08/07/2011 10:36
 אשירה Posts: 4292
|
דובונית מתוקה ואהובה, סוף סוף נפתרה התעלומה להעלמותך הפתאומית, כמובן שהיו לי מחשבות וחשדות אבל לא התעמקתי בנושא כי כיבדתי את רצונך. כאדם רגיש וביישן, כפי שאת מעידה על עצמך, את כנראה עוברת כל דבר הכי לעומק שאפשר והגוף שלך מגיב. מאחלת לך המון המון הצלחה ואושר, אל תעמיסי על עצמך כעת מעבר ליכולתך, לאחר הלידה יהיה לך מספיק זמן לפצות על השאר. אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 10:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וואו עכשיו אני מבינה מדוע החל לרדת שלג בחוץ. איזו הפתעה נהדרת.איך טסו להם שבעה חודשים ,לך היה אומנם קשה אבל עוד רגע והכל יהיה שווה והעיקר שהכל יעבור בקלות ועכשיו פרצת ,חזרת ועשית בחוכמה רבה ,חבקי ואמצי לליבך את מירי חזק,מגיע לה,אין לה אח ורע כולל התמיכה והעידוד. ולך יקירה ,המשיכי להיות איתנו ולעדכן . מליון נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 09:45
 dany Posts: 19819
|
דובונית אהובה ברוך שובך אלינו יקירה איך התגעגעתי אליך את בוודאי יודעת שכמה פעמים ניסיתי להיות בקשר אך דובון דיווח לי שאת לא במיטבך וכי שתחזרי לכוחותיך שוב תשובי אלינו. אז ראשית ברכות מעומק הלב על ההריון ההולך ומתפתח וכמובן איחולים להמשך קל יותר . מצפה לקרוא אותך הרבה וכולנו כאן רק בכדי לתמוך בך חברה אהובה. שתיהיה לך שבת נפלאה ד"ש לדובון ליטוף לבטן נשיבוקים דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2011 09:32
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
וואהו זמן רב שלא הייתי כאן ... התגעגעתי .... לאלו שפספסו אני בהריון אוטוטו שביעי, אכן הזמן חלף לו.. הריון לא קל עם אשפוזים, מיונים, מוקדים רפואה דחופה .. הרבה הרבה מנוחה הקאות אין סופיות עד היום אך פחות מהעבר.. חשד לדלקת ריאות וירוסים הקיבה שנהרסה מהקאות ועוד כמה דברים שהגוף היה חייב לבדוק בדיוק בתקופה הזו.. בצל כל זה הגוף שמשתנה החיים מאדם פעיל ועצמאי ללא פעיל ודי תלוי עקב המצב.. והאוכל שהפך להיות בעייתי כי הגוף מתמרד ואפשר לומר ששום דבר בריא כמעט שלא מתעכל במערכת.. התסכול מכך, והניסיון האינסופי לנסות לקבל זאת,ואף שזה זמני זה לא קל מברכים יום יום על ששרדנו עד כה ושיש לי את הציפייה לפלא הכי מתוקה שגדלה בתוכי... ויום יום בליבי תפילה שרק תשרוד את גוף אימה... לצערי כל הסיטואציה החזירה אותי אחורה להיות אדם ביישן יותר ומופנם ... הדיסוננס של הרצון להגיע לחוגים ואי היכולת והבושה לעשות זאת, הרצון של לתת 100 אחוז באתר ואי היכולת להיות מרוכזת גרמו לי להתרחק מהרבה בדרך ולמרות הכול אספנו את מר אומץ ברביעי האחרון וחזרנו לחוגים שם מירי שכל העת ניסתה ושמרנו עימה על קשר קיבלה אותנו בחיבוק חם ואוהב, היה ממש מרגש... והשלב הבא הוא אתם כי אומנם איני במיטבי עדיין לענות כאן או לקרוא יום יום אך אתם אלה שנותנים לי את רגעי האושר בכך שאני מעניקה עזרה ושמחה על התמיכה שיש בין איש לרעהו באתר זה. אז מתנצלת שנעלמתי מקווה שתבינו, תודה שקראתם עד הלום, מברכת את אלו שפספסתי בברכת יום הולדת שמח מאחלת הצלחה לחדשים שבטח נוספו ולמתמידים גם לאלה שקל יותר ולאלו שקשה יותר גאה בכם... תודה לכל הדואגים המתעניינים ואלו שהיה אכפת להם כל התקופה שבת שלום ורק בשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|