08/06/2011 18:15
 dany Posts: 19819
|
תודה חמודה נסעתי וגם נהניתי אך ממש לא נחתי............ עכשיו אני נחה!!!!!!!!!!!!! 1103 כתב:
דני יקרה תהני מהטיול באירופה יהיה לך שבוע של כייף ארצות יפיפיות מקומות מדהימים תחזרי בשלום בכוחות מחודשים נשיקות נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 16:59
 רבקה Posts: 8411
|
כן כן דניאל יקרה זה מה שקורה כשבמקרר מחכה העוגה וממתינה שמישהו יוציא אותה לאוורור אויבים לא מכניסים הביתה וגם לא משאירים אותם בבית אחרי......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 14:46
 דניאל Posts: 6
|
ראשית מזל טוב וכל הכבוד לך. גם לבני היתה יום הולדת אתמול והצלחתי לא לאכול עוגה אבל ברוב חטאי קמתי בלילה כמעט מתוך שינה ו................................ אכלתי עוגה תוך כדי שאני מסיימת לאכול אותה כבר הצטערתי אבל זה לא בשליטה כשזה קורה בלילה לא נורא ממשיכים היום. כל הכבוד לך שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 14:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירוש כל כך מוכר מה זאת מתארת ובתקופות אחרות בחיי זה היה מאוד מאוד נפוץ היום תודה לאל זה הרבה יותר בשליטה וברוב המקרים הדיבור עם עצמי מצליח להשכיח את הפנטזיה של פיצוי שנובע ממקום של שמחה והצלחה. צריך לתרגל כל הזמן... אשירה כתב:
נחושה כתב: אקורדיאון כתב: נחושה את מחוננת!!!!! לא ממש, אמנם לא נפלתי על עוגות אבל באכילה רגשית סיימתי יומיים עם פחמימות בערב, אבל זהו נגמר... היום כבר הייתי בשליטה ופשטידת כרוב טעימה מתקררת על השיש תודה על העידוד יקירה, נשיקות♥ נחושה יקרה, ראשית כל הכבוד על ההצלחות, על השיתוף ועל האנרגיות הטובות שאת מרעיפה עלינו. אני רוצה גם להתייחס למה שקרה לך, שלא נפלת על העוגות אלא על משהו אחר. מנסיוני, קרו לי מקרים שהצלחתי להתאפק ולעמוד בפיתוי מסוים אבל אחר כך השתלטה עלי תחושה הפיצוי, כאילו מגיע לי פרס, ופרס אצל שמנמוד מצוי זה פיצוי באוכל ולפעמים הפיצוי עולה לנו ביוקר עשרת מונים מהדבר עצמו. מעניין אותי לדעת אם גם אתן מכירות את התופעה???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 17:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
התופעה כל כך מוכרת,זה בדיוק מה שקרה לי עם סיפור העין,הרגשתי כל כך מסכנה והפיצוי כמובן היה האוכל ועלה לי בשני קילו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 14:30
|
אשירה כתב:
נחושה כתב: אקורדיאון כתב: נחושה את מחוננת!!!!! לא ממש, אמנם לא נפלתי על עוגות אבל באכילה רגשית סיימתי יומיים עם פחמימות בערב, אבל זהו נגמר... היום כבר הייתי בשליטה ופשטידת כרוב טעימה מתקררת על השיש תודה על העידוד יקירה, נשיקות♥ נחושה יקרה, ראשית כל הכבוד על ההצלחות, על השיתוף ועל האנרגיות הטובות שאת מרעיפה עלינו. אני רוצה גם להתייחס למה שקרה לך, שלא נפלת על העוגות אלא על משהו אחר. מנסיוני, קרו לי מקרים שהצלחתי להתאפק ולעמוד בפיתוי מסוים אבל אחר כך השתלטה עלי תחושה הפיצוי, כאילו מגיע לי פרס, ופרס אצל שמנמוד מצוי זה פיצוי באוכל ולפעמים הפיצוי עולה לנו ביוקר עשרת מונים מהדבר עצמו. מעניין אותי לדעת אם גם אתן מכירות את התופעה???
אשירה יקירתי הו הו כמה שזה מוכר !!! חייבים ללמוד לאט לאט להשתחרר מהתופעה הזו. מה שלומך יקירתי בכלל ? חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 14:26
|
אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: אקורדיאון כתב: נחושה את מחוננת!!!!! לא ממש, אמנם לא נפלתי על עוגות אבל באכילה רגשית סיימתי יומיים עם פחמימות בערב, אבל זהו נגמר... היום כבר הייתי בשליטה ופשטידת כרוב טעימה מתקררת על השיש תודה על העידוד יקירה, נשיקות♥ אמרתי לך שכן,לא להתווכח,את כאן את במודעות,עשית דרך לא מבוטלת וממשיכה , מה זה אם לא מחוננת? נחושתי - היום כבר הייתי בשליטה - זה נקרא מחוננת אם לא ידעת ♥♥ ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 11:59
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: נחושה את מחוננת!!!!! לא ממש, אמנם לא נפלתי על עוגות אבל באכילה רגשית סיימתי יומיים עם פחמימות בערב, אבל זהו נגמר... היום כבר הייתי בשליטה ופשטידת כרוב טעימה מתקררת על השיש תודה על העידוד יקירה, נשיקות♥
נחושה יקרה, ראשית כל הכבוד על ההצלחות, על השיתוף ועל האנרגיות הטובות שאת מרעיפה עלינו. אני רוצה גם להתייחס למה שקרה לך, שלא נפלת על העוגות אלא על משהו אחר. מנסיוני, קרו לי מקרים שהצלחתי להתאפק ולעמוד בפיתוי מסוים אבל אחר כך השתלטה עלי תחושה הפיצוי, כאילו מגיע לי פרס, ופרס אצל שמנמוד מצוי זה פיצוי באוכל ולפעמים הפיצוי עולה לנו ביוקר עשרת מונים מהדבר עצמו. מעניין אותי לדעת אם גם אתן מכירות את התופעה???
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 05:10
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: נחושה את מחוננת!!!!! לא ממש, אמנם לא נפלתי על עוגות אבל באכילה רגשית סיימתי יומיים עם פחמימות בערב, אבל זהו נגמר... היום כבר הייתי בשליטה ופשטידת כרוב טעימה מתקררת על השיש תודה על העידוד יקירה, נשיקות♥ אמרתי לך שכן,לא להתווכח,את כאן את במודעות,עשית דרך לא מבוטלת וממשיכה , מה זה אם לא מחוננת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 22:10
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה חברתי היקרה בשמחה אשמור כיסא של כבוד לידי סוף שבוע נהדר נילי 

|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 22:04
 1103 Posts: 5022
|
נחושה חברתי היקרה בשמחה אשמור כיסא של כבוד לידי סוף שבוע נהדר נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 20:50
|
אקורדיאון כתב:
נחושה את מחוננת!!!!!
לא ממש, אמנם לא נפלתי על עוגות אבל באכילה רגשית סיימתי יומיים עם פחמימות בערב, אבל זהו נגמר... היום כבר הייתי בשליטה ופשטידת כרוב טעימה מתקררת על השיש תודה על העידוד יקירה, נשיקות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 20:48
|
1103 כתב:
נחושה כתב: נינוש כתב: נחושה יקרה, בוקר טוב ומזל טוב לבנך, חגיגות בבית ליום הולדת זה סכנה תיזהרי, והכי חשוב מזל טוב לכרטיס הזהב, החוג הכי הכי אינטימי שלנו מאחלת לך להגשים את המטרה, ולא לשכוח לבוא לרמת גן, אוהבים אותך אצלינו!!!! אוהבת מליונים את הפרלמנט הקסום של רביעי ב 17:30, אלו אנשים...מבטיחה שבקרוב מאוד אעשה מאמצים להגיע...ברגע שבני יסיים את החוג במהלך יוני.... נשיקותתתתתתת נחושונת אני מקנאה מה עם פרלמנט יום שני בוקר עם אנשיו המקסימים שכחת אותנו? אנחנו אוהבים אותך ומקוים שיום אחד תחזרי אלינו. נשיקות נילי  נילוש, ביום שני הקרוב בבוקר, כי לא אוכל להגיע בראשון בערב עקב בדיקה וצום. תשאירו לי כסא פנוי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 14:19
|
נחושה כתב:
נחושה כתב: אשירה כתב: נחושה יקרה, ראשית מזל טוב לבן וגם לאם ולכל המשפחה, שנית שאפו על ירידה כל כך יפה, 3 קילו בשבוע זה מדהים וזה מקרב אותך להחלפת קידומת, וזה כיף ויופי ואני רק מאחלת לך שהמגמה תישמר.
מה שלא כל כך ברור לי זה איך את יכולה לחיות בשלום עם כאלה שתי עוגות במקרר, פשוט נשגב מבינתי ומחיכי, אולי לא כדאי לקחת סיכון, אבל ההחלטה היא שלך ואני סומכת עלייך שאת יודעת מה את יכולה ומה לו. ולי רק נותר לאחל לך הצלחה רבה בהמשך, אין מצב, אני לא רואה אותם, הן אוויר מסתבר שהעוגות הבחינו בי , ואחרי שפרסתי לילדים ולחבר של בני, עליתי לשכנה ומסרתי לה מעל חצי עוגה עם איחולי בתאבון מהבן שלי... היא הזמינה אותי לקפה עם העוגה, שתיתי קפה לקחתי כפית ממנה ובזה נגמר, לא מוכנה לקלקל לעצמי, כך שנכון לרגע זה אני עדיין בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש...
גאה בך ♥♥♥ המשך קל ושולט
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 09:26
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד נחושה היקרה, אמנם אני כותבת לך באיחור - אך ברכותיי ליום הולדתך!!! אכן בחרת במתנה נהדרת שכוךה איכות חיים ובריאות פיסית ונפשית. מאחלת לך מכל הלב שתצליחי לרזות, ושתהיי מוקפת באווירה תומכת ומפרגת. שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 05:09
|
נחושה את מחוננת!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 01:20
 ריבל'ה Posts: 266
|
נחושה יקירתי. עוגות קצפות כאלה, קומות כאלה, בשכבות כאלה לא, ממש לא בשבילנו... את חזקה, התגברת, לא אכלת, אין עלייך...
צריך למצוא באיזור המרכז היכן שאתן נפגשות, מקום לנזקקים, חולים וכו', או אחר ולארגן את כל ה"שאריות" מ"החגיגות", ולהעביר לחולים, נזקקים וכו'. הם ישמחו עד השמים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 19:37
|
נחושה כתב:
נינוש כתב: נחושה יקרה, בוקר טוב ומזל טוב לבנך, חגיגות בבית ליום הולדת זה סכנה תיזהרי, והכי חשוב מזל טוב לכרטיס הזהב, החוג הכי הכי אינטימי שלנו מאחלת לך להגשים את המטרה, ולא לשכוח לבוא לרמת גן, אוהבים אותך אצלינו!!!! אוהבת מליונים את הפרלמנט הקסום של רביעי ב 17:30, אלו אנשים...מבטיחה שבקרוב מאוד אעשה מאמצים להגיע...ברגע שבני יסיים את החוג במהלך יוני.... נשיקותתתתתתת נחושונת אני מקנאה מה עם פרלמנט יום שני בוקר עם אנשיו המקסימים שכחת אותנו? אנחנו אוהבים אותך ומקוים שיום אחד תחזרי אלינו. נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 19:34
|
דני יקרה תהני מהטיול באירופה יהיה לך שבוע של כייף ארצות יפיפיות מקומות מדהימים תחזרי בשלום בכוחות מחודשים נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 19:26
|
נחושה המשך לתגובה הקודמת. כמובן ברכות להצטרפותך למשפחת אנשי הזהב בעלי הכרטיס המבורך ששומר עלינו. בהצלחה נילי♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|