08/08/2011 10:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב אקו ודני, שיהיה לכן יום טוב. אקו אני מאחלת לך פגישה משמחת עם המאזניים ואני בטוחה שתהיי מרוצה אחרי שמירה יפה כל השבוע יבואו גם תוצאות. תודה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 10:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד נחושה והמשך הצלחה גם השבוע!! נחושה כתב:
בוקר טוב יקירתי, מחכה לכם סטנדאפ במייטבו, מירי שזופה וקורנת, חדורת מוטיבציה...בקיצור דליקטז... אתמולהגעתי הביתה לתקלה איזורית של הוט אז לא היה אינטרנט וטלויזיה, הלכתי לקרוא מבלי לעדכן ולהתעדכן... אני במקום וזה יופי (שקילה אחרונה היתה ברביעי ערב ) ויש ים של מוטיבציה להמשיך ברישום ובשליטה אתמול סיימתי בלי פחמימות ובלי מתוקים וקמתי עם בטן שטוחה וחיוך.... יום נפלא,יוצאת לעבודה ואתעדכן משם.... נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 10:30
 tutit Posts: 2431
|
נחושה כתב:
בוקר טוב יקירתי, מחכה לכם סטנדאפ במייטבו, מירי שזופה וקורנת, חדורת מוטיבציה...בקיצור דליקטז... אתמולהגעתי הביתה לתקלה איזורית של הוט אז לא היה אינטרנט וטלויזיה, הלכתי לקרוא מבלי לעדכן ולהתעדכן... אני במקום וזה יופי (שקילה אחרונה היתה ברביעי ערב ) ויש ים של מוטיבציה להמשיך ברישום ובשליטה אתמול סיימתי בלי פחמימות ובלי מתוקים וקמתי עם בטן שטוחה וחיוך.... יום נפלא,יוצאת לעבודה ואתעדכן משם.... נשיבוקים נחושה
שיהיה לך יום מקסים.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 08:19
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב ושיהיה יום מלא אור ושמחה
נחושה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 07:17
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב אקו ודני, שיהיה לכן יום טוב. אקו אני מאחלת לך פגישה משמחת עם המאזניים ואני בטוחה שתהיי מרוצה אחרי שמירה יפה כל השבוע יבואו גם תוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 05:36
|
תודה רבההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 05:03
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה
אקורדיאון כתב:
בוקר נפלא לכולנו ,מאחלת יום של אנרגיות חיוביות ,מוטיבציה ושליטה. הערב פגישה עם מירי על המאזניים עם מצפון נקי לאחר שבוע כולל סופו של עשייה. נקווה שגם יראה. הצלחה לכל הנשקלים היום בוקר וערב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 04:53
|
בוקר נפלא לכולנו ,מאחלת יום של אנרגיות חיוביות ,מוטיבציה ושליטה. הערב פגישה עם מירי על המאזניים עם מצפון נקי לאחר שבוע כולל סופו של עשייה. נקווה שגם יראה. הצלחה לכל הנשקלים היום בוקר וערב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|