21/08/2011 22:22
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מומה וגאה מאד בחניכים המדהימים שלי.... יום ראשון אחרי סןף שבוע קשה ויש ירידות יפות מאד....... מקוה שהמשך השבוע יהיה כזה, העיקר שיהיה כבר שקט..... להתראות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 21:27
 סיסי 17 Posts: 618
|
כמה נכון...כמה לנו השמנמודים קשה במצבי לחץ ומיד האוכל הופך להיות פרוזק מקווה שיהיה טוב ומהר אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 20:42
 נחושה Posts: 6982
|
אנשי הפורום היקרים, היתה היום הרצאת חובה עלהתנהגות הרסנית, התנהגות רגשית, התנהגות במצבי לחץ ולכל מה שמוביל אותנו לבסוף לאוכל, לביטול עצמי, ליאוש וכד' והכי חשוב איך יוצאים מזה, טיפים ותובנות. והיו ירידות מדהימות לפחות בחוג יום א' , למרות הלחץ וכל מה שקורה. ואין כמו המסגרת והפורום וההרצאה השבועית והשקילה השבועית (קילו פחות למרות ההידרדרות בחמישי שישי שבת) ומירי המהממת והמקצועית והחכמה והמנוסה והמחבקת.... זכינו, אין לזה מחיררררררררררר , אין לזה תחליףףףףףףףףףףףףף. לקבל חיזוק ועידוד ומוטיבציה, לבוא הביתה ולהכין סלט ופלפל אדום עם גבינה וכוס תה צמחים ולחזור לרישום ולשפיות ובאמת לשאול את עצמי לפני ביסים מיותרים, האם זה יהיה שווה עליה בשקילה הקרובה, לא עדיף להתגבר, להימנע ולהחזיר חובות? מאחלת לכולנו ערב רגוע ושבוע מוצלח לכל הנשקלים ותשמרו על החיוך, כי זה מתחיל בזה....חיוך וחמלה ולהתחיל שוב מאותו מקום שהפסקנו.... לילה טוב נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 18:54
 EFF Posts: 6417
|
אחד מהדברים שחשובים שאנחנו חייבים לקחת איתנו ממך, מירי יקירתי, היא ההמנעות מאכילה רגשית. זהו קרב לא קטן עם הרגש, העצבות,הרצון להתנחם בזרועות מנה אהובה, אבל הנצחון הוא האיפוק, הויתור וכיבוש היצר.. ולכן שוב ושוב לשנן ולשנן את הפסוק הנפלא הזה: "מסביב יהום הסער ואנחנו חותכים סלט" הרי הסער הומה סביבנו כבר כל כך הרבה שנים, ואנחנו מצווים לחיות עם זה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 18:41
 tutit Posts: 2431
|
אין ספק שהמסגרת מגינה עלינו ועוזרת לנו להשאר עם יד על הדופק למרות הימים הפחות טובים אך עלינו לעלות כיתה ולהבין את מה שהמחוננות שבחבורה מצליחות ליישם.......... וזה המשפט המופלא של "מסביב יהום הסער..........."יש לנו עוד עבודה אבל העיקר שאנחנו בדרך לשם... להשיג את החוסן הנפשי הזה שלמרות המצב וכל הבעיות שיש לכל אחד מאיתנו ביום יום נפסיק כבר להתנחם באוכל כי הוא באמת לא פותר כלום הוא רק מחמיר את המצב..........................ואם היינו מצליחות להפנים את זה וליישם כל יום מחדש באוטומט -היינו הרבה יותר רזות.
בהצלחה לכל נשקלי יום א'...........................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 18:28
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה שלי , מזל שיש לנו אותך ואת ה מ ס ג ר ת הנפלאה שלנו ששומרת עלינו. וכן...מסביב ייהום הסער ואנחנו חותכים סלט...כמה נכון וכמה חכם. נשיקות אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 17:30
 נחושה Posts: 6982
|
מירי יקרה, תיארת בדיוק את מה שאני עוברת מיום חמישי בצהריים כשפתחתי טלויזיה, נפתח הלוע ואני לא מפסיקה לאכול ולשתות כולל פירות, אויבים ופחמימות .... אני לא שומעת את הצפירה, בלי רישום ובהאזנה מתמדת לאינפורמציה ברדיו, טלויזיה או אינטרנט. היום התחלתי שוב לחזור לשפיות, לרישום ולהיות רחוק מאוכל ע"י התעסקות עם עבודת השורשים של בתי. מזלללללללללללללללללללללללללללל גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל שיש הרצאה ושקילה ומסגרת ופורום וחזרה לשיגרה הקבועה והמבורכת.... מקווה שהנזק לא יהיה גדול ובכל מקרה בלעת=שילמת !!! שתהיינה בשורות טובות ולילה שקט.... נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 16:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
כמה טוב שאנחנו במסגרת.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 16:26
 dany Posts: 19819
|
כמה טוב שיש לנו את היום שוב להתחיל ולחזור למוטב דרך המלך כתב:
הי דני יקרה... לצערי הרב מחר אראה עליה וגדולה.... השבוע היה לי משברון קטן שהנחמה היתה הפחמימה.... מחכה למחר כמו אוויר לנשמה......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 14:21
 קרנושה Posts: 3420
|
כמה נכון. הכי קל לרדת על משהו ולהכנס לסחרור מטורף ואח"כ להרגיש רע עם עצמך.. הכי נכון זה להתמודד ולהיות חזק בשעת משבר ושהאוכל יהיה רק קישוט. ענין של עבודה ללא ספק. התמדה סבלנות ועם חיוך-הכי חשוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 13:19
|
הי דני יקרה... לצערי הרב מחר אראה עליה וגדולה.... השבוע היה לי משברון קטן שהנחמה היתה הפחמימה.... מחכה למחר כמו אוויר לנשמה......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 12:04
 dany Posts: 19819
|
סיגלי כל כך מבינה אותך..... אני מתנדנת כמו שיכור......... יום כך ויום כך.......... לשמחתי לא עולה אך גם לא יורדת....... ויש מה לרדת. אז צריך לאסוף את הכוחות ולהתגבר. בהצלחה לכולנו. ומירי יקרה תודה על כך שאת כאן איתנו לנחם ולעודד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 12:02
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקירתי לנו יש מזל אחד שיש לנו אותך ואת המסגרת הנפלאה לשבנית לנו שמחזירה אותנו לשפיות האוכל כדי שנעצור את סחף האכילה שמובילה אותנו לייסורי מצפון ואם אפשר למנוע זאת לפחות מה שבכוחינו לעשות בטוח שנחמה באוכל לא תפתור את הבעייה מירי המון נשיקות שולחת לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 11:51
|
מירי יקריתי כמה שאת צודקת אני השבוע בלחץ איום מדברים אישיים וגם מהמצב במדינה וברחתי לאוכל ובגדול.. מחר במעמד השקילה אני אדע כמה הבריחה היתה חמורה..... מחכה להרצאה מחר על מצבי לחץ..... שיהיה לך שבוע קסום נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2011 11:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סוף שבוע מתוח, מלחיץ, מייאש, שוב לא שקט..... אין רגע דל, גם אם אנחנו לא גרים בדרום, כולנו מרגישים אותו,ונמצאים שם במחשבה בדאגה,ובחוסר האונים. כולנו יודעים שבשעת צרה אין כמונו, מאוחדים מלוכדים, ומקוים לטוב.....בקטע הפרטי שלי ושל חברי מהחוגים, אנחנו רצים לאוכל.....מנחם ומרגיע לרגע.......ואחכ השבר, למה קילקלתי....למה זללתי......איך חוזרים לשליטה, נדבר על זה השבוע בחוגים, מחכה לכם במעמד השקילה, כי מסביב ייהום הסער ואני חותכת סלט, מאחלת לנו שבוע שקט אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|