23/09/2011 05:35
 dany Posts: 19819
|
מקפיצה בשביל חיוך מהלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 13:27
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
בנות אהובות שלי אתן כל כך מעודדות שהגלידה ממש ערכה יורד ונופל כאן....... ונחושתי את מדברת על אהבת גלידה............. הייתי יכולה לגור שם בתוך המקרר עם כל הגלידות שראיתי................. אך אמרתי זהו זה עד כאן ודי, כי כל יום אני מוותרת לעצמי על משהו וסוגרת את היום עם חריגות חריפות. אז באיזה מקום צריך סוף סוף להעביר את הגבול ולהפסיק עם הילדותיות .......... ואיך אומרת מירי הגלידה לא תברח לי.........נכון? אז קודם כל אוכיח שאני יכולה ואחר כך אקבל צ'ופר. אוהבת אתכן יקרות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 13:21
|
בנות אהובות שלי אתן כל כך מעודדות שהגלידה ממש ערכה יורד ונופל כאן....... ונחושתי את מדברת על אהבת גלידה............. הייתי יכולה לגור שם בתוך המקרר עם כל הגלידות שראיתי................. אך אמרתי זהו זה עד כאן ודי, כי כל יום אני מוותרת לעצמי על משהו וסוגרת את היום עם חריגות חריפות. אז באיזה מקום צריך סוף סוף להעביר את הגבול ולהפסיק עם הילדותיות .......... ואיך אומרת מירי הגלידה לא תברח לי.........נכון? אז קודם כל אוכיח שאני יכולה ואחר כך אקבל צ'ופר. אוהבת אתכן יקרות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 10:16
 רבקה Posts: 8411
|
חנה יקרה את תתחזקי והכל יחזור למקומו לתפקד ללא בלוטה דרוש הרבה כוחות נפש ולוקח זמן עד שהגוף מתרגל והזמן כמובן יעשה את שלו תני לא צ'אנס הוציאי ממך את כל המחשבות ויוקל לך סבלנות ועוד פעם סבלנות זה שם המשחק חיבוק לחיזוק והרבה בריאות החשוב מכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 10:11
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה הנאתך בפגישה עם חברתך היתה שווה את הכל וזאת שהחלטתך לשלוט על יצר האכילה הכפילה את ההנאה אני מצדיעה לך על הויתור לאורך כל הבילוי הרי לא קל לעמוד בפיתוי שכזה - מי לא אוהבת גלידה אולי מעטים מול רבים מסתבר שהכל אפשרי גם על ויתור מתוק וטעים נ ה ד ר ת המשך מוצלח לאורך הדרך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 08:55
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, קודם כל גם אני אוהבת גלידה ברמות שאת מתארת, לכן מעשייך ראויים לציון לשבח ולמחיאות כפיים שנית, חייבת לשתף אותך בתקופה של שנה בחיי.... לפני כחמש שנים חיפשתי עבודה בחצי משרה (בחירות ומחירים...)והתנאי היה קרוב לבית, רמת עניין מסויימת וכיוצ"ב סידרו לי ראיון עבודה בתפקיד מעניין יחסית, עם אפשרות לראש גדול, חצי משרה, תנאים בסדר, בעיר מגוריי אממהההההההה , לאחר שהתקבלתי והתחלתי לעבוד, נודע לי שאני זכאית להנחת עובד משמעותית ברכישת הגלידות ללא הגבלת כמות ולאחר היכרות טובה יותר של הנפשות הפועלות, הבנתי שיש מקררי גלידה חופשיים (דוגמיות/יחסי ציבור/צופרים) בקומת ההנהלה/מכירות וכד'.... ידעתי שאני בחורה רצינית, מוכשרת, לא מכורה לכלום, לא שותה לא מעשנת.... לא ידעתי שרגעישמחה, תסכול, שיעמום, אכילה חברתית, וכאלה יובילו אותי במהלך שנה תמימה אחת (העבודה היתה לשנה פלוס מינוס וזה התאים לי כי היה תחנת ביניים...) לעליה של 10 ק"ג ויותר ולפיתוח התמכרות כבדה לאחר מכן (הייתי מביאה 10 יח' מכול סוג הביתה ו/או גלידה משפחתית שיהיה...) שלי ושל ילדיי לגלידה. מיותר לציין נזק בריאותי והפיכת הגלידה למקור נחמה ולקינוח קבוע בביתנו במשך שנים. לכן - בדיעבד...יכול להיות שהייתי מוותרת במודע להיכנס ל"שערי גן עדן..." כדברייך, ובוחרת באומץ ומתוך ויתור לוותרעל המשרה. אני גאה בך שמצאת עניין וסיפוק בכל היום עצמו ללא קשר ללוקיישן בו היית והלכת על קפה קר כפי שתכננת. המשיכי כך...נשיבוקים נחושה
 edited by נחושה on 9/22/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 08:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש כל הכבוד על הבחירה המוצלחת וההמנעות מנפילה מיותרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 07:26
 כרובית Posts: 261
|
כל הכבוד על השליטה! יותר קל לעצור לפני הלך הראשון מאשר אחריו, כשיבוא עוד אחד ועוד אחד ואח"כ עוד משהו לקינוח.... אולי אני צריכה ללמוד מזה...לאחרונה אני מתגלשת על מתוקים יותר מדי, אפילו הולכת במיוחד לקנות אותם. סימן רע מאוד....מקווה שהסיפור שלך יתן לי חוזק לדרכי. המשך הצלחה ווווו...ברכות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 07:22
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, אין שמחה כמו שמחת הניצחון, ובמיוחד ניצחון שאין בצידו מפסידים. הוכחת לעצמך שאת יכולה, כל הכבוד!!! יום נהדר ונפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 05:49
|
תודה יקירה ומאחלת לשתינו שליטה והצלחה
אקורדיאון כתב:
דנושה יישר כח,כשהראש מסודר אנחנו אלופות ומסוגלות לעמוד בפני כל פיתוי ונקווה שהימים הללו יהיו רבים. בהצלחה בשליטה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 04:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיוך מהלב ראשית מאחלת לך בריאות שלמה . בדיוק על כך דיברה מירי בהרצאה לפחות כשקשה לצוף עד יעבור זעם. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה יישר כח,כשהראש מסודר אנחנו אלופות ומסוגלות לעמוד בפני כל פיתוי ונקווה שהימים הללו יהיו רבים. בהצלחה בשליטה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 23:47
|
אכן נילי יקירתי התכנון הוא הבסיס לכל דבר. נשיקות
1103 כתב:
dany כתב: היום הבטחתי לחברה טובה שניפגש. בדרך כלל הפגישות ביננו כוללות ישיבה בבית קפה , ארוחת בוקר, קפה, ואולי גם איזה מאפה.............. היום החלטתי לא עוד!!!!!!!!!! מספיק ודי. לפני היציאה אכלתי ארוחת בוקר, שלא יהיה לי כל תירוץ ........... אני רעבה  נסענו לישוב קרוב שבו היו לה כמה סידורים, ממש לא מיהרתי לשבת בשום מקום, בילינו מקסים בצומת ספרים........... רכישות לחג, מתנות לנכדים.......... והנה חולפים על פני גלידריה.................. שקיימת כבר שנה או שנתיים במקום הזה, מעולם לא נכנסתי כי אני וגלידה זה כמו זוג יונים רק תנו לי להתיישב בתוך המקרר........ וחברתי.... שגם לה הגלידה ממש מיותרת, מבקשת להיכנס, טוב לא ניכנס? נכנסנו, איזה יופי של מבחר, צורות דגמים טעמים........להתבלבל. אך הנה יש גם יוגורט ואפילו בלי סוכר........ אך שהיקום אומר לא זה לא, עדיין אין יוגורט כנראה משהו ששייך למכונה. חברתי קונה לה ....... דני את בטוחה שאת לא רוצה? לא נעים לי לאכול לבד, ואני ממש גיבורה, לא ממש לא. אכלה היה לה טעים ואני הייתי בכלל במחוזות אחרים כאילו אני לא יושבת בגן עדן עצמו. עוד סיבוב מפה ומשם, הגענו לקניון בו הייתי צריכה לסיים קניות הביתה, שם התענגתי על כוס קפה קר (מעט חלב, ששמרתי לי מהבוקר) ואני מאושרת, יום שני של שמירה מדוייקת......... כן ירבו!!!!!!!!!!! דני יקירתי אהבתי את הפוסט המדהים שכתבת כאן., שכאשר אנו עושים החלטות וויתורים מראש ומסרבים באסרטיביות לפיתויים, שבסיטואציה אחרת כל כך קל ליפול אליהם קל לנו להמשיך בתהליך ולהנות ממנו. עשית נכון שאכלת ארוחת בוקר שיצרה עבורך מקדם הגנה,לא הזיז לך שחברתך נהנתה מהגלידה הרווח היה כולו שלך. נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 23:47
|
תודה וליל מנוחה
miribelkin כתב:
דני יקרה כל הכבוד על השליטה והפוסט המעודד.....תמשיכי כך אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 22:53
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
היום הבטחתי לחברה טובה שניפגש. בדרך כלל הפגישות ביננו כוללות ישיבה בבית קפה , ארוחת בוקר, קפה, ואולי גם איזה מאפה.............. היום החלטתי לא עוד!!!!!!!!!! מספיק ודי. לפני היציאה אכלתי ארוחת בוקר, שלא יהיה לי כל תירוץ ........... אני רעבה  נסענו לישוב קרוב שבו היו לה כמה סידורים, ממש לא מיהרתי לשבת בשום מקום, בילינו מקסים בצומת ספרים........... רכישות לחג, מתנות לנכדים.......... והנה חולפים על פני גלידריה.................. שקיימת כבר שנה או שנתיים במקום הזה, מעולם לא נכנסתי כי אני וגלידה זה כמו זוג יונים רק תנו לי להתיישב בתוך המקרר........ וחברתי.... שגם לה הגלידה ממש מיותרת, מבקשת להיכנס, טוב לא ניכנס? נכנסנו, איזה יופי של מבחר, צורות דגמים טעמים........להתבלבל. אך הנה יש גם יוגורט ואפילו בלי סוכר........ אך שהיקום אומר לא זה לא, עדיין אין יוגורט כנראה משהו ששייך למכונה. חברתי קונה לה ....... דני את בטוחה שאת לא רוצה? לא נעים לי לאכול לבד, ואני ממש גיבורה, לא ממש לא. אכלה היה לה טעים ואני הייתי בכלל במחוזות אחרים כאילו אני לא יושבת בגן עדן עצמו. עוד סיבוב מפה ומשם, הגענו לקניון בו הייתי צריכה לסיים קניות הביתה, שם התענגתי על כוס קפה קר (מעט חלב, ששמרתי לי מהבוקר) ואני מאושרת, יום שני של שמירה מדוייקת......... כן ירבו!!!!!!!!!!! דני יקירתי אהבתי את הפוסט המדהים שכתבת כאן., שכאשר אנו עושים החלטות וויתורים מראש ומסרבים באסרטיביות לפיתויים, שבסיטואציה אחרת כל כך קל ליפול אליהם קל לנו להמשיך בתהליך ולהנות ממנו. עשית נכון שאכלת ארוחת בוקר שיצרה עבורך מקדם הגנה,לא הזיז לך שחברתך נהנתה מהגלידה הרווח היה כולו שלך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 21:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה כל הכבוד על השליטה והפוסט המעודד.....תמשיכי כך אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 20:36
|
תודה יקירה אחרי ארוחת ערב של חביתה עם גבנ"ץ 9% פלפל אדום וכוס תה צמחים.............
קרולין כתב:
דני יקרה, את מוננת אמיתית!!! רק ככה מצליחים! נשיקות קרולין 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 20:32
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, את מוננת אמיתית!!! רק ככה מצליחים! נשיקות קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 19:01
|
תודה אני באמת מרגישה את עצמי גיבורה לייסי כתב:
 איזהו גיבור - הכובש את יצרו! דני - כל הכבוד על האיפוק והשליטה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 18:37
 EFF Posts: 6417
|
בטח דני יקירתי..אנחנו לא ניתן לגלידה להתפרץ לתוך חיינו ולקלקל לנו.. אנחנו אוהבים אותה אבל לצערנו היא מקלקלת לנו...תמיד אפשר לדחות ליום אחר, וביום האחר לדחות שוב וכך הלאה...
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|