכם יקרים שלכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 12:57
 נחושה Posts: 6982
|
כדבריה של דני, מירוש ואחרות....זה המקום לשתף אתן החברות האמיתיות וכולי גאווה על כך בשורות טובות לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ותודה על השיתוף נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 12:04
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מיכל היקרה, קראתי את הדברים הארוכים, ואני חייבת להחמיא לך על הכתיבה הקולחת והמעניינת. כיף לקרוא אותך!! עם זאת, על אף שאני ממש לא רוצה לדון ולא להישמע 'מעצבנת', אני חשה שעלייך לקחת יותר בקלות את הגידול של ילדך! פשוט לזרום... אמנם עדיין לא זכיתי להיות אימא, ואני בטוחה שלא תמיד קל, אך בכל זאת תהני ותהני ותהני מהעניין, שהרי אם קשיב לעצותיהן של מירי ושל אפי ושאר חברותנו המבוגרות, נגלה שהתקוה הקשה עוברת, ומה שנותר הוא האושר השמיימי מילדך המקסים והאהוב!! אני בטוחה שיש לך המון התמודדויות, אבל תקלי על עצמך!! פשוט כך!! וחוץ מזה, שוב - כיף לקרוא אותך, וגם כשאינני מגיבה, כיד אין לי כוח או סבלנות, אני מקפידה לקרוא ולא להחמיץ. אוהבת ומפרגנת לך מכל הלב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן זר לא יבין זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:16
|
זה כל כך הדדי..... כמו שמירי אומרת "זר לא יבין זאת"..... חברה לימדה אותי להגיד שקשה "משעה לשעה תבוא הישועה" זה מחזק אותי המון שאני אומרת את המשפט הזה ובואי נחשוב חיובי הכל יהיה טוב.. אוהבת סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:14
|
תודה לך יקירתי שאני קוראת את הפוסטים שלכן ליבי מתמלא שמחה ואושר, ופשוט אף אחד לא יכול להבין זאת.
דרך המלך כתב:
דני יקרה הכתיבה מאוד משחררת ועוזרת לפרוק כעסים פחדים ומה לא... מקווה שעזר לך קצת שפרקת כאן על גבי הפורום את החרדות ... סומכת עלייך שתדעי לעמוד על הקרקע איתנה ולהתאפס על עצמך ובהחלט לא לברוח לפחמימות... תהני מהביקורים ומסופש עם הנכדה ותראי לה כמה סבתא שומרת על הגזרה .... לבנך היקר מאחלת שימצא זוגיות ויהיה מאושר. מאחלת לך יקירתי את כל האושר שקיים . נשיקות סיגל dany כתב: אז גם אני היות והייתי מנותקת מהפורום רק לקצת מיותר מיממה הפסדתי את הפינג פונג הנפלא הזה. מיכלי, אכן כל האמהות הן אחרי לידה.............. ואגב בני הקטן שהוא למעילה מ-33 ואתמול נישקתי לו את הראש ואמרתי לו אתה התינוק שלי אז הוא ענה ממש ברצינות........... עד יום מותי. כך שלעולם לא מפסיקים להיות אמהות לתינוקות. משברים, שינויים, שמחות וצער שזורים בחיינו, ואנחנו משנים פאזות כל הזמן, היום שאני כבר נמצאת בגיל השלישי, אז אני רואה דברים אחרים.............. וגם הם גורמים ללחץ, תסכול, פחדים, ואצלנו השמנמודים כל אירוע מביא ללחץ שמביא לפיתרון פחממתי. לא סיפרתי בפורום אך היות והיתה כאן כזו פתיחות אדירה אז גם אני אשתף, הבן שלי שעליו דיברתי בשורות העליונות נפרד מאשתו לאחר ארבע שנות נישואים וילדה אחת מקסימה שבחודש הבא תהייה בת שנתיים, והוא שב הביתה לגור איתנו אחרי שאנחנו כבר רגילים לחיות לבד כמה שנים טובות, ב"ה יש בית גדול ויש מקום, הילדה מגיעה לביקור באמצע השבוע ובכל סוף שבוע שני לשישבת. אז מצד אחד יש שמחה כי רואים את הקטנה וזוכים להנות ממנה הרבה יותר מאשר מקודם , אך מצד שני כמובן יש את הצער על הפרידה, על השבר, ואני שגדלתי כילדה להורים גרושים חווה את הכאב של הילדה שעדיין היא לא חווה כי היא עדיין לא מבינה(כך אני חושבת)וכל העבר שלי חוזר אלי ופותח פצעים עמוקים ומדממים................. ולאן הולכים?????????????? למטבח!!!!!!!!!!! אז זהו צריך להתרגל למצב חדש, מלחיץ, לא ברור. ואני אדם מאד של מסגרות ותכניות ומציאות ברורה ולא מעורפלת. והאכילה הרגשית פשוט חוגגת אצלי. תודה על המקום שניתן לי לשיתוף. אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:10
|
דני יקרה הכתיבה מאוד משחררת ועוזרת לפרוק כעסים פחדים ומה לא... מקווה שעזר לך קצת שפרקת כאן על גבי הפורום את החרדות ... סומכת עלייך שתדעי לעמוד על הקרקע איתנה ולהתאפס על עצמך ובהחלט לא לברוח לפחמימות... תהני מהביקורים ומסופש עם הנכדה ותראי לה כמה סבתא שומרת על הגזרה .... לבנך היקר מאחלת שימצא זוגיות ויהיה מאושר. מאחלת לך יקירתי את כל האושר שקיים . נשיקות סיגל dany כתב:
אז גם אני היות והייתי מנותקת מהפורום רק לקצת מיותר מיממה הפסדתי את הפינג פונג הנפלא הזה. מיכלי, אכן כל האמהות הן אחרי לידה.............. ואגב בני הקטן שהוא למעילה מ-33 ואתמול נישקתי לו את הראש ואמרתי לו אתה התינוק שלי אז הוא ענה ממש ברצינות........... עד יום מותי. כך שלעולם לא מפסיקים להיות אמהות לתינוקות. משברים, שינויים, שמחות וצער שזורים בחיינו, ואנחנו משנים פאזות כל הזמן, היום שאני כבר נמצאת בגיל השלישי, אז אני רואה דברים אחרים.............. וגם הם גורמים ללחץ, תסכול, פחדים, ואצלנו השמנמודים כל אירוע מביא ללחץ שמביא לפיתרון פחממתי. לא סיפרתי בפורום אך היות והיתה כאן כזו פתיחות אדירה אז גם אני אשתף, הבן שלי שעליו דיברתי בשורות העליונות נפרד מאשתו לאחר ארבע שנות נישואים וילדה אחת מקסימה שבחודש הבא תהייה בת שנתיים, והוא שב הביתה לגור איתנו אחרי שאנחנו כבר רגילים לחיות לבד כמה שנים טובות, ב"ה יש בית גדול ויש מקום, הילדה מגיעה לביקור באמצע השבוע ובכל סוף שבוע שני לשישבת. אז מצד אחד יש שמחה כי רואים את הקטנה וזוכים להנות ממנה הרבה יותר מאשר מקודם , אך מצד שני כמובן יש את הצער על הפרידה, על השבר, ואני שגדלתי כילדה להורים גרושים חווה את הכאב של הילדה שעדיין היא לא חווה כי היא עדיין לא מבינה(כך אני חושבת)וכל העבר שלי חוזר אלי ופותח פצעים עמוקים ומדממים................. ולאן הולכים?????????????? למטבח!!!!!!!!!!! אז זהו צריך להתרגל למצב חדש, מלחיץ, לא ברור. ואני אדם מאד של מסגרות ותכניות ומציאות ברורה ולא מעורפלת. והאכילה הרגשית פשוט חוגגת אצלי. תודה על המקום שניתן לי לשיתוף. אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:10
|
כפי שאני חוזרת ואומרת אתן חברותי הטובות ואמיתיות אוהבת אתכן מכל הלב תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 06:49
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, אני מאחלת לבנך שיימצא את אושרו, ולך שתמצאי את שלוותך, בכל מה שקשור לילדינו אנחנו יכולים רק לאהוב אותם, לקבל אותם כמות שהם, ולתת להם את מרחב המחיה שלהם, כל השאר כבר לא תלוי בנו. שיהיה לך יום טוב,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש מובנות לי תחושותיך ורגשותיך שהרי מדובר בבנך ובנכדתך אך אסור לך "לשלם" את המחיר באוכל מיותר שתאביסי על גופך. את יודעת יותר טוב ממני שהזמן יעשה את שלו ודברים יסתדרו ואז כשכל אחד ימשיך בדרכו את תמצאי את עצמך עם ק"ג מיותרים ועבודה קשה יותר להורידם אז אל תעשי זאת לעצמך, התנחמי בדברים אחרים שאת אוהבת ולא באוכל שאינו מהווה נחמה אלא מוסיף לנו עוד צרה. בהצלחה יקירתי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 05:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה יקרה מחזקת אותך ומהכרותי אותך את חזקה,רגליים על הקרקע ויודעת לקחת הכל בפרופורציה. כפי שכולנו יודעות סביבנו מתרחשים דברים וגם לקרובים ביותר שאין לנו כל יד ורגל בהם אבל כמו שמירי אומרת לפחות באוכל אנחנו יכולות לשלוט שהרי בסופו של דבר זה הופך למעגל סגור והתחושה לאחר עליה במשקל סוחפת אותנו למצב רוח רע ואז שוב לאוכל,לא שווה. מחבקת אותך חיבוק ענקקקקקק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 04:41
|
אז גם אני היות והייתי מנותקת מהפורום רק לקצת מיותר מיממה הפסדתי את הפינג פונג הנפלא הזה. מיכלי, אכן כל האמהות הן אחרי לידה.............. ואגב בני הקטן שהוא למעלה מ-33 ואתמול נישקתי לו את הראש ואמרתי לו אתה התינוק שלי אז הוא ענה ממש ברצינות........... עד יום מותי. כך שלעולם לא מפסיקים להיות אמהות לתינוקות. משברים, שינויים, שמחות וצער שזורים בחיינו, ואנחנו משנים פאזות כל הזמן, היום שאני כבר נמצאת בגיל השלישי, אז אני רואה דברים אחרים.............. וגם הם גורמים ללחץ, תסכול, פחדים, ואצלנו השמנמודים כל אירוע מביא ללחץ שמביא לפיתרון פחממתי. לא סיפרתי בפורום אך היות והיתה כאן כזו פתיחות אדירה אז גם אני אשתף, הבן שלי שעליו דיברתי בשורות העליונות נפרד מאשתו לאחר ארבע שנות נישואים וילדה אחת מקסימה שבחודש הבא תהייה בת שנתיים, והוא שב הביתה לגור איתנו אחרי שאנחנו כבר רגילים לחיות לבד כמה שנים טובות, ב"ה יש בית גדול ויש מקום, הילדה מגיעה לביקור באמצע השבוע ובכל סוף שבוע שני לשישבת. אז מצד אחד יש שמחה כי רואים את הקטנה וזוכים להנות ממנה הרבה יותר מאשר מקודם , אך מצד שני כמובן יש את הצער על הפרידה, על השבר, ואני שגדלתי כילדה להורים גרושים חווה את הכאב של הילדה שעדיין היא לא חווה כי היא עדיין לא מבינה(כך אני חושבת)וכל העבר שלי חוזר אלי ופותח פצעים עמוקים ומדממים................. ולאן הולכים?????????????? למטבח!!!!!!!!!!! אז זהו צריך להתרגל למצב חדש, מלחיץ, לא ברור. ואני אדם מאד של מסגרות ותכניות ומציאות ברורה ולא מעורפלת. והאכילה הרגשית פשוט חוגגת אצלי. תודה על המקום שניתן לי לשיתוף. אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|