11/08/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה רבה על העידוד והתמיכה. אין כל ספק הרי תמיד אמרתי שתהליך השמירה הוא הוא דרך החיים וההתמודדות למעשה לכל החיים להבדיל ממבצע הדיאטה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 17:11
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון יקירתי גאה בך על המקום ותדעי שבשבילי כשאת על המקום זה ירידה פה המקום להוכיח שלא קל להיות במצב שמירה על המשקל את נראית נפלא והעבודה לשמירת המראה העכשוי מצריך הרבה עבודה ואת עושה זאת בכל הכבוד הפעם זו הפעם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 16:55
|
אשירה כתב:
אקו יקירה, אני מלאת הערכה ליכולת שלך להיות במקום שאת נמצאת, כאשר בתוך האופוריה את מתעקשת להישאר עם שתי רגליים על הקרקע ולהיות בשיא המודעות לסכנות האורבות, זה באמת נראה לי המקום הכי קשה להיות בו, למרות האבסורד שבדבר, ואני מאחלת לעצמי ולכולן להגיע למקום הזה, אוהבת, אכן כי הייתי שם לא אחת והאופוריה הביאה אותי לעליה מטאורית והטחתי לעצמי שלעולם לא עוד. אני בהחלט מאחלת לכולן להיות במקום שאני נמצאת בו כרגע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 16:53
|
dany כתב:
מאחלת לך יקירה שכך תהייה דרכך ולעולם לעולם לא תראי יותר את המספרים ההם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחד אלוהים. אקורדיאון כתב: תודה קרולין והדסי.מקווה באמת שדרכי תהה סלולה וכל של כולנו. אמןןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 08:04
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקירה, אני מלאת הערכה ליכולת שלך להיות במקום שאת נמצאת, כאשר בתוך האופוריה את מתעקשת להישאר עם שתי רגליים על הקרקע ולהיות בשיא המודעות לסכנות האורבות, זה באמת נראה לי המקום הכי קשה להיות בו, למרות האבסורד שבדבר, ואני מאחלת לעצמי ולכולן להגיע למקום הזה, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 07:22
 dany Posts: 19819
|
מאחלת לך יקירה שכך תהייה דרכך ולעולם לעולם לא תראי יותר את המספרים ההם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחד אלוהים.
אקורדיאון כתב:
תודה קרולין והדסי.מקווה באמת שדרכי תהה סלולה וכל של כולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 00:43
|
תודה קרולין והדסי.מקווה באמת שדרכי תהה סלולה וכל של כולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 00:37
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
הדסילה הכל נכון ולמרות זאת הפחד הגדול הוא בדיוק במקום הזה ,מחמאות , הרגשה שאין לה מחיר והאופוריה הזו היא מוקש ענק. הייתי כבר שם לא פעם אחת ולמרות שהפעם הכל שונה כי הרי מים באבן עושים חור עדיין הפחד קיים מאיבוד שליטה ואז כפי שדני מתארת לא מספיקים להבין מה קרה ומעלים עשרות קילוגרמים.
צודקת ב100% ...........זה סוד ההצלחה שלך שאת תמיד עם יד על הדופק ולא מזלזלת בכל קילו קטן שעולה......... הגישה הזאת כ"כ בוגרת ולכן את כה מדהימה ומחוננת ..........שרק נלמד ממך וניישם....אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 17:33
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, על המקום מסתבר...זה נ ה ד ר. תמשיכי להיות מודל לחיקוי לכולנו. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 16:58
|
dany כתב:
כל כך מכירה את המקום הזה שדוחף נו כבר נו כבר ואז נופלים אך כאן אנחנו לומדים כל יום וכל היום לשנות את החשיבה את ההרגלים ואולי יום אחד תהייה שם רגיעה בראש הזה!!!!!!!!אגה אני והסדרה לי יורדים בגדול אחת הבנות שהתקבלה היא בחורה שעברה ניתוח בגיל מאד צעיר ולאחר מכן הסתבר לה שבעצם כל זמן שלא עוברים ניתוח במוח הרי כולנו יודעים את התוצאה ובכן הגיעה לתכנית עם 146 קילו......... כך שרק עבודה על המוח ועל ההרגלים יכולים להביא לשינוי אמיתי. בהצלחה אקורדיאון כתב: תודה יקירתי ,את יודעת אני פוחדת מהראש השמנמוד ,יותר מידי זמן על המקום לא בריא לו. כרגע אני בהחלט מרוצה שהרי על המקום איך שלא יהיה רווח נקי. כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 16:58
|
הדסילה הכל נכון ולמרות זאת הפחד הגדול הוא בדיוק במקום הזה ,מחמאות , הרגשה שאין לה מחיר והאופוריה הזו היא מוקש ענק. הייתי כבר שם לא פעם אחת ולמרות שהפעם הכל שונה כי הרי מים באבן עושים חור עדיין הפחד קיים מאיבוד שליטה ואז כפי שדני מתארת לא מספיקים להבין מה קרה ומעלים עשרות קילוגרמים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:46
|
כל כך מכירה את המקום הזה שדוחף נו כבר נו כבר ואז נופלים אך כאן אנחנו לומדים כל יום וכל היום לשנות את החשיבה את ההרגלים ואולי יום אחד תהייה שם רגיעה בראש הזה!!!!!!!!אגה אני והסדרה לי יורדים בגדול אחת הבנות שהתקבלה היא בחורה שעברה ניתוח בגיל מאד צעיר ולאחר מכן הסתבר לה שבעצם כל זמן שלא עוברים ניתוח במוח הרי כולנו יודעים את התוצאה ובכן הגיעה לתכנית עם 146 קילו......... כך שרק עבודה על המוח ועל ההרגלים יכולים להביא לשינוי אמיתי. בהצלחה
אקורדיאון כתב:
תודה יקירתי ,את יודעת אני פוחדת מהראש השמנמוד ,יותר מידי זמן על המקום לא בריא לו. כרגע אני בהחלט מרוצה שהרי על המקום איך שלא יהיה רווח נקי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:34
 tutit Posts: 2431
|
אקו יקירתי! על המקום זה מצוין..............את אחרי ירידה גדולה זה לא שיש לך עשרות להוריד בטוחה שאם יש לך מה להוריד זה ירד עד ראש השנה כי את לא מוותרת ולא נחה על זירי דפנה את במודעות ועשייה את נשקלת כל שבוע בניגוד להרבה שמגיעים ליעד ושוכחים את החומר................. אני מעריצה אותך על זה................ישר כח והמון הצלחה בהמשך♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 09:24
|
אכן כך,החשוב מכל להיות כאן ולמרות שלא קלה דרכנו להתמיד ואין מצב של להרים ידיים . הצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד אקו. אני בטוחה שעם התעקשות שכזו תגיע גם הירידה אבל ברור שעדיף שקילה על המקום ולא עליה. אקורדיאון כתב:
אני שוב השבוע על המקום.גופי עושה לו שרירים כבר שבוע שני אבל הוא בסוף ייכנע ויראה ירידה. התחושה טובה כי מצפוני נקי וכך ממשיכה גם השבוע כי עוד רגע ראש השנה כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 06:06
|
תודה יקירתי ,את יודעת אני פוחדת מהראש השמנמוד ,יותר מידי זמן על המקום לא בריא לו. כרגע אני בהחלט מרוצה שהרי על המקום איך שלא יהיה רווח נקי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 05:31
|
אקו יקירתי שמחי על כך שהוא במקום כי הוא בעצם נרגע מכל הנדנדות שהיו לו לאחרונה. העיקר באמת היא השמירה והשפיות שנותנים שלוות נפש וידיעה שאת במקום נהדר. נשיבוקים ויום נפלא
אקורדיאון כתב:
אני שוב השבוע על המקום.גופי עושה לו שרירים כבר שבוע שני אבל הוא בסוף ייכנע ויראה ירידה. התחושה טובה כי מצפוני נקי וכך ממשיכה גם השבוע כי עוד רגע ראש השנה כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 21:09
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 15:05
 spunkil Posts: 111
|
רק לוודא - יש היום יום שני הרצאה נכון? לא תשעה באב וכל העניין הזה
-- רזיתי אצל מירי
|
|