הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני אבודה קצת ומכל הבחינות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/07/2011 00:31

שלולית
שלולית
היי יקירותיי
רק הערב, כעת, אחרי תהייה רבה באתר גיליתי שכתבתן לי ברכות ליום הולדתי ופירגנתן לי על ההורדה ובכלל הייתן נהדרות, אני לא יודעת להשתמשמ בפורום החדש הזה ואני כל הזמן הולכת לאיבוד, מתקשה לקרוא ובטח לחזור.
אז קודם כל אתייחס לכותבות הנהדרות, מיכל קרוליין דובונית ענתי שאפתנית ומירי , יש עוד כמה אבל אני לא יכולה לזכור הכל ואין לי דרך לצפות בכך שוב, מה שכן היו אלו כל אותן החברות דאז שהצליחו תמיד לרגשני בתמיכתן והנה עד היום כך הם פני הדברים - אתן כאן עבורי יותר מכל אחד אחר בקרב האנשים הקרובים אלי, במיוחד ההוא.... לא נורא, אולי אני מתייחסת כי יש צדק קל בדבריו שאני עדיין מרשה לו ללחוש לי אותו או אפילו לומר זאת בבוטות, אולי אני עדיין לא סגורה עם עצמי ולא מבינה איך זה שאיני יכולה לבד? אולי זהו הפתח איליו מציץ הגיס שלי או אולי סתם קנאי - גם יכול לקרות..
אציין שבני בכורי הביע בפני אכזבתו ממשפחתי, טען שנותנים לו תחושה שהוא שמן, שממש לא נעים לו לאכול לידם ושהגיס המכעיס מעיר לו בשקט שיהיה שמן....הבן שלי בכה ואני מבלי שידע התקשרתי לגיס שלי והסברתי לו שהוא פוגע בו אבל...לא היו בי עדיין הכוחות לדבר גם בשם עצמי ולומר שהוא פוגע גם בי, אני משערת שפגיעתם של הזולת בנו, השמנמודים יש לה משקל (תרתי משמע) בתהליך הדיאטה.
השבוע כבר לא הייתי מלאכית גדולה, שוב חזרתי לנשנש מכל הבא ליד, אני אשוב מחר לשתייה , זלזלתי קצת בערך המיים. האמת שגם הייתי באירוע ואכלתי כיד המלך כי זה היה בצהרים אבל שכחתי שקלוריות יש גם בצהרים...ורוצות לדעת סוד - לא היה טעים כלל. אבל כמו שמירי מספרת, טעמתי כל הזמן כדי לקוות שיהיה טעים בהמשך..... הייתי צריכה להפסיק בשלב מוקדם אפילו ששילמתי.... צת קשה לי להתאפק ויש רגעים שתוקפים אותי ואני תמהה אם אי פעם אצליח לרדת שוב באופן משמעותי, אבל היום לא רוצה לחשוב דיכאוני אלא לחשוב אמונה ולקוות שמחר יום חדש וכבר בבוקר ארגע.
ליל מנוחה לכולן
שלולית האוהבת והמודה והלא יודעת לחזור למיילים ולהגיב.................................
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני אבודה קצת ומכל הבחינות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!