14/07/2011 21:30
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי
מזל-טוב ליום הולדתך היכנסי לאימייל שלך שלחתי לך גם לשם ברכה
יום הולדת שמח נשיקות
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 19:35
 ענת Posts: 3849
|
נחושה היקרה מזל טוב ליום הולדתך מגיע לך את כל האושר שבעולם המון הצלחה בריאות עד 120 כ 20 והגשמת המשאלות תהני בסוף שבוע מכל הלב ענת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 19:28
 dany Posts: 19819
|
חפשה נעימה וסופ"ש נפלא והכי הכי תשמרי על עצמך בכל המובנים
נחושה כתב:
שאני אלך? המחשב שלי נהייה אדום. WOW אין לתאר את הרעד של ההתרגשות והדמעות בעיני. אכן עברתי שנה לא פשוטה ועשיתי מעל ומעבר כי זה מה שתמיד אני עושה, פיזית ונפשית...באהבה גדולה. הבוקר אני חוגגת 43 ולעיתים מרגישה כמו בת....ולפעמים ממש ההיפך... אומרים שאדם לא נמדד בגילו אלא במסע חייו....והספקתי המוןןןןן ומאידך כל החיים עוד לפניי וכוסי ריקה למלא אותה בחוכמת חיים, תובנות וסיפורי הצלחה של אחרים כדי שאגיע לשם, למקום שבו אממש את ייעודי, אממש את חלומותיי ו...אצחק כל הדרך אל הבנק  סתםםםםםםם תאמינו לי בריאות ואושר בגוף ובנשמה זה כל מה שאני באמת מיחלת לו מיום הולדת ליום הולדת וכל השאר זה עבודה קשה ובונוס.... נוסעת לסופשבוע קבוע עם חבורה גדולה ומשובחת של חברים על טפם אחרי שלא הייתי מחוננת השבוע והתרחקתי שוב מ ה 90 (ימינה במשקל) ומבטיחה לעדכן כשאשוב... הכי מהכול אני אשתדל לנוח ולאזור כוחות ולחזור למסלול כי זה באמת חשוב וזה לכל החיים!!! שוב תודה על התמיכה והעידוד בשוטף ובכלל, זכיתיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! ולך מירי היקרה- את היית מתנת יומולדת 40 ואת מתנה מתחדשת ומפתיעה ומשביחה עם כל יומולדת שעובר ובהמון מובנים, שינויים לטובה שחלו בי הם ב-ז-כ-ו-ת-ך ועל כך אני מודה לך מעומק הלב. ומילה אחרונה לך רעותה יקרה, ברגע שראיתיך ידעתי שהגורל חיבר ביננו עוד לפני שידעתי כמה...מאמינה בך ואוהבת אותך ובטוחה בהצלחתך בחיים ובכלל והמון תודה שאת שם בשבילי לא פחות... מאחלת לעצמי ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יום קסום וסופשבוע נפלאאאאאאאאאאאאאאאאא נחושתכם edited by נחושה on 7/14/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 18:21
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה היקרה מאחלת לך את כל האושר שקיים המון דברים טובים וטונות של אהבה נשיקות וחיבוקים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 16:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה תהני בחופשה ,מלאי מצברים ופתחי שנה שכולה אושר וטוב. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 15:59
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, אני מאחלת לך מכל הלב מזל טוב, חיים מאושרים והצלחה בכל,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 15:25
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי יקירתי ליום הולדתך שלוחים לך המון איחולים וחייך תמיד שיהיו מאושרים שכל מה שתיקחי על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות שתקבלי את כל הטוב שיש ושכל חלום טוב בליבך יתממש תהני ביום חגך ובסופה"ש עם חבורתך ותמשיכי לעשות המון כייף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 14:43
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה! מזל טוב הרבה בריאות אושר והצלחה שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה! תמשיכי להוסיף לנו הרבה אור וחיוכים לפורום .............ובע"ה עד היומהולדת הבאה את מורידה את כל מה שצריך....... כיף שאת איתנו פה....וכמובןעד 120.......
נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 14:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לנחושה תלמידתי המחוננת יום הולדת זו הזדמנות נפלאה לברך.... הצלחה לא נמדדת בקילוגרמים, הצלחה נמדדת במודעות ובחירה, ואת יקירתי אשה מצליחה מאד.... כי את מודעת ובוחרת לעשות כל יום מחדש, לעצמך ולסובבים אותך, תמשיכי כך, בבריאות באושר ונחת. מזל טוב מקר לב, תשמחי ותבלי ביום הולדתך. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 11:56
 EFF Posts: 6417
|
היום יום הולדת לנחושקה המדהימה.. חג לך שמח וזר לך פורח....(תמיד אני קושרת זרים לראשך המוכשר....)
לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה. היום הזה הוא יומך, בו את חוגגת את יום הולדתך. ***** ביום זה - מאחלת לך ולמשפחה: שפע כל טוב והרבה הצלחה התגשמות חלומות והרבה ברכה שמשאלות ליבך יענו לטובה ותדעו רק אושר ושמחה... ב-א-ה-ב-ה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 11:04
 ריבל'ה Posts: 266
|
נחושה יקרה ואהובה. שפע מזל טוב ליום הולדתך בהגיעך לגיל - ....... מה זה משנה, העיקר את צעירה ברוח, רעננה, מתוקה, מליאת חיים שהקב"ה יאיר לך מקרן אורו וחסדו, ובכל אשר תלכי תצליחי, תעלי מחיל לחיל, עם הרבה אושר ועושר בחייך, שמחה וטוב לבב, איזה כיף שהבנות יודעות לשלוח לך תמונות יפיפיות, אני עוד לא הצלחתי, אין לי תוכנה לזה אמרו לי. העיקר לב אוהב אני שולחת לך, עם הרבה איחולים ותפילה להצלחתך בכל העניינים. באהבה אליך ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 09:00
 אורלי דריקס Posts: 195
|
מזל טוב מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:34
 לייסי Posts: 623
|
נחושה היקרה מפז! מזל טוב ליום הולדתך - אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם - הרבה בריאות ואושר עד 120! תהני בחופשה ותחזרי עם הסיפורים - כמו שרק את יודעת לספר ולכתוב.  נשיקות וחיבוקים - אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:22
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, תהנו בסופ"ש , תכייפו ותחגגו לך יום הולדתתתתתתתתתתתת הכי בכיףףףףףףףף שבעולם! שמרי על עצמך ועדכני אותנו בהמשך.... ושוב...מכל הלב שלי, יום הולדת שמח וכל הטוב שיש בעולםםםםםםם! נשיקות וחיבוקיםםםםםםםםםם קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:22
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, תהנו בסופ"ש , תכייפו ותחגגו לך יום הולדתתתתתתתתתתתת הכי בכיףףףףףףףף שבעולם! שמרי על עצמך ועדכני אותנו בהמשך.... ושוב...מכל הלב שלי, יום הולדת שמח וכל הטוב שיש בעולםםםםםםם! נשיקות וחיבוקיםםםםםםםםםם קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:07
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירתי האהובה! המון המון מזל טוב ליום הולדתך, שפע של איחולים וברכות, המון אהבה ונשיקות, מאחלת לך את כל הטוב שייש בעולם כי את ראויה ואני בטוחה שתהא לך שנה קסומה...שנה של התחלות חדשות, שנה של בשורות מוצלחות, של בחירות נכונות ובעיקר המון המון שמחה♥ את כל מה שאת מאחלת לעצמך אני מאחלת לך כפליים, מאמינה בך, את נחושה ואף אחד לא יזיז אותך מהמטרה! אוהבת אותך ושולחת לך נשיבוקים גדולים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 08:02
 נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה בונז"ור ובון אניברסאר כך אומרים בצרפת ובכן נחושה יקרה, שתהיה לך שנה טובה, ושנת בריאות והגשמת כל חלומותייך, לו יהי איתך תמיד תמיד, שנחגוג יחד, תבלה יחד ותאכל קצת יחד גם!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 07:56
 נחושה Posts: 6982
|
שאני אלך? המחשב שלי נהייה אדום. WOW אין לתאר את הרעד של ההתרגשות והדמעות בעיני. אכן עברתי שנה לא פשוטה ועשיתי מעל ומעבר כי זה מה שתמיד אני עושה, פיזית ונפשית...באהבה גדולה. הבוקר אני חוגגת 43 ולעיתים מרגישה כמו בת....ולפעמים ממש ההיפך... אומרים שאדם לא נמדד בגילו אלא במסע חייו....והספקתי המוןןןןן ומאידך כל החיים עוד לפניי וכוסי ריקה למלא אותה בחוכמת חיים, תובנות וסיפורי הצלחה של אחרים כדי שאגיע לשם, למקום שבו אממש את ייעודי, אממש את חלומותיי ו...אצחק כל הדרך אל הבנק סתםםםםםםם תאמינו לי בריאות ואושר בגוף ובנשמה זה כל מה שאני באמת מיחלת לו מיום הולדת ליום הולדת וכל השאר זה עבודה קשה ובונוס.... נוסעת לסופשבוע קבוע עם חבורה גדולה ומשובחת של חברים על טפם אחרי שלא הייתי מחוננת השבוע והתרחקתי שוב מ ה 90 (ימינה במשקל) ומבטיחה לעדכן כשאשוב... הכי מהכול אני אשתדל לנוח ולאזור כוחות ולחזור למסלול כי זה באמת חשוב וזה לכל החיים!!! שוב תודה על התמיכה והעידוד בשוטף ובכלל, זכיתיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! ולך מירי היקרה- את היית מתנת יומולדת 40 ואת מתנה מתחדשת ומפתיעה ומשביחה עם כל יומולדת שעובר ובהמון מובנים, שינויים לטובה שחלו בי הם ב-ז-כ-ו-ת-ך ועל כך אני מודה לך מעומק הלב. ומילה אחרונה לך רעותה יקרה, ברגע שראיתיך ידעתי שהגורל חיבר ביננו עוד לפני שידעתי כמה...מאמינה בך ואוהבת אותך ובטוחה בהצלחתך בחיים ובכלל והמון תודה שאת שם בשבילי לא פחות... מאחלת לעצמי ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יום קסום וסופשבוע נפלאאאאאאאאאאאאאאאאא נחושתכם edited by נחושה on 7/14/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
 יום הולדת שמח וכייפי נחושה!!!! שתזכי לעוד הרבה שנים של אושר ובריאות וכמובן תמשיכי לכתוב לנו בפורום כמו שאת כותבת. משתפת אוהבת ותומכת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 05:23
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אהובה יום הולדת שמח ומאושר מכל הלב שתמיד נמשיך אותך לראות כאן כותבת ומספרת משתפת ועוזרת אישה יקרה שמגיעה לה ברכות מכל הלב והנשמה עוד המון ימי הולדת מאושרים ושמחים הגשמת משאלות ומאוויים שתמשיכי להיות כל כך נפלאה ומוצלחת ואמן שגם שנה זו תביא בכנפיה ירידות והגשמת משאלות באהבה רבה ונשיבוקים דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|