הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בגלידה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/09/2011 17:08

לייסי
לייסי
Applause
איזהו גיבור - הכובש את יצרו!
דני - כל הכבוד על האיפוק והשליטה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2011 17:07

dany
dany
חנה יקרה
בהחלט שבעיות בריאות מובילות אותנו ל"שטויות", אך אני קוראת אותך כל הזמן ואני יודעת שאת אשה גדולה ואופטימית, מאמינה בכוחותיה ויודעת שיכולה להתגבר. את לא תתני לשבוע אחד שלא "הלך" ממש כפי שצריך לשבור אותך.
אני יודעת שיש לך את היכולת להתמודד, את מתמודדת כל כך יפה עם בעיות קשות הרבה יותר. אז השבוע לא היה במיטבו, זה לא אומר שהימים הבאים צריכים להיות אותו הדבר!!!!!!
יקירה את מספרת סיפורים, ואת יכולה לעוף על דמיונך לארצות רחוקות ולעולמות אחרים, נצלי יכולת מופלאה זו על מנת להפליג למחוזות טובים ויפים. חשבי על נכדותיך התאומות אהובות נפשך. והסירי מליבך דאגה וצער.
אנחנו כאן בשבילך ותמיד חושבות עליך טובות
מאחלת לך המון הצלחה ואל יאוש.
נשיקות וחיבוקים
ערב נפלא
ושנה טובה מאושרת ובריאה.

חיוך מהלב כתב:
דני היקרה, כל הכבוד לך. אז גם אני חשבתי שאני "בסדר" וביום ו' כשהוזמנו לחברים וכולם עסקו בפיצוחים ואז בעוגות בית עתירות קלוריות לא אכלתי, גם אחרי כן, היה נדמה לי ששמרתי די טוב אבל המשקל עלה ב-1 ק"ג. היום ממש נשברתי. כוחותי אינם כשהיו, ואיני מצליחה לחזור לעצמי אחרי שיעור התעמלות הייתי צריכה לנוח בערך שעתיים בבית וגם בימים האחרונים המון עייפות. די התבאסתי כי חשבתי שאני כבר על דרך המלך. הרופא שלי אומר שהתופעות בשל מה שעברתי, אבל אני די חרידה שמא יש משהו אחר ואיני רוצה לחשוב על אפשרויות לא נחמדות. ובכן, אני הגזמתי בנושא של לחם בימים האחרונים ומחר יש לנו חתונה. אעמוד בפרץ בלי ספק אבל הימים האחרונים שבעצם משקפים את שבוע שעבר שבו חרגתי כי לא הייתי בבית יומיים ולא יכולתי לשלוט בדיוק מה אכלתי... בקיצור אני במצב רוח לא טוב ולאכול לא פותר בעיה אלא יוצר חדשה, אבל לא יכולתי כשכוחותי הפיסיים אינם כפי שהייתי רוצה. מה לעשות? זקוקה לעידוד והמרצה, כדי שלא אמשיך לאכול למרות העייפות שמלווה אותי מהבוקר אפילו בסוף שיעור ההתעמלות היה לי קשה. אבל אני בכ"ז אצא לצעדה ובתקווה שהכל יהיה בסדר אחר כך ולא עייפות גדולה מידי... זה ממש מוריד את מצב רוחי לאפס וכשאין כוח אין גם כוחות נפשיים להמשיך בדיאטה, הכל נראה די עגום. מה לעשות? אפילו אחרי ההרצאה הממריצה של מירי מאתמול. אנא עזרתכם !!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2011 17:02

dany
dany
תודה יקירה
כנראה זה באמת כמו שמירי אומרת הכל אבל הכל בראש ובהחלטה.
לפחות את השבוע הזה עד החג אני רוצה לעשות כפי שצריך.
להגיע לחג זכה.

נינוש כתב:
דני יקרה, ממש גיבורה! כל הכבוד
בכל הכנות, אני לא הייתי עומדת בזה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2011 16:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דני היקרה, כל הכבוד לך. אז גם אני חשבתי שאני "בסדר" וביום ו' כשהוזמנו לחברים וכולם עסקו בפיצוחים ואז בעוגות בית עתירות קלוריות לא אכלתי, גם אחרי כן, היה נדמה לי ששמרתי די טוב אבל המשקל עלה ב-1 ק"ג. היום ממש נשברתי. כוחותי אינם כשהיו, ואיני מצליחה לחזור לעצמי אחרי שיעור התעמלות הייתי צריכה לנוח בערך שעתיים בבית וגם בימים האחרונים המון עייפות. די התבאסתי כי חשבתי שאני כבר על דרך המלך. הרופא שלי אומר שהתופעות בשל מה שעברתי, אבל אני די חרידה שמא יש משהו אחר ואיני רוצה לחשוב על אפשרויות לא נחמדות. ובכן, אני הגזמתי בנושא של לחם בימים האחרונים ומחר יש לנו חתונה. אעמוד בפרץ בלי ספק אבל הימים האחרונים שבעצם משקפים את שבוע שעבר שבו חרגתי כי לא הייתי בבית יומיים ולא יכולתי לשלוט בדיוק מה אכלתי... בקיצור אני במצב רוח לא טוב ולאכול לא פותר בעיה אלא יוצר חדשה, אבל לא יכולתי כשכוחותי הפיסיים אינם כפי שהייתי רוצה. מה לעשות? זקוקה לעידוד והמרצה, כדי שלא אמשיך לאכול למרות העייפות שמלווה אותי מהבוקר אפילו בסוף שיעור ההתעמלות היה לי קשה. אבל אני בכ"ז אצא לצעדה ובתקווה שהכל יהיה בסדר אחר כך ולא עייפות גדולה מידי... זה ממש מוריד את מצב רוחי לאפס וכשאין כוח אין גם כוחות נפשיים להמשיך בדיאטה, הכל נראה די עגום. מה לעשות? אפילו אחרי ההרצאה הממריצה של מירי מאתמול. אנא עזרתכם !!!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2011 16:38

נינוש
נינוש
דני יקרה, ממש גיבורה! כל הכבוד
בכל הכנות, אני לא הייתי עומדת בזה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2011 16:14

dany
dany
היום הבטחתי לחברה טובה שניפגש.
בדרך כלל הפגישות ביננו כוללות ישיבה בבית קפה , ארוחת בוקר, קפה, ואולי גם איזה מאפה..............
היום החלטתי לא עוד!!!!!!!!!!
מספיק ודי.
לפני היציאה אכלתי ארוחת בוקר, שלא יהיה לי כל תירוץ ........... אני רעבהupset
נסענו לישוב קרוב שבו היו לה כמה סידורים, ממש לא מיהרתי לשבת בשום מקום,
בילינו מקסים בצומת ספרים........... רכישות לחג, מתנות לנכדים..........
והנה חולפים על פני גלידריה.................. שקיימת כבר שנה או שנתיים במקום הזה, מעולם לא נכנסתי כי אני וגלידה זה כמו זוג יונים רק תנו לי להתיישב בתוך המקרר........
וחברתי.... שגם לה הגלידה ממש מיותרת, מבקשת להיכנס, טוב לא ניכנס? נכנסנו, איזה יופי של מבחר, צורות דגמים טעמים........להתבלבל.
אך הנה יש גם יוגורט ואפילו בלי סוכר........ אך שהיקום אומר לא זה לא, עדיין אין יוגורט כנראה משהו ששייך למכונה.
חברתי קונה לה ....... דני את בטוחה שאת לא רוצה? לא נעים לי לאכול לבד, ואני ממש גיבורה, לא ממש לא.
אכלה היה לה טעים ואני הייתי בכלל במחוזות אחרים כאילו אני לא יושבת בגן עדן עצמו.
עוד סיבוב מפה ומשם, הגענו לקניון בו הייתי צריכה לסיים קניות הביתה, שם התענגתי על כוס קפה קר (מעט חלב, ששמרתי לי מהבוקר)
ואני מאושרת, יום שני של שמירה מדוייקת......... כן ירבו!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!