הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה במצבי לחץ כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/08/2011 00:17

יולי
יולי
לחץ בדיאטה/ מצבי לחץ בדיאטה,
מירי,
כל מילה נכונה, אנחנו השמנמודים ישר מתחילים לאכול שאנחנון בלחץ,, גם אם אנחנו נתונים ללחץ לא ממש ישיר, אפילו חדשות, שלא לדבר על עניינים אישיים שבלב, השק שיש לכל אחד . אבל, יש לנו מסגרת ,ולכן אנחנו שומרים ולא מגזימים, כי אנחנו רוצים להיות, גם אם לא רזים כמו בטבלאות, לפחות רגילים ולהראות ולהרגיש טוב ביחס לעצמנו בלי לחץ ובלי תחרותיות.
יום מקסים,
מרי ההרצאה הייתה ממש במקום וממש מעלפת,
לילה טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2011 04:54

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה אכן כל מה שמסייע מבורך.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 18:15

dany
dany
כל פטנט שעוזר לנו יבורך!!!!!!!!

אשירה כתב:
טיפ שעוזר לי בזמן האחרון,
אני לא כל כך פריקית של תה צמחים למינהו, מנסה מידי פעם ותמיד חוזרת איכשהו לנס קפה,
אז לאחרונה אני מכינה קנקן מים שני ליטר, סוחטת לתוכו מיץ מלימון שלם ושמה במקרר,
מזמינה כל אחד מבני הבית להמתיק כאוות נפשו בכוסו,
ואילו אני, בסוף ארוחה, מוזגת לי לכוס ומחממת במיקרו דקה עד דקתיים, שותה לאיטי ככה כמות שהוא ללא המתקה, עצם החמימות מרגיעה,
מומלץ!!!

dany כתב:
חמודה שלי
הגב תפוס.......... אויייייייייייייייי
האוכל היום היה בסדר, כתבתי כבר בפוסט אחר שאני מקווה לעבור את הערב בשלום ולשבור את הערבים האחרונים שהיו ממש בושה וחרפה.
ואולי כך אוכל לבשר כי אני שוב נכנסת לימים טובים של שמירה................
תודה
נשיקה

קרנושה כתב:
דנושקה מה שלומייך היום?
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 18:10

אשירה
אשירה
טיפ שעוזר לי בזמן האחרון,
אני לא כל כך פריקית של תה צמחים למינהו, מנסה מידי פעם ותמיד חוזרת איכשהו לנס קפה,
אז לאחרונה אני מכינה קנקן מים שני ליטר, סוחטת לתוכו מיץ מלימון שלם ושמה במקרר,
מזמינה כל אחד מבני הבית להמתיק כאוות נפשו בכוסו,
ואילו אני, בסוף ארוחה, מוזגת לי לכוס ומחממת במיקרו דקה עד דקתיים, שותה לאיטי ככה כמות שהוא ללא המתקה, עצם החמימות מרגיעה,
מומלץ!!!

dany כתב:
חמודה שלי
האוכל היום היה בסדר, כתבתי כבר בפוסט אחר שאני מקווה לעבור את הערב בשלום ולשבור את הערבים האחרונים שהיו ממש בושה וחרפה.
תודה
נשיקה

קרנושה כתב:
דנושקה מה שלומייך היום?

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 16:51

dany
dany
חמודה שלי
תודה
נשיקה

קרנושה כתב:
דנושקה מה שלומייך היום?
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 14:35

שאפתנית
שאפתנית
אני סומכת עליך שתצליחי. את יודעת שהדברים הקטנים הם השינויים הגדולים והם אלה שממלאים את ליבנו אז דיינו בשלוש ארוחות ומחמש צפירה ותראי שהכל יהיה בסדר.
dany כתב:
צודקת 100 אחוזים
מקווה שהיום יהיה תחילתו של תהליך טוב יותר.
תודה

שאפתנית כתב:
דניאלוש את חייבת להיות חזקה ולא לשבור את הכלים. עם כל מה שעובר עליך תשתדלי לשמור על המסגרת של פחמימות עד חמש ושלוש ארוחות עיקריות ביום.
dany כתב:
אני ממש בתחתית.............. הגב תפוס מוות, דאגות, חוסר חשק מוחלט בכלל להיכנס שוב לתכנית, רפיון מגעיל.
אולי היום שוב אתחיל???????????????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 14:01

נחושה
נחושה
דנוש יקירה,
גם אני צריכה ריענון, זה מחזק את שתינו,
הדפסתי לי דף כזה וישבתי היום עם עצמי אחרי מקלחת (ושעה הליכה אחרי זמן רב...) לקביעת מטרות לעשרת הימים הנותרים עד תחילת הלימודים והתתרוצצויות..... וכמובן עד לחגים (החודש הקרוב והלאה, דברים שנזנחו/נשכחו או חיים לעבור ריענון...
מקווה בעשיה יומיומית להצליח לשנות ולהתניע את התהליכים קדימה והלאה
מקווה שאת חשה יותר טוב , נשיבוקיםםםםםםםםם
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 12:02

קרנושה
קרנושה
דנושקה מה שלומייך היום?
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 11:56

dany
dany
צודקת 100 אחוזים
מקווה שהיום יהיה תחילתו של תהליך טוב יותר.
תודה

שאפתנית כתב:
דניאלוש את חייבת להיות חזקה ולא לשבור את הכלים. עם כל מה שעובר עליך תשתדלי לשמור על המסגרת של פחמימות עד חמש ושלוש ארוחות עיקריות ביום.
dany כתב:
אני ממש בתחתית.............. הגב תפוס מוות, דאגות, חוסר חשק מוחלט בכלל להיכנס שוב לתכנית, רפיון מגעיל.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 11:55

dany
dany
תודה יקירה
הרבה חומר למחשבה למרות שאני מכירה היטב את הנושא......... אך מידי פעם צריך איזה ניעור או רענון.
צריך לבצע!!!!!!!!!!

חיבוק
נחושה כתב:
דני יקרה,
יפה היכן שאת גרה, צאי החוצה מתחת לעץ, שבי עם עצמך ותנשמי עמוק...
תעצמי את העיניים ותדמייני שאת בעוד 10 ימים קדימה, שהלחץ ייגמר, שלא יכאב לך הגב, שתהיי אחרי ההרצאה של מירי ואולי גם אחרי שקילה במקום, בטח בלי הצרבות ואולי שלווה יותר
וגם אם לא....אז לקחת לך פסק זמן של חצי שעה מכל המחוייבויות והמשימות והמטלות והרופאים וההחלטות וכל מה שחונק אותך כרגע, פשוט חצי שעה לעצמך....
ובסופה תשבי עם דף נייר ותכתבי כל מה שאת צריכה לעשות ולהספיק ופשוט לנסות לשבץ את זה באיזה שהוא ניהול זמן לימים הקרובים.....
נניח, לעשות מרק גדול או לעשות תבנית עוף או לעשות 2-3 קופסאות עם סלט חתוך לא מתובל...כדי שיפנה לך את מחר...או את הערב.....ותהיי פנויה לדברים החשובים באמת.
לעיתים יש צמתים שאנחנו חייבים להחליט ומהר בהחלטות הרות גורל כמו מי ינתח איפה יאושפז וכאלה...שוב...דף נייר בעד ונגד חיובי ושלילי אין רע בלי טוב ומה המחיר הפיזי והנפשי שזה יגבה מאיתנו....
לנקיונות אפשר להיעזר
לאוכל אפשר לקנות או להיערך מראש
היי פנויה נפשית בשביל מה שישפיע על חייך בעתיד.....
אגב- ספר מומלץ בחום בנושא 10-10-10 והוא מדבר בערך על אותו הדבר
קבלת החלטות שחשובות לעשר הדקות הקרובות או עשרה הימים הקרובים, לעשר החודשים הבאים ולעשר השנים הבאות....
10-10-10

הסוגיה 10 דקות (כרגע) 10 חודשים (2012) 10 שנים

בעד-לאכול בורקס בא לי וזהו אלוהים גדול עד אז כבר אהיה מחוננת
נגד זה לא יעזור לי התגברתי גם על שוקולד ופיצות בריאות טובה יותר, אין צרבות בכלל

בעד- חוו"ד רפואית נוספת שיהיה אני רוצה לשמוע חוו"ד של רופאה אשה לא אוכל לחיות בידיעה שלא התיעצתי
נגד- סתם לבזבז אנרגיה חיונית לא בטוח שיעזור בעתיד יש לנו רופא מצויין שמכוון אותנו לטובים ביותר

דנוש יקרה, זוהי דוגמא אבל הבנת את הקטע.... צאי החוצה תשבי עם עצמך וקבלי את ההחלטות הנכונות לך
ובנושא האוכל זהו התחום שיש לנו אחריות ושליטה מלאה...צחצחי שיניים ותתחילי משם.....
אוהבתתתתתתתתתתתתתתת ומאחלת לך הכי טוב שבעולם ושהתקופה הקשה תחלוף עם בשורות טובות והחלטות חכמות לטובת כל הנוגעים בדבר
נחושתך
מקווה שזה יהיה קריא מדובר בסוגיה ובעד ונגד הקשורים אליה....בתקופות הזמן השונות....
נשיבוקים
נחושה
edited by נחושה on 8/22/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 11:18

שאפתנית
שאפתנית
dany כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 10:02

נחושה
נחושה
דני יקרה,
יפה היכן שאת גרה, צאי החוצה מתחת לעץ, שבי עם עצמך ותנשמי עמוק...
תעצמי את העיניים ותדמייני שאת בעוד 10 ימים קדימה, שהלחץ ייגמר, שלא יכאב לך הגב, שתהיי אחרי ההרצאה של מירי ואולי גם אחרי שקילה במקום, בטח בלי הצרבות ואולי שלווה יותר
וגם אם לא....אז לקחת לך פסק זמן של חצי שעה מכל המחוייבויות והמשימות והמטלות והרופאים וההחלטות וכל מה שחונק אותך כרגע, פשוט חצי שעה לעצמך....
ובסופה תשבי עם דף נייר ותכתבי כל מה שאת צריכה לעשות ולהספיק ופשוט לנסות לשבץ את זה באיזה שהוא ניהול זמן לימים הקרובים.....
נניח, לעשות מרק גדול או לעשות תבנית עוף או לעשות 2-3 קופסאות עם סלט חתוך לא מתובל...כדי שיפנה לך את מחר...או את הערב.....ותהיי פנויה לדברים החשובים באמת.
לעיתים יש צמתים שאנחנו חייבים להחליט ומהר בהחלטות הרות גורל כמו מי ינתח איפה יאושפז וכאלה...שוב...דף נייר בעד ונגד חיובי ושלילי אין רע בלי טוב ומה המחיר הפיזי והנפשי שזה יגבה מאיתנו....
לנקיונות אפשר להיעזר
לאוכל אפשר לקנות או להיערך מראש
היי פנויה נפשית בשביל מה שישפיע על חייך בעתיד.....
אגב- ספר מומלץ בחום בנושא 10-10-10 והוא מדבר בערך על אותו הדבר
קבלת החלטות שחשובות לעשר הדקות הקרובות או עשרה הימים הקרובים, לעשר החודשים הבאים ולעשר השנים הבאות....
10-10-10

הסוגיה 10 דקות (כרגע) 10 חודשים (2012) 10 שנים

בעד-לאכול בורקס בא לי וזהו אלוהים גדול עד אז כבר אהיה מחוננת
נגד זה לא יעזור לי התגברתי גם על שוקולד ופיצות בריאות טובה יותר, אין צרבות בכלל

בעד- חוו"ד רפואית נוספת שיהיה אני רוצה לשמוע חוו"ד של רופאה אשה לא אוכל לחיות בידיעה שלא התיעצתי
נגד- סתם לבזבז אנרגיה חיונית לא בטוח שיעזור בעתיד יש לנו רופא מצויין שמכוון אותנו לטובים ביותר

דנוש יקרה, זוהי דוגמא אבל הבנת את הקטע.... צאי החוצה תשבי עם עצמך וקבלי את ההחלטות הנכונות לך
ובנושא האוכל זהו התחום שיש לנו אחריות ושליטה מלאה...צחצחי שיניים ותתחילי משם.....
אוהבתתתתתתתתתתתתתתת ומאחלת לך הכי טוב שבעולם ושהתקופה הקשה תחלוף עם בשורות טובות והחלטות חכמות לטובת כל הנוגעים בדבר
נחושתך
מקווה שזה יהיה קריא מדובר בסוגיה ובעד ונגד הקשורים אליה....בתקופות הזמן השונות....
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 09:21

dany
dany
תודה יקירותי
ואני יודעת שאני ממש בתחתית כי התחלתי לסבול מצרבות שכבר לא זוכרת אותן המון זמן!!!!!!!!!
חייבת להיכנס בחזרה למסלול, כי הנזק הוא ממש לא טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 09:12

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

דנושה ,את עוברת תקופה לא פשוטה ולכן לפחות לצוף עד יעבור זעם.
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 09:11

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
אכילה במצבי לחץ מכל סיבה שהיא, זאת המחלה שלנו,
הדיאטה והמסגרת זאת התרופה היחידה שגילו עד היום,
אז...... עד שלא יגלו את תרופת הפלא להשמנה, שתעניק את פרס נובל לזה שיגלה אותה.......
אנחנו פה!!!!!

אכן בדיוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 09:11

אשירה
אשירה
אכילה במצבי לחץ מכל סיבה שהיא, זאת המחלה שלנו,
הדיאטה והמסגרת זאת התרופה היחידה שגילו עד היום,
אז...... עד שלא יגלו את תרופת הפלא להשמנה, שתעניק את פרס נובל לזה שיגלה אותה.......
אנחנו פה!!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 09:04

רייצ'ל
רייצ'ל
אין בררה דני
חייבים להמשיך זו דרך חיים ראי זאת כך
מחכה לשמוע את ההרצאה ברביעי
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 05:18

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2011 04:34

אקורדיאון
אקורדיאון
ההרצאה ממש עבורי לאחר ימים של פורענות לשמה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2011 22:45

נחושה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה במצבי לחץ כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!