הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צעד קטן..שינוי גדול?♥

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/05/2011 13:29

קרנושה
קרנושה
אני מתהלכת כבר שבוע עם מחשבות כמה שאני רוצה לעזור לבן אדם שכל כך רדוף צרות, כמה שלא מספיק שאני תורמת בגדים ונעליים וכמה שאני יכולה ומסוגלת ליותר..שיתפתי אתכם בשבוע שעבר שאני מכירה נערה בת 13 בשיא האנורקסיה של החיים אבל לא סיפרתי לכם שהיא בת לאם מסכנה, גרושה, שנקנסה, עם מיליון צרות שלא נדע ולא עלינו, והיא לצורך הענין המנקה שלנו בחברה.
הלב שלי מתכווץ בכל פעם כשאני פוגשת בבת, כי החיים יפים והם לחלוטין עוד לפניה אם תבחר, ואתמול היתה לי שיחה מעמיקה עם האם, הסברתי לה שדברים מהסוג שיש לה בבית הם מעל לכוחותיה ושהם הרבה יותר מורכבים ממה שהיא מודעת לו, דירבנתי אותה ללכת ולקחת את הילדה לטיפול כיוון שקרו לה דברים מאד חריפים לאחרונה, אין לה למסכנה עם מי לדבר והיא מדברת איתי על הכל. לפני שהתחיל אתמול השיעור תפסתי את המנחה שלי שמטפלת במרכז אלה לסיוע נפשי בתל אביב-במחיר שווה נפש לכל אדם, וסיפרתי לה על הרקע הקשה, ביקשתי שם וטלפון של איש קשר אליו אני יכולה להפנות אותה כיוון שאם אף אחד לא יעזור לה...לפחות אני אנסה! אני. שלקחתי ללב את כל הסיפור הזה לחלוטין..
בחום רב קיבלתי המלצה ואשת קשר, כולי תקווה שכל הנושא הזה יפתר בשלב כזה או אחר כיוון שזה עצוב לי כל כך ..אני מרגישה כאילו "כל המציל נפש אחת, כאילו הציל עולם ומלואו" ואז אני מבינה (להבדיל אלפי הבדלות) כמה שמירי שלנו כל כך מצילה את כולנו, עוזרת, תומכת, דוחפת וגורמת לכולנו לנוע לעבר הדברים הנכונים לנו באמת..לעשייה, התמדה ונחישות אין תחושת סיפוק גדולה יותר מאשר זו. ואני בצד השני שמתמודד בעצמי ומבינה כמה בת מזל אנוכי כחלק מכל הפורום, הקבוצה הזו שאין לי מילים על נפלאותיה ועל מדריכה לחיים, הכי הכי בעולם! וגם לי עזרה פעם אמא שלי האהובה להגיע למירי..וגילתה לי את "אמריקה" בישראלwink היום היא מבינה שיום שלישי שלי אצל מירי קדוש, אין מתעסקים עם בן אדם עסוק ביום שלישי!wink
אז כן, כמו שאני כל כך מנסה לעזור לה אני באמת מנסה בעצמי להשיל את מה שמציק מעליי וזה לא פשוט אבל בהחלט אפשרי..וכל כך בר ביצוע למרות כל המכשולים בדרך אני לחלוטין מאמינה שזה קורה ועוד יקרה, התמדה והשקעה מרובה מניבות הצלחה. אוהבת את כולכם, מצטערת שלא תמיד יוצא לי להשיב לכל אחד/ת בנפרד מפאת צפיפות הזמן והיכולת שברשותי אבל קוראת הרבה פעמים ומזדהה, מאמינה שבני אדם יוצרים את מה שהם רוצים וכאן היצירתיות הפכה לבית בעבורנו, בית חם שתמיד כיף לשוב אליו, תמיד כיף להיות בו ולהרגיש שייך.
מאחלת שבת קסומה לכולםםםםםםםם ובעיקר המון אהבה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צעד קטן..שינוי גדול?♥

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!