הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבוקר שאחריי...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/07/2011 12:03

שאפתנית
שאפתנית
להתייחסותך אשירה בנוגע לבן הזוג. בעלי גם רזה אבל במודעות מלאה לתזונה בריאה ואורח חיים בריא. אצלי זה דווקא השפיע לטובה ואני מרגישה שהוא ממנף אותי בכל הקשור לתזונה בריאה ודיאטה. אני חושבת שאם היה לי בן זוג שמן שאוהב לאכול כמוני ולא יודע להציב גבולות אזי הייתי היום בטח שוקלת 200 ק"ג (ואני לא מגזימה) ובטוח הייתי עוברת איזה ניתוח להצרת קיבה כדי לתת לעצמי סיכוי לחיות. אז אני מסתכלת על החיוב שבדבר ומודה לו בפה מלא שהוא ממתן אותי, הוא המנוע שדחף אותי שוב ושוב להכנס למסגרת ולהוריד מעלי את השומנים העודפים שרק הקשו עלי.
אשירה כתב:
מיכל חמודה,
אתייחס קצת באיחור למעללי היום הקודם שאולי את מעוניינת להשכיח אבל משהו רציתי להוסיף.
בנוגע להתקף הצונאמי, כולנו מכירים זאת ומשתדלים שלא יקרה לעיתים קרובות, אבל לפעמים כשהוא מגיע אולי באמת עדיף ללכת איתו עד הסוף, כמו שכתבה לך אקו, ואז מהמקום הנמוך ביותר לעלות למעלה ולא לרצות לחזור לשם או לפחות לפנטז שיותר זה לא יקרה לנו, הגועל נפש הזה.

אבל אני רוצה, ברשותך, להתייחס לעוד הבט אחד, הנובע ממה שכתבת. הרבה פעמים שאלתי את עצמי האם כאדם שמן עדיף לחיות עם בן זוג הדומה לך בכך או הפוך. אני עצמי נשואה לאדם רזה אמיתי ועל הרקע הזה עברתי מצבים מאוד לא נעימים שנבעו מחוסר יכולת מוחלטת להבין את מה שקורה לי בתחום הזה. זה לקח הרבה שנים של כעסים הדדים עד שהגענו לאיזה סטטוס קוו של התיחסות מכובדת למרות חוסר הקבלה וההבנה את המצב. כמובן שבתחומים אחרים היה פיצוי כי אחרת זה לא היה מחזיק מעמד אבל לא אכחיש שזה די העיב על יחסינו.
מעניין אותי לשמוע מה קורה אצל אחרים ואיך הנושא הזה משפיע על הזוגיות.

מיכלי, תמשיכי להיות מחוננת ולשתף אותנו בכל, כמו שאת עושה כל כך יפה,
נשיקות,
0 קישור קבוע (Permalink)
13/07/2011 11:15

אשירה
אשירה
מיכל חמודה,
אתייחס קצת באיחור למעללי היום הקודם שאולי את מעוניינת להשכיח אבל משהו רציתי להוסיף.
בנוגע להתקף הצונאמי, כולנו מכירים זאת ומשתדלים שלא יקרה לעיתים קרובות, אבל לפעמים כשהוא מגיע אולי באמת עדיף ללכת איתו עד הסוף, כמו שכתבה לך אקו, ואז מהמקום הנמוך ביותר לעלות למעלה ולא לרצות לחזור לשם או לפחות לפנטז שיותר זה לא יקרה לנו, הגועל נפש הזה.

אבל אני רוצה, ברשותך, להתייחס לעוד הבט אחד, הנובע ממה שכתבת. הרבה פעמים שאלתי את עצמי האם כאדם שמן עדיף לחיות עם בן זוג הדומה לך בכך או הפוך. אני עצמי נשואה לאדם רזה אמיתי ועל הרקע הזה עברתי מצבים מאוד לא נעימים שנבעו מחוסר יכולת מוחלטת להבין את מה שקורה לי בתחום הזה. זה לקח הרבה שנים של כעסים הדדים עד שהגענו לאיזה סטטוס קוו של התיחסות מכובדת למרות חוסר הקבלה וההבנה את המצב. כמובן שבתחומים אחרים היה פיצוי כי אחרת זה לא היה מחזיק מעמד אבל לא אכחיש שזה די העיב על יחסינו.
מעניין אותי לשמוע מה קורה אצל אחרים ואיך הנושא הזה משפיע על הזוגיות.

מיכלי, תמשיכי להיות מחוננת ולשתף אותנו בכל, כמו שאת עושה כל כך יפה,
נשיקות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/07/2011 09:40

שאפתנית
שאפתנית
בסופה של כל ירידה מגיעה העליה ואין ספק שאת וגיתי עכשיו בסימן עליה.
כל הכבוד ושיהיה לך יום מוצלח ומקסים!!!
מיכל שרון כתב:
עוד בוקר ושוב אני כאן אתכן.. נהנית מאוד לקרוא את התגובות שלכן, מודה לכן על האהבה והעידוד והתמיכה.
אכן יום אתמול עבר למופת ולתפארת מדינת ישראל!!! נעשו קיזוזים משמעותיים, אוגפו החשקים והשליטה שררה בכל!!!

שיהיה לכולנו עוד יום נפלא ומוצלח smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/07/2011 08:56

שרה
שרה
הוא שאמרתי, גבוה יותר , חזק יותר.
יישר כוח גדול!
שרה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/07/2011 08:18

רייצ'ל
רייצ'ל
מיכל יקרה,
שיהיה לך יום מקסים והמשך קל בתהליך
כי זה תהליך לכל החיים.....
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
13/07/2011 08:11

מיכל שרון
מיכל שרון
עוד בוקר ושוב אני כאן אתכן.. נהנית מאוד לקרוא את התגובות שלכן, מודה לכן על האהבה והעידוד והתמיכה.
אכן יום אתמול עבר למופת ולתפארת מדינת ישראל!!! נעשו קיזוזים משמעותיים, אוגפו החשקים והשליטה שררה בכל!!!

שיהיה לכולנו עוד יום נפלא ומוצלח smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 18:52

קרולין
קרולין
מיכל יקרה,
כמו תמיד אין על השיתוף שלך ועל הכנות שלך.
ככה זה לכולנו ימים כאלה שאנחנו שוכחים מהדיאטה ובכלל לא מחוברים לא לתהליך ולא לעצמנו...
היה נגמר ואתם ממשיכים הלאהההההההההההה.
שיהיה לכם רק טוב אתם זוג 10.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 18:08

נחושה
נחושה
dany כתב:
כל הכבוד יקירה
את ממש מחוננת

רבקה כתב:
והרווח היה כולו שלי
עם ירידה של קילו
שהיה החוב אחרי החופשה
כייף אמיתי ♥♥♥

מחוננת אמיתית ותלמידה עם יראת כבוד,
זהו המסיבה אצלנו נגמרה, חזרנו לרישום והצפירה נשמעה בפ"ת, מקווה שגם אצל מיכלי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 16:30

שרה
שרה
מיכל יקרה,
קראתי כל מילה וכל כך הזדהתי עם הרגשות.
אני מרגישה לגבי הנפילות הללו שהן חייבות להתרחש.
יש כאן איזו דינמיקה.
נופלים, ואז קמים יותר חזקים כדי להמשיך.
יהי רצון שתתמלאי בכוחות חיוביים להמשך המסע החשוב הזה...
שרה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 16:10

אקורדיאון
אקורדיאון
כל כך מוכר ולא חביב,זר לא יבין זאת לעולם אבל כל אחד ואחת כאן יודעים בדיוק על מה את מדברת.
ני כבר למדתי היטב על בשרי שכל המלחמות הפנימיות כן או לא,ללכת לישון,לצאת מהבית כלום לא משנה בלשון פשוטה את הטרוף שמתחולל
בראש השמנמוד ולא אחת אני נותנת לעצמי את החופש להשתולל כי אם לא זה יבוא מחר ואז ההוריקן מתקיים על פי כל הכללים ועד לתחושה
של גועל ואכן מגיע היום שאחרי הכל נרגע וחזרה לשפיות.

0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 15:36

יולי
יולי
מיכל יקירה,
קודם כל הכנות שלך מדהימה. אני מוכרחה לציין, אני אומנם עידיין לא אימא ומתלבטת ובינתיים דוחה בגדול את הרעיון של להרות (עם רקע של בעיות פוריות אצלי ואצל בעלי וכל העניין של בכלל להתחיל בטיפולים וקשיים פיזיים ורגשיים אם יהיו קשה לי עם זה מאוד ובעלי כבר מת לילדים מאתמול- רק בבדר"כ אני חושבת רוב הגידול חל עלינו- הנשים, וזה תובע מאיתנו וויתורים למען יצורים קטנים ונפלאים שהם אכן פלא הבריאה שלנו עצמינו. אני בטוחה שכל העניין לא פשוט, אך בטח יותר פשוט מאצלי (נראה לי שאני היחידה שמתחבטת ומתלבטת וכל זה) בכל אופן אגיע לעיקר- לשפוט אותך - אני לא יכולה, כי לכל אחד יש את הנפילות הרגשיות האלו, גם אצלי (אפילו התחבטות תיאורטית ופילוסופית עולה לי במשקל- אכן כן) ולך יש את תומר הקטן ולפעמים את עייפה בוודאי וחסרותלך או לגיתי שעות שינה, אני בטוחה, וזה רק טבעי שזה יביא לסערת רגשות לפעמים (בגלל הקטע הפיזי הורמונאלי סביב לידה ואחריה, ואולי כל הקטע של להיות בבית- אבל- תסתכלי על הקטע הטוב- היי, יש לך תינוק חמודי שהוא רק שלכם והוא בטח מפצה על הכל, ועוד- יש לך את גיתי שגם איתך בחוג ובתמיכה- וכן, הוא גם בטח תומך בך בכל- וזה נהדר ו..ויש לך אותנו ואת מירי כי זה חוג נהדר של איכות חיים, וזה לוקח זמן להגיע לתוצאות אם לפני הלידה או ההריון ואחרי הריון ולידה זה לוקח זמן לרזות אבל מכל הכיוונים את בידיים טובות, כך, ש..כולנו בני אדם, גם את גם גיתי וכולנו פה ו..בולמוסים (והם תמיד מתוכננים) קורים מידי פעם, ובמקרה כזה עדיף לצאת לאכול כל אחד משולש פיצה עם שתייה ולחזור הבייתה בלי השלל (מניסיון כי אני ובעלי גם לנו היו בולמוסי פיצה ובמצטבר זה עלה לי ב5-6 קילו שעד היום לא ירדו ממני, וזה ממש כמו שתיארת כאן. (את כאילו כותבת עליי לפני כמה חודשים, אני מזדהה לגמרי)
בקיצור,
פיצה רק בחוץ, וזה אחלה לצאת מידי פעם, רק שיהיה זה משהו אחת לשבוע (תנסי)
ואם פיצה החלק החלש תנסו להחליף במשהו אחר אבל תצאו (גם עם תומר הקטן)
לצאת זה תמיד כיף וגם צריך את זה
בהצלחה,
ויום נהדר
אהבתי את הקטע של הניקיון, ממש אחד לאחד, סידור ..כאילו לסדר את הראש
וזה יקרה רק אל תכעסי על עצמך, אחרי הכל מחר (זה היום) כבר יום חדש

יום נהדר באנרגיה חיובית
יולי
edited by יולי on 7/12/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 14:40

talime
talime
מיכל יקירה,
תמיד מרתק לקרוא את הפוסטים שלך, כמו מירי, נראה שגם את גרה אצלי בבית רוב הזמן...
קורה, היה, עבר.
התאור שלך של מקלחת הטיהור כל כך מדויק...
תמשיכי בדבקות שלך, את מדהימה,
טלי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 13:12

רבקה
רבקה
תודה חברות יקרות
אוהבת אותכן ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 13:06

שאפתנית
שאפתנית
רבקוש כל הכבוד!!! עוד קילו נשר!!! אלופה!!!
אין ספק שהרווח כולו שלך.

רבקה כתב:
והרווח היה כולו שלי
עם ירידה של קילו
שהיה החוב אחרי החופשה
כייף אמיתי ♥♥♥
+1 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 12:47

dany
dany
כל הכבוד יקירה
את ממש מחוננת

רבקה כתב:
והרווח היה כולו שלי
עם ירידה של קילו
שהיה החוב אחרי החופשה
כייף אמיתי ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 12:43

רבקה
רבקה
והרווח היה כולו שלי
עם ירידה של קילו
שהיה החוב אחרי החופשה
כייף אמיתי ♥♥♥
+1 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 12:29

dany
dany
זהו רבקוש היה ערב פיצה ואת לא הוזמנת..........................
למזלי פיצה זה לא הקטע שלי אבל יש גם לי דברים שאני אוהבת.......... וכרגע הבית ממש מגולח!!!!!!!!!
למרות שאפשר גם ליפול סתם על לחם +לחם+לחם..............
בנות החלטנו קייטנה של הצלחה!!!!!!!!!!!!!
עוד 79 יום לערב ראש השנה............................

רבקה כתב:
מיכלי ונחושתי
מה אתמול היה ערב הפיצות?
לא ידעתי
היית אצל מירי בחוג ושם לא דיברו על זה !!!!!!
כייף לקרוא אותכן חברות יקרות
וללמוד ממכן הרבה
אך מה יש לעשות?
כמוכן לחזור הבוקר לשליטה ולשכוח את האתמול
היה נגמר ואתן שוב צועדות קדימה
ובבקשה בלי יסורי מצפון זה בטח לא יוביל לשום מקום
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 12:24

רבקה
רבקה
מיכלי ונחושתי
מה אתמול היה ערב הפיצות?
לא ידעתי
היית אצל מירי בחוג ושם לא דיברו על זה !!!!!!
כייף לקרוא אותכן חברות יקרות
וללמוד ממכן הרבה
אך מה יש לעשות?
כמוכן לחזור הבוקר לשליטה ולשכוח את האתמול
היה נגמר ואתן שוב צועדות קדימה
ובבקשה בלי יסורי מצפון זה בטח לא יוביל לשום מקום
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 11:55

נחושה
נחושה
מיכלי תאמיני לי שאני יכולה להבין את הגועל
זה מה שקרה אתמול, פלאפל לצהריים ואז נפלתי לשינה כמו פגר מת ואח"כ ניסיתי לחזור למוטב אבל הגעתי מאוחר הביתה אז הזמנו בדרך פיצה משפחתית...
הבוקר קמתי ושחיתי במקום, הרגשתי שאני עושה תנועות ובקושי מכניסה אויר, ואח"כ תוכניות שהשתנו ופתאום מצאתי חבילת ביסקויטים פתוחה שאני קניתי שאם יבוא מישהו...בקיצור
את הנעשה אין להשיב, גם אני בושה בכל נימי גופי על החלושס וההתרופפות ואיך אני יכולה לעשות את זה למירי האהובה ולגופי האומלל....
ולכן התיישבתי לכתוב כדי להרגע, כדי לא לשתות עוד קפה קר או ליפול על סנדויץ או פרי מיותרים.
רשמתי בדף רישום את עלילות נחושקה וההילולה הגדולה ומכאן צמודה למים ולדף הרישום.
הולכת להכין עוד מעט צהריים לילדים ולוקחת את חמי האהוב לסרט כמתנת יומולדת (לזה הוא הסכים) כי לא הסכים לשום קפה או מסעדה בערב וטוב שכך...
שיהיה לנו יום מוצלח ובינתיים חיבוקי אוהבבבבבבבבבב
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 11:18

dany
dany
מה נאמר????????????????upset
אם לא הייתי מכירה את התחושות הללו אז הייתי שקרנית גדולה.
ולכן מיכלי את נמצאת כאן איתנו שמבינים אותך מכף רגל ועד סוף השערה............
מי מאיתנו לא נופל למלכודות הללו???????????
תודה לאל הגיע הבוקר ואפשר להתחיל מחדש............ חדשים נקיים וזכים.
את התשלום משלמים כי אי אפשר בלי...... לעיתים גם צריך להזכר עד כמה זה גועל נפש בכדי להבין למה בכלל אנחנו כאן. שהרי אם הכל היה הולך כל כך חלק נעים וטוב מה פתאם היינו כאן??????
נשיקות חביבה
והמון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבוקר שאחריי...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!