הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אוףףףף

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/08/2011 04:36

אקורדיאון
אקורדיאון
מי אמר שקל??????? אך זו הדרך ואין אחרת.
טיסות ופגישות נעימות ,הוציאי את הטוב והמון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2011 00:11

avi_i
avi_i
אולי חסר לי אורך רוח? מישהו יכול לשלוח לי קצת?? תודה על כל העצות והעידוד
מחר אני בפרנקפורט, מחרתיים בג'נבה וביום שישי באמסטרדם....קשה עם כל הנסיעות, ארוחות צהריים וערב בחוץ עם לקוחות.
דיי להתלונן!!!
לילה טוב
אבי בתיסכולים ובדרכים (ובשדות תעופה smile)
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2011 17:05

שאפתנית
שאפתנית
אבי המשקל הראה על המקום ואני מבטיחה לך שאם את ממשיכה לשמור השבוע אז את תראי בשקילה הקרובה ירידה. כמו שכתבת, הגוף זוכר ולכן שבוע אחד של שמירה מייצב אותו אבל שבוע נוסף של שמירה יביא עימו ירידה.
בצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2011 15:59

1103
1103
אבי חמודה
לא פעם למרות שאנו שומרים ואוכלים נכון איננו יורדים ולכך יש סיבות שונות.
לפעמים יש צבירת נוזלים שמעקבים את הירידה ולפעמים אנחנו אוכלים הרבה דייאטה,
וגם זו סיבה.לכן כדאי שתרשמי את כל מה שנכנס לפיך כך שתהיה לך ביקורת על האכילה,
לפעמים שותים הרבה קפה עם חלב וגם זו סיבה שמעקבת ירידה כך שכדאי להיות עם יד על הדופק.
במידה ותרצי להעזר במירי תוכלי להראות לה את דף הרישום לברור הסיבה שלא היתה לך ירידה.
שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בשקילה הבאה
ניליDrink

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2011 15:51

אקורדיאון
אקורדיאון
האוףףףףף לא יוריד אותך במשקל,ההתמדה והדבקות במטרה להגיע פחות חמישה קילו לראש השנה,אלה יביאו אותך בדיוק לשם.
להתייחס מאוד בכבוד לעל המקום,לדעת שהמצפון נקי ועשינו,התוצאה לא תאחר לבוא.
המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2011 12:44

dany
dany
אבי חמודה
אמרנו בלי אווווווףףףףףףףףףףף
חשיבה חיובית תביא לתוצאה חיובית, ואין מצב אם שומרים בסופו של דבר תהיינה תוצאות. לא לוותר להמשיך לשמור, לרשום, לשתות מים, ובנוגע לספורט אני יכולה להרגיע אותך........ אני מאלו שיורדים בלי ספורט במידה ושומרים.
אז המון המון הצלחה ולא לוותר
זה יגיע!!!!!!!!!!!!!!!

avi_i כתב:
כבר יותר משבוע שאני שומרת, שותה הרבה מים, מקפידה לא לאכול פחמימות אחרי חמש ו......לא ירדתי אפילו גרם השבוע
מעצבן, נכון כל שבוע אני מכריזה כאן שהפעם זהו זה, אבל הפעם גם הכרזתי וגם ביצעתי, וגם בישלתי וגם וגם וגם...ועדיין כלום.
נכון הגוף זוכר את מה שהיה קודם אבל בכל זאת...
שוב יש לי פציעה קטנה ברגל ואני לא יכולה לעשות ספורט אבל בכל זאת, יש מספיק דוגמאות שלא עשו ספורט וירדו יפה!! אני רוצה לרדת לפחות חמישה קילו עד ראש השנה. זה דיי הרבה זמן אבל בקצב הזה ...לא נראה
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2011 12:23

avi_i
avi_i
כבר יותר משבוע שאני שומרת, שותה הרבה מים, מקפידה לא לאכול פחמימות אחרי חמש ו......לא ירדתי אפילו גרם השבוע
מעצבן, נכון כל שבוע אני מכריזה כאן שהפעם זהו זה, אבל הפעם גם הכרזתי וגם ביצעתי, וגם בישלתי וגם וגם וגם...ועדיין כלום.
נכון הגוף זוכר את מה שהיה קודם אבל בכל זאת...
שוב יש לי פציעה קטנה ברגל ואני לא יכולה לעשות ספורט אבל בכל זאת, יש מספיק דוגמאות שלא עשו ספורט וירדו יפה!! אני רוצה לרדת לפחות חמישה קילו עד ראש השנה. זה דיי הרבה זמן אבל בקצב הזה ...לא נראה
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!