|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/07/2011 10:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי איזו כנות. תמיד כייף לקרוא את דבריך ואת יודעת למה? כי את אמיתית!!! את כותבת גם כשלא הולך, את כותבת גם כשבאה נפילה במודעות מלאה בקיצור, את לא מתיפיפת ושוטחת את כל האמת בשידור חי וזה דבר מדהים בעיני ולכן אני אוהבת אותך. באשר לאתמול בערב, את כבר יודעת את כל התובנות ואין צורך שאוסיף לך יותר אבל אני כאן בשביל לעודד אותך ולומר שהתחלת יום חדש וגם אם הבטן נפוחה זה יעבור ואת מתכוונת היום לשמור טוב טוב לפי הכללים ולא לזייף בלילה עם פחמימות כל זה ביחד אומר שאת שוב בשליטה וזה מה שחשוב. שיהיה לך יום מקסים ותשכחי מאתמול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/07/2011 10:21
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני כבר בבוקר שאחריי? אחרי מה? עדיף שלא תדעו.. אבל אני כאן.. אז כולם ידעו!!! מכירים את הבקרים האלה שקמים אותם וכבר מרגישים שיום זוועה הולך לבוא.. כזה בוקר היה לי אתמול.. קמתי אחרי לילה מסוייט (לא בגלל תומר, הוא ישן כמו מלאך.. בגללי ששנתי נדדה כל הלילה), עייפה ונרגנת ובמקום להתקלח ולשטוף מעליי את הכל ולהתרענן ולקבל את הבוקר הזה בחיוך שקעתי למעין דכדוך פנימי שהוביל לכמה מסקנות ותובנות על עצמי ועל החיים שלי היום - בתור אמא ומפה לשם הכל רק התדרדר עוד יותר... הדכדוך התגבר לעצבים וכעס שרובו הופנה כלפי גיתי, חלקו כלפי עצמי.. בקיצור עד שעות הערב עוד תפקדתי פחות או יותר.. ואז בערב אחרי יום שלם של עמידה איתנה מולי והמצבי רוח שלי גיתי נשבר וגם הוא נשאב לקלחת הרגשות השליליים ואז התחיל ביננו פינג פונג מטורף.. שיחה הזויה שרק שני שמנמודים שותפים לצרה יכולים לנהל.. מתמקחים על קלוריות ופחמימות בשעה 20:00 בערב, מחליפים את תפקיד השוטר הרע והשוטר הטוב כל 5 דקות... פעם הוא המבוגר האחראי ופעם אני... בודקים את הגבולות, מנסים תירוצים שונים ותחבולות.. מי יישבר ראשון... מי ייקח עליו את האחריות לק"ג יותר בשקילה הקרובה, מי בעל אופי נחות יותר, למי ממש אבל ממש אין בושה ממירי.. מי מאיתנו יותר בהכחשה לגבי העובדה שזה הדבא האחרון שאנחנו צריכים אחרי ששבוע שעבר שנינו ראינו עלייה?! הטנגו הזה שלנו עם עצמנו ועם השדים והמפלצות נמשך עד 22:00 בלילה... אחרי שחוסלו החתיכות האחרונות של פשטידת פטריות נטולת פחמימות ונשנשנו עוד פלפל וגזר ואז יוגורט.. ועוד סוכריה ואז עברנו למסטיק מנטה חריף.. ואולי עוד כוס קפה.. אחרי כל זה.. במקום לקפל את עצמנו למיטה יחד.. בתחושת מזי רעב מסכנים הגיע רגע השבירה של שנינו יחד בתזמון מדוייק ואז גיתי עשה את הטלפון.. פיצה מיני משפחתית הוזמנה!!! ואני עוד בסלון לא מאמינה שזה מה שקרה הרגע... לא מאמינה איך אחרי כמעט 4 שנים אצל מירי שבהן תמיד תמיד הצלחתי למנוע את הרגע הזה (כי גיתי הרי משוגע על פיצה וזה מבחינתו תמיד הראשון במעלה כשמדובר בלשבור דיאטה ולפרוץ גבולות אסורים) פתאום נהייתי בעצמי שותפה לדבר עבירה?! ואז הגיעה הפיצה וכמו להוסיף חטא על פשע בעלי היקר הוסיף מקלות שום!!! אותם ישר העפתי כי בכל זאת.. גם לחזירות לילית יש גבולות... וכמו שני צבועים על פגרים התנפלנו על הפיצה.. חצי שעה אחרי לא נותר זכר למיני פיצה שהגיעה.. כל הפירורים לוקטו ואז סוף סוף נשמנו לרווחה... הבולמוס הרגשי והארור בא על סיפוקו... ואז מהר לפני שיחלחל גודל האסון עפנו מהר למיטה.. כמו שני דובונים טובים. והנה היום.. זה הבוקר שאחרי.. אני מייחלת שהיתה גלולה לימים כאלה.. כמו גלולת היום שאחרי שעוזרת לך למחוק את זוועות הספונטניות וקלות הדעת של ליל האתמול... לו רק היתה כזאת... בכל אופן.. אחרי השפל הגדול של אתמול, התהומות החשוכים שנפלתי לתוכם - גם באכילה וגם רגשית כאמור - הבוקר קמתי בהחלטה מודעת שלמרות כל המחשבות והתהיות שיש לי וכל העסקים הרגשיים הבלתי פתורים אני היום קמה אחרת. אז קמתי והתחלתי בשצף קצף לסדר ולמחוק את זוועות ההזנחה של אתמול... הכנסתי מדיח, קיפלתי כביסה, סידרתי, אספתי, ניקיתי ואז נכנסתי למקלחת חמה וארוכה שתשטוף ממני את שאריות תחושות הגועל מאתמול.. כי את הנעשה אין להשיב (והבטן הנפוחה שלי הבוקר עדה) אבל היום ההרגשה תהיה אחרת.. היום אני לא נופלת שוב לפח הזבל הרגשי הזה!! בפקודה!!! אז הבוקר כבר בעיצומו.. מתקדם לעבר הצהריים בזריזות.. ואני כאן אתכם.. מתוודה ומתנקה.. לא מתחמקת ולא מבלפת ואת הדין אני אתן בשקילה מחר בבוקר. שיהיה לכולנו יום נפלא, יום של לקיחת אחריות, של ניעור העצלות הארורה ומעבר לעשייה מבורכת!!! ובהצלחה לנשקלים היום (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|