הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה קרה כאן??

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/09/2011 19:29

dany
dany
אביב כתב:
ואחרי הכל... השבוע 2.5 פחות!!!!! smile איזה אושר עילאיsmile)

0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2011 10:11

EFF
EFF
אביב יקרה, לגוף יש "רצונות" משלו - ולפעמים לוקח לו זמן להתאפס על הרגלי התזונה החדשים. צבירת נוזלים היא תופעה מוכרת ולצורך כך חשוב לצאוך ירקות טריים בעיקר ירוקים שמשתנים ומשחררים..שיהיה בהצלחה !!ולרשום - לרשום - לרשום מה שאוכלים..
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2011 09:50

רבקה
רבקה
אביב יקרה
את אלופה
המשיכי כך ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2011 07:24

שאפתנית
שאפתנית
ברכות על הירידה המדהימה!!!
אביב כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
04/09/2011 04:18

אקורדיאון
אקורדיאון
אביב כתב:

קולולו,מחוננת.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2011 14:34

1103
1103
אביב יקרה
ברכות לירידה הנפלאה בתקווה להמשך ירידות מוצלח
ניליApplause

--
וסרהולץ
+1 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2011 13:45

אביב
אביב
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2011 22:41

1103
1103
קרולין
כנראה שלא קראת את הפוסט הראשון של אביב בתחתית העמוד,
את 20 הקלוגרמים היא הורידה בעבר.היא חזרה לחוגים לאחר הפסקה ארוכה,
והעלתה 2ק"ג השבוע.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2011 15:53

קרולין
קרולין
אביבי יקרה,
ברכות על הירידה הנפלאה שלך!
תמשיכי להתמיד ולהצליח.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2011 05:17

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן להצמד ממש לתפריט לפחות לחודש ימים עושה עבודה נפלאה וכמובן הרישום
שייבדק ע"י מירי.
המון הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 18:28

קרנושה
קרנושה
אביב את אלופה! ירדת 20 הכל קטן עלייך...
27/08/2011 16:40

dany
dany
המון המון הצלחה
ירדת 20 אז את ממש יודעת מה צריך לעשותsmile
27/08/2011 16:23

אביב
אביב
תודה לכולם על התגובות!!
מירי יקרה שלחתי לך מייל עם קובץ שהכנתי ובו רישום שבועי של כל מה שנכנס אשמח אם תוכלי לעיין בו.
אגב אני לא חדשה אני "ממוחדשת" בעבר ירדתי אצל מירי 20 קילו והטעות שלי היתה שנכנסתי לאופוריה, הרגשתי רזה וחשבתי שאני לא צריכה יותר את התמיכה, לא יקרה יותר!!! smile זהו לקח לכולנו גם כשאנחנו מרזים חובה לזכור שאנחנו "שמנים בגוף רזה" כי באופי אנחנו שמנים ולוקח המון שנים לשנות את התפיסה ובאמת להיות רזים בראש ובגוף, מירי אני שלך והפעם לתמיד!! smile

והשבוע אין יותר טחינה!!! smile

שוב תודה לכולם ..
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 15:36

miribelkin
miribelkin
Administrator
אביב יקרה תיצמדי לתקופה מסויימת בדיוק לתפריט חשוב מאד
בהצלחה יהיה בסדר אנחנו פה ביחד כל הזמן לומדים....שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 15:11

מיכל שרון
מיכל שרון
אביב לפי דעתי יש בעיה עם הכמות של הטחינה. טחינה זה שומן ואצל מירי כף טחינה שקולה לכף שמן וזה היא מרשה 2 ביום.
כלומר, שגם אם לא שמת שמן בשום דבר אחר, כבר בגזרת השומן המותר את בחריגה של כף.
נכון זה לא המון.. רק 70 קלוריות אקסטרה כל יום אבל זה כמעט 500 בשבוע (וזה בהנחה שזו כף אמיתית ולא מצקת) (;
אני יודעת שעלי באופן אישי טחינה השפיעה רע ותקעה קשות בדיאטה ולכן היא קיבלה צו הרחקה מהבית ואני אוכלת אותה רק מדי פעם ותמיד בחוץ.

שיהיה המון בהצלחה ובלי באסה..
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 15:07

1103
1103
אביב כתב:
תודה על התגובה המהירהsmile אני מהמחוננים, התחלתי את הדיאטה לפני שבועיים ואני צמודה לתפריט! העיניין הוא שבארוחת צהריים אני אוכלת בחדר אוכל בעבודה אז לפעמים אין את מה שרשום לי בתפריט אז אני מוצאת תחליפים (במקום כוס פתיתים כוס אורז, במקום חומוס גרגרים, שעועית לבנה וכ"ו), לגבי הטחינה אני מרשה לעצמי יותר מכף כיוון שאני צימחונית וזה נורא בריא לצימחונים בעיקר אז אני שמה 3 כפות בערך (זה עדיין לא מצדיק עליה של 2 קילו...)

אני אשמע בהצעתך וארשום למירי את מה שאכלתי השבוע אולי היא תראה משהו שאני לא רואה. בכל אופן תודה רבה!!

אביב
אגב כף טחינה שווה לכף שמן שווה ל70 קלוריות הווה אומר שאת צורכת בסלט 210 קלוריות,
השאלה האם את אוכלת סלט עם טחינה פעם ביום? אין קשר לזה שאת צמחונית,,כמות השמן
צריכה להיות מדודה ומדויקת .פה אין מצב של בחירה חופשית.
ניליsmile.

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 15:02

1103
1103
אביב יקרה
את עדיין חדשה אולי את חנונית ונצמדת לתפריט.אני מאמינה שבהמשך תהיהי גם מחוננת.
אני מצטרפת לעיצה שנחושה יעצה לך, לפנות למירי ולוודא מה הסיבה לעלית שני הקלוגרמים.
לפעמים הרבה דייאטה גורם לעליה במשקל,שתית שתית ספלי קפה עם הרבה חלב מוסיפה הרבה קלוריות,
ישנן עוד סיבות שגורמות לעליה,ואת כחדשה לא מודעת להן ,לכן כדי לבדוק את הנושא ומירי היא הכתובת הנכונה לכך.
שבוע טוב הצלחה בהמשך תהליך ההרזיה
ניליi agree

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 14:39

נחושה
נחושה
אביב כתב:
תודה על התגובה המהירהsmile אני מהמחוננים, התחלתי את הדיאטה לפני שבועיים ואני צמודה לתפריט! העיניין הוא שבארוחת צהריים אני אוכלת בחדר אוכל בעבודה אז לפעמים אין את מה שרשום לי בתפריט אז אני מוצאת תחליפים (במקום כוס פתיתים כוס אורז, במקום חומוס גרגרים, שעועית לבנה וכ"ו), לגבי הטחינה אני מרשה לעצמי יותר מכף כיוון שאני צימחונית וזה נורא בריא לצימחונים בעיקר אז אני שמה 3 כפות בערך (זה עדיין לא מצדיק עליה של 2 קילו...)

אני אשמע בהצעתך וארשום למירי את מה שאכלתי השבוע אולי היא תראה משהו שאני לא רואה. בכל אופן תודה רבה!!

מחוננת כבר אמרתי....
זאת הגישה, כנות, הבנת והפנמת החומר הנלמד.....
בהצלחה ותעדכני...תמיד יש כאן מישהוwink
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 14:37

אביב
אביב

0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2011 14:29

נחושה
נחושה
הכי טוב זה לפקסס או לכתוב ביושר במייל אישי למירי והיא תצביע על הבעיה בדיוק
לגבי שתיה מעולה, השאלה מה את שותה חוץ ממים
ייתכן שאת אוכלת מוצרים עם הרבה נתרן/סוכר סמויים, ייתכן עניין הורמונאלי/רגשי שמשפיע
ייתכן שהעלת את הכושר...
טחינה זה בריא וטעים (השאלה אם זה בתחילת הריון, הריון מדומה או שלישיה בכף טחינה winkשמנמודים בדרך כלל מצליחים בכף לשים חצי כוס, עניין הנדסי כמעט)+האם גולמית או ביתית או סלט טחינה קנויה
השאלה אילו ממרחים את אוכלת, כמה לחם, אילו פחמימות ואולי אכלת הרבה דיאטה

מה שלמדנו ממירי זה שגם כשאנחנו מחוננים בלתי אפשרי להגיע למשקל ולבקש קבלה....זה לא עובד ככה....
חבל להתעצבן, או להיות מתוסכלת....תראי/תשלחי למירי את הרישום+כל השינויים+שתיה+כמויות מדוייקות והיא תדריך אותך הלאה
שיהיה המון בהצלחה והכי חשוב:בלי פחמימות מחמש כולל שישישבת, 10 כוסות מים, שלוש ארוחות ביום, כמויות שפויות ולהאמין שתראי את ההישגים בשקילה הבאה
בהצלחה
נחושה
edited by נחושה on 8/27/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!