|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/08/2011 12:15
 קרנושה Posts: 3420
|
כרגיל את מפציעה באיזה קו מאד מענין..ואני מזוהה עם כל מה שרשמת כיוון שאני לא מאמינה בלוטו. אני מאמינה שאני הלוטו ואני יכולה לשלוט בלאן אגיע אם רק ארצה ולשם אכוון, ואם בדרך שלי אאסוף כמה כוכבים אז השמיים שלי יהיו מוארים יותר, אני אעדיף את ההתמודדות על פני המסכנות, תמיד אעבוד ביושר בשביל לחמי ובשביל כלכלתי ובלב שלם אגיע לאן שאני מתעדת והכל מתחיל בראש ומתעצם בלב. כשמישהו רואה מנגד עיניו מטרה ומפוקס עליה ומתכוונן, אף אחד לא יכול לו, לפיכך מה שמחזיר אותי לנקודה שלך שהכל בראש, שכולם יכולים והשפע בעולם הוא של כולם-לו רק נבחר לגעת שם. עם מאמץ פחות מאמץ יותר מזל פחות מזל לכל אחד מגיע ולכל אחד ההזדמנות והאפשרות פתוחה. ולפעמים, צריך להיות נועז בשביל להתקדם..וכן, לעלות על מגרש המשחקים ולהשתתף כי מי שיושב בצד יכול להמשיך לשלב ידיים ומי שמעז הוא גם מי שמשיג... גם בנושא האוכל ובייחוד שם, הכל תלוי בנו. אני קיבלתי השבוע ממירי יעד להגיע אליו עד החגים. בהחלט אפשרי וגם יותר. מעונינת. מאד מעונינת ואעשה זאת♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 11:26
 נחושה Posts: 6982
|
אגב- דעתי האישית היא: שיש בנו כוחות פיזיים וכוחות נפשיים אדירים שבדר"כ אנו מגלים רק בשעת משבר וחבל... שיש בנו מאגר גדול של חוכמת חיים ודווקא הפרשנות שאנחנו נותנים למצבים לעיתים בעוכרינו... שישי בנו נשמה גדולה של נתינה ודווקא מערך האינטרסים והציפיות מכבים אותה.... שיש בנו בכל אחד מחסומים אישיים של פחד, אמונות מושרשות, הרגלים ודפוסי התנהגות שהם היחידיםםםםםםםםםםםםםם שמפקששים לנו את החיים ובגדול.... ולכן - עם כסף או בלי כסף, עם בריאות או בלעדיה, עם נכות פיזית או נפשית....כשיש רצון יש יכולת, יש דרך ויש תוצאות.... ולא משנה אם אתה על הר בטיבט או במנהטן או באפריקה....אתה יכול לבחור לשנות, ללכת צעד צעד בנחישות או פשוט למצוא רעיון מבריק ולשנות את העולם.... ולכן כל החיים אנחנו לומדים ומתנסים ומה שלא הורג מחשל.... והכול מתחיל בראש!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 11:13
 נחושה Posts: 6982
|
היי חברים, ישבנו אתמול כל החבריה בערב על הדשא בטיילת בבת- ים (וואו איך שידרגו) וכהרגלינו בקודש היה לנו מה לדבר...דווקא לא על המחאה.... זוג חברים שלנו סיימו סדנא בת 3 ימים שעוסקת בגדול בלשנות את הדיסקט בראש ל אין דבר כזה בלתי אפשרי.... הם כמובן לא תיארו לנו את תוכנה אבל הבנו שמדובר בלפתוח לך את הראש לצורת חשיבה אחרת, לספר לך על אנשים שעשו זאת ולא האמינו שזה אפשרי, לתת כלים ליציאה מהנוחות שלך למקומות חדשים שלא התמודדת איתם בעבר וכמובן לאתגר בקבלת החלטות בזמן קצר או תחת מגבלות אחרות...וכמובן להיות יצירתיים.... ואז התחילו מצדדי הרעיון (ו... נעזוב את הסדנא הספציפית) שהכול אפשרי, שהכול זה עניין של החלטה, וסדרי עדיפויות והאם מוכנים לשלם מחיר והאם מוכנים לסכן את הנוחות שלך מול אתגרים ורוחות של שינוי... מול הספקנים....אם לא היה לו כסף או גב הוא היה מתקדם ככה, תראו את הטייקון הזה ואת המליונר ההוא, זה ירש כסף, זה התחתן עם כסף, והיה המון מזל, ומזל זה הכול בחיים ויש שעובדים מאוד קשה והמזל שלהם נאחס ויש כאלו שנמצאים תמיד במקום ובזמן הנכון.... ובן אדם לא יכול לקום בבוקר ולהחליט לעשות מה שבא לו..... בקיצור חגיגה..... ובסוף הגענו גם למחאה העכשווית ולנושאים כמו עצלנות, לקיחת אחריות אישית, לעשות כסף מרעיון או משרות, לנצל את התאים האפורים במוח וכן...גם לקחת את עצמנו בידיים בנושא האוכל.... כי הכול מתחיל בראש!!!
מעניינת אותי תגובתכם פורום יקר....אשמח לשמוע תובנות שלכם בנושא....כי אתם מחוננים ויצירתיים ומדהימים בעיני כל אחד בדרכו...ואשמח לשמוע את דעתכם... שבת שלום ונשיבוקים נחושה edited by נחושה on 8/13/2011 edited by נחושה on 8/14/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|