06/08/2011 06:52
 dany Posts: 19819
|
ברור אסור להפסיד כלום............ את לא במאהל??????????????????
אקורדיאון כתב:
אז אנחנו ממש צעירות......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2011 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אז אנחנו ממש צעירות......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2011 05:55
|
את יודעת שככל שנעשים צעירים יותר חבל לישון..............חחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: ריבוש לי מספיק בין ארבע לחמש שעות שינה .................. ככה זה שמתבגרים................חחחחחחחחחחחחחח ריבל'ה כתב: עכשיו כבר צהרים, אבל האיחולים שלך, הלא הם לכל רגע ורגע אקו ים את רצונותייך, ולרדת במשקל, והכל ברגיעות ושלוה. בהצלחה. בהצלחה, בהצלחה לך ולכולנו. ואת ודני וענת יקירות - איך אתן מצליחות לקום כל כך מוקדם בבוקר, מתי אתן הולכות לישון. חברתי היקרה מה פתאום הגיל?????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2011 04:46
|
dany כתב:
ריבוש לי מספיק בין ארבע לחמש שעות שינה .................. ככה זה שמתבגרים................חחחחחחחחחחחחחח ריבל'ה כתב: עכשיו כבר צהרים, אבל האיחולים שלך, הלא הם לכל רגע ורגע אקו ים את רצונותייך, ולרדת במשקל, והכל ברגיעות ושלוה. בהצלחה. בהצלחה, בהצלחה לך ולכולנו. ואת ודני וענת יקירות - איך אתן מצליחות לקום כל כך מוקדם בבוקר, מתי אתן הולכות לישון. חברתי היקרה מה פתאום הגיל?????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2011 04:45
|
ריבל'ה כתב:
עכשיו כבר צהרים, אבל האיחולים שלך, הלא הם לכל רגע ורגע אקו יקירה. ואני מאחלת לך גם מכל ליבי את כל ההצלחה בדרך להגשים את רצונותייך, ולרדת במשקל, והכל ברגיעות ושלוה. בהצלחה. בהצלחה, בהצלחה לך ולכולנו. ואת ודני וענת יקירות - איך אתן מצליחות לקום כל כך מוקדם בבוקר, מתי אתן הולכות לישון. נו יש לנו משמרת פורום חייבות להגיע בזמן. תודה יקירתי,אמן לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2011 04:43
|
miribelkin כתב:
אקו וחברי פורום יקרים סוף שבוע רגוע ובשליטה לכולנו אוהבת מירי אמןןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2011 04:43
|
miribelkin כתב:
אקו וחברי פורום יקרים סוף שבוע רגוע ובשליטה לכולנו אוהבת מירי אמןןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 22:28
 EFF Posts: 6417
|
יופי יופי...נכנסים לסוף שבוע עם בשורות טובות...שימשך כך !!!!!!!!!!!!!!!!♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 18:09
 קרולין Posts: 6651
|
שאפתנית יקירתי, בראבו ענק לשינוי הקידומת!!! איזה אושררררר! תמשיכי להתמיד בתהליך ולהצליחחחחחחחחחחחחחחח. נשיקות ואחלה סופ"ש. אשירה יקירתי, תהני עם האורחים שלך ושיהיה לכם אחלה סופ"ש. גם אנחנו מארחים הסופ"ש הזה , המשפחה שלנו מהצפון , ממושב לימן בדרך אלינו.... נשיקות ואחלה סופ"ש לכולםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 17:17
|
ריבוש לי מספיק בין ארבע לחמש שעות שינה .................. ככה זה שמתבגרים................חחחחחחחחחחחחחח
ריבל'ה כתב:
עכשיו כבר צהרים, אבל האיחולים שלך, הלא הם לכל רגע ורגע אקו יקירה. ואני מאחלת לך גם מכל ליבי את כל ההצלחה בדרך להגשים את רצונותייך, ולרדת במשקל, והכל ברגיעות ושלוה. בהצלחה. בהצלחה, בהצלחה לך ולכולנו. ואת ודני וענת יקירות - איך אתן מצליחות לקום כל כך מוקדם בבוקר, מתי אתן הולכות לישון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:21
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקרה רק בכייף בשמחות ובהנאה אל תדאגי מתי שיהיה לך זמן פנוי אנחנו כאן למענך ולמען כולם תהני מכל דקה של שמחה אבל זוכרת קיום ההצלחה היא בשליטה וההפתעה המתוכננת זוכרת - תתבצע המון נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מרגישה ממש כמו שתארת וחושבת בדיוק את מה שכתבת. יש בי אנרגיות להמשיך הלאה וכמובן שכל הזמן חושבת איך אני ממשיכה לעשות הכל כדי לא לחזור לשם יותר בחיים. את ממש קוראת מחשבות. רואים שאנחנו עוברות תהליך משותף. רבקה כתב:
שאפתניתי אני מאושרת לקרוא אותך ולהרגיש את האושר שבלבך כל הכבוד לך מתוקה לראות שינוי קידומת זה נפלא וההרגשה עולה על הכל - יש הצלחתי נכון? זה כייף גדול ועכשיו משימת "הלא לחזור" אז אנחנו יקירתי ביישום המשימה החדשה חיבוק והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:11
 ריבל'ה Posts: 266
|
עכשיו כבר צהרים, אבל האיחולים שלך, הלא הם לכל רגע ורגע אקו יקירה. ואני מאחלת לך גם מכל ליבי את כל ההצלחה בדרך להגשים את רצונותייך, ולרדת במשקל, והכל ברגיעות ושלוה. בהצלחה. בהצלחה, בהצלחה לך ולכולנו. ואת ודני וענת יקירות - איך אתן מצליחות לקום כל כך מוקדם בבוקר, מתי אתן הולכות לישון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:02
|
שאפתניתי אני מאושרת לקרוא אותך ולהרגיש את האושר שבלבך כל הכבוד לך מתוקה לראות שינוי קידומת זה נפלא וההרגשה עולה על הכל - יש הצלחתי נכון? זה כייף גדול ועכשיו משימת "הלא לחזור" אז אנחנו יקירתי ביישום המשימה החדשה חיבוק והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 13:57
|
והנה כבר צהריים ולכולנו שהמשך היום יהיה נעים קריר ובשליטה ואת סופה"ש נתחיל בתנופה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 11:58
|
בוקר מעולה סיגל
למרות שרשמית עוד דקותיים זה כבר צהריים
דרך המלך כתב:
בוקר נפלא לכולם... שאפתנית שאפו על שינוי הקידומת... שיהיה בוקר נפלא לכולם ובשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 10:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר נפלא לכולם... שאפתנית שאפו על שינוי הקידומת... שיהיה בוקר נפלא לכולם ובשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 10:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה!!!! dany כתב:
איזה כייף ברכות והמשיכי כך!!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: בוקר טוב חברות יקרות!!! אכן סוף השבוע כבר כאן, מריחים אותו באוויר. השבוע הייתי ילדה טובה, ממש מופת ודוגמא ומחר זה יום השקילה שלי ואני לא התאפקתי ועליתי הבוקר להשקל ולא יאומן, יש שינוי קידומת!!! אין לכן מושג כמה חיכיתי לרגע הזה, כמה רציתי לראות אותו קורה. נאבקתי, התמדתי, לא וויתרתי והיו שבועות טובים יותר ושבועות טובים פחות אבל הרגע הזה הגיע, סוף סוף הירידה המיוחלת שנותנת לי את הכוחות להמשיך הלאה אז ברוכה הבאה קידומת חדשה ומחר אשקל באופן רשמי ושרק ימשיך ככה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 09:54
|
סופ"ש נפלא

miribelkin כתב:
אקו וחברי פורום יקרים סוף שבוע רגוע ובשליטה לכולנו אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 09:50
|
המוני מזל טוב!!!!!!!!!!! ובבקשה אל תלכי לאיבוד בתוך כל המהומה
אשירה כתב:
בוקר נהדר לכולן, אני קצת עסוקה, הבית כמו תחנת רכבת, הבת נסעה לחו"ל, הבן למילואים, לעומתם ישנם אורחים שבאו מחו"ל, הבן והנכד של בעלי, גם הנכדה מצד הבת שלו, היום יגיע גם החתן, מחר יש ברית מילה לנכד של אחותי, בקיצור הרבה אקשן ובמיוחד הרבה שמחה. כל זאת אני מציינת כדי להסביר את העדרותי הקטנה מהפורום. אני מציצה מידי פעם, פה ושם עונה, אבל בהחלט מרוכזת עכשיו בדברים אחרים. מבטיחה להשלים פערים כשקצת יירגע פה, שמחה שאתם איתי בטוב וגם בפחות טוב, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|