05/09/2011 22:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל היקרה ברוכה הבאה לקבוצת האנשים שעונה ...... אני או שבכלל לא הייתי מתייחסת וזזה הצידה ומתעלמת ממנה. או שאת כסף קטן לעומת הפה שהייתי פותחת עליה..... הבעיה היא שאת נשארת עם העלבון, וזה מיותר. יש אנשים רעים וחסרי טאקט.גם בחוג ילדים אני מדברת על ילדים רעים. ללמוד להתעלם ולא ליצור קשר, זו מומחיות, מעכשיו תיזהרי........... הפורום החוגים ואתם כל אנשי.....אנשים טובים יקרים ומפרגנים. אין לי מקום בחיים לרע. ללמוד בבית סיפרי ביטחון ואהבה עצמית יותר חשוב מכמה ירדת או עלית. סיגל את אשה מדהימה, יפה יצירתית אמא למופת, חברה מפרגנת, ואשה מוכשרת שעובדת קשה.וממש לא הייתי מגדירה אותך כשמנה. אז שימי פס ותמשיכי עם ראש מורם, כי את ראויה.......... ואם בזכותה תרדי עוד כמה קילוגרם, הרווח כולו שלך. כמו אותה אשה שאמרה לי לפני 31 שנה שאני נראית כמו אמא של בעלי..... והשאר היסטוריה. לילה טוב אוהבת אותך וגאה בך מאד ואתן חברות פורום יקרות מדהימות..... שלכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 22:47
 לייסי Posts: 623
|
סיגלי היקרה, כל הכבוד על האסרטביות! כמו שמירי אומרת - תעשי בטל ומבוטל ומזלך - שהיא לא הייתה בחיים שלך - ולא תהיה (הפסד שלה...) תמשיכי בדרכך הנהדרת והקילוגרמים ימשיכו לנשור. אוהבת אותך -אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
נילי אני מסכימה איתך לחלוטין!אני נהנית וחיה לי משני לשני.... מבסוטית מהיום שהכרתי את מירי ואת החברותה שנוצרה שם עם כולם... יהיה בסדר ועד ראש השנה ארד 2קילו. ....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:49
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
נילי יקירתי... לרגע לא חשבתי שהשיחה תגלוש למילים בןטןת הרי היא החמיאה לי שרזיתי.... אז הרשתי לעצמי לומר את התקופה אצל מירי מה שכן... עדיף לרדת לאט ובטוח ובמסגרת והיא שתשאר עם המרמור שלה והלבוש המזעזע..ואני אמשיך בדרכי קילו לפה קילו לשם ובסוף אגיע לתוצאה יפה כרגע 12פחות... סיגליתי זהו שאמרתי הדרך שלנו היא הדרך הנכונה לחיים טובים ומאושרים עם תוצאות מצוינות בסופו של יום. בנתיים אנחנו נהנים גם מטיפים איכותיים מחברה נעימה ומתובנות לחיים. ככה זה לוא אחרת מים סוף עד ים כנרת כך היה הפתיח של התוכנית הנהדרת "זהו זה" נילי♥♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:30
 קרנושה Posts: 3420
|
דרך המלך כתב:
קרונשה מסתבר שאנשים חוצפנים צריך לענות להם בחוצפה בחזרה... ושיקפצו לי כולם אני עשיתי מנוי אצל מירי כאיכות חיים..
בדיוק יקירתי. גם אני מקבלת פה ושם הערות מרגיזות ולמדתי להיות אדישה..כל כך אדישה להן. כי יש לי אמונה שלמה במסגרת של מירי ובמי שהיא עצמה. ובמקום הזה אף אחד לא יזיז אותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:27
|
נילי יקירתי... לרגע לא חשבתי שהשיחה תגלוש למילים בןטןת הרי היא החמיאה לי שרזיתי.... אז הרשתי לעצמי לומר את התקופה אצל מירי מה שכן... עדיף לרדת לאט ובטוח ובמסגרת והיא שתשאר עם המרמור שלה והלבוש המזעזע..ואני אמשיך בדרכי קילו לפה קילו לשם ובסוף אגיע לתוצאה יפה כרגע 12פחות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:22
|
קרונשה מסתבר שאנשים חוצפנים צריך לענות להם בחוצפה בחזרה... ושיקפצו לי כולם אני עשיתי מנוי אצל מירי כאיכות חיים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:21
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
 טוב נתחיל בזה שהעלתי חצי קילו היום אבל אני לא מודאגת בכלל - בלעת שילמת.... יהיה טוב. חייבת לספר לכם ... אני חוזרת עכשיו מטקס פתיחת שנת הלימודים של ילדיי .. הפנינג חוגים ועוד... ניגשת אליי אחת האימהות שאין לי קשר אליה בכלל (מכירות שלום שלום מבית ספר בלבד ) ואומרת לי "תשמעי את רזית יפה כל כך אני זוכרת איזה דובה היית" אמרתי לה יפה תודה ושתקתי ואז היא ממשיכה איך רזית? אמרתי לה אצל מירי בלקין ואז החוכמולגית שואלת אותי כמה זמן אני אצלה ואני אומרת לה שאני מתחילה שנה שלישית אצלה ומפרגנת ומספרת על השיטה על ההרצאות על הכייף על הכל... החוכמולגית מחמיצה פנים ואומרת לי "אמנם רזית יפה אבל יש לך עוד המון ואני לא מבינה מה את עושה שם כמעט לשלוש שנים ולא הצלחת להוריד את הכל" נשבעת לכם ספרתי בלב עד 10 ואז אמרתי לה..."את משלמת לי את החוג?" אני כל כך אוהבת את עצמי שהדעה שלך לא חשובה לי... היא ממשיכה בעלבונות יש לך בטן כמו אחת בהריון... הפנים שלך יותר מידי רזות... הרגליים שלך עדיין מלאות .. ופשוט לא מפסיקה.... אז אמרתי לה ...." ואם שכחת להסתכל לאחרונה במראה אז אני מציעה לך... כי לפני שאת מעבירה ביקורת על אחרים תעיפי מבט על עצמך ..."(לפי דעתי שוקלת איזה 140).. מסתכלת עליי ואומרת לי "ההרזיה הפכה אותך לחוצפנית עם פה מסריח"... התחלתי לצחוק והיא הלכה לה... יושבות לידיי אמהות נוספות רזות ודקיקות ואומרות לי לא היית צריכה לענות ככה.. היא ממורמרת מעצמה ... עניתי: באמת? שתעשה משהו ואז היא לא תהיה אומללה ומדוכאת... בקיצור יש אנשים ויש אנשים... ואם חושבים שאני חצופה שיתפוצצו כולם.. (להגיד לי שהייתי דובה זה לא מעליב????? )זה משהו שלמדתי בשנים האחרונות להגיד מה שאני רוצה.... שיהיה ערב טוב לכולנו סיגל סיגלוש ראשית הצחקת אותי עם הסיפור,אולי הגזמת מעט עם התגובה, אך מעולה שהכנסת לה מתחת לחגורה וסתמת לה את הפה. רואים שאת באה מבית-הספר הטוב ביותר בארץ אשר חוץ מעיניני הדיאטה והבריאות לומדים כאן לעמוד על שלנו ולא להשאר חייבים.כל הכבוד. בתחילה היא החמיאה לך כנראה שבאמת היית הרבה יותר עם נוכחות.אבל אני רוצה להגיד לך דבר אחד אני לא הייתי מספקת לה כל כך הרבה אינפורמציה כמה זמן אני אצל מירי כי זה לא עינין של אף אחד.זר לא יבין זאת שזו מסגרת לכל החיים וזו לא אוטוסטרדה של ירידה חד כיוונית. אולי הסיבה שהיא שאלה את השאלות,במטרה להצטרף לשיטת הדייאטה שאת משתמשת בה אך כשהיא שמעה שאת נמצאת כבר שלוש שנים ועדין לא נעלמת מרוב רזון,זה הרתיע אותה ואז אמרה לך את מה שאמרה. שהיא תשאר עם המשקל הכבד שלה ואילו את תמשיכי ולבסוף תגיעי אל משקל היעד הרצוי לך. לילה טוב חלומות נעימים נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 21:14
 קרנושה Posts: 3420
|
סיגלי, את יודעת הנשמות הטהורות..עליהן אני מרחמת ומסתכלת בעיניים של כלבלב. כי מי כמונו יודעות כמה שזה קשה והערה כזו שלא במקום בחוסר טאקט משווע מצליחה לפגוע תמיד. יחד עם זאת שיקפצו לי כולם, אני נושאת את האמת בלב שלי והולכת עם האמונה שלי ובמקום בו בחרתי אצל האחת והיחידה מירי בלקין. ושהעולם יקפוץ לי! אני לא אתנשא לעולם על פני האחר ומי שזו דרכו שיבושם לו. הגלגל מסתובב לו. אז אין לך שום סיבה להתבייש, את עושה למען איכות חייך ושכל הקנאים יקפצו בנעליי אדידס!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:31
 dany Posts: 19819
|
כי היא הגדישה את הסאה.................
דרך המלך כתב:
תודה נינוש ודני.. אוהבת בחזרה .. חייבת לציין אני עדיין ביישנית אין לי מושג מאיפה היה לי האומץ כי הגוף רעד לי אחר כך ברמות על...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:30
|
תודה נינוש ודני.. אוהבת בחזרה .. חייבת לציין אני עדיין ביישנית אין לי מושג מאיפה היה לי האומץ כי הגוף רעד לי אחר כך ברמות על...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:28
 נינוש Posts: 1442
|
שכחתי להגיד: אוהבים אותך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:28
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה, אני המומה!!!!! סיגל הביישנית שהגיעה אלינו, התביישה לשבת איתנו בפרלמנט, הכרחנו אותה לרדת אלינו, והיא עם חיוך ביישני מצטרפת אלינו. סיגל יקרה, גדלת איתנו, כל הכבוד לך ושיש לך עיניים מהממות היא בטח לא אמרה!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:20
 dany Posts: 19819
|
וואו............... אני לא הייתי מסוגלת הייתי בולעת את הרוק ומסתלקת............. כל הכבוד לך את ממש עלית כתה!!!!!!!!!!!!!!!!! מורידה את הכובע.
דרך המלך כתב:
 טוב נתחיל בזה שהעלתי חצי קילו היום אבל אני לא מודאגת בכלל - בלעת שילמת.... יהיה טוב. חייבת לספר לכם ... אני חוזרת עכשיו מטקס פתיחת שנת הלימודים של ילדיי .. הפנינג חוגים ועוד... ניגשת אליי אחת האימהות שאין לי קשר אליה בכלל (מכירות שלום שלום מבית ספר בלבד ) ואומרת לי "תשמעי את רזית יפה כל כך אני זוכרת איזה דובה היית" אמרתי לה יפה תודה ושתקתי ואז היא ממשיכה איך רזית? אמרתי לה אצל מירי בלקין ואז החוכמולגית שואלת אותי כמה זמן אני אצלה ואני אומרת לה שאני מתחילה שנה שלישית אצלה ומפרגנת ומספרת על השיטה על ההרצאות על הכייף על הכל... החוכמולגית מחמיצה פנים ואומרת לי "אמנם רזית יפה אבל יש לך עוד המון ואני לא מבינה מה את עושה שם כמעט לשלוש שנים ולא הצלחת להוריד את הכל" נשבעת לכם ספרתי בלב עד 10 ואז אמרתי לה..."את משלמת לי את החוג?" אני כל כך אוהבת את עצמי שהדעה שלך לא חשובה לי... היא ממשיכה בעלבונות יש לך בטן כמו אחת בהריון... הפנים שלך יותר מידי רזות... הרגליים שלך עדיין מלאות .. ופשוט לא מפסיקה.... אז אמרתי לה ...." ואם שכחת להסתכל לאחרונה במראה אז אני מציעה לך... כי לפני שאת מעבירה ביקורת על אחרים תעיפי מבט על עצמך ..."(לפי דעתי שוקלת איזה 140).. מסתכלת עליי ואומרת לי "ההרזיה הפכה אותך לחוצפנית עם פה מסריח"... התחלתי לצחוק והיא הלכה לה... יושבות לידיי אמהות נוספות רזות ודקיקות ואומרות לי לא היית צריכה לענות ככה.. היא ממורמרת מעצמה ... עניתי: באמת? שתעשה משהו ואז היא לא תהיה אומללה ומדוכאת... בקיצור יש אנשים ויש אנשים... ואם חושבים שאני חצופה שיתפוצצו כולם.. (להגיד לי שהייתי דובה זה לא מעליב????? )זה משהו שלמדתי בשנים האחרונות להגיד מה שאני רוצה.... שיהיה ערב טוב לכולנו סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2011 20:12
|
 טוב נתחיל בזה שהעלתי חצי קילו היום אבל אני לא מודאגת בכלל - בלעת שילמת.... יהיה טוב. חייבת לספר לכם ... אני חוזרת עכשיו מטקס פתיחת שנת הלימודים של ילדיי .. הפנינג חוגים ועוד... ניגשת אליי אחת האימהות שאין לי קשר אליה בכלל (מכירות שלום שלום מבית ספר בלבד ) ואומרת לי "תשמעי את רזית יפה כל כך אני זוכרת איזה דובה היית" אמרתי לה יפה תודה ושתקתי ואז היא ממשיכה איך רזית? אמרתי לה אצל מירי בלקין ואז החוכמולגית שואלת אותי כמה זמן אני אצלה ואני אומרת לה שאני מתחילה שנה שלישית אצלה ומפרגנת ומספרת על השיטה על ההרצאות על הכייף על הכל... החוכמולגית מחמיצה פנים ואומרת לי "אמנם רזית יפה אבל יש לך עוד המון ואני לא מבינה מה את עושה שם כמעט לשלוש שנים ולא הצלחת להוריד את הכל" נשבעת לכם ספרתי בלב עד 10 ואז אמרתי לה..."את משלמת לי את החוג?" אני כל כך אוהבת את עצמי שהדעה שלך לא חשובה לי... היא ממשיכה בעלבונות יש לך בטן כמו אחת בהריון... הפנים שלך יותר מידי רזות... הרגליים שלך עדיין מלאות .. ופשוט לא מפסיקה.... אז אמרתי לה ...." ואם שכחת להסתכל לאחרונה במראה אז אני מציעה לך... כי לפני שאת מעבירה ביקורת על אחרים תעיפי מבט על עצמך ..."(לפי דעתי שוקלת איזה 140).. מסתכלת עליי ואומרת לי "ההרזיה הפכה אותך לחוצפנית עם פה מסריח"... התחלתי לצחוק והיא הלכה לה... יושבות לידיי אמהות נוספות רזות ודקיקות ואומרות לי לא היית צריכה לענות ככה.. היא ממורמרת מעצמה ... עניתי: באמת? שתעשה משהו ואז היא לא תהיה אומללה ומדוכאת... בקיצור יש אנשים ויש אנשים... ואם חושבים שאני חצופה שיתפוצצו כולם.. (להגיד לי שהייתי דובה זה לא מעליב????? )זה משהו שלמדתי בשנים האחרונות להגיד מה שאני רוצה.... שיהיה ערב טוב לכולנו סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|