|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/07/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושתי יקירתי מאחלת לך מכל ליבי המון מזל טוב ולכל אשר את מאחלת לעצמך אני מצטרפת. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 23:52
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, מצטרפת לרעותה המקסימה בחום ובאהבה, יום הולדת שמייח ים של מזל טוב, אושר, נחת, בריאות, שפע, אור ואהבה. את אשה מדהימה וסופר סופר מוכשרת הגיע הזמן לעשות משהו בנדון. כל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 23:52
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, מצטרפת לרעותה המקסימה בחום ובאהבה, יום הולדת שמייח ים של מזל טוב, אושר, נחת, בריאות, שפע, אור ואהבה. את אשה מדהימה וסופר סופר מוכשרת הגיע הזמן לעשות משהו בנדון. כל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/07/2011 23:28
 רעותה Posts: 869
|
נחושתי המהממת , המון המון מזל טוב לך עם חגיגות הבסטיליה אנחנו חוגגים לך כאן כל שנה. והנה חלפה שנה לא פשוטה , שהביאה עימה לא מעט שינויים בלו"ז וגם אפילו שינית את החוג ליום א' בסופו של דבר. חכי חכי ....... אני מאחלת לך שתהיה לך שנה נפלאה, עם המון נחת, בריאות , אושר , ועושר - גם אם תרצי , הצלחות , תובנות, למידות וכל מה שתרצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך המון המון ולומדת ממך עוד יותר המון המון המון. את אשה מדהימה , אמא אוטוסטרדה וכלה נפלאה ואוהבת ונותנות ונותנת ועושה ועושה . אי אפשר לעמוד בקצב שלך . קחי לך גם קצת יותר מקום לעצמך לנשום ולהנות מכל דבר חדש. אמרתי כבר שאני אוהבת אותך? ים של נשיקות חיבוקים ומתגעגעת. סוף שבוע נעים ויום הולדת שמח. ממני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|