הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני אבודה קצת ומכל הבחינות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/07/2011 19:52

dany
dany
שבת שלום וטוב שהשליטה חזרה !!!!!!!!!!!!

שלולית כתב:
אוקיי
חזרתי לשליטה
אמנם אצל החברה לא התאפקתי... אפילו ששתיתי 5 כוסות ברצף וסתמתי את הקיבה, לא הפסקתי לנשנש, בכל זאת היינו שם מ 4 עד 23 זה המון שעות, היא הכינה פיצה תוצרת בית ושום מקק לא הצליח להיכנס לי לראש.
מה שכן, עם שובי עשיתי חושבים בלילה ומיום חמישי בבוקר אני בשליטה, צמצום מסיבי של.....מחשבה על אוכל, זה הרי כל הסיפור...מה חושבים , עד כמה וכמה אני חושבת על עצמי ועל שאיני רוצה לאבד לעצמי השיגים. שתיתי הרבה, גיליתי איפוק, בקיצור סגרתי את פי הגדול.....

נעים לגלות שיש את זה
יש תחושה טובה בכך שאין את המירוץ סביב האוכל ואחר כך את היסורים של למה אכלתי..................

שבת נשלטת לכולנו

שלולית
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 13:19

קרולין
קרולין
יקירתי,
תודה רבה לך! את מרגשת....
לאט ובטוח תגיעי לכל יעדייך! כולנו כאן תמיד בשבילך עם כל התמיכה, העידוד והאהבה שלנו.
נשיקות ושבת נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 13:04

שלולית
שלולית
קרולין היפה והיקרה
אני כל כך שמחה לקרוא אותנו שוב, יחדיו בפורום, לאט לאט גם אלמד יותר
שתהיה לכן...לך ולביתך המהממת שבת נהדרת
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 13:02

קרולין
קרולין
שלולית יקרה,
כל הכבוד על החזרה ל ש ל י ט ה.
שתהיה לך שבת נהדרת , נעימה, רגועההההה וקלה בשמירה.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 13:00

שלולית
שלולית
אוקיי
חזרתי לשליטה
אמנם אצל החברה לא התאפקתי... אפילו ששתיתי 5 כוסות ברצף וסתמתי את הקיבה, לא הפסקתי לנשנש, בכל זאת היינו שם מ 4 עד 23 זה המון שעות, היא הכינה פיצה תוצרת בית ושום מקק לא הצליח להיכנס לי לראש.
מה שכן, עם שובי עשיתי חושבים בלילה ומיום חמישי בבוקר אני בשליטה, צמצום מסיבי של.....מחשבה על אוכל, זה הרי כל הסיפור...מה חושבים , עד כמה וכמה אני חושבת על עצמי ועל שאיני רוצה לאבד לעצמי השיגים. שתיתי הרבה, גיליתי איפוק, בקיצור סגרתי את פי הגדול.....

נעים לגלות שיש את זה
יש תחושה טובה בכך שאין את המירוץ סביב האוכל ואחר כך את היסורים של למה אכלתי..................

שבת נשלטת לכולנו

שלולית
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 12:56

שלולית
שלולית
קרנושה כתב:
שול איפה היית אתמול? חסרת לי..

קרנושה
אין לי מושג איך עונים ישירות למישהו... מקווה שהגעתי אליך
אני חייבת לציין שביקורים בקבוצות המגוונות עושות לי נעים ונוח בחופשה....
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/07/2011 17:15

רבקה
רבקה
שלוליתוש
מקווה שתצליחי לשלוט על האוכל אצל חברתך
שמחה שלאט לאט את זורמת איתנו בפורום
ותראי שבסוף הכל יהיה טוב ויסתדר
תהיי חזקה אנחנו איתך לאורך כל הדרך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/07/2011 16:31

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירתי כל מה שעוזר לתהליך גם לחשוב שהוא מקק או רעל עכברים מקובל במקרה שלנו.
מאחל לך המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/07/2011 14:12

קרנושה
קרנושה
שול איפה היית אתמול? חסרת לי..
0 קישור קבוע (Permalink)
27/07/2011 12:18

שלולית
שלולית
היי יקירותיי
מצאתי דרך למצוא את מה שאתן כותבות לי, תחת הכותרת של חיפוש, אני עדיין לא מצליחה למצוא תוך כדי מיילים יום יומיים. רק כך אני יכולה לקרוא מה שכתבתן לי וגם לגולל תוך כדי כתיבה ולענות מבלי לדאוג שהלך לי לאיבוד.....
תודה על התמיכה והפרגון של כולכן.
מיכלי יקרה, את כל כך צודקת, הייתי צריכה לקרוא זאת כדי להיזכר....
אשירה את בהחלט צודקת, תמיד אמרתי כך, גם בפורום הישן (אח...געגועי געגועי....) בו תמיד ציינתי שרק כאן כולם מבינים על מה מדובר, רק בפורום של מירי ובקבוצות כולם יודעים שזו לא רק מלחמה בקילוגרם אלא בהתמודדות יום יומית מול האנשים שמקיפים אותך, אומרים לך, מעודדים או ההיפך, זו לא רק אכילה נכונה, זהו השיעור הגדול באתגר של מערכות היחסים עם הסביבה. זוהי הבחינה האמתית של מערכות היחסים, האם הסביבה לצידי או נגדי? האם הסביבה בה אני נמצאת היא סביבה תומכת, מפרגנת, מעודדת או שמא לא? אני מסכימה תמיד עם מירי שבמקום שלא טוב - לא להישאר, זה לא אומר שצריך להעלם אבל בהחלט להעלים את הרגשות הלא טובים שמצטרפים ו/או לבחור בסופו של יום הישארות פיזית גם כאן. אני מאמינה בתיקון, בשיח נאות ובתווה שהאדם שפוגע בזולת יבחן עצמו טוב טוב ויגיע להכרה שהמילים הקשות הן שלו ולא של זולתו... אתן בהחלט תודקות, רצוי שאשוב לאסרטיביות המיוחדת והמייחדת שלי וכך אשקיט את הענינים. הבן שלי, אגב, אינו שמן, הוא במצב של גדילה ולכן מידי פעם רגע לפני ההתפרצות הוא אוכל יותר והופו צומח, הגיס שלי התביית עליו גם כי הוא יודע שהוא רגיש כמו אמא שלו להערות זדוניות.... יש לי ילד מדהים, אתן זוכרות את סיפורי המורה הזוועתית שגם התלבשה עליו? אז סוף סוף היא עזבה ויש לו מורה חדשה השנה והוא כבר נבחר למועצת התלמידים וחזר להיות חבר של כולם ולכן יותר מתמיד לא אתן שישיבוהו לנקודה הקשה הזו, הוא כבר את שלו תרם לחברה ה"רעה" שקיימת.
דובונית יקרה, לא ראיתיך בקבוצה בכמה םעמים שהייתי ביום שלשי, הבנתי שאת הריונית ושמחתי מאוד, אני מאחלת לך הכי טוב , בריא ושמח שאפשר, אמנם קשה בתהליך אבל התוצאה מדהימה (כמו בדיאטה...) התינוק שיוצא זהו עולם ומלואו...
קרולין מתוקה, אח כמה שהתגעגעתי לכתיבתך, לרגישותך.
אקרורדיון יקרה, לא מכירות אמנם, אבל אני קוראת בפורום את דברייך ומסכימה מאוד, אהבתי את הכינוי.... את ב"תזמורת" הנכונה....

היום אתארח אצל חברה , אני שוקלת להביא בקבוק מים משלי וללגום ללא הכרה, היא בשלנית נהדרת ויהיו הרבה דברים טובים, זה סוגר לי שבוע מאז הבר מצווה שהקילו שלה עוד לא ירד ולכן אני כולי תקווה שאחזיק מעמד.
יש לי משהו מצחיק לסיום... מירי אומרת תמיד לשים סבון ולזרוק את האוייב לפח. השבוע באישון לילה נכנסתי למטבח והיה נדמה לי ששמעתי ג'וק...שונאת כאלו עד אימה... ואמנם לא היה כלום אבל אז עלה לי רעיון טוב - כל מה שאני רוצה להכניס לפי - לחשוב שהוא.....ג'וק....... איחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשיקות
שלולית
0 קישור קבוע (Permalink)
26/07/2011 11:21

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שלולית יקרה
נכתב הכל ומחזקת את דברי מיכל וגם אני מאמינה שתצליחי לחזור לעצמך בכל תחום
אני אשמח לסייע לך בעניין האתר ואם לא אני גם גיל בלקין בטוח יוכל לעזור
העיקר אל תתייאשי ובטח שאל תתני לאנשים כמו גיסך להשפיע עליך או על ילדך בצורה כזו בוטה
בהצלחה וזכרי מגיע לך הטוב ביותר
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 20:15

שאפתנית
שאפתנית
שלוליתי כל שנותר לי הוא לחזק את ידיך. כל הכבוד שצלצלת לגיס ונזפת בו שיפסיק להציק לבנך. את חייבת להיות חזקה בשביל עצמך וגם בשביל בנך. את חייבת לעשות את השינוי הזה בשביל שניכם, גם בנך יכול להרוויח מהתהליך אז תסתכלי על חצי כוס מלאה ותתעלמי מאנשים מעצבנים כמו גיסך שחושבים שהם מושלמים.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 12:24

קרולין
קרולין
שלולית יקרה,
אכן יום חדש , התחלה חדשה...
בטוחה שתמצאי את הדרך חזרה למסלול ולשגרה המבורכת שלך בדיאטה ובכלל.
זכרי תמיד: אם אין אני לי מי לי?! זה נכון בכל תחומי החיים....ואת יודעת את זה!
אל תתני לאף אחד לפגוע בך/בכם. תמיד אפשר לבחור או לדבר וליישר ההדורים או לוותר על המישהו /מישהי ...תלוי במי מדובר...בטח שלא כולם שווים את האנרגיות שלנו.
שיהיה המשך יום טוב וים של אנרגיות טובותתתתתתתתתתתתתת סביבך.
נשיקות קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 12:15

רבקה
רבקה
שלולית יקירתי
כדי שלא אחזור שוב על אותם הדברים
אני מתחברת לדברי מיכלי שכתבה תמציתית את האמת לאמיתה
וכך את צריכה לנהוג
שלולית אל תטבעי בשלולית של עצמך
גייסי כוחות ופעלי ליישור ההדורים בצורה הטובה ביותר
נושא הגיס חייב להיפטר אין לו עוד דרך להמשך כך
ואת הישארי איתנו ונלמד הרבה אחד מהשניה
שולחת לך המון כוחות לחיזוק ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 09:28

מיכל שרון
מיכל שרון
שלולית יקרה ואהובה...
יש לי כמה דברים לומר לך:
1. מהר מהר תמצאי מישהי בחוג שמבקרת בפורום בקביעות, בי איתה כמה דקות ותעשי מאמץ להבין איך הפורום החדש עובד, תיכנסי, תתרגלי, תלכי בו לאיבוד עד שתתמצאי שוב! חבל שבגלל עניין טכני פעוט תפספסי פוסטים ותגובות ועידוד ותמיכה שנשמע שאת כל כך זקוקה להם.

2. מה קרה ל"בטל ומבוטל"?! מה קרה לאישה האסרטיבית ונמרצת שהכרנו?! הרי כבר עברת התמודדות או שתיים בחייך, קשות וחשובות פי אלף מאלו... לתת לאפס קטן וחסר רגישות להשפיע כל כך עלייך ועל ילדך נראה לי פשוט מיותר!! פרופורציות יקירתי.. זה לא בעלך שאומר לך את הדברים האלה.. מילא אם זה היה הוא.. אז יש הצדקה להתפהך בלילה גם 70 פעם.. אבל בגלל גיס? שימי גבולות לו ולעצמך, תמדרי אותו מחייך אולי לתקופה עד שתחזרי למקום של בטחון עצמי ושליטה וכמובן שהגיע הזמן להודיע לו לדחוף את האף שלו למקומות אחרים!!!

3. בנוגע לדיאטה.. ובכן יקירתי לפני שבוע בדיוק כתבתי כאן פוסט על החזרה לעצמי... לא יודעת אם קראת או לא אבל אם לא.. תדפדי לדף 2 או דף 3 או 4 עד שתמצאי אותו ואני מבקשת שתקראי אותו ותתחזקי ממנו. הגיע הזמן שתשקיעי בעצמך יותר, שתתני לעצמך יותר - כי מגיע לך!!!

אני מאחלת לך אהובה המון כוחות לשבוע הקרוב, כוחות לכל קרבות המאסף הקטנים עם הנשנושים, כוחות לכל הצפירות בחמש שמרגישות כרגע כמו גזר דין אכזרי, כוחות לכל החלושסים שיתקפו בסופ"ש... את יודעת שאת יכולה אחרת, את יודעת שמגיע לך יותר מזה..

עם המון אהבה, מיכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 08:36

חיה'לה
חיה'לה
שלולית היקרה,
אני מבינה שאת עוברת דברים לא קלים.
קטונתי מלהביע דעה וסתם להתערב, בלי להיות מצויה בפרטים.
רק שני דברים:
1. זכרי שכל החיים הם עליות ומורדות, ותמיד אחרי כל שפל מגיעה הגאות, אצל כולם!!!!!!!!!!!!
2. בשום אופן אל תתני לאיש לעשות אותך או את בנך קורבן!!! אף פעם!! אין לאיש זכות לכך!!!
זקפי את הראש, עמדי על זכותך לכבוד, ואת תראי שדברים ישתנו אט אט!!!
מניסיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 08:22

ליאת של יוני
ליאת של יוני
שלולית יקרה,
אנחנו בוחרות למי להקשיב. אנחנו שומעות את כולם ומפנימות ומקשיבות למי שאנחנו בוחרים.
מכל חוויה לוקחים את הדבר הטוב, את הדבר שממנו אנחנו יכולים רק ללמוד. המשיכי להיות אסרטיבית מול גיסך להראות ולהגיד לו את הקווים האדומים שלך.
גם אני בתקופת מעבר לא קלה הרבה הרבה יותר לא קל לי עכשיו ולצערי עליתי כמה וכמה קילו, אבל יש זמנים בתוך התקופה פחות נשלטים ויש זמנים יותר נשלטים.
אנחנו כאן ביחד מנסים לתמוך, להזכיר ולהאיר אאחד את השני.
בהצלחה רבה ויום קריר לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 07:07

אשירה
אשירה
שלולית יקרה,
ראשית תשתדלי למצוא דרך להיכנס יותר לפורום, לקרוא ולשתף, זה עוזר, רק כאן מבינים באמת מה עובר עלייך.
היום יום חדש, תתחילי אותו עם הרגשה אופטימית, לא חשוב מה היה עד עכשיו, תתחילי להיצמד לכללים ולחזור לאט לאט למסלול.
אני מקווה שתמצאי גם דרך לא לאפשר לגיס לפגוע בך ובטח לא בבנך. אני יודעת שזה לא קל כשזה בתוך המשפחה ובטח את לא רוצה לעורר סיכסוכים, אבל אין כל סיבה לתת לבן אדם לאמלל אותך.
מאחלת לך הצלחה,
חיבוק,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 05:30

dany
dany
שלולית יקרה
חבל שאת אומרת שאין באפשרותך כל כך לחזור אל מה שאנחנו כותבות כי הפוסטים הם כל כך עוזרים ותומכים ונותנים כוח בתהליך ההרזיה. לעומת הדברים ההרסניים של גיסך,
כאן יש רק תמיכה והבנה המון חום ואהבה.
מקווה שבכל זאת תהפכי ליותר מיומנת ותוכלי להנות מהפורום כפי שמגיע לך.
ליבי עם בנך, כאשה שכל חייה היתה שמנה כולל ילדות בתקופה שבאמת לא היו הרבה ילדים שמנים.........וסוחבת על גבה וליבה מטענים של "ילדה שמנה" כי ברור שכולם דאגו להעביר לי עד כמה
זה אחר , שונה, ויוצא דופן.
כבר כתבתי לך בנוגע לגיסך, חבל שאין עוד מישהו שעומד לצדך נגדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את ילד צריך לעודד ובצורה חיובית להביא אותו לכך שיתחיל תהליך.(בן כמה הוא?)
ואילו את............. לא שמרת, כי את כמו כולנו כאן שמנמודה אמיתית ולא תמיד ניתן להיות הגיבורה שמתמידה ומצליחה לשלוט ולשמור........... אני מחזקת אותך לא ליפול, לקום ולהתרומם,
את יכולה לעשות זאת למרות ועל אף הקשיים.
שיהיה לך היום יום קל יותר גם בנשמה וגם בצלחת.
חיבוק חזק לעידוד
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2011 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
בוקר חדש ,לכולנו יש את הרגעים האלה ותודה לאל שכולנו כאן במסגרת ומחזירה אותנו בכל פעם
למסלול.
לצערי יש בני אדם חסרי טקט שרואים תמיד את האחר ונהנים להעיר,שמחה שפנית ואמרת לו את שעל ליבך
כי מדובר כאן בנפש של ילד.
מאחלת לך המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני אבודה קצת ומכל הבחינות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!