17/08/2011 17:00
 dany Posts: 19819
|
נשיבוקים בחזרה
רבקה כתב:
איך מירי שלנו תמיד אומרת אוהו, אוהו, אוהו כמה רגעים רגשיים אנחנו עוברים אבל אנחנו כבר עולים כיתה ומשתדלים להשתנות ולשלוט בעצמינו כדי שנוכל להמשיך לכיוון המוביל להצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 14:58
 רבקה Posts: 8411
|
איך מירי שלנו תמיד אומרת אוהו, אוהו, אוהו כמה רגעים רגשיים אנחנו עוברים אבל אנחנו כבר עולים כיתה ומשתדלים להשתנות ולשלוט בעצמינו כדי שנוכל להמשיך לכיוון המוביל להצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 13:09
|
נחושתי אולי היה משהו באוויר כי גם אני הייתי במצב מאד רגשי בימים האחרונים......... וממש חיפשתי סיבה לבכות........... לא שאין , תמיד יש, אבל חבל להיות בדיכי......... ובוודאי חבל לתת לזה לחבל במאמצינו לרדת במשקל ולשנות התנהגויות..................
נחושה כתב:
מיכל שרון כתב: נחושה אהבתי מאוד, דעתי כדעתך ואני מקווה שקצת מן הרוח הזו שאבדה לי תדבק בי בחזרה... הפוסט הזה מתקשר לי מצויין לתגובתך אליי משבוע שעבר. תודה יקרה על הפוסטים האלה.. הם עושים לי באופן אישי המון ועוזרים לי לזכור מה שאני מנסה להשכיח באמצעות האכילה. אוהבת המון  אוהבת בחזרהההההההההההההההההההה וגם לי היו כמה ימים מחורבנים- אין לי מילה אחרת...דווקא לא באוכל...פשוט הסתובבתי עם דמעות מתסכול ואכזבה מבני הבית.... אבל מה שהיה היה והפוסטים הללו מעודדים גם אותי, הם כמו מגדלור לחזור אליו שיסמן לך את הדרך הנכונה....בחושך 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 09:34
 נחושה Posts: 6982
|
תודה בנות יקרות על התגובות... מאחלת לנו שנעשה את השינוי הדרוש ונגיע לראש השנה, חכמות ורזות יותר לאחר התנסות ותירגול יומיומיים שיהפכו מהצלחות קטנות להצלחה מתמשכת....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 09:26
|
מיכל שרון כתב:
נחושה אהבתי מאוד, דעתי כדעתך ואני מקווה שקצת מן הרוח הזו שאבדה לי תדבק בי בחזרה... הפוסט הזה מתקשר לי מצויין לתגובתך אליי משבוע שעבר. תודה יקרה על הפוסטים האלה.. הם עושים לי באופן אישי המון ועוזרים לי לזכור מה שאני מנסה להשכיח באמצעות האכילה. אוהבת המון  אוהבת בחזרהההההההההההההההההההה וגם לי היו כמה ימים מחורבנים- אין לי מילה אחרת...דווקא לא באוכל...פשוט הסתובבתי עם דמעות מתסכול ואכזבה מבני הבית.... אבל מה שהיה היה והפוסטים הללו מעודדים גם אותי, הם כמו מגדלור לחזור אליו שיסמן לך את הדרך הנכונה....בחושך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 15:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
tutit כתב:
נחושה יקרה,מסכימה איתך במאה אחוז. אכן לעשות שינוי הוא הרבה פעמים הכרחי אבל לא מעט אנשים פשוט מפחדים לעשות שינויים בחייהם ומעדיפים להמשיך לחיות כמו שהם רגילים למרות שאיכות חייהם יכולה להשתפר,וחבל. אכן ,שיטת התולעת בתפוח וחבל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 15:00
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה,מסכימה איתך במאה אחוז. אכן לעשות שינוי הוא הרבה פעמים הכרחי אבל לא מעט אנשים פשוט מפחדים לעשות שינויים בחייהם ומעדיפים להמשיך לחיות כמו שהם רגילים למרות שאיכות חייהם יכולה להשתפר,וחבל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2011 14:30
 מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה אהבתי מאוד, דעתי כדעתך ואני מקווה שקצת מן הרוח הזו שאבדה לי תדבק בי בחזרה... הפוסט הזה מתקשר לי מצויין לתגובתך אליי משבוע שעבר. תודה יקרה על הפוסטים האלה.. הם עושים לי באופן אישי המון ועוזרים לי לזכור מה שאני מנסה להשכיח באמצעות האכילה. אוהבת המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 17:30
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי כל מילה פנינה באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:30
|
תודה בנות על תגובותיכן הכנות, אכן כפי שאמרתם, שינויים צריכים להתחיל בקטן ובתחומים הקרובים לחיינו: זוגיות,ילדים,חינוך,בית,פנאי, הרגלי אכילה וכד' וזה משפיע במעגלים כמו אדוות קטנות על תחומים גדולים בחיינו כמו הגשמת היעוד, פרנסה, ערכים, חזון וכד'....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 14:18
|
miribelkin כתב:
נחושה יקרה את הרי יודעת שכמעט בכל הרצאה שלי אני מדברת על אחריות בחירה ומודעות..... בכל תחום בחיים אפשר לעשות שינוי....והשינוי מושפע מהמון דברים......זו הרצאה בפני עצמה שבזכותך אעביר אותה שוב בקרוב. אין ספק שהכל מתחיל בראש אבל בלי עשיה אין תוצאה, להחליט ולהיות מודע לא מספיק, חייבים לתרגל לתרגל לתרגל. אוהבת אותך על מי שאת, ומאחלת לך הצלחה בשינוי הרגלי האכילה. שלך תמיד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 13:17
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת בחום לדברים...הכל מתחיל בראש...ושינויים צריכים ל ת ר ג ל , לתרגל ושוב לתרגל עם רצון טוב, מודעות ובחירה אפשר לעשות ה מ ו ן...זה לוקח זמן ומצריך ים של נחישות, השקעה והתמדה אבל בסוף זה מצליח. וכל שינוי אפילו הקטן ביותר זאת הצלחה גדולה! יחד עם מירי שלנו כולנו כל הזמן עושים שינויים.....גם בדיאטה וגם בכל תחומי החיים.....כולנו זכינו! לחיי השינויים הקטנים והגדולים של כולנו.....אמן. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 12:33
 רבקה Posts: 8411
|
הכל מתחיל בראש וזאת מירי מלמדת אותנו השכם וערב שינוי - כולנו בעצם מפחדים משינוי אך אם לא נעשה לא נצליח ברגעים קשים גופינו מגייס את כל הכוחות שבנו כדי שיהיה יותר קל כולכן כתבתן כאן דברים אמיתיים אנחנו רק צריכים לרצות ולהאמין שכל חשיבה חיובית מובילה להצלחה וכל שבוע בהרצאותיה של מירי אנחנו מקבלים עוד כלי ליישום הן בדיאטה והן באיכות חיינו בכל הכיוונים לכולנו אמונה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דני ,מאוד מסכימה איתך,לא חייבים לראות את הטייקונים או להפוך את הקערה על פיה. שינויים קטנים שישדרגו את איכות חיינו הם הם החשובים אם בתחום המשפחה,חברות,דיאטה,מקום עבודה., לדעת לעשות את מה שאנחנו אוהבים ולא להיות היכן שלא בדיוק עושה לנו טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2011 04:37
|
לדעתי הפחד משינוי וההתקבעות בקיים הידוע והמוכר הוא הגורם המכריע באופי חיינו. הרי את מה שאני מכיר ויודע הכי נוח להתכרבל בו ואפילו אם הוא הכי גרוע........ כי אולי שם בחוץ עוד יותר גרוע??????????? ולכן לקום לעמוד ולומר זהו עד כאן , יותר אני לא מוכן, אני כרגע הולך לשנות את חיי ויהי מה, זוהי נקודה מאד מאיימת. ולא כל אחד יש לו את המשאבים(כך הוא חושב) לעשות את הצעד הראשון בכדי לשנות. כמה אנחנו מתקנאים באלו שאנחנו רואים, קוראים עליהם, שומעים עליהם. שעשו שינויים דרמטיים בחייהם וגם הצליחו............... כי לרוב על אלו שלא הצליחו הם לא כל כך מתפרסמים......הם לא מעניינים..... אותנו כמציצנים מעניינת הצלחה ולא כישלון............ כן ......... כישלון של משהו מצליח שנפל זה כבר בא ממקום מאד לא יפה של שמחה לאיד........שזו גם לדאבוני תכונה אנושית ידועה. אך אני מאמינה באמת מאמינה שכל אחד יכול לעשות שינוי קטן........ זה לא חייב להיות כרוך בהימורים על הרכוש המשפחתי........... על נטישת הכל בכדי לחפש זהב באלסקה......... שינוי קטן בחיי היום יום בכדי להביא לשיפור......... בזוגיות, ביחסים עם הילדים, הם ההורים, עם החברים, עם השכנים, והשינוי הזה מביא ברכה לחייך . והכי הכי חשוב שינוי שאתה חייב לעצמך....... באם משהו תקוע, לא עובד, אתה לא מרוצה, אתה מרגיש כנוע, סובל, אז קום ועשה מעשה, תבדוק למה? מתי? כמה ואיך ועשה מעשה!!!!!!!!!! ללא פחד כי מה יכול להיות ? רק טוב.האמן בעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 23:36
 1103 Posts: 5022
|
שרה כמובן שהכל מתחיל בראש {המוח} הוא זה שנותן פקודה לכל אברי הגוף. כאשר אנו עושים את ההחלטות שלנו אנו עושים זאת בעזרת החשיבה . הנובעת מראשינו. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 23:02
 שרה Posts: 111
|
נחושה יקרה, דעתי היא שהכל מתחיל בלב, ראשית הלב רוצה ואם הלב רוצה, המחשבה לא מתנגדת. כשהרצון שלי מספיק חזק, המחשבה לא מצליחה לבלבל אותי במניפולציות המפריעות. לכן, בדיאטה כמו בכל תחום, אני דואגת לחמם את הלב. דוגמא קלאסית היא הרצאתה השבועית של מירי שלנו שמחזיקה לי את הלב ברמת הרצון הגבוהה. המשימה לשמור על רצון עז( חום הלב). כשהלב חם ורוצה , מאום לא מפתה אותי או מסיט אותי מדרכי. לילה טוב, שרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 22:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה את הרי יודעת שכמעט בכל הרצאה שלי אני מדברת על אחריות בחירה ומודעות..... בכל תחום בחיים אפשר לעשות שינוי....והשינוי מושפע מהמון דברים......זו הרצאה בפני עצמה שבזכותך אעביר אותה שוב בקרוב. אין ספק שהכל מתחיל בראש אבל בלי עשיה אין תוצאה, להחליט ולהיות מודע לא מספיק, חייבים לתרגל לתרגל לתרגל. אוהבת אותך על מי שאת, ומאחלת לך הצלחה בשינוי הרגלי האכילה. שלך תמיד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 22:15
 ענת Posts: 3849
|
אני מסכימה איתך שיש לנו כוחות פיסיים ונפשיים גדולים...כח עליון....וחבל לחכות למשברים.... וכשצריך הוא קיים....רק צריך לא לפחד מכלום ולקבל אומץ על הכל לצאת מהנוחות ולהתקדם.... כל אחד יכול....צריך רק אומץ לעשות שינוי...בכל אחד חבוי יכולות, צריך להתמדק במטרה וללכת עליה בנחישות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2011 22:07
|
מקפיצה
|
|
0