09/08/2011 08:58
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ליאת כל הכבוד עת הנחישות וההתמדה המשיכי כך והתוצאות לא יאחרו להגיע נתראה ברביעי רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 08:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב ליאת. אני שמחה שאת משתפת אותנו בתהליך שאת עוברת כי זה אומר דבר אחד - את במודעות! לא משנה מה קורה, אם זה עלייה במשקל את עדיין במודעות. את מודעת לכל מה שקורה לך ולגופך וזה נהדר כי מפה אפשר רק לצמוח וזה בדיוק מה שאת עושה. את כבר יומיים בשליטה מלאה וממחר חוזרת לאכול בשר ולחזק את גופך. אני מאמינה שהפעם תצליחי לחזור לדרך ולראות איך הקידומת יורדת. בהצלחה והעיקר שתמשיכי להיות ולפעול במודעות כי בלי זה אין תהליך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 07:53
 ליאת של יוני Posts: 189
|
בחודש האחרון היו עליות ועוד עליות ועוד עליות. הגעתי למשקל הכי גבוה שלי, בלי להחשיב את המשקלים בהריון. לצערי במקום לשאוף לעבר הקידומת התחתונה, עברתי קידומת וממש לא בגאווה. עכשיו המיקוד העיקרי הוא לאכול בלי פחמימות מחמש ולשתות מספיק (מה שתמיד היה הקושי הגדול). בינתיים רק יומיים, אתמול ושלשום, אני מצליחה עם זה. נחושה בדעתי להצליח ולהתחיל בתחושה טובה את שנת הלימודים. ממחר אני חוזרת לאכול בשר (לאחר תשעת הימים), כך שלדעתי זה יעזור לי יותר כי התרגלתי לאכול חזה עוף לסוגיו בערב. מאחלת לכולנו הצלחה בכל התחומים ורק להיות אופטימיים, חיכו והחיים יחייכו אלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|