הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לפעמיים קשה .... ההתמודדות..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/07/2011 11:37

נחושה
נחושה
יקירתי, הגבתי לך בדובונית היכנסי...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/07/2011 07:45

דרך המלך
דרך המלך
דובונית יקרה
רק עכשיו נכנסתי וקראתי..
המון המון מזל טוב... איזה כייף.... איזה אושר smilesmile
חייבת לומר לך שעברתי 3 לידות ש2 מהן היו מלוות באשפוזים רבים ובהקאות מרובות אבל המחשבה שגדל פלא בתוך הרחם שלי חיזקה אותי להפליא... ובזמנו לא היה לי את מירי ואת הפורום להאחז בו ולהעזר בו.
בין לבין כנסי לפורום ושתפי אותנו וקראי גם אם לא תגיבי....
מאחלת לך טונות של מזל ונחת ואת תראי שבקרוב מאוד תשובי לאיתנך ותרשמי לנו כמו בתחילת דרכך...ואת זאת שתעודדי ותחזקי את כולנו כמו שאת יודעת לעשות זאת בצורה הנכונה ביותר.
הימים הקשים יחלפו כלא היו ואת תהיי האדם המאושר בעולם...
בהחלט הריון ולידה זה נס ופלא ושוב יקירתי מאחלת לך שתתאוששי במהירות ואל תשכחי זה עובר מהר מהר...
נשיקות ויום נפלא
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2011 20:45

שאפתנית
שאפתנית
יולי יקרה רציתי לחזק את ידיך ולומר לך שגם כשיש בעיות פוריות מצליחים להרות. יש היום טיפולים כל כך טובים בארץ שאני מכירה מס' זוגות שהרו בטיפולי פוריות והיום הם הורים לילדים מקסימים אז לא לאבד תקווה, להמשיך לחייך ולשדר אופטימיות והאמיני לי כל דבר יקרה בזמנו.
יולי כתב:
היי דובונית יקרה !
קודם כל מגיע לך המון המון מזל טוב ונשיבוקים בקשר להריון כי זה באמת פלא הבריאה ואני שמחה מאוד שאת בדרכך להיות אמא. זה דבר ממש מדהים כשלעצמו. הצטערתי לשמוע שההריון הלך פחות חלק עם אשפוזים וכו' אבל, יש הריונות קלים וקשים יותר ו..את כבר יותר קרובה ללידה כך שעוד מעט את כבר תהיי אחרי זה וכמובן גם תהייה לך בת או שיהיה לך בן מקסים ואת תתאוששי מהתהליך הפיזי שאת עוברת וכמובן תתרכזי בחווית האימהות. אני באופן אישי עדיין לא אמא וגם עדיין לא בהריון, אלא בגדר חושבת על זה ומתכננת בראש ( אך ברקע יש אצלי בעיות פוריות ) ולכן אני מתייחסת להריון לגמרי בגדר של פלא הבריאה ולכן אני ממש ממש שמחה ורואה אצלך את חצי הכוס המלאה שהנה..אוטוטו את אמא צעירה. בקשר לדיאטה ואורח החיים, אני ממש ממש שמחה שחזרת עם עומר לחוגים של מירי ואני בטוחה שככל שתוכלי להגיע את תגיעי וגם תהני מההרצאות. בנוסף- אל תשכחי שאת בטוח אחרי הלידה תגיעי לחוגים וכמובן כל העודפים- מה שהם לא יהיו יירדו - אבל הכי חשוב- את אשה חזקה, עברת הרבה , גם אם את מופנמת את בטח עוברת הרבה דברים והעולם הפנימי שלך כנראה מאוד עשיר ולכן אני גם בטוחה שאת אשה חזקה. אני בטוחה שיש גם משפחה וחברים וכמובן את עומר- ואיך לא, גם את הפורום הנהדר והבאמת מפרגן שלנו, ותכתבי לנו מתי שאת רוצה ומה שאת רוצה ותרגישי בנוח לשתף כי זה מקל מאוד . רציתי ושכחתי לומר לך כדי באמת לחזק- אני הרבה פעמים צופה בסרטון שלך ואני ממש לוקחת ממך דוגמא אישית. אז מה שלא יהיה בהריון העיקר זה הבריאות- להרגיש טוב ככל שניתן ונשמע לי שאת ממש מתחזקת פיזית כי הנה עובדה שאת חזרת כאן לחוגים כי את כנראה מרגישה יותר טוב, ואני בטוחה שגם מבפנים את כבר מתחזקת כי הנה יצאת והגחת חזרה אלינו. שוב, את תמיד מוזמנת לכתוב עלייך (גם אני לפעמים נפתחת כאן בפורום מה שאני לא אומרת לאנשים פנים אל פנים ) וכמובן גם להגיב מתי שמתחשק, כי אל תשכחי שאחרי הכל את אכן מופת ודוגמא לכולנו. ואני בטוחה שתמשיכי להיות לא רק מופת ודוגמא אלא אישה ממש מקסימה כפי שאת, אני ממש זוכרת איך את תמיד כותבת ומעודדת את כולנו, וכולנו בני אדם עם ימים יותר טובים ופחות טובים וכן תקופות טובות יותר ופחות אז את יכולה ומוזמנת מאוד לשתף בכל מה שמתחשק בטוב וגם בפחות..וגם להגיב מתי שבא. Rock Band
אז המון מזל טוב
וברוכה השבה אלינו

יום מקסים,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2011 20:34

talime
talime
דובונית יקרה,
צר לי לקרוא על ההריון הקשה שלך.
גם לי היה הריון מהסרטים (אימה) שעבר בעיקר במיטה (בימים הטובים בבית ובימים הזועתיים בבית החולים) ואני בהחלט מכירה את התחושה של החלום ושיברןו- אני לפחות ככ רציתי הריון קל, נעים כמו אצל ה"אחרים", אבל העיקר שהסוף יהיה טוב. זה באמת מה שחשוב.
אם תרצי לדבר מתישהו את בהחלט יותר ממוזמנת להתקשר- לפעמים אוזן של מישהו שהיה שם עוזרת מאוד.
בהצלחה בהצלחה בהצלחה- לא נשאר עוד הרבה,
טלי
050-3337030
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2011 19:51

dany
dany
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2011 18:49

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
יולי חמודה המון המון תודה רבה על מילותיך המעודדות וחיזוק ואמונתך smile
ושמחה שיש מי שהסרטון מסייע לו וכולי תקווה שעם הזמן מערכת העיכול תחזור לתפקד כראוי ואוכל לחזור להוות את מודל החיקוי שהייתי...
אני מאחלת לך בכל ליבי להקלט במהרה ובקלות להריון בעזרת השם
ואכן עם כל הקושי שאצלי אני אכן רואה בעוברית שלי פלא אוצרי שגדלה בתוכי ומברכת על כך כל הזמן smile 5
ואכן כייף לחזור ולהיות גם אם לא 100 אחוז wink
בהצלחה לך בכל

ושוב תודה מכלב הלב לכל המברכיםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 15:19

dany
dany
יולי מתוקה את מקסימה בעצמךsmile
מאחלת לך שברגע שתרצי יעלמו הבעיות ותוכלי להרות בקלות
מכל הלב
דני

יולי כתב:
היי דובונית יקרה !
קודם כל מגיע לך המון המון מזל טוב ונשיבוקים בקשר להריון כי זה באמת פלא הבריאה ואני שמחה מאוד שאת בדרכך להיות אמא. זה דבר ממש מדהים כשלעצמו. הצטערתי לשמוע שההריון הלך פחות חלק עם אשפוזים וכו' אבל, יש הריונות קלים וקשים יותר ו..את כבר יותר קרובה ללידה כך שעוד מעט את כבר תהיי אחרי זה וכמובן גם תהייה לך בת או שיהיה לך בן מקסים ואת תתאוששי מהתהליך הפיזי שאת עוברת וכמובן תתרכזי בחווית האימהות. אני באופן אישי עדיין לא אמא וגם עדיין לא בהריון, אלא בגדר חושבת על זה ומתכננת בראש ( אך ברקע יש אצלי בעיות פוריות ) ולכן אני מתייחסת להריון לגמרי בגדר של פלא הבריאה ולכן אני ממש ממש שמחה ורואה אצלך את חצי הכוס המלאה שהנה..אוטוטו את אמא צעירה. בקשר לדיאטה ואורח החיים, אני ממש ממש שמחה שחזרת עם עומר לחוגים של מירי ואני בטוחה שככל שתוכלי להגיע את תגיעי וגם תהני מההרצאות. בנוסף- אל תשכחי שאת בטוח אחרי הלידה תגיעי לחוגים וכמובן כל העודפים- מה שהם לא יהיו יירדו - אבל הכי חשוב- את אשה חזקה, עברת הרבה , גם אם את מופנמת את בטח עוברת הרבה דברים והעולם הפנימי שלך כנראה מאוד עשיר ולכן אני גם בטוחה שאת אשה חזקה. אני בטוחה שיש גם משפחה וחברים וכמובן את עומר- ואיך לא, גם את הפורום הנהדר והבאמת מפרגן שלנו, ותכתבי לנו מתי שאת רוצה ומה שאת רוצה ותרגישי בנוח לשתף כי זה מקל מאוד . רציתי ושכחתי לומר לך כדי באמת לחזק- אני הרבה פעמים צופה בסרטון שלך ואני ממש לוקחת ממך דוגמא אישית. אז מה שלא יהיה בהריון העיקר זה הבריאות- להרגיש טוב ככל שניתן ונשמע לי שאת ממש מתחזקת פיזית כי הנה עובדה שאת חזרת כאן לחוגים כי את כנראה מרגישה יותר טוב, ואני בטוחה שגם מבפנים את כבר מתחזקת כי הנה יצאת והגחת חזרה אלינו. שוב, את תמיד מוזמנת לכתוב עלייך (גם אני לפעמים נפתחת כאן בפורום מה שאני לא אומרת לאנשים פנים אל פנים ) וכמובן גם להגיב מתי שמתחשק, כי אל תשכחי שאחרי הכל את אכן מופת ודוגמא לכולנו. ואני בטוחה שתמשיכי להיות לא רק מופת ודוגמא אלא אישה ממש מקסימה כפי שאת, אני ממש זוכרת איך את תמיד כותבת ומעודדת את כולנו, וכולנו בני אדם עם ימים יותר טובים ופחות טובים וכן תקופות טובות יותר ופחות אז את יכולה ומוזמנת מאוד לשתף בכל מה שמתחשק בטוב וגם בפחות..וגם להגיב מתי שבא. Rock Band
אז המון מזל טוב
וברוכה השבה אלינו

יום מקסים,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 13:31

קרולין
קרולין
דובונית יקרה ואהובה שלנו!
תחילה , מזל טוב ענק מכל הלב על ההריון שלך/שלכםsmile
מאחלת לכם את כל הטוב שיש, שיהיה לך ב"ה בשעה טובה ומוצלחת ורק טוב אמן.
כיף שאת איתנו התגעגענו אלייך מאד.
שיהיה לך ולדובון שבוע נהדר, בשורות טובות וכל טוב.
נשיקות חמותתתתת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 12:58

יולי
יולי
היי דובונית יקרה !
אז המון מזל טוב
וברוכה השבה אלינו

יום מקסים,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 07:45

שאפתנית
שאפתנית
כל שנותר לי הוא לחזק את ידיך דובונית יקרה, את כבר לקראת הסוף (שבעה חודשים כבר עברו) ולאחל לך ולעובר בריאות והצלחה!!!
מקווה שתצליחי להיכנס ולשתף אותנו יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/07/2011 13:41

קרנושה
קרנושה
שמחה שאת כאן שוב..ומאחלת את כל הטוב שבעולם! מגיע לך אושר, נחת ובריאות וכל מה שאת מאחלת לעצמך♥
0 קישור קבוע (Permalink)
09/07/2011 13:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חבירם יקרים
תודה רבה רבה על המילים החמות
תודה רבקוש על שיחת הטלפון והמילה החמה והמרגשת
תודה על התמיכה שלכם העצות וקבלתיי שוב אליכם בזרועות פתוחות
אין די תודות להודות לכן באמת תודה מכל הלב על הברכות והכל
היום גם קראתי קצת באתר והגבתי בעיקר לשירשורים הקצרים יותר עד שנתרגל לתרגל שוב לקרוא יותר ....
לא קל לא להיות יסודית כבעבר אך מקווה כי תבינו תודה לכן
ומיכל יקרה תודה על שהקדשת מזמן בימים אלו ריגשת אותי מאוד אנו עוד נשתמע
המשך שבת נעימה ונישבוקים smile
edited by דובונית אכפת לי on 7/9/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 19:14

מיכל שרון
מיכל שרון
דובונית יקרה ומקסימה...
קודם כל אני אומר שאני ממש שמחה לקרוא אותך כאן בפורום.. כמה וכמה פעמים חשבתי עליך.. הנחתי שאת בתקופה לחוצה בלימודים (מי כמוני יודעת כמה אינטנסיביים הם יכולים להיות) ולכן לא חשבתי אפילו על דברים כאלה... איזה שמחה ואיזה ששון לקרוא שאתם בהריון smile המון המון מזל טוב יקרה.

מה אני אגיד לך.. אני בסה"כ 3 חודשים אחרי וזה כבר מרגיש כאילו ההריון שלי היה לפני יובלות... אבל עכשיו שאני נזכרת בו מציפים אותי מחדש הרבה דברים - מחשבות ורגשות ובעיקר הרגשות פיזיות שהן כמובן חלק מהותי ומשמעותי מההריון עצמו.
כמו שאת מתארת דווקא החלק הפיזי הוא שגובה ממך מחיר יקר בגזרת ההנאה מהתקופה המיוחדת הזו בחייה של אישה ואני כל כך מצרה על כך...
אמנם לא הקאתי אפילו פעם אחת במהלך ההריון, אבל בהחלט זכורות לי הבחילות, כאבי הגב המרובים, האגן שזז ממקומו ללפלנד ממש, העייפות הכרונית, הציצים שגודלים, התחת שמתעצם (כאילו שלא היו לי איתו עניינים עוד קודם wink), הרגליים שנהיו כבדות ובכלל המיכל שראיתי בבוקר במראה ולפעמים לא זכרתי מיהי וכיצד היא הגיעה לממדים האלה...
אני יכולה לומר לך מנסיוני הטרי טרי שכל הריון הוא משהו אחר.. כל אישה מגיבה אליו אחרת.. איכשהו התיאור שלך כאן את המצב מילא אותי בעיקר ברצון לנסוע עד אלייך עכשיו ולתת לך חיבוק ענק ענק.. רצון למלא אותך באנרגיות חיוביות שנדמה שקצת חסרות לך, קצת יותר אמונה ביכולת של הגוף שלך, להטעין אצלך את התחושה שאת פלא מהלך יקירה.. ככה נראה ומרגיש נס הבריאה!!!
אני מצרה על התחושות הקשות שמלוות אותך כי לתחושתי אין להן מקום... הדבר היחיד שיש לו מקום הוא הפניות הרגשית והנפשית שלך להפנמה שאת לקראת שינוי סטטוס.. את בדרך להיות אמא.. ושוב, מהחוויה שלי החדשה חדשה - אין משהו יותר משנה ומעצב אישיות מזה... אני מיכל אחרת מאז שתומר בחיים שלי וגם את תהיי אחרת, אחרת במובן הכי יפה וטוב שיכול להיות.
הייתי רוצה שתצליחי להתפקס על קו הסיום, להנות מכברת הדרך שיש לך עוד לעבור בדרך אליו ולאהוב את עצמך והתקופה הזו יותר.. אני משוכנעת שאין מקום לרגשות של בושה וחוסר אמון כל כך קשים כמו שהם עולים מתיאורך... כמו שכבר כתבתי.. את פלא יקירתי!!! את מדהימה ונחושה וחזקה מאין כמוך.. כל אישה שעוברת 9 חודשים כאלה היא כזו, על אחת כמה וכמה כשהם עוברים באופן הזה.
יקרה ואהובה.. תני קצת יותר אמון בעצמך, בגופך שהוא יודע לשמור עליך ועל העוברית הקטנה שלך, תבטחי באינטואיציות שלך ולכי איתן, זה יעזור לך המון בהמשך.

נותר לי רק לאחל לך המון המון הצלחה בהמשך, שיעבור לך יותר בקלות מעכשיו, שתפסיקי להרגיש רע או אשמה במקום הזה שבו את זקוקה לעזרה ופשוט תקבלי אותה בזרועות פתוחות וכמובן - המון המון מזל טוב על החדשות המשמחות, מקווה שלמרות הכל ואחרי הכל את קמה כל בוקר עם תחושת מלאות פנימית אמיתית ומוחשית ביותר שממלאת את ליבך בשיר ורננה... כי זה באמת דבר מדהים.. הריון.. ויש משהו בך שמתרוקן אחרי הלידה.. מעין ריקנות שאני עדיין לא התנערתי ממנה לגמרי.

אם תרצי אני אשמח לתת לך המון טיפים ועצות וגם להפנות אותך למטפלת מדהימה שנפגשתי עימה במהלך ההריון ועזרה לי רבות ברמת המוכנות הנפשית והפיזית ללידה (ואני משוכנעת שבלעדיה הכל היה נראה אחרת) ואני מקווה שתרגישי חופשי לנצל את ההצעה הזאת שלי, אני בהחלט אשמח לשמוע ממך מתוקה.

שתהיה לך שבת שלום ושוב - אני שולחת לך מפ"ת המון חיבוקים ונשיקות ואהבה. hug
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 17:45

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 17:26

yonim
yonim
דובונית יקרה.

נכון הגוף לפעמים משתגע ומשגע, אבל כל הכבוד להתמדה ושאת מנסה לשמור גם בעת הקשה. בתקופה שליאת ואני אצל מירי, חווינו שני הריונות, ובהחלט ראינו את ההשפעה של המסגרת.

--
אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 17:16

EFF
EFF
דובונית יקרה...WOW...WAW...WOW....איך טסו להם 7 חדשים ואת , למרות הדרך הקשה - מתקרבת לאחד מרגעי האושר הגדול בחיים...
הריון הוא אחד משיאי הפריחה בחיי כל אישה, ונכון לפעמים זה קשה..בהריון הראשון אני הקאתי "את נשמתי" לכל אורכו, ולמרות זאת שכפלתי זאת כמה פעמים...
במה אברך אותך?? בדרך קלה ובהרבה רגעי אושר ואהבה.
כל כך מ-ת-ר-ג-ש-ת- בשבילכם !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 17:09

נינוש
נינוש
דובונית יקרה, ואווו ואוו איזה הפתעה
בשבילי הפתעה גדולה
כל כך שמחה , הריון זה כייף
תקבלי את הכל, התוצאה תהיה נהדרת
בבקשה בבקשה תשתפי אותנו גם
ותחזרי במהרה להיות האשה שאנו מכירים הייטב.
ובינתיים שבת שלום,
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 17:04

miribelkin
miribelkin
Administrator
דובונית יקרה מרגשת ומקסימה
תודה שנכנסת לפורום, וששיתפת אותנו....
היה כף לראות אותך ואת עומר היקר אחרי תקופה
כל כך ארוכה.אני בטוחה שהכל יהיה בסדר, אנחנו איתך
מתפללים לשלומך ולשלום התינוקת היקרה שבתוכך, מפרגנים ושמחים
איתכם, תמשיכי לשתף אותנו, זו התרגשות גדולה.
תרגישי טוב ולהתראות בחוגים בשבוע הבא, לא מוותרת לכם על החיבוק הענק.
שבת נפלאה באושר וברכה אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 16:38

ענת
ענת
דובונית יקרה כיף שחזרת לדפי הפורום היית חסרה
המון מזל טוב אושר והצלחה
כולנו איתך התחזקי נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
08/07/2011 12:20

רבקה
רבקה
איזו התרגשות דובוניתה לראות שוב כאן
מאחלת לכם דובוני אכפת לי את כל הברכות מכל הלב
על ההריון ומכאן שימשיך רק יותר בקלות
שמרי על עצמך ואנחנו כאן בשבילך תמיד
חיבוק ענק ושבת קסומה לכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לפעמיים קשה .... ההתמודדות..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!