20/05/2011 17:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיקה כתב:
המלצתי הזעתר נשמע טוב. הרגע חזרתי מקניות וחשבתי אם לקחת ופלים לבן..בסוף שמתי 2 קופסאות עגבניות שרי!! חחחההה סוף סוף נופל לי האסימון. נראה איך תעבור השבת הנוספת כי אין לי עוגות או עוגיות כלל. לא בשבילי לבעל המכור. אשוחח עימו היום אבל לא ממש הרבה עוזר... ממש כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 16:59
 dany Posts: 19819
|
מצב רוח טוב אמונה בדרך ומחשבות חיוביות יביאו לעשיה נהדרת
שבת שלום
מיקה כתב:
נראה מה יקרה בהמשך הרי אין עוגות ומתוקים בבית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 16:08
 רוויטל Posts: 288
|
נראה מה יקרה בהמשך הרי אין עוגות ומתוקים בבית
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 14:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
אם אין לך אויבים בבית הרי שהשבת תעבור בהצלחה יתרה. דברי עם בעלך, זה תהליך והוא יבין בסופו של דבר ואפילו יתגייס לטובתך ולטובתו. אויבים לא מכניסים הביתה. אפשר לאכול פרוסת עוגה בבית קפה בכיף אבל לא בבית. בעלך יתרצה ויתישר אבל צריך זמן, לא ביום אחד הוא יוותר על כל הפינוקים והכייף שהוא רגיל אליו. מיקה כתב:
המלצתי הזעתר נשמע טוב. הרגע חזרתי מקניות וחשבתי אם לקחת ופלים לבן..בסוף שמתי 2 קופסאות עגבניות שרי!! חחחההה סוף סוף נופל לי האסימון. נראה איך תעבור השבת הנוספת כי אין לי עוגות או עוגיות כלל. לא בשבילי לבעל המכור. אשוחח עימו היום אבל לא ממש הרבה עוזר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 13:19
|
המלצתי הזעתר נשמע טוב. הרגע חזרתי מקניות וחשבתי אם לקחת ופלים לבן..בסוף שמתי 2 קופסאות עגבניות שרי!! חחחההה סוף סוף נופל לי האסימון. נראה איך תעבור השבת הנוספת כי אין לי עוגות או עוגיות כלל. לא בשבילי לבעל המכור. אשוחח עימו היום אבל לא ממש הרבה עוזר...
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 05:52
|
הדסי נשמע ממש טעים ומגרה!!!!!!!!!!!!
hadasosh1 כתב:
למיקה היקרה! ממש מבינה את מה שאת עוברת גם בעלי היה חוזר כל פעם עם גלידות ובורקסים עד שממש עמדתי על זה שיאכל בחוץ דברים כאלה ולא יכניס לי הביתה... השבוע הכנתי חביתת ירק ממש דיאטטית וטעימה עם חופן של תרד קצוץ קופ' קטנה של פטריות חתוכות....יצא מעדן. את יכולה על הקוטג' בפלפל לרסס מעט תבלין זעתר שאני לאחרונה ממש מתענגת על הטעם שלו.... לגבי הסלטים את יכולה להסתפק בכף בכל פלפל ולהוסיף טונה או סלט או ביצה מעל. אבל כמובן מעט..........בהצלחה וכל הכבוד על השליטה והקניות בסופר......... המשיכי כך ותראי תוצאות יפות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 22:55
 tutit Posts: 2431
|
למיקה היקרה! ממש מבינה את מה שאת עוברת גם בעלי היה חוזר כל פעם עם גלידות ובורקסים עד שממש עמדתי על זה שיאכל בחוץ דברים כאלה ולא יכניס לי הביתה... השבוע הכנתי חביתת ירק ממש דיאטטית וטעימה עם חופן של תרד קצוץ קופ' קטנה של פטריות חתוכות....יצא מעדן. את יכולה על הקוטג' בפלפל לרסס מעט תבלין זעתר שאני לאחרונה ממש מתענגת על הטעם שלו.... לגבי הסלטים את יכולה להסתפק בכף בכל פלפל ולהוסיף טונה או סלט או ביצה מעל. אבל כמובן מעט..........בהצלחה וכל הכבוד על השליטה והקניות בסופר......... המשיכי כך ותראי תוצאות יפות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 22:43
|
אוקיי לא ידעתי
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 19:45
|
dany כתב:
ואם בודקים לו את הקלוריות הוא ממש לא עני בהן.................... אקורדיאון כתב: מיקה הקנוי מלא מלח ועדיף תמיד את הביתי. נכון כי יש בו גם שמן בנדיבות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 18:07
|
ואם בודקים לו את הקלוריות הוא ממש לא עני בהן....................
אקורדיאון כתב:
מיקה הקנוי מלא מלח ועדיף תמיד את הביתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 17:56
|
מיקה הקנוי מלא מלח ועדיף תמיד את הביתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 15:11
|
דני תודה החצלים קלויים ולפעמים גם קולה לבד. התה לא נמצא על המדפים אבל אחפש שוב במקום אחר. dany כתב:
התה שזיף הוא של ויסוצקי............. עם הבעל צריך לעשות שיחה רצינית!!!!!!!!!!!!!! והחצילים בטעם טבעי קנוי?????????????? תבדקי את מה שרשום על הקופסא.......... עדיף להכין לבד!!!!!!!!!!! אבל את מתקדמת יפה וכל הכבוד לך על השינויים. מיקה כתב: בנות תודה חזרתי מקניות ואפילו לא שקית עוגיות או עוגה מוכנה!!!! מי יעיז להפריע לי בדיאטה??.!!!!! הבעל שוב היום הביא עוגה- כי אמא שלו הביאה לו.!! מאיפה כל העוגות האלו? כל יום הוא מוצא ומביא לי משהו. מכור אמיתי!!!!!! מעולם הוא לא עשה בדיקות דם אף פעם!!!!!!!!!!! איך מרחיקים מתוק מהבית וממנו? ואני.. בכלל גאה בעצמי לא קניתי בקניות שום מאפה אדיר!!! מבחינתי!!! קניתי מלא פלפלים אדומים. אכלתי כבר פלפל עם חצי קופ' חציל טבעי ובחצי אחר לאבנה גבינה. פשוט מעולה!! אה..לא מצאתי בסופר תה שזיף למי שהמילצה. של איזה חברה תה זה??
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 09:16
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה, את עכשיו בטרנס של עשיה ושינוי, וזה כולל גם גיוס הקרובים למאמץ, זה לא תמיד קל וזה לוקח זמן, אבל בסוף כולם מפנימים וכולם עולים כיתה, בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 07:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד מיקה על השינויים שאת מכניסה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 06:33
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד מיקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 04:47
|
התה שזיף הוא של ויסוצקי............. עם הבעל צריך לעשות שיחה רצינית!!!!!!!!!!!!!! והחצילים בטעם טבעי קנוי?????????????? תבדקי את מה שרשום על הקופסא.......... עדיף להכין לבד!!!!!!!!!!! אבל את מתקדמת יפה וכל הכבוד לך על השינויים.
מיקה כתב:
בנות תודה חזרתי מקניות ואפילו לא שקית עוגיות או עוגה מוכנה!!!! מי יעיז להפריע לי בדיאטה??.!!!!! הבעל שוב היום הביא עוגה- כי אמא שלו הביאה לו.!! מאיפה כל העוגות האלו? כל יום הוא מוצא ומביא לי משהו. מכור אמיתי!!!!!! מעולם הוא לא עשה בדיקות דם אף פעם!!!!!!!!!!! איך מרחיקים מתוק מהבית וממנו? ואני.. בכלל גאה בעצמי לא קניתי בקניות שום מאפה אדיר!!! מבחינתי!!! קניתי מלא פלפלים אדומים. אכלתי כבר פלפל עם חצי קופ' חציל טבעי ובחצי אחר לאבנה גבינה. פשוט מעולה!! אה..לא מצאתי בסופר תה שזיף למי שהמילצה. של איזה חברה תה זה??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 04:44
|
כל הכבוד על הנחישות והמודעות לא להכניס אוייבים הביתה. את צריכה רק להבהיר לבעלך שאת ניזוקה ולפחות לצמצם למינימום את המתוקים בבית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 23:06
|
בנות תודה חזרתי מקניות ואפילו לא שקית עוגיות או עוגה מוכנה!!!! מי יעיז להפריע לי בדיאטה??.!!!!! הבעל שוב היום הביא עוגה- כי אמא שלו הביאה לו.!! מאיפה כל העוגות האלו? כל יום הוא מוצא ומביא לי משהו. מכור אמיתי!!!!!! מעולם הוא לא עשה בדיקות דם אף פעם!!!!!!!!!!! איך מרחיקים מתוק מהבית וממנו? ואני.. בכלל גאה בעצמי לא קניתי בקניות שום מאפה אדיר!!! מבחינתי!!! קניתי מלא פלפלים אדומים. אכלתי כבר פלפל עם חצי קופ' חציל טבעי ובחצי אחר לאבנה גבינה. פשוט מעולה!! אה..לא מצאתי בסופר תה שזיף למי שהמילצה. של איזה חברה תה זה??
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 21:49
 קרולין Posts: 6651
|
מיקה יקרה, מקווה שהיום היה לך יום מוצלח. בהצלחהההה רבהההה בתהליך. קרולי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 20:04
|
ועוד איך מכירים............. אבל שמרגישים שזו תקופה חלשה ואין כוחות, גם הבית צריך להיות מגויס למען המטרה.............. שהרי אם לבעלך היתה בעיה שהיה זקוק לתמיכתך אני בטוחה שהוא היה מקבל אותה במאת האחוזים.
מיקה כתב:
צודקת. דווקא לא הכנסתי שום עוגות ומתוקים מפסח. השג ענק בביתי. הבעל שלי מכור למתוק ואם אין עוגה כאילו אשתו לא קונה כלום לבית. מכירות את זה. ואת העוגה בכלל אמא הביאה אלי וביקשתי ואמרתי שאין צורך זה מיותר. אבל גם היא נזהרת ממתוקים. רבקה כתב: מיקה שאלה לי אלייך ולמה עוגת שיש הייתה על השולחן ? הרי זה גם סוג של אויב שאנחנו לא מכניסים הביתה ועוד מול העיניים בטח שלא קל להתמודד איך מירי תמיד אומרת "אוכל אותך , לא אוכל אותך " ובמה בחרת בלאכול את העוגה תאמיני לי מיותר !!!!! צחצוח שיניים וחזרה למסלול חיבוק להתאפסות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|