07/09/2011 05:25
 dany Posts: 19819
|
הכי מעצבן זה למה זה בכלל עניין של מישהו מהו החוג שאני בוחרת.....................
EFF כתב:
כל הכבוד על האומץ..יש אנשים ש"מזמינים" תגובות כאלה ויופי שהם מקבלים את המגיע להם..אני שמעתי במשך שנים את המשפט "מה את עוד עושה אצל מירי"...הייית באמת רזה ושמרתי על כך רק בזכותה של מירי - אז מי יעיז להעיר לי בכלל?? אני ממש מעבר לכל הערה או ביקורת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 21:31
 EFF Posts: 6417
|
כל הכבוד על האומץ..יש אנשים ש"מזמינים" תגובות כאלה ויופי שהם מקבלים את המגיע להם..אני שמעתי במשך שנים את המשפט "מה את עוד עושה אצל מירי"...הייית באמת רזה ושמרתי על כך רק בזכותה של מירי - אז מי יעיז להעיר לי בכלל?? אני ממש מעבר לכל הערה או ביקורת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 18:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תראו איך התאספנו כאן אוסף של נשים מדהימות שיודעות לתת בכל רגע ורגע, מפרגנות, תומכות ומעודדות, גם ברגעים ממש לא קלים. הקארמה כאן היא פשוט אלוהית. והיתר..................... ממש ממש שיקפצו לנו. אמת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 18:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
אשירה יקירה בדרך כלל אני לא עונה... אין לי מושג מאיפה באו לי המילים וטוב שכך... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 17:56
 אשירה Posts: 4292
|
סיגל יקרה, קשה לפעמים להאמין שיש אנשים כאלה וקשה גם להבין איך פועל הראש שלהם, מה היא חושבת שהיא משיגה על ידי פגיעה בך, מצבה יהיה טוב יותר??? ויחד עם זה שזה מרגיז ומקומם ומגעיל תארי לך באיזה שפל היא נמצאת שרק בדרכים רעות הוא מסוגלת לנחם את עצמה. אני מקווה שהתגברת על ההלם, כי באמת היא לא שווה את זה, אבל אנחנו רק בני אדם וכשפוגעים בנו אנו נפגעים אפילו אם בראש אנו מבינים שאין ממה. לדעתי, עשית טוב שענית לה כפי שענית, וטוב שמצאת את המילים, כי אם לי זה היה קורה הייתי נשארת משותקת מהתדהמה. נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 17:32
|
נילי יקריתי את בהחלט צודקת !!! תודה על המילים החמות שלך..... אני היום במקום אחר לגמריי... עשיתי בטל ומבוטל... העיקר שאנחנו אנשים טובים וזה מה שחשוב וזה מה שיעשה אותנו מאושרים.... נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 17:13
 1103 Posts: 5022
|
סיגלי יקירתי בהמשך למה שכתבתי בפוסט קודם ובמחשבה שניה, אותה אישה נסתה לפגוע בך וזה בא ממקום של רגשי נחיתות ותיסכול. לדעתי היא אישה מסכנה שצריך רק לרחם עליה פשוט לא להתיחס למילים שיוצאות מפי אדם כמוה.אני מבינה אותך,בסך הכל מתוך רצון לעזור לה ובכינות גמורה סיפרת לה,איפה מה ואיך, אך היא במקום לקחת את כוונותיך למקום טוב ולישם אותן,ביקרה אותך "מה, כמה זמן את שם ועדין לא נעלמת מרוב רזון" לכן להבא אולי כדאי להתעלם ולא לרדת לרמה של אנשים מסוגה.העיקר שהכל מאחוריך. מהכרות עימך,אני יודעת שאת אדם רגיש ופגיע,אדם טוב ואוהבת לעזור לזולת מהמקום הכי אמיתי,לכן כל כך נפגעת ממנה ובלי לחשוב אמרת לה את מה שאמרת,כנראה שנגעת אצלה בנקודה רגישה,היא לא ציפתה שתעני לה וזה גרם לה לשלוף את ציפורניים חדות.חבל על הבריאות,ועל המילים.לפני שנים היה שיר שהיה בו משפט שאמר: "אל תיקח הכל ללב שים הכל על הכתף" ערב נעים באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 15:16
|
תודה קרולין על המחמאות שלך .. את מרגשת אותי בחיי!!! ו spunkilלא היה קל להגיד את דבריי הגוף רעד לי אחר כך ברמות על.. אבל אני אחריי ובדיוק כמו שאמרת טמטום של בן אדם ותסכול.... אני עדיין בהלם מעצמי שבכלל עניתי חחחחחחהה היום אני מרגישה כל כך טוב רק בזכות זה שעניתי לה... ממש נהנתי לענות לה..... תודה רבה לכם על המחמאות והפרגון האדיר נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 15:08
 spunkil Posts: 111
|
איזה סיפור זה.. ואיזה בגרות הפגנת! יש מקום שחייבים לענות, וענית בכזאת שלווה וממקום כזה שלם כל הכבוד! גם לי יש מישהי שכל הזמן אומרת לי אחרי שרזיתי שאני נראה רזה מדי..או שמן או כל מיני שטויות אחרות. אני לא כל כך עונה, כי זה באמת כבר לא משנה לי מה היא חושבת. אני לא מנהל את החיים שלי לפי מה שאחרים חושבים, אלא לפי איך שאני רוצה להראות. וזה רזה. אז כל הכבוד על התגובה והאיפוק ואיזו מטומטמת ...אשכרה מטומטמת זאתי עם ה 140 שלא ישר ביקשה ממך את הטלפון של מירי במקום לדבר מהתסכול שלה ולנסות להוריד לך... כדי לצאת בסדר בינה לבין עצמה.
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 14:50
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה ואהובה שלנו, קודם כל שתדעי שאת אשה מקסימה ,טובת לב , בעלת חיוך של מלאך ועיניים מלאות בשמחה חיים, חמלה ורוך. נקודה. האשה הזאת ,הממורמרת ,המתוסכלת והקנאית הוציאה עלייך את מה ששיך לה, זה לא שלך! ענית לה בשבילך זה שינוי שסוף סוף אמרת את שלך וזה בסדר.לפעמים ממש ממש קשה לשתוק או להתעלם... גם אני למדתי עם הזמן והשנים לא להשקיע אנרגיה טובה במקום שלילי....לא נצליח לשנות/לתקן את העולם, ותמיד יהיו אנשים רעים ולא מפרגנים מסביב.... אני מחבקת אותך חזקקקקק ומקווה שאת כבר אחרי ...והרגשתך השתפרה מאד. היא לא שווה את זה! נשיקות וכל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
גישה נכונה ובריאה, כל הכבוד. גם אני בעד שימשיכו לחיות הקנאים ולסבוללללל. דרך המלך כתב:
היי רבקה יקרה, בוודאי שאני כבר אחריי .... כל מי שאני מכירה ויודעת שהוא שמן אני ממליצה בחום על מירי שלנו אבל לזאת לא היה סיכוי היא כל כולה בהתנגדות אז שתשאר עם השומן שלה ושתמשיך להיות ממורמרת. העיקר שבסביבה שלי יש אנשים מפרגנים (היום קיבלתי כמה סמס מפרגנים מבעלי היקר ששווה הכל) וכמו שאמרת שימותו הקנאים... אני אומרת שלא ימותו שימשיכו לחיות ולקנא .. הסבל כולו שלהם.... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:26
|
היי רבקה יקרה, בוודאי שאני כבר אחריי .... כל מי שאני מכירה ויודעת שהוא שמן אני ממליצה בחום על מירי שלנו אבל לזאת לא היה סיכוי היא כל כולה בהתנגדות אז שתשאר עם השומן שלה ושתמשיך להיות ממורמרת. העיקר שבסביבה שלי יש אנשים מפרגנים (היום קיבלתי כמה סמס מפרגנים מבעלי היקר ששווה הכל) וכמו שאמרת שימותו הקנאים... אני אומרת שלא ימותו שימשיכו לחיות ולקנא .. הסבל כולו שלהם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 13:03
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי מקווה שנרגעת כי זה מה שחשוב כרגע ושימותו הקנאים אמן ! סיגלי אני באותו רגע הייתי נותנת לה את מספר הטלפון של מירי שלנו ואומרת לה גשי טפלי בעצמך מירי הגדולה שלנו כבר הייתה מטפלת בה או שהופכת אותה לטובת לב או שעם הרוע שלה לא הייתה מחזיקה מעמד אפילו רגע אחד "המגעילה" עשתה זאת בשיטת הלטיפה וסתירה ומחיינו היא מחוקה. איזה כייף לנו שאוניברסיטה שלנו לומדים דברים חכמים ונפלאים זכינו ואת יקרה המשיכי בדרכך ובעשייתך ומה שעולה מהר יורד מהר זיכרי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 07:00
|
בהחלט שהעברתי דף ואני כבר באקשן של הבית הילדים והשגרה.. היא יתשאר במקומה הממורמר ואני מתקדמת.. יום טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב סיגלי, אני מקווה שאת לא מרגישה תחושות כעס ומרמור מהמקרה של אמש כי באמת לא שווה שאנחנו נשלם את המחיר הנפשי. לצערי נותרו עוד אנשים כאלה חוצפנים שלא רואים את הדבשת שעל גבם אבל זו כבר בעיה שלהם. כל הכבוד על הנחישות לענות לאותה הגברת אבל מכאן את ממשיכה קדימה ולא חושבת על המקרה הזה יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 06:41
|
ברח לי.... תודה רבה על המילים החמות של כולכן אוהבת אתכן. ...המילים של אותה אישה עוד הדהדהו לי בלילה אבל כמו שאמרתן עושה בטל ומבוטל וממשיכה בדרך שלי בה אני הולכת ומאמינה במורתי המדהימה ובאנשים טובים שמפרגנים.....(סיפרתי בערב לבעלי והוא פשוט מלך עם הפרגון שהעריף עליי) מאחלת לכולנו יום נפלא עם אנרגיות חיוביות ועם אנשים טובים לידינו.... נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 06:36
|
תודה רבה על המילים החמות של כולכן אוהבת edited by דרך המלך on 9/6/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 05:53
 dany Posts: 19819
|
תראו איך התאספנו כאן אוסף של נשים מדהימות שיודעות לתת בכל רגע ורגע, מפרגנות, תומכות ומעודדות, גם ברגעים ממש לא קלים. הקארמה כאן היא פשוט אלוהית. והיתר..................... ממש ממש שיקפצו לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 04:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה הרבה "חכמות" ולא מפרגנות חגות סביבנו הן פשוט לא שוות את האנרגיה שמצליחות להוציא מאיתנו . אני מאוד מבינה את תגובתך ובמיוחד שהנשמה הטהורה מרופדת כראוי. היית צריכה להזמין אותה אחר כבוד לטפל בעצמה אצל מירי בלקין שהרי גם את זה היא לא עושה ואת מטפלת,מגיעה לתוצאות ויישר כח לא יכולים לפגוע בנו יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/09/2011 00:54
 tutit Posts: 2431
|
סיגלי יקרה! איזו אישה מטורפת...............ולא חסר כאלו סביבנו......צריך פשוט לתפוס מהם מרחק ולהתעלם.... כי כמו שמירי אומרת אין לנו מה לחנך אותם זה לא שהם גרים איתנו,או שאנחנו מתראים איתם כל יום אז בשביל מה להתעצבן לחינם. קודם כל הבריאות שלך! יחד עם זאת ממש שאפו על האסרטיביות שהפגנת כי זה יכול לעזור לך בעוד סיטואציות בחיים......... בהצלחה ב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|