12/11/2011 16:02
 ענת Posts: 3849
|
גם אני בשליטה היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 16:00
 ענת Posts: 3849
|
הרגת אותי מצחוק יקירתי אין עלייך!!!! את מהממת!!!וגאה בך על השליטה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 15:36
 toly Posts: 898
|
בטרם תוקרן המשך העלילה המרתקת על הנימפה הכחולה בארץ מעיינות השפע הנני מודה לכן בנות יקרות ונפלאות על התגובות והפרגון לבגד הים החדש אהבתי את ההשוואה לונוס ממילו ולאורסליה אנדרס(אני יותר יפה ואצלי טפו טפו עדיין הכל נטורל ומייד אין וורשה.... ואם כבר באוכל עסקנו הסכיתו נא לפרק הבא הוא ממש הולך להיות מסקרן ומותח(אין צורך בפופקורן אפשר להסתפק בתה צמחים עם ממתיק היום בהגיעי לארץ המעיינות השופעים: אוהו אוהו כמה שופעים ושופעות היו שם-חבל שלא היו בידי כרטיסי ביקור של מירי אפשר היה למלא את בלומפילד.... עם סיקור מקיר לקיר של ערוץ 5 עבור אריה היקר אני ממש התהלכתי בין האנשים כמו טווסה כחולה ללא חלוק המגבת ועיכסתי בעדינות וכיאה למלכת פריז(קרלה ברוני זהירות אני מלפנייך) היה ממש אדיר בתוך המים לקחתי עימי נהבית 2 בקבוקי מים של האופניים וגם תפוח ואגס שלא אגווע חס ושלום עד לארוחת הבוקר שתוכננה לי ולחבריי בבית הקפה של המקום בבוקר מוקדם הספקתי עוד לצעוד ולשתות נס קפה כי הכנתי עצמי פיזית ומנטלית לקראת ארוחת הבוקר בחוץ ומראש עשיתי הסכם עם עצני שאינני נוגעת בלחם או פחציצות בארוחה המיועדת אלא סלט גבינות וביצה קשה אחרי מספר טבילות בבריכה אחת נעבר לשניה וכלה בשלישית נעשיתי לקראת 11 רעבה אמיתית והודעתי לחבריי: הולכים עכשיו לאכול אני גוועת שמתי חלוק ודשדשתי לכיוון בית הקפה עומדים אנו להזמין ארוחת בוקר כשמהפינה הרחוקה אני שומעת טון נוקשה המבשר: מצטערים אין יותר ארוחות בוקר אנו מגישים רק עד 11 תרצו כריך או סלט? כמעט נעתקה נשמתי מרוב רעב הבטתי אל הכריכים-נראו לי מה זה מצ'וקמקים הבטתי לעבר הסלטי - אף אחד מהם לא קרץ אליי ולהזכירכם: אני אחרי טבילה בארץ השמש העולה מזג אויר באמת מדהים היום עומדת בחלוק עם בגד ים במזנון בית הקפה- מורעבת שאפילו בתור צמחונית הייתי מוכנה לחסל פולקע'(לא את שלי...לא טעימה) טוב אמרתי לעצמי ולחבריי בואו נזמין קפה אם אין אוכל- נשתה ואז נזכרתי באגס והתפוח שהבאתי מהבית וכמו שאומרים לבלבו אגס וגם תפוח הקפה מעולם לא היה כל כך טעים יחד עם האגס הבשל על התפוח ויתרתי וחברל'ך אחרי קפה בטעם אגס פשוט נרגעתי ואז הלכתי להתלונן על חוסר השירות וחוסר המידע שמסרו בטלפון אבל לגופו של עניין בחשאי ושלא בחשאי ממש שמחתי שלא הייתה לנו ארוחת בוקר ב11 כי חסכתי בקלוריות חשתי שליטה עצומה וחשתי איך הכרסונה מתכווצת לי יותר והמשכתי בהליכת הדיווה מפריז והיה באמת מאוד כייף טמרגיע גם ללא אוכל בבית כבר ציפתה לי ארוחת צהריים נהדרת על פי התפריט שהוכנה מבעוד מועד ואחלה של שבת בשליטה ושבירת מיתוס על דימוי גוף או כפי שאומרים הכל בעיני המתבונן ומה אנו חושבים על עצמנו ועוד חזון ורזון למועד... באהבה טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|