12/08/2011 16:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
וזה הכי חשוב לא להרפות!!! ליאת של יוני כתב:
תודה לכולכן, כל אחת ואחת מכן נתנה לי עוד כוח ועוד רעיונות איך לא להתפתות. אבל התפתתי ואני לא נכנעת ממשיכה, מודעת ולא מרפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 05:38
 dany Posts: 19819
|
יקירה עצם העובדה שאת כאן ולא מוותרת אני בטוחה שזה יגיע האסימון יפול ובמלואו בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
ליאת של יוני כתב:
תודה לכולכן, כל אחת ואחת מכן נתנה לי עוד כוח ועוד רעיונות איך לא להתפתות. אבל התפתתי  ואני לא נכנעת ממשיכה, מודעת ולא מרפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 00:52
 ליאת של יוני Posts: 189
|
תודה לכולכן, כל אחת ואחת מכן נתנה לי עוד כוח ועוד רעיונות איך לא להתפתות. אבל התפתתי  ואני לא נכנעת ממשיכה, מודעת ולא מרפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2011 09:05
 נחושה Posts: 6982
|
ליאת של יוני כתב:
אז היום זה פחות הלך, כל הזמן היה לי חשק לאכול. בזמן ששיר היתה ערה יותר הייתי מתונה, הקדשתי בשבילה זמן למשחק ועשיתי עבודות בית. כאשר השתיים ישנו ואני נחתי כל פעם קמתי לנשנש משהו. לא קל. עכשיו (אחרי 5) מקווה להצליח ללא פחמימות הערב, אבל אני מרגישה שזה הולך להיות לא קל בכלל.
ליאתי יקרה, זה לא קל אבל זה אפשרי... את כל המרווחים ביון שלוש הארוחות בבקשה מסטיק מנטה בפה....תאמיני לי שזה יעזור לך בתור התחלה... שתיה של כוס מים לפחות כל שעה עגולה כמו מבזק חדשות שתמיד מגיע בזמן... לגבי האוכל, נסי להיות מתוכננת ומדודה= הכיני לך בקופסא או בצלחת (נשאר רק לחמם) את המנה שתוכלי...לא לשבת ליד קערה או סיר ולקחת עוד כף ועוד כף והכי חשוב...הכנסי לתהליך של רישום, השתדלי לנוח כשאפשר (לא חיבת לישון, לשבת עם כוס מים וקוביות קרח ורגליים מורמות) תראי סידרה שאת אוהבת או סרט או טלויזיה בלי אוכל, בלי לקום...שימי עלייך שמיכונת ותתפנקי... המטבח סגור בין הארוחות....(כמו בצבא או בקיבוץ) אין מה לחפש שם, לכבות את האור...הוא מחוץ לתחום. בהצלחה יקירה, זה לבריאותך, כדי שיהיה לך קל, כדי שתחזרי למידותייך, כדי שתוכלי להתגלגל עם הבנות על השטיח....תמצאי לך את הסיבה שלך ופשוט תתחילי!!! !♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 22:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאת יקרה מאד, היית חסרה היום. מקוה שאת בסדר.שיהיה לכם סוף שבוע קל ובשליטה ומחכה לך כמובן בשבוע הבא.דש ליוני שהיה היום מחונן.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 19:30
 רבקה Posts: 8411
|
ליאתי כדי לראות תוצאות צריך להתמיד וזאת את צריכה לעשות כל יום ביומו אם עברת יומיים טובים בואי נכניס לראש שחבל לקלקל ביום השלישי בכתיבתך המסר הוא שרצונך עז להצליח אז אנא מתוקה השתדלות , וויתור ויישום החוקים יובילו אותך בדיוק למקום הרצוי קבלי חיבוק לחיזוק ולשליטה תראי יהיה כייף לך ולסובבים אותך ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 08:16
 אשירה Posts: 4292
|
ליאתי יקרה, אני שולחת לך חיבוק לחיזוק, אני מכירה טוב את המקום שאת נמצאת בו, מכירה ולא אוהבת, תעשי מאמץ למענך ולמען משפחתך להתאפס על עצמך, שולחת לך אהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 07:03
|
ליאתי מתוקה מקווה שעברו לך המשברונים.............. שיהיה לך יום נפלא ומלא מלא הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 06:53
|
ליאתי אני מחזיקה אצבעות שהצלחת לעבור את הערב/לילה בהצלחה. אני יודעת שלא קל לך אבל את נלחמת וזה נהדר. תמשיכי להתמיד ותראי שעם הזמן תקצרי יותר הצלחות. ליאת של יוני כתב:
אז היום זה פחות הלך, כל הזמן היה לי חשק לאכול. בזמן ששיר היתה ערה יותר הייתי מתונה, הקדשתי בשבילה זמן למשחק ועשיתי עבודות בית. כאשר השתיים ישנו ואני נחתי כל פעם קמתי לנשנש משהו. לא קל. עכשיו (אחרי 5) מקווה להצליח ללא פחמימות הערב, אבל אני מרגישה שזה הולך להיות לא קל בכלל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 19:43
 ריבל'ה Posts: 266
|
ליאת יקירה. מסכימה עם כל דברי החברות. אכן, לא להסתכל לטווח ארוך, רק לטווח הקצר, היום-מחר, מה אני אוכלת, איך אני שומרת., אכן, הכיני לך דף מפורט, מה תאכלי, כמה וכו'. אני למשל, צמתי היום, נשאר לי עוד 15 דקות בערך לגמר הצום. והבן הגדול שלי, בשלן חבל על הזמן, החליט להכין פסטה עם רוטב פטריות ושמנת, וגבינה צהובה, וכל בני המשפחה איתו. בא לו, והכניס חשק לכולם. ושואל אותי, אמא, בא לך גם? אמרתי לו, בני היקר, אני בדיאטה, דיאטה, דיאטה , רוצה לרזות ואחרי הצום, רוצה לשמור... אל תקלקל לי בבקשה. נסיון, לא קל, ליאת יקירתי, אני אוהבת מאוד את תבשיליו המיוחדים. אבל במוח שלי - החלטתי זה לא בשבילי, זה גם לא הכי בריא, במוח שלי תיכננתי לאכול - סלט ירקות, ביצה קשה וטונה. וכמובן מים ... ומים.... וקצת אבטיח.... בואי נתחזק ביחד יקירה, אנחנו באותו הסירה.... באהבה אליך ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 19:07
 tal_f Posts: 900
|
ליאת היקרה ! תנסי לארגן לעצמך את המקסימום כלים לנצח את הדחף הזה שקיים אצל כולנו. למשל, להכין ירקות רחוצים ופרוסים מוכנים לאכילה , להכין לימונדה של מירי, להכין פשטידה של מירי , מסטיקים מנטה , קפה , מים עם נענע, תכתבי מדוע את רוצה לרדת ותתלי את זה מול העניים (כדי שתוכלי לרוץ עם בנותיך , שתהי יותר קלילה בקיץ וכו' (זה גם המטרות שלי)...) להשמיע מוזיקה שמרגיעה אותך (לא רק מוזיקה של תינוקות...) כך יגדל הסיכוי לנצח. הממממממון הצלחה . כולנו במאבק יחד את לא לבדך .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 17:48
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 17:22
 קרולין Posts: 6651
|
ליאתי יקירתי! בראבו על ה נ ח י שו ת רק ככה מצליחיםםםםםםםםםם! איתך לאורך כל הדרך..... ב ה צ ל ח ה רבה וסי יו ב"ה ברביעי. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 16:35
 סיסי 17 Posts: 618
|
בהצלחה במשימה כולנו איתך באותה הסירה ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 12:54
 tutit Posts: 2431
|
ליאת יקרה! תודה על השיתוף,מאחלת לך המון הצלחה בשמירה עד תחילת שנת הלימודים ובכלל, כולנו חייבים לזכור שלהציב יעדים רחוקים זה מלחיץ ולא מקדם אלא להפך.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 10:46
|
ליאת אמרת את הדבר הכי חשוב - להרגיש טוב עם עצמך וזו גם גולת הכותרת של התהליך שאנו עוברות ואם את נמצאת בנקודה הזו אז דיינו. ליאת של יוני כתב:
תודה על השיתוף שלך. חדדת את ההבנה כי צריך לרוץ למרחקים קצרים לעבוד כל יום ביומו וכל שעה בשעתה. אין ספק שאם נחפש תירוצים נמצא אבל אני לא שם זה קרה זה ישתנה בהתאם לרצון וליכולת שלי. והיעד המרכזי שלי הוא להרגיש טוב עם עצמי. dany כתב: ליאתי יקרה את כל כך מזכירה לי אותי בצעירותי לאחר לידה שבהריון שמרתי כמו אדוקה כי כל כך פחדתי להשמין אז הריונות פצפונים היו לי . ואחרי ששה שבועות נפתח לי הלוע וכל מה שלא עליתי בהריון עליתי בלי................. את יודעת עד שכל המערכת ההורמונלית מסתדרת, אני יודעת שזה חלק מהתירוצים שלנו..... אבל גם התירוצים מבוססים על איזו אמת קטנה. את יומים כבר בשליטה ומטרתך צריכה להיום לעבור כל יום או לפעמים כל שעה......... לא לחשוב על טווחי זמן ארוכים או יעדים פנטסטיים, פשוט לשרוד כל יום ולהצליח ובכל יום להוסיף איזו משימה קטנה ולעמוד. מאחלת לך המון הצלחה ותודה על השיתוף ליאת של יוני כתב: בחודש האחרון היו עליות ועוד עליות ועוד עליות. הגעתי למשקל הכי גבוה שלי, בלי להחשיב את המשקלים בהריון. לצערי במקום לשאוף לעבר הקידומת התחתונה, עברתי קידומת וממש לא בגאווה. עכשיו המיקוד העיקרי הוא לאכול בלי פחמימות מחמש ולשתות מספיק (מה שתמיד היה הקושי הגדול). בינתיים רק יומיים, אתמול ושלשום, אני מצליחה עם זה. נחושה בדעתי להצליח ולהתחיל בתחושה טובה את שנת הלימודים. ממחר אני חוזרת לאכול בשר (לאחר תשעת הימים), כך שלדעתי זה יעזור לי יותר כי התרגלתי לאכול חזה עוף לסוגיו בערב. מאחלת לכולנו הצלחה בכל התחומים ורק להיות אופטימיים, חיכו והחיים יחייכו אלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:55
|
שוב המון המון הצלחה ואת יודעת שעצם העזרה והשיתוף הם מבחינה עוזר גם לנותן וגם למקבל
ליאת של יוני כתב:
תודה על השיתוף שלך. חדדת את ההבנה כי צריך לרוץ למרחקים קצרים לעבוד כל יום ביומו וכל שעה בשעתה. אין ספק שאם נחפש תירוצים נמצא אבל אני לא שם זה קרה זה ישתנה בהתאם לרצון וליכולת שלי. והיעד המרכזי שלי הוא להרגיש טוב עם עצמי. dany כתב: ליאתי יקרה את כל כך מזכירה לי אותי בצעירותי לאחר לידה שבהריון שמרתי כמו אדוקה כי כל כך פחדתי להשמין אז הריונות פצפונים היו לי . ואחרי ששה שבועות נפתח לי הלוע וכל מה שלא עליתי בהריון עליתי בלי................. את יודעת עד שכל המערכת ההורמונלית מסתדרת, אני יודעת שזה חלק מהתירוצים שלנו..... אבל גם התירוצים מבוססים על איזו אמת קטנה. את יומים כבר בשליטה ומטרתך צריכה להיום לעבור כל יום או לפעמים כל שעה......... לא לחשוב על טווחי זמן ארוכים או יעדים פנטסטיים, פשוט לשרוד כל יום ולהצליח ובכל יום להוסיף איזו משימה קטנה ולעמוד. מאחלת לך המון הצלחה ותודה על השיתוף ליאת של יוני כתב: בחודש האחרון היו עליות ועוד עליות ועוד עליות. הגעתי למשקל הכי גבוה שלי, בלי להחשיב את המשקלים בהריון. לצערי במקום לשאוף לעבר הקידומת התחתונה, עברתי קידומת וממש לא בגאווה. עכשיו המיקוד העיקרי הוא לאכול בלי פחמימות מחמש ולשתות מספיק (מה שתמיד היה הקושי הגדול). בינתיים רק יומיים, אתמול ושלשום, אני מצליחה עם זה. נחושה בדעתי להצליח ולהתחיל בתחושה טובה את שנת הלימודים. ממחר אני חוזרת לאכול בשר (לאחר תשעת הימים), כך שלדעתי זה יעזור לי יותר כי התרגלתי לאכול חזה עוף לסוגיו בערב. מאחלת לכולנו הצלחה בכל התחומים ורק להיות אופטימיים, חיכו והחיים יחייכו אלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:54
|
תודה על השיתוף שלך. חדדת את ההבנה כי צריך לרוץ למרחקים קצרים לעבוד כל יום ביומו וכל שעה בשעתה. אין ספק שאם נחפש תירוצים נמצא אבל אני לא שם זה קרה זה ישתנה בהתאם לרצון וליכולת שלי. והיעד המרכזי שלי הוא להרגיש טוב עם עצמי.
dany כתב:
ליאתי יקרה את כל כך מזכירה לי אותי בצעירותי לאחר לידה שבהריון שמרתי כמו אדוקה כי כל כך פחדתי להשמין אז הריונות פצפונים היו לי . ואחרי ששה שבועות נפתח לי הלוע וכל מה שלא עליתי בהריון עליתי בלי................. את יודעת עד שכל המערכת ההורמונלית מסתדרת, אני יודעת שזה חלק מהתירוצים שלנו..... אבל גם התירוצים מבוססים על איזו אמת קטנה. את יומים כבר בשליטה ומטרתך צריכה להיום לעבור כל יום או לפעמים כל שעה......... לא לחשוב על טווחי זמן ארוכים או יעדים פנטסטיים, פשוט לשרוד כל יום ולהצליח ובכל יום להוסיף איזו משימה קטנה ולעמוד. מאחלת לך המון הצלחה ותודה על השיתוף ליאת של יוני כתב: בחודש האחרון היו עליות ועוד עליות ועוד עליות. הגעתי למשקל הכי גבוה שלי, בלי להחשיב את המשקלים בהריון. לצערי במקום לשאוף לעבר הקידומת התחתונה, עברתי קידומת וממש לא בגאווה. עכשיו המיקוד העיקרי הוא לאכול בלי פחמימות מחמש ולשתות מספיק (מה שתמיד היה הקושי הגדול). בינתיים רק יומיים, אתמול ושלשום, אני מצליחה עם זה. נחושה בדעתי להצליח ולהתחיל בתחושה טובה את שנת הלימודים. ממחר אני חוזרת לאכול בשר (לאחר תשעת הימים), כך שלדעתי זה יעזור לי יותר כי התרגלתי לאכול חזה עוף לסוגיו בערב. מאחלת לכולנו הצלחה בכל התחומים ורק להיות אופטימיים, חיכו והחיים יחייכו אלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:50
|
ליאתי יקרה את כל כך מזכירה לי אותי בצעירותי לאחר לידה שבהריון שמרתי כמו אדוקה כי כל כך פחדתי להשמין אז הריונות פצפונים היו לי . ואחרי ששה שבועות נפתח לי הלוע וכל מה שלא עליתי בהריון עליתי בלי................. את יודעת עד שכל המערכת ההורמונלית מסתדרת, אני יודעת שזה חלק מהתירוצים שלנו..... אבל גם התירוצים מבוססים על איזו אמת קטנה. את יומים כבר בשליטה ומטרתך צריכה להיום לעבור כל יום או לפעמים כל שעה......... לא לחשוב על טווחי זמן ארוכים או יעדים פנטסטיים, פשוט לשרוד כל יום ולהצליח ובכל יום להוסיף איזו משימה קטנה ולעמוד. מאחלת לך המון הצלחה ותודה על השיתוף
ליאת של יוני כתב:
בחודש האחרון היו עליות ועוד עליות ועוד עליות. הגעתי למשקל הכי גבוה שלי, בלי להחשיב את המשקלים בהריון. לצערי במקום לשאוף לעבר הקידומת התחתונה, עברתי קידומת וממש לא בגאווה. עכשיו המיקוד העיקרי הוא לאכול בלי פחמימות מחמש ולשתות מספיק (מה שתמיד היה הקושי הגדול). בינתיים רק יומיים, אתמול ושלשום, אני מצליחה עם זה. נחושה בדעתי להצליח ולהתחיל בתחושה טובה את שנת הלימודים. ממחר אני חוזרת לאכול בשר (לאחר תשעת הימים), כך שלדעתי זה יעזור לי יותר כי התרגלתי לאכול חזה עוף לסוגיו בערב. מאחלת לכולנו הצלחה בכל התחומים ורק להיות אופטימיים, חיכו והחיים יחייכו אלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
זו המסגרת.בזכות היותנו בה גם בתקופות משבר מגיעים גם ימים שאנו מחליטים לחזור לשפיות. יישר כח והמון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|