04/08/2011 09:49
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף ברכות והמשיכי כך!!!!!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות!!! אכן סוף השבוע כבר כאן, מריחים אותו באוויר. השבוע הייתי ילדה טובה, ממש מופת ודוגמא ומחר זה יום השקילה שלי ואני לא התאפקתי ועליתי הבוקר להשקל ולא יאומן, יש שינוי קידומת!!! אין לכן מושג כמה חיכיתי לרגע הזה, כמה רציתי לראות אותו קורה. נאבקתי, התמדתי, לא וויתרתי והיו שבועות טובים יותר ושבועות טובים פחות אבל הרגע הזה הגיע, סוף סוף הירידה המיוחלת שנותנת לי את הכוחות להמשיך הלאה אז ברוכה הבאה קידומת חדשה ומחר אשקל באופן רשמי ושרק ימשיך ככה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 09:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו וחברי פורום יקרים סוף שבוע רגוע ובשליטה לכולנו אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אקו, לפורום היקר הזה יש תפקיד נכבד בנחישות שלי. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: בוקר טוב חברות יקרות!!! אכן סוף השבוע כבר כאן, מריחים אותו באוויר. השבוע הייתי ילדה טובה, ממש מופת ודוגמא ומחר זה יום השקילה שלי ואני לא התאפקתי ועליתי הבוקר להשקל ולא יאומן, יש שינוי קידומת!!! אין לכן מושג כמה חיכיתי לרגע הזה, כמה רציתי לראות אותו קורה. נאבקתי, התמדתי, לא וויתרתי והיו שבועות טובים יותר ושבועות טובים פחות אבל הרגע הזה הגיע, סוף סוף הירידה המיוחלת שנותנת לי את הכוחות להמשיך הלאה אז ברוכה הבאה קידומת חדשה ומחר אשקל באופן רשמי ושרק ימשיך ככה!!! אמרת ועשית ,מחוננת.המון הצלחה בהמשך הדרך שאת עושה כל כך בנחישות וברוח שלווה ,מצדיעה לך יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות!!! אכן סוף השבוע כבר כאן, מריחים אותו באוויר. השבוע הייתי ילדה טובה, ממש מופת ודוגמא ומחר זה יום השקילה שלי ואני לא התאפקתי ועליתי הבוקר להשקל ולא יאומן, יש שינוי קידומת!!! אין לכן מושג כמה חיכיתי לרגע הזה, כמה רציתי לראות אותו קורה. נאבקתי, התמדתי, לא וויתרתי והיו שבועות טובים יותר ושבועות טובים פחות אבל הרגע הזה הגיע, סוף סוף הירידה המיוחלת שנותנת לי את הכוחות להמשיך הלאה אז ברוכה הבאה קידומת חדשה ומחר אשקל באופן רשמי ושרק ימשיך ככה!!! אמרת ועשית ,מחוננת.המון הצלחה בהמשך הדרך שאת עושה כל כך בנחישות וברוח שלווה ,מצדיעה לך יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:24
|
אשירה כתב:
בוקר נהדר לכולן, אני קצת עסוקה, הבית כמו תחנת רכבת, הבת נסעה לחו"ל, הבן למילואים, לעומתם ישנם אורחים שבאו מחו"ל, הבן והנכד של בעלי, גם הנכדה מצד הבת שלו, היום יגיע גם החתן, מחר יש ברית מילה לנכד של אחותי, בקיצור הרבה אקשן ובמיוחד הרבה שמחה. כל זאת אני מציינת כדי להסביר את העדרותי הקטנה מהפורום. אני מציצה מידי פעם, פה ושם עונה, אבל בהחלט מרוכזת עכשיו בדברים אחרים. מבטיחה להשלים פערים כשקצת יירגע פה, שמחה שאתם איתי בטוב וגם בפחות טוב, אוהבת, רק שמחה ואושר יקירתי.אנחנו כמובן ממתינות לך כאן תמיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:04
|
שיהיה לך יום נפלא וסוף שבוע משפחתי ומהנה!!! זה בסדר, את עסוקה בדברים טובים אז תכנסי מתי שתצליחי ואנחנו פה, מחכות לשמוע רשמים וחוויות ואל תשכחי הבטחת לעצמך ולנו שאת עומדת מול הפיתויים. בהצלחה!!! אשירה כתב:
בוקר נהדר לכולן, אני קצת עסוקה, הבית כמו תחנת רכבת, הבת נסעה לחו"ל, הבן למילואים, לעומתם ישנם אורחים שבאו מחו"ל, הבן והנכד של בעלי, גם הנכדה מצד הבת שלו, היום יגיע גם החתן, מחר יש ברית מילה לנכד של אחותי, בקיצור הרבה אקשן ובמיוחד הרבה שמחה. כל זאת אני מציינת כדי להסביר את העדרותי הקטנה מהפורום. אני מציצה מידי פעם, פה ושם עונה, אבל בהחלט מרוכזת עכשיו בדברים אחרים. מבטיחה להשלים פערים כשקצת יירגע פה, שמחה שאתם איתי בטוב וגם בפחות טוב, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:04
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות!!! אכן סוף השבוע כבר כאן, מריחים אותו באוויר. השבוע הייתי ילדה טובה, ממש מופת ודוגמא ומחר זה יום השקילה שלי ואני לא התאפקתי ועליתי הבוקר להשקל ולא יאומן, יש שינוי קידומת!!! אין לכן מושג כמה חיכיתי לרגע הזה, כמה רציתי לראות אותו קורה. נאבקתי, התמדתי, לא וויתרתי והיו שבועות טובים יותר ושבועות טובים פחות אבל הרגע הזה הגיע, סוף סוף הירידה המיוחלת שנותנת לי את הכוחות להמשיך הלאה אז ברוכה הבאה קידומת חדשה ומחר אשקל באופן רשמי ושרק ימשיך ככה!!!
מקסימה ומחוננת, מופת ודוגמא לנחישות ולהתמדה, המשיכי כך, את בדרך לניצחון, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:02
 אשירה Posts: 4292
|
בוקר נהדר לכולן, אני קצת עסוקה, הבית כמו תחנת רכבת, הבת נסעה לחו"ל, הבן למילואים, לעומתם ישנם אורחים שבאו מחו"ל, הבן והנכד של בעלי, גם הנכדה מצד הבת שלו, היום יגיע גם החתן, מחר יש ברית מילה לנכד של אחותי, בקיצור הרבה אקשן ובמיוחד הרבה שמחה. כל זאת אני מציינת כדי להסביר את העדרותי הקטנה מהפורום. אני מציצה מידי פעם, פה ושם עונה, אבל בהחלט מרוכזת עכשיו בדברים אחרים. מבטיחה להשלים פערים כשקצת יירגע פה, שמחה שאתם איתי בטוב וגם בפחות טוב, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:01
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:57
|
בוקר נפלא והמון הצלחה היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ענת כתב:
תודה יקירתי גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:35
 ענת Posts: 3849
|
תודה יקירתי גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:08
|
בוקר טוב יקירה וטוב טוב מאד שאת חוזרת ומזכירה................. תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:06
|
מאחלת לכולנו בוקר נפלא ובשליטה. כבר מהיום אאחל סוף שבוע רגוע ,מחר אחזור על אותו תקליט במטרה לקלוט..... בהצלחה לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|