18/05/2011 15:59
 רוויטל Posts: 288
|
צודקת. דווקא לא הכנסתי שום עוגות ומתוקים מפסח. השג ענק בביתי. הבעל שלי מכור למתוק ואם אין עוגה כאילו אשתו לא קונה כלום לבית. מכירות את זה. ואת העוגה בכלל אמא הביאה אלי וביקשתי ואמרתי שאין צורך זה מיותר. אבל גם היא נזהרת ממתוקים. רבקה כתב:
מיקה שאלה לי אלייך ולמה עוגת שיש הייתה על השולחן ? הרי זה גם סוג של אויב שאנחנו לא מכניסים הביתה ועוד מול העיניים בטח שלא קל להתמודד איך מירי תמיד אומרת "אוכל אותך , לא אוכל אותך " ובמה בחרת בלאכול את העוגה תאמיני לי מיותר !!!!! צחצוח שיניים וחזרה למסלול חיבוק להתאפסות
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 15:57
|
זה מחג הפסח הבן פתח אותה השבוע של עלית או אסם. לא חשובה היא כבר נגמרה. הסוף שלה נכנס אלי. מתאפסת מיידית. מקווה שלא אשלם על כף הרבה. אני חושבת שגם יאוש תקף אותי. משהו שקרה לחברה שלי בגילי והכל רק מלחץ נפשי ומתח. ואני מרגשיה שלקחתי זאת קצת גם אלי. טוב חפרתי קצת. אני שמחה שאתם כאן וכבר חוזרת למה שצריך. בחמש אשמע צפירה -זה תזכורת בשבילי. dany כתב:
למה יש עוגה על השיש??????????????????????????????????????????? מיקה כתב: יואו!! כמה מרגישה קושי. עכשיו נפלתי לעוגת שיש שהיתה על השולחן. וקפה ביחד זה פיל ענק בשבילי. אני חייבת להפסיק זאת- נורא!!! זה מחיר ההמנעות ששלמתי ממתוק. מתאפסת חזרה.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 15:54
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
למה יש עוגה על השיש??????????????????????????????????????????? זאת עוגת שיש שהייתה על השולחן מיקה כתב: יואו!! כמה מרגישה קושי. עכשיו נפלתי לעוגת שיש שהיתה על השולחן. וקפה ביחד זה פיל ענק בשבילי. אני חייבת להפסיק זאת- נורא!!! זה מחיר ההמנעות ששלמתי ממתוק. מתאפסת חזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 15:53
 dany Posts: 19819
|
למה יש עוגה על השיש???????????????????????????????????????????
מיקה כתב:
יואו!! כמה מרגישה קושי. עכשיו נפלתי לעוגת שיש שהיתה על השולחן. וקפה ביחד זה פיל ענק בשבילי. אני חייבת להפסיק זאת- נורא!!! זה מחיר ההמנעות ששלמתי ממתוק. מתאפסת חזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 15:52
|
מיקה שאלה לי אלייך ולמה עוגת שיש הייתה על השולחן ? הרי זה גם סוג של אויב שאנחנו לא מכניסים הביתה ועוד מול העיניים בטח שלא קל להתמודד איך מירי תמיד אומרת "אוכל אותך , לא אוכל אותך " ובמה בחרת בלאכול את העוגה תאמיני לי מיותר !!!!! צחצוח שיניים וחזרה למסלול חיבוק להתאפסות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 15:22
|
יואו!! כמה מרגישה קושי. עכשיו נפלתי לעוגת שיש שהיתה על השולחן. וקפה ביחד זה פיל ענק בשבילי. אני חייבת להפסיק זאת- נורא!!! זה מחיר ההמנעות ששלמתי ממתוק. מתאפסת חזרה.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 14:38
|
מקווה מקווה מקווה!! אכין למחר שיהיה אוכל מאורגן לארוחות. ולא קל ! לפעמים יאוש, עייפות תוקעת אותי. הגיל שלנו- הגיל ! עם הגיל ועו ד יאטות נעשה קשה. אני בתוכי מרגישה קושי אבל גם לא מוכנה בשום פנים ואופן לוותר. הייתי חייבת לשתף אתכם ובמקום שהכי יש לי אוזן קשבת, תמיכה ועצות טובות. תודה בנות. אני יודעת שאתן שולחות ומעבירות לנו אנרגיות טובות. מרימה ראש מעל המים ואני מתקדמת.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 14:03
|
מיקה אני בטוחה שהיום את הרבה יותר טוב שולטת במצב ודואגת שהיום יעבור ללא נפילות בינינו מה זה חצי קילו חזרה לחוקי הבית ושמירה זה מיד נעלם ממשיכים קדימה ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 08:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיקה ,נופלים ומיד קמים ,זו גדולתנו. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 06:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיקה בוקר טוב, החצי קילו שעלה ירד השבוע. כשעוברים עליך ימים כל כך עמוסים את חייבת להתארגן מראש כדי לא ליפול בפחים שאחרים תומנים לנו, גם אם זה בלי להתכוון. תמשיכי הלאה בדרכך באמת שחצי קילו זה כלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 04:26
 dany Posts: 19819
|
מיקה זה קורה לנו כך אנחנו השמנמודים................ טובים טובים ולפתע משום מקום זה מגיע......... אבל לאט לאט אנחנו לומדים גם להרגע, גם למצוא פטנטים, וגם אם נפלנו לקום מיד ולא לצלול לתוך התהום. מאחלת לך היום יום טוב ומוצלח. נשיקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 23:03
|
תודה רבה!!! חייבת לחזור לתהליך.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 22:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיקה יקרה ומקסימה זו החשיבה המדהימה שלך שמחזירה אותך תמיד לתלם, כל הכבוד על הנחישות. לעבוד קשה זה חשוב וכף.... אבל לא לשכוח את עצמנו. מאחלת לך בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 21:41
|
אני הולכת להכין לי תה צמחים להרגיע את עצמי! מחר חוזרת ומיד לספורט! מפנה בראש וראשונה מקום לספורט. כבר מכינה לי את הארוחה למחר- יוגורט תפוח קוואקר שמא יקרה אחרת. חוזרת לדווח.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 21:39
|
נתקפתי בבולמוס אכילה ועליתי חצי קילו מה יה יה איתי!! לא כתבתי בפורום בגלל עומס עבודה!! יותר מדי עומס עלי ולכן לא ביצעתי השבוע (מאז השקילה יום חמישי) לא ביצעתי יום אחד ספורט. אולי זה קשור או בכלל לקצת מתוק וגרנולה שתקפה אותי (לא קניתי- הבעל אוףףףףףף). מתפללת לחזור מחר לשפיות. אוי איזה דרך ארוכהההה עודד לפני.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|