30/05/2011 08:12
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
נחושתי אהובה קודם כל ברכות ואיחולים מזל טוב לאמא ולבן........................המון המון נשיקות וחיבוקים. ועכשיו לעניינו, אני מכירה כל כך טוב את התהליך הזה שאת מספרת כאן............ וכמוך הנדנדה הגועלית הזו של הקילוגרמים למעלה ולמטה משגעת מטריפה......... ועומדים מולה חסרי ישע כמו תינוקות. מה אומר לך............ אני מחזקת אותך שהפעם באמת תעשי את הצעד הזה ללא מורא ופחד.......... תצעדי מעבר לקו, תשברי את המחסום, ותרדי לבלי שוב אל אותם מספרים מפחידים. אני מחזקת אותך ואותי באותה מידה.........כי הנה אני יושבת אצל מירי כבר למעלה משנה.......... ירדתי שמונה ועליתי אותם בלי בושה בחזרה............ ונראה לי שאני כרגע במין כזה לימבו מושך ושחור.... שאומר שוב בואי נראה מי ינצח................. מפחיד. נוסעת הלילה לשבוע לטיול.......... אירופה צ'כיה הונגריה ואוסטריה.......... מה יש לאכול אין לי מושג........ מלפפונים הודיעו עכשיו שלא כי יש זיהום......... מקווה שיהיה לי מה לאכול חוץ מעוגות מפורסמות..........אבל מבטיחה שחוזרת........... חוזרת להיות מושלמת כפי שהייתי לפני שנה, עומדת ביעדים ובהבטחות בכדי לא לחזור למספרים שנשמעים כמו שמונים או תשעים............. נשיקות ילדה יקרה והמון המון הצלחה כי את פשוט השראה.
דני יקרה, את מרגשת בתמיכתך...ולגבי מה לאכול דגים, קטניות, דגנים, ירקות מעניינים...מלפפון יש לך גם בארץ ואני בטוחה שאם תקפידי על בלי פחמימות מחמש הנזק לא יהיה גדול כל כך. נסיעה טובה ומהנה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:09
|
אקורדיאון כתב:
נחושה כן את.את באמת מודל לחיקוי ובדרך שאת הולכת מובטחת רק הצלחה. מחבקת אותך לחיזוק אין כמוך יקירה.
תודה אקו יקרה, אני אצליח....לא משנה מה...זה יקרה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:07
|
מיכל שרון כתב:
נחושה יקרה ומקסימה ומרגשת!!! עכשיו אני ממש מתבאסת שלא הספקנו לחוג הראשון היום אלא רק לשני... איך הייתי שמחה לחבק אותך ולשמוח איתך.. איזו ירידה מדהימה ואיזו מתנה מדהימה!!!
היה לי ממש כיף לקרוא את הפוסט שלך.. אחד הטובים שלך בלי ספק!!! איזה תובנות.. יאללה שלך... תשמרי לי חיבוק נצחון וגאווה לשבוע הבא טוב?! נשיקות, מיכל.
דווקא ביום ראשון הבא לא אהיה (בדיקה בת"א) ואתייצב לשני בוקר... מבטיחה שנתחבק ותומריקו מהמם בפולו ובגינס , נשיקותתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:02
 נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה, בוקר טוב ומזל טוב לבנך, חגיגות בבית ליום הולדת זה סכנה תיזהרי, והכי חשוב מזל טוב לכרטיס הזהב, החוג הכי הכי אינטימי שלנו מאחלת לך להגשים את המטרה, ולא לשכוח לבוא לרמת גן, אוהבים אותך אצלינו!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 07:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לך נחושה, איזו ירידה מרשימה, 3 ק"ג בשבוע זה פשוט אדיר. מזל טוב ליום הולדתו של בנך. קראתי את התובנות שרשמת והן אומרות הרבה. מדבריך מרגישים שעברת תהליך ארוך במשך השנים וההתחייבות לכרטיס הזהב ממחישה את הבשלות להמשך. אני בטוחה שתצליחי לחצות את קו ה-90 לכיוון ה-80 וזה יקרה עוד השבוע. המשך הצלחה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 07:20
 לייסי Posts: 623
|
נחושקה כל הכבוד!!!    להשיל 3 ק"ג בשבוע - איזה הישג נאה! תמשיכי בדרך הזו - והחיים יפים... מזל טוב לבן ליום ההולדת וברכות על כרטיס הזהב! מעריצה, אוהבת ומחבקת - אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:09
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אהובה קודם כל ברכות ואיחולים מזל טוב לאמא ולבן........................המון המון נשיקות וחיבוקים. ועכשיו לעניינו, אני מכירה כל כך טוב את התהליך הזה שאת מספרת כאן............ וכמוך הנדנדה הגועלית הזו של הקילוגרמים למעלה ולמטה משגעת מטריפה......... ועומדים מולה חסרי ישע כמו תינוקות. מה אומר לך............ אני מחזקת אותך שהפעם באמת תעשי את הצעד הזה ללא מורא ופחד.......... תצעדי מעבר לקו, תשברי את המחסום, ותרדי לבלי שוב אל אותם מספרים מפחידים. אני מחזקת אותך ואותי באותה מידה.........כי הנה אני יושבת אצל מירי כבר למעלה משנה.......... ירדתי שמונה ועליתי אותם בלי בושה בחזרה............ ונראה לי שאני כרגע במין כזה לימבו מושך ושחור.... שאומר שוב בואי נראה מי ינצח................. מפחיד. נוסעת הלילה לשבוע לטיול.......... אירופה צ'כיה הונגריה ואוסטריה.......... מה יש לאכול אין לי מושג........ מלפפונים הודיעו עכשיו שלא כי יש זיהום......... מקווה שיהיה לי מה לאכול חוץ מעוגות מפורסמות..........אבל מבטיחה שחוזרת........... חוזרת להיות מושלמת כפי שהייתי לפני שנה, עומדת ביעדים ובהבטחות בכדי לא לחזור למספרים שנשמעים כמו שמונים או תשעים............. נשיקות ילדה יקרה והמון המון הצלחה כי את פשוט השראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 04:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כן את.את באמת מודל לחיקוי ובדרך שאת הולכת מובטחת רק הצלחה. מחבקת אותך לחיזוק אין כמוך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 00:22
 avi_i Posts: 269
|
נחושה, זה פשוט מדהים! את פשוט מעוררת השראה ומזל טוב על כרטיס זהב...הכי טוב זהב!! הכי טוב שיגרה! בהצלחה אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 00:12
 tutit Posts: 2431
|
נחושה אלופה!!! כל הכבוד על הירידה המדהימה  הרגשתי כבר בפוסטים האחרונים שחל בך שינוי אמיתי וחיובי.... תודה על השיתוף אשר מטעין את הפורום באנרגיה חדשה ומוטיבציה האכילה הרגשית הייתה אצלי כל הסופשבוע כולל היום על משהו ממש מעצבן שלא עוזב לי את המוח וכ"כ נלחמתי בו משעות הערב שלפחות מחמש אני ממש בסדר............. מאוד מקווה שמחר בבוקר התופעה תעלם...... מאחלת לך המון הצלחה בריאות אושר ועושר........
נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 23:33
 מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה יקרה ומקסימה ומרגשת!!! עכשיו אני ממש מתבאסת שלא הספקנו לחוג הראשון היום אלא רק לשני... איך הייתי שמחה לחבק אותך ולשמוח איתך.. איזו ירידה מדהימה ואיזו מתנה מדהימה!!! היה לי ממש כיף לקרוא את הפוסט שלך.. אחד הטובים שלך בלי ספק!!! איזה תובנות.. יאללה שלך... תשמרי לי חיבוק נצחון וגאווה לשבוע הבא טוב?! נשיקות, מיכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 23:09
 מימי Posts: 117
|
נחושה יקרה! צריך המון אומץ כדי לכתוב 93 ק"ג, ואולי באמת הגעת לנקודת ה"אל חזור" , בה ברור כי מכאן הלאה זה גרוע מגהנום, ויפה שנעצרת דקה אחת לפני. כל הכבוד לך על כרטיס הזהב, אבל אין לנו ברירה, שמן צריך שוטר!!! גם אני חוויתי הריון של 30 ק"ג עם ניתוח קיסרי בסופו- ואז נולד גיתי החמוד!!! אחרי חודש כבר העליתי את ה-10 ק"ג שירדו בלידה, ווההתדרדרות הייתה בעיצומה, והתירוץ אני אחרי לידה הספיק כמעט ל-2 לידות. עשיתי דיאטה רצינית אצל מירי לכבוד בר המצוה של גיתי בה ירדתי בשנה 14 ק"ג כמו שרציתי. בטיפשותי עזבתי על מנת לחזור עם עוד ק"ג.....לא אייגע אותך בעזבתי וחזרתי עם עוד כמה ק"ג...ואכילה ריגשית אחרי מחלה קשה ושאר תירוצים. היום אני במקום אחר, יודעת שצריך לשמור על ההישג, ובשום פנים ואופן לא לעזוב, רק לשמוח שיש לנו מקום מחבק כזה-החוג של מירי-ששומר עלינו ב "תקלה ההתנהגותית שלנו" בה אנחנו לא יכולים לבד!!!! מתי שאת צריכה יש לי חיבוק גדול עבורך שיהיה לכולנו בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 22:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה מזל טוב לבנך, ומזל טוב לכרטיס הזהב..... את לא צריכה להוריד 30 קילו...... הגזמת, 20 יספיקו בהחלט, בבקשה לאט ובטוח...... בלי לחץ ומתח, בכף ובשיתוף, כי כולנו כאן אוהבים אותך ושמחים לקרא את דברייך. שיהיה בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 22:42
|
היי לכולם, היום לפני 10 שנים (יום אחרי שבועות) נכנסתי לניתוח קיסרי יזום 104 ק"ג (10 ק"ג נוזלים+4 ק"ג תינוק+המון אמא...ובטן מלאה מעוגות ובלינצ'סים באישור הרופא וילדתי את בני הצעיר. חלפו 10 שנים ולא שלא התאמצתי אבל הכי נמוך שהגעתי היה 75 והכי גבוה 93 ובינהם שמחות ואובדנים נסיבות אך גם תירוצים... והערב, מתנת יומולדת שמתי 12 צ'קים לכרטיס זהב (אחרי שלושה ורודים) המראה על מחוייבותי וה- מתנה היתה 3 ק"ג פחות (בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש כולל שישבת) והתיצבות על 90. כעת נותר לי רק להושיט את הרגל מעבר לקו הזה ולא לחזור לשם לעולם. ולמה אני מספרת לכם?, כי אני רוצה לחלוק אתכם כמה תובנות: העליה ברובה היתה קשורה לאהבת גלידה עוגיות ומתוקים- המון מילקי ועליה ניכרת בנס קפה העליה ברובה היתה ריגשית טוב אז אוכלים רע אז אוכלים ובמיוחד חוסר מודעות משווע לכמויות, גם הרבה דיאטה=הרבה אוכל... העליה ברובה היא בחלוקה לאמהות שמנות ושמנמודות (מירי תמיד אומרת להביט סביב) או אמהות חתיכות הורסות שאת לא מאמינה שהן עברו קייסריים או לידות...ואני תמיד נראיתי "בסדר" וכשיש שלושה ילדים יש המון אמהות להשוואה כנראה מגיע גיל או שלב שבו נגמרת האפתיה ומתחילה ההתעוררות ואז את מוכנה לקום להליכה בימש וחצי, לא לגעת בפחמימות אחרי חמש, לוותר על חלה בשבת בבוקר ופשוט לשם שינוי לדאוג קצת לעצמך אז הגיע הזמן שלי, אני יודעת שעוד תהיינה מעידות אבל כעת אני באמת נחושה להוריד את הכובד המיותר הזה מעליי, בריאותית ואסתטית ומוכנה להתאמץ ולוותר ובמודע, כדי להצליח. וכן, חלפו להם 10 שנים ומהר...וכעת אני במקום אחר, קצת יותר בוגרת ואחרי חתיכת חיים והתנסויות ואתגרים...וזה כרגע ה- אתגר שלי, ואני סימנתי לי יעד ואהיה שם, נחושה וממוקדת... אגב- ישבתי היום באוטובוס מול בחורה שלדעתי אין לה 30, שלדעתי לא מקבלת עודף מ 120 ק"ג, מהממת ביופיה, חריגה בצמיגיה וחלפה בי המחשבה, פשע לאור היום, איך אשה יכולה להרשות לעצמה כזה מטען חורג?, אבל מי אני שאדבר ואני סוחבת עליי 30 ק"ג מיותרים לגמרי??? מחכה לכם הרצאה מקצועית ומעמיקה ומירי שוב תודה על התמיכה והפירגון... לילה טוב וחלומות פז, נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|